Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

brasilhouse

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2009
Κριτικές
7
Like
84
Πόντοι
0
Καλε μου φιλαρακο, τον γυιο του υπουργου που φαγαν στο παρκο για μια καμερα οσοι θυμουνται ιστορια δεν ηταν σε φαβελα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Και οταν σε ντοκυμοντερ ζωντανα δειχνουν επιδρομες απο πιτσιρικαδες οπλισμενους στο Ριο μεσα στο τραμ που παει πανω για το αγαλμα ουτε παλι φαβελες ηταν. :helpplea: :helpplea:
Οταν στελεχος μεγαλης εταιριας βλεπει αυτοκινηστικο στο κεντρο πολης και κανενας να μην κουνιεται γιατι φοβαται παλι ουτε χαζοι ουτε κοκακιδες ηταν :helpplea: :helpplea:
Δεν αναιρω οτι υπαρχουν ωραια μαγαζια αλλα βραδυ ξεκαρφωτος μονος και ψαχνωμενος εισαι δολωμα τερμα και τελειωσε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Επαναλαβανω φαβελες εχει και η Κουβα αλλα κυκλοφορα οτι ωρα θελεις δεν τρεχει καστανο
οχι μονο για μας αλλα και για γηναικες μονες  :headbang: :headbang: Basta

ego filarako ekatsa perisi 2 mines fetos 1 mina kukloforousa den sintantisa oute epidromes apo pitsirikades oute tipota..  auta  pou les mpwrei na ginotan prin 10 xronia

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Επαναλαβανω φαβελες εχει και η Κουβα αλλα κυκλοφορα οτι ωρα θελεις δεν τρεχει καστανο
οχι μονο για μας αλλα και για γηναικες μονες  :headbang: :headbang: Basta

Αυτα μην τα λετε εδω παιδια :headbang: :headbang: γιατι υπαρχει κοσμος που διαβαζει και μπορει να παει εκει ανυποψιαστος.
Προπερσυ φαγανε 2 Ιταλους στην Αβανα Βιεχα και το κρυψανε απο τις τηλεορασεις και γενικως απο παντου ομως βουιζε ολη η πολη για αυτο.Τους βγαλανε κερατο για να τους ληστεψουνε και αυτοι αντισταθηκαν με αποτελεσμα να τους φανε.
Γνωστος μου ελληνοαμερικανος που παει συνεχομενα καθε ετος στο νησι εδω και 10 περιπου χρονια το ληστεψανε παλι στο ιδιο μερος Αβανα Βιεχα.
Θελει ΠΡΟΣΟΧΗ και τα ματια 14.Οσο παει και χειροτερευει η κατασταση γιατι το εμπαργκο τους εχει σκισει και ο τουρισμος του εχει πεσει παρα πολυ.Πεσιματα γινονται συνεχεια ακομα και αναμεταξυ τους ποσο μαλλον στους ξενους και ειδικα το βραδυ οταν κυκλοφορεις με το ποδι

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
tsomidis εχεις καποιο δικιο σχετικα με το αν κυκλογορεις μονος με τα ποδια αργα στη χαβανα βιεχα η πας μονος προς το μαριαναο
μια φορα περναγα απο το μαριαναο βραδυ με το αμαξι και στα φαναρια που με επιανε κοκινο εβλεπα αρκετους τυπους να κοιτανε το τουριστικο αυτοκινητο σαν πορτοφολι
φυσικα και υπαρχει ασφαλεια απο τους πολλους αστυνομικους αλλα αυτοι ειναι ανεπτυγμενοι στα τουριστικα μερη
τωρα κατι μαριαναο κτλ αργα το βραδυ και με τα ποδια καλο ειναι τα αποφευγει κανεις

