Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Επισκέπτης
Δες λίγο pm κ αν θες έχεις όρεξη απαντάς,ευχαριστώ.

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές χαιρετώ.....
Σκοπέυω να κατέβω για δευτερη φορα Κούβα αυτόν τον χειμώνα κατά Οκτώμβρη-Νοέμβρη για 20-30 μέρες
Είναι κάποιος που ενδιαφέρεται για παρέα?
Κάποιος που θ'ελει να οργανώσουμε κάτι?
Δέν θα ήθελα να κατέβω μόνος καθ'οτι λίγο επικύνδυνα
Σπύρο τι λές??

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές χαιρετώ.....
Σκοπέυω να κατέβω για δευτερη φορα Κούβα αυτόν τον χειμώνα κατά Οκτώμβρη-Νοέμβρη για 20-30 μέρες
Είναι κάποιος που ενδιαφέρεται για παρέα?
Κάποιος που θ'ελει να οργανώσουμε κάτι?
Δέν θα ήθελα να κατέβω μόνος καθ'οτι λίγο επικύνδυνα
Σπύρο τι λές??
Φιλαρακι το μονο επικυνδυνο ειναι οι τυφωνες και την εποχη που διαλεξες εισαι μεσα,
Τωρα η ιστορια για παρεα δεν ειναι ασχημη αλλα καλυτερα χορευει οποιος χορευει μονος του και το λεω εκ πειρας.  :headbang: :headbang: :headbang:
Ητε γιατι εχει τρελλα η υποθεση και στην τρελλα η σιγουρη παρεα δουλεμενει πρεπει να χει καποιος η καλυτερα με την παρτη του γιατι στην Κουβα και να καθησεις μονος θελει τεχνη προσωπικα ουτε λεπτο δεν ειμαι στο Μαλεκον και ναμε αφησουν στην ησυχια μου και εαν πας σε κανενα μπαρακι νομιζεις οτι εισαι ο Ρουβας στην παραλιακη.  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
μονο αυτογραφο δεν σου ζηταν.
Εγω προσωπικα στο Sandiago εκανε παρεα με τρια πατριωτακια ο ενας ειχε το αμαξι και δουλευε τοπυς αλλους ο δευτερος τους εκλασε και εκανε παρεα μαζι μου και ο τριτος μετα απο 5 μερες μονος του στο σπιτι με ψαχνε να τον βοηθησω να την κανει μια ωρα αρχητερα
αυτα για παρεες αδουλευτες που καταληξαν σε τρια χωρια χωριατες  :s&m_3: :s&m_3:
Ενω λοιπον αυτοι τρωγωντουσαν ειχα στο αμαξι 4ης και περναγα πασας. Αυτα   

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τυφώνες Οκτώμβρη-Νοέμβρη?? εισαι σίγουρος?Νόμιζα οτι μετερολογικά είναι η καλύτερη περίοδος
Τέλος πάντων αυτό αλλάζει
Οσο αφορά την παρέα όμως επιμένω και δεν γουστάρω μόνος, έστω μία υποτυπώδης παρέα βρε παιδί μου για να υπάρχει ασφάλεια.....
Αν ενδιαφέρεται κ'αποιοσ ρε4 μάγκες ας στέιλει μηνυμα ή πμ
Χαιρετώ

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
axl33 τυφωνες μπορει να εχει το σεπτεμβριο
μια φορα ειχα κατεβει 28 οκτομβριου και ολο το νοεμβριο που εκατσα ο καιρος ηταν μια χαρα(λιακαδα καθε μερα)(λιγο τουρισμο) εκτος απο την πρωτη βδομαδα του δεκεμβριου που εβρεχε καθε μερα(ψιλοβροχο στυλ λονδινου)
γιατι λες οτι ειναι ψιλο επικυνδυνα?
συνεβη κατι την τελεφτεα φορα που κατεβηκες?
εκτος αμα εννοεις οτι οι καθε λογης τρακαδοροι εχουν γινει πιο φορτικοι

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
γκαμπινο ο συναγωνιστης θα φτασει αβανα 8-9 το βραδυ
μεσα στο σκοταδι πρωτη φορα στην αβανα που θα ξερει που ειναι το βενταντο και η μαλεκον για να πσαχνει για καζα
καλο ειναι τις 2 πρωτες βραδιες να παει σε χοτελ και εχει 2 πρωινα στη διαθεση του να βρει ενα καζα
κατυθειαν ταξι απο το αεροπουερτο και βουρ για το χοτελ
σιγουρα και γρηγορα
Δεν τα βλεπω τοσο δυσκολα τα πραματα και γω βραδακι ειχα φτασει Αβανα,οδηγουσα και δεν ξεραμε  Ισπανικα να συνενοηθουμε.
Με λιγη "περιπετεια" τα βρηκαμε ολα(Βενταντο,καζα)
Μεγαλο ρολο βεβαια επαιξε οτι ειμασταν δυο ατομα.

ΥΓ:Κοιταω τα εισητηρια για τον Αυγουστο και ειναι "φωτια" ας μας πει ο συναγωνιστης με ποσο τα εκλεισε και ποτε.

aza

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΣ , ΕΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ . ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ . ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 1300 ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ,ΒΡΗΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 555 ΕΥΡΩ ! ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ  ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΒΑΝΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ , ΠΗΓΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ 5 ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΕΓΩ . ΖΗΤΑΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 75 CUC MOY ΛΕΕΙ ! ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ . ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ 14 , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΗ ! 

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
aza γεματο τρακαδορους και λαμογια ειναι που σου γινονται φορτομα μεχρι να πεις κιμινο
το μυστικο ειναι να περνας οσο το δυνατον απαρατηρητος και να μην δειχνεις ψαρωμενος στους καθε λογης κραχτες
ΥΓ αυτα τα 75 μοιραστηκαν μαλλον ως εξης=
20 πηρε ο κραχτης
20 ο μπαρμαν
20 η κουστωδια(4 εκαστος)
15 το μαγαζι για τα ποτα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ΡΕ παιδια και το αλλο
αμα παει ο αλλος μονος του βραδυ και νοικιασει το αμαξι απο το αεροδρομιο νομιζετε οτι θα βρει το δρομο για να φτασει στο βενταντο χωρις πινακιδες στους δρομους κτλ?
αυτα τα κανεις αμα εχεις παει μια φορα τα εχεις δει μερα και θυμασε τη διαδρομη
αντε και εκανε κανα λαθος και χαθηκε μεσα στο μαριαναο στο πηγαιμο απο αεροδρομιο για βενταντο διαμεσου μιραμαρ,ποιος θα τον σωσει τοτε?

crkar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά σε όλους τους συναγωνιστές.
Είμαι νέος στο forum, πραγματικά φοβερή πηγή πληροφόρησης.
Έχω ήδη πάει μια φορά στην Κούβα με οργανωμένο και τώρα ήρθε η ώρα να πάω και μόνος μου.
Από την προσωπική μου εμπειρία και αφού ξετίναξα όλο το thread έχω καταλήξει σε κάποια πράγματα αλλά έχω και κάποιες απορίες, αν κάπου έχω λάθος με διορθώνετε:

1. Αλλάζουμε χρήματα, πού είναι οι πιό συμφέρουσες τιμές;
α)σε ανταλλακτήρια του αεροδρομίου ΟΧΙ
β)σε ανταλλακτήρια στην πόλη
γ)σε ΑΤΜ
δ)σε τράπεζες
ε)σε ξενοδοχεία ΟΧΙ

2. Νοικιάζουμε αυτοκίνητο: οι ίδιες εταιρίες που βρίσκονται μέσα στο αεροδρόμιο και νοικιάζουν αμάξια έχουν άλλες τιμές (μεγαλύτερες) απ' ότι έχουν έξω;

3. Κατά την είσοδο στην Κούβα απαιτείται να έχεις κλείσει ξενοδοχείο για τις πρώτες μέρες (νομίζω δύο).
Σε περίπτωση που έχω κλείσει σε σπίτι ισχύει ή θα με σέρνουν νυχτιάτικα σε τίποτα ξενοδοχεία;

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
1)αλαζεις σε τραπεζα και αν οχι τραβας απο ατμ(δουλευουν ολες οι καρτες εκτος απο εθνοκαρτα)
2)νοικιαζεις κατα προτιμηση απο ΚΟΥΜΠΑ ΚΑΡ σε κατατοπους γραφειο διπλα απο ρεσεψιον κεντρικων ξενοδοχειων δινοντας και ενα μπουρμπουαρ 15-20 ευρω για να σου δωσουν γρηγορα αυτοκινητο
3)καλου κακου εχε ενα βαουτσερ απο κρατηση ξενοδοχειου για τις 2 πρωτεσ νυχτες(πχ ξενοδοχειο βικτωρια ατο βενταντο) αν και επειδη μπαινεις για δευτερη φορα στη κουβα 99% δεν θα σε ρωτησουν

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σωστός ο Σπύρος!
ΑΖΑ πότε σκεφτεσαι να πάς?
Παιδιά θα μαραζόσουμε όλοι απο την κρίση αν δεν ξεφύγουμε απο αυτήν την χώρα λίγο!
Πάντώς εγώ παρέα ψάχνς γοα να πάω.....μόνος μου δεν το ρισκάρω....καλλύτερα δύο τοθλάχιστον
Προσοχή σε όλους...
Ενας καλός προορισμός που διαβάζω εδώ είναι Μαγαδασκάρη ,απο τον συναγωνιστή 'Τασοεδεσσ'...πάμφθηνα λέει....για να το έχουμε και αυτό στα υπ'οψιν!
Αντε παίδες κουνηθήτε....ταξιδεύτε γιατι χανόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!

crkar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φεύγουμε την επόμενη παρασκευή.
Για μόνος-μόνος μάλλον ούτε εγώ θα πήγαινα.
Καλύτερα δύο, μοιράζονται και τα έξοδα του αυτοκινήτου έτσι, γίνεται και καλύτερος χαβαλές.
Α, απ' ότι διάβασα είδα ότι ΑΤΜ υπάρχει ένα στο αεροδρόμιο και δύο στην Αβάνα.
Του αεροδρομίου εντοπίζεται εύκολα;
Αυτά της Αβάνας πού είναι;

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φεύγουμε την επόμενη παρασκευή.
Για μόνος-μόνος μάλλον ούτε εγώ θα πήγαινα.
Καλύτερα δύο, μοιράζονται και τα έξοδα του αυτοκινήτου έτσι, γίνεται και καλύτερος χαβαλές.
Α, απ' ότι διάβασα είδα ότι ΑΤΜ υπάρχει ένα στο αεροδρόμιο και δύο στην Αβάνα.
Του αεροδρομίου εντοπίζεται εύκολα;
Αυτά της Αβάνας πού είναι;
Στο αεροδρομιο μολις βγεις στην αιθουσα υποδοχης εχει ανταλλακτηρια φυσιολογικα θα εχει και ΑΤΜ.Στην Αβανα εχει στο Βενταντο διπλα απο το ξενοδοχειο Αβανα Λιμπρε.Με καθε αναληψη σε χρεωνει 5Ε.Για το αυτοκινητο ιδιες τιμες βρηκα και στο αεροδρομιο και στο Σινφουεγκος απο την Cuba car,ας πει και ο Σπυρος που τα ξερει καλυτερα.
Αυτο που λες οτι πρεπει να κλεισεις ξενοδοχειο οταν μπαινεις στην Κουβα δεν ισχυει.

ΥΓ:Με ποια εταιρια πετας και ποσο βγηκαν τα εισητηρια;

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ATM μαγκες υπαρχουν αρκετα στο κεντρο της αβανα,διπλα στο καπιτωλιο,στην ομπισπο εχει 4 μεσα στο αναταλακτηριο που λειτουργει 24 ορες και επισης στις περισοτερες τραπεζες(βενταντο στην 23 100 μετρα απο το χαβανα λιμπρε προς αριστερα οχι προς την κατηφορα που οδηγει στη μαλεκον)
το αυτοκινητο μου εβγαινε γυρω στα 32 ευρω/μερα για ενοικιαση μηνα φυσικα
και πληρωμη κασ οπως επισης κασ εδινα και την εγγυηση 600 κονβερτιμπλες αφου ποτε δεν χρησιμοποιουσα πιστωυικη καρτα

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Για σας παίδες , σας διαβάζω εδω και δύο χρόνια από τότε δηλαδή που πήγα κούβα. Ξανασκεφτομαι να πάω ξανά , αλλά το σκέφτομαι γιατί είχα περάσει τόσο καλά που δεν θέλω να ξενερώσω με μια δευτερη επίσκεψη.Εστω και αργα , θα ήθελα να πω και εγω μερικές σκέψεις μου . Αν και έκλεισα με πρακτορείο (Χερώνεια), πέρασα πολύ καλά γιατί είχα καλή παρέα , αλλά και με όλα τα παιδιά του Γκρουπ περάσαμε θαυμάσια , και ήταν όλα ένα και ένα. Το καλό με το πρακτορίο είναι ότι έχεις ένα μπούσουλα και έναν οδηγό για το που να πας , τι να αποφύγεις , τι είναι ασφαλές και τί όχι. Το ξενοδοχείο που πήγα ήταν το NACIONAL DE CUBA . Οι χώροι του είναι πολύ καλοί και όμορφοι , με ωραία θέα στην Μαλεκον (πήγαμε στο καρναβάλι τους οπότε τα βλέπαμε όλα από ψηλά). Δυστυχώς τα δωμάτια δεν ήταν πολύ καλά για 5 αστερων που λένε ότι είναι και για τόσο που το χρεώνουν. Επίσης έκανα το λάθος να είμαστε σε τρίκλινο , μην το κάνετε πληρώστε το κάτι της παραπάνω για μονό κλινο. Από την πρώτη νύχτα που έφτασα μπήκα στο κλίμα. Εκατσα λίγο αργά το βραδάκι στο υπαίθριο μπαράκι τους , και τελικά αφού όλοι οι άλλοι πήγαν για ύπνο , έμεινα μόνος να πίνω Μοχίτος (κλασσικά , ε;)σε ένα παραδίπλα τραπεζάκι καθόντουσαν δυο πιτσιρίκες μια ανοιχτόχρωμη και μια προς το κατσιβελε , αλλά με σωματάρα τουρλισταν. Σκεφτόμουνα να την πέσω , αλλά δεν ήξερα αν ήταν κουβανες , γιατί τότε έιχαν επιτρέψει στους κουβανους να μπαίνουν μέσα και δεν το ήξερα . Επιρεασμένως και απο τα μοχιτα κάνω κίνηση και της κερνάω από ένα ποτάκι και κάθομαι μαζί τους . Δυστυχως αυτό που λέμε ότι τα Αγγλικά είναι διεθνής γλώσσα εκεί δεν ισχύει . Με κάτι Κουτσοαγγλικά δικά τους , κάτι κουτσοισπανικά δικά μου προσπάθησα να συννενοωθω. Απο ότι κατάλαβα η μία ήταν 19 και η αλλή 16 ( το κατσιβελάκι) . ψαρωμένος και εγώ δεν ήξερα αν γαμιούνται με χρήματα , όπως μου είχαν πει ότι γίνετε της πορνης εκει. Σύντομα μου δωσανε να καταλάβω της προθέσεις τους , αφού άρχισαν να μου κανουν προστυχιές με τις γλωσσίτσες τους , και να λυκνίζονται πανω στα καθήσματα . Ξυπνάω και εγω και τις κάνω νοημα τι θέλαν , και μου είπε η 19 ότι ήθελε 40 πέσος (32-33 € τότε  )και το μικρό μου είπε ότι ήθελε άλλα 30 πέσος (24€) γιατί ήταν μικρή και όχι τόσο έμπειρη όπως η μεγάλη !!! Ενθουσιασμένος ούτε παζάρια έκανα ( με μια εξαίρεση που τις είπα ότι θα της γαμήσω από δυο φορές , αλλά μάλλον δεν το πολυπιστεύαν ότι θα μπορουσα να το κάνω) και ντουγρού πάω για το δωμάτιο . Στην ρεσεψιον με σταματανε και μου λένε ότι πρέπει να συμπληρώσουνε χαρτιά και να πληρώσω άλλα 60 πέσος έξτρα !!! Ευτυχώς μου κοψε και το παζαρευω με την κοπέλα και της έδωσα 30 € για να μην το καταγράψει καθολου (χώρια που το μικρο δεν θα μπορούσε να έρθει ) , περιχαρής μπαίνω στο ανσανσερ, και τρώω Φλασιά !!! Ξέχασα τους άλλους τους μαλάκες που ήδη θα κοιμόντουσαν τον υπνο του δικαίου. Λέω στις κουβανές ότι σόρρυ έχω αλλούς δυο που ξέχασα , και αυτές μου λένε στο περίπου ότι θα τα βρούμε . Γύαλισαν τα μάτια μου !!! ΜΕ τα φιλαράκια μου παρόλο που κάνουμε χρόνια παρέα , κάτι τόσο εξτρημ σε παρτούζα δεν είχαμε κάνει ποτέ και για να πω την αλήθεια ντρεπόμουνα κιόλας . Μπαίνω με της κοπέλες μέσα , και αυτές πέφτουν πάνω στους φίλους μου να τους ξυπνήσουν με σκουντήματα και φωνές . Στην Αρχή λίγο τα παιξανε τα παιδια , αλλά μετά χαμογελούσανε σαν βλάκες μόλις είδαν τα μουνιά . Τους εξήγησα την φάση , αλλά ο ένας κώλοσε , και έφυγε για να κατέβει κάτω στο μπαρ να πιει κανένα ποτάκι και να παίξει με το λαπτοπ του (ο μαλάκας). Με τον άλλο που έμεινα , είπιαμε κάτι μπύρες από το μινι μπαρ (μεγάλη μαλακία μην το κάνετε , θα σας βγει ο κούκος αηδόνι)για το κουράγιο και μετά άρχισε το σκηνικό. Τα κορίτσια το είδαν σαν χαβαλέ και περάσαμε καλά . Οντως η μεγάλη , τρελλό σκυλί γαμιόταν τέλεια και βασικά μας καθοδήγησε σε μια παρτουζίτσα κλασσική που κάναμε , ενω η πιτσιρίκα ήταν πού νευρική και απότομη στις κινήσεις της , αλλά με ένα θεόστενο μουνι. Βασικά και οι λατίνες έχουν εκείνη την κίνηση στην λεκάνη από την σάμπα , που όταν την κάνουν στο σεξ σε τρελλένουν. Σε κανένα δύωρο φύγαν τα κορίτσια και μας δωσανε και το κινητο τους αν θέλαμε για την επόμενη. Απο τα πολύ καλά που έχω κάνει στην ζωή μου , αλλά ακόμα και τώρα τον ψιλοντρεπομαι τον φίλο μου και δεν μιλάμε πολύ πολύ για το σκηνικό αυτό.  Το πρωινό στο ξενοδοχείο ήτνα απιστευτο πάρα πολύ καλό τύφλα να έχουν τα μεσιμεριανά. Επαίζε ένας τεράστιος και απίστευτος μπουφές με πού καλά πράγματα για όλα τα γούστα. Πλατίασα πολύ , αλλίως ήθελα να το γράψω αλλά οι αναμνήσεις ...

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
ATM μαγκες υπαρχουν αρκετα στο κεντρο της αβανα,διπλα στο καπιτωλιο,στην ομπισπο εχει 4 μεσα στο αναταλακτηριο που λειτουργει 24 ορες και επισης στις περισοτερες τραπεζες(βενταντο στην 23 100 μετρα απο το χαβανα λιμπρε προς αριστερα οχι προς την κατηφορα που οδηγει στη μαλεκον)
το αυτοκινητο μου εβγαινε γυρω στα 32 ευρω/μερα για ενοικιαση μηνα φυσικα
και πληρωμη κασ οπως επισης κασ εδινα και την εγγυηση 600 κονβερτιμπλες αφου ποτε δεν χρησιμοποιουσα πιστωυικη καρτα
Το ιδιο μερος λεμε Σπυρο για το ΑΤΜ στο Βεντατο,εκει που ειναι τα hot dog διπλα στο φαστφουνταδικο πηγαιναμε για πρωινο και για ποτε μαζευοτανε οι τσικας διπλα μας δεν παιρναμε χαμπαρι... :boobies:

crkar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΥΓ:Με ποια εταιρια πετας και ποσο βγηκαν τα εισητηρια;

Με air france.
Εισητήριο+visa+ασφάλεια=1035 ευρά
(η ασφάλεια ταξιδιού είναι υποχρεωτική από 1 μαϊου)
Παιδιά, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν και μπερδεύτηκα λιγάκι:
τελικά να νοικιάσω αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο (που με βολεύει καλύτερα) ή την επόμενη από το κέντρο;

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Με air france.
Εισητήριο+visa+ασφάλεια=1035 ευρά
(η ασφάλεια ταξιδιού είναι υποχρεωτική από 1 μαϊου)
Παιδιά, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν και μπερδεύτηκα λιγάκι:
τελικά να νοικιάσω αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο (που με βολεύει καλύτερα) ή την επόμενη από το κέντρο;
Πολυ καλα σου βγηκε το εισητηριο,πριν ποσο καιρο  το εκλεισες;
Που εχεις μπερδευτει;
Παρε το αμαξι απο το αεροδρομιο και ορμα,στον δρομο σιγουρα θα βρεις και τσικας να κανουν οτοστοπ.Φωρτωσε 2 και θα σε πανε αυτες οπου θες,θα ριξεις και ενα χερι για αρχη... :boobies:
Στο Βεντατο θα μεινεις;
Την μερα το αυτοκινητο να το εχεις εξω απο την καζα σου το βραδυ να το πας εξω απο ενα ξενοδοχειο,φωναξε τον σεκιουριτα απο μεσα και πες του να το κοιταει.Δωστου 2 πεσος και εισαι κομπλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom