Το πιο πιθανο τωρα ειναι να σου ζητησει κανενα λαπτοπ ή i-phone,με το "περφουμε" δεν γινεται δουλεια πλεον....spiros1968 σε ευχαριστώ. ξέρω πως είσαι παλιοκαραβάνα και έλπιζα να μου απαντήσεις. το καλοκαίρι θέλω να ξαναπάω αλλά αυτην την φορά θέλω να είμαι διαβασμένος και να μην πιαστώ κορόιδο.
θυμάμαι μια κουβανή μουλάτα που πείρα στο ξενοδοχείο. έπρεπε να δώσω καμια 30-40 στους σιεκουριτάδες και άλλα τόσα στην κοπέλα. σε κάποια φάση ήθελα να την πάρω απο πίσω και ήθελε άλλα 20-10. τότες έβγαλα από την βαλίτσα ένα άρωμα και τις πρότεινα ανταλλαγή. αυτή τρελάθηκε. "περφούμο, περφούρμο" αναφώναξε. "σι περφούρμο" της απάντησα. έκανε μια χαρά όταν πήρε το άρωμα που δεν περιγράφετε. το είχα αγοράσει μια στερλίνα από το pound shop!
για αυτό σκέφτηκα ότι κάποια πράγματα έχουν περισσότερη αξία από τα λεφτά λόγο έτσι θα μπορούσα να τις ανταμείψω με συνδυασμό από δώρα και λεφτά.
Αν μιλαμε για γκομενα απο ντισκο της Αβανας μαλλον ετυχες σε καμια "φρεσκια" που μολις θα ειχε ερθει απο επαρχια γιατι οι "παλιες" κοιτανε μονο το "ντινερο"
Αν θες να μεινεις αποκλειστηκα στο ξενοδοχειο,για να μην μπλεκεις με τον καθε σεκιουριτα και να μην τραβιεσαι στις δικες τους καζες μπορεις να νοικιασεις μια κοντα στο ξενοδοχειο με 25 δολαρια την μερα και να την εχεις για να πας τις γκομενες.
ΥΓ1:Σπυρο γιγαντα δωσε τα φωτα σου στον λαο...
ΥΓ2:Φιλε fidelio μια σελιδα πισω γραφω για το ελ ντιαμπολο.Τις γκομενες πολυ φθηνα τις πηρες,πολυ δυσκολα να βρεις καλη γκομενα στις ντισκο της αβανας κατω απο 60 δολαρια.