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μην το ψάχνεται πολύ φίλοι μου. Η λατινοαμερικανοί, ειδικά στης πόλεις είναι κουφάλες! Είναι αμόρφωτοι πονηροί ζηλόφθονοι τεμπέληδες αλκοολικοί, και χωρίς καμιά αξιόλογη κουλτούρα, και δεν μας εμπιστεύονται εύκολα, και βέβαια αυτό που θέλουν από εμάς είναι μόνο το περιεχόμενο του πορτοφολιού μας, και μόνο αυτό! Και για να το αποκτήσουν μπορούν να κάνουν τα πάντα! Η με πονηρία, δήθεν να μας εξυπηρετήσουν, η ακόμα και βία! Εγώ προσωπικά έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες εκεί, αλλά το αποκορύφωμα ήταν φέτος τα Χριστούγεννα στο Καράκας. Ενώ πηγαίναμε με τον φίλο μου το πρωί των Χριστουγέννων μια βόλτα με τα ποδιά μας σταματάνε δυο αστυνομικοί, ήταν κανονικά με της στολές τους, μας ζητάνε τα στοιχεία μας και μετά με τα χέρια μας ακουμπισμένα στα παρκαρισμένα αμάξια μας έκαναν σωματικό έλεγχο, είχαμε λεφτά μαζί και τα βρήκαν, να μην τα πολυλογώ, μας είχαν εκεί καμιά ώρα και δεν μας άφηναν να φύγουμε, κάποια στιγμή μας άφησαν, φεύγοντας από εκεί πήραμε αμέσως ένα ταξί για να απομακρυνθούμε από την περιοχή, αυτοί όμως μας ακολούθησαν. Και δυστυχώς  μας την έπεσαν και με την απειλή των όπλων τους σταμάτησαν το ταξί μας, στον κεντρικότερο δρόμο του Καράκας, σα να λέμε στην Κηφισίας, προκαλώντας αλαλούμ με τα αλλά αμάξια και μποτιλιάρισμα, μας μπλοκάρουν λοιπόν στην μέση του δρόμου και εμένα που καθόμουν στο μπροστινό κάθισμα μου έβαλε το όπλο στην κοιλία μου ζητώντας τα λεφτά, εγώ αντιστάθηκα και μου πήραν περίπου 150 δολάρια εκεί, και αλλά τόσα περίπου του φίλου μου κατά την διάρκεια του σωματικού έλεγχου, και το παράδοξο ξέρετε ποιο είναι? Κατά την διάρκεια της ληστείας πέρναγαν διάφορα περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας, έκοβαν ταχύτητα κοίταζαν και έφευγαν! Ο ταξιτζής δε να τα έχει παίξει τελείως, να έχει πανικοβληθεί και να τον έχει πιάσει τρεμούλα, αφού κατάφεραν και μας πήραν αυτά τα λίγα δολάρια, αφού αντισταθήκαμε και δεν δώσαμε και τα υπόλοιπα, και ο χρόνος περνούσε μας άφησαν τελικά και  έφυγαν. Τέλος πάντων, να μη σας κουράζω, μας έτυχαν και αλλά κωμικοτραγικά εκεί! Όπου θα τα περιγράψω κάποια άλλη φορά. Εγώ βέβαια θα ξανά ταξιδέψω σε αυτές της χώρες, γιατί απλά μου αρέσουν οι γυναίκες τους η μουσική τους τα πουρά τους κτλ. Αλλά παρακολουθώντας τους παραπάνω διαλόγους ανάμεσα Κούβα και Βραζιλία, για εμένα όλοι ίδιοι είναι, απλός είναι θέμα της κάθε χώρας και της πολιτείας πόσο ελεγμένους τους έχει και τι ελευθερία τους παρέχει. Και ποιο εξειδικευμένα μέσα σε κάθε οικογένεια, σπίτι, πως μεγαλώνουν και τι αρχές διδάσκονται. Αυτά. 

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρετε. Πρόκειται να πάω πρώτη φορά Κουβα τον Αύγουστο - Αβάνα και 8α δω που αλλού - για κανα 10ήμερο σύνολο.Τις πρώτες μέρες σε ξενοδοχείο και μετά λέω για κάζα στο βεντατο, οπωσ συστηνουν οι βετεράνοι. Υπάρχει καμία συγκεκριμενη πληροφορια - εμπειρια - προταση για καζα αλλα με ανεξαρτητη εισοδο - τυπου δηάδη γκαρσονιερα η στουντιο? Δεν ξερω γιατι αλλα ξενερωνω με την ιδεα του δωματίου σε σπιτι....οτι θα μενω σε σπιτι που 8α μενουν κι αλλοι...και 8α μοιραζομαστε πραγματα ...πχ το μπανιο....επαναλαμβανω...1η φορα Κούβα...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μην το ψάχνεται πολύ φίλοι μου. Η λατινοαμερικανοί, ειδικά στης πόλεις είναι κουφάλες! Είναι αμόρφωτοι πονηροί ζηλόφθονοι τεμπέληδες αλκοολικοί, και χωρίς καμιά αξιόλογη κουλτούρα, και δεν μας εμπιστεύονται εύκολα, και βέβαια αυτό που θέλουν από εμάς είναι μόνο το περιεχόμενο του πορτοφολιού μας, και μόνο αυτό! Και για να το αποκτήσουν μπορούν να κάνουν τα πάντα! Η με πονηρία, δήθεν να μας εξυπηρετήσουν, η ακόμα και βία! Εγώ προσωπικά έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες εκεί, αλλά το αποκορύφωμα ήταν φέτος τα Χριστούγεννα στο Καράκας. Ενώ πηγαίναμε με τον φίλο μου το πρωί των Χριστουγέννων μια βόλτα με τα ποδιά μας σταματάνε δυο αστυνομικοί, ήταν κανονικά με της στολές τους, μας ζητάνε τα στοιχεία μας και μετά με τα χέρια μας ακουμπισμένα στα παρκαρισμένα αμάξια μας έκαναν σωματικό έλεγχο, είχαμε λεφτά μαζί και τα βρήκαν, να μην τα πολυλογώ, μας είχαν εκεί καμιά ώρα και δεν μας άφηναν να φύγουμε, κάποια στιγμή μας άφησαν, φεύγοντας από εκεί πήραμε αμέσως ένα ταξί για να απομακρυνθούμε από την περιοχή, αυτοί όμως μας ακολούθησαν. Και δυστυχώς   μας την έπεσαν και με την απειλή των όπλων τους σταμάτησαν το ταξί μας, στον κεντρικότερο δρόμο του Καράκας, σα να λέμε στην Κηφισίας, προκαλώντας αλαλούμ με τα αλλά αμάξια και μποτιλιάρισμα, μας μπλοκάρουν λοιπόν στην μέση του δρόμου και εμένα που καθόμουν στο μπροστινό κάθισμα μου έβαλε το όπλο στην κοιλία μου ζητώντας τα λεφτά, εγώ αντιστάθηκα και μου πήραν περίπου 150 δολάρια εκεί, και αλλά τόσα περίπου του φίλου μου κατά την διάρκεια του σωματικού έλεγχου, και το παράδοξο ξέρετε ποιο είναι? Κατά την διάρκεια της ληστείας πέρναγαν διάφορα περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας, έκοβαν ταχύτητα κοίταζαν και έφευγαν! Ο ταξιτζής δε να τα έχει παίξει τελείως, να έχει πανικοβληθεί και να τον έχει πιάσει τρεμούλα, αφού κατάφεραν και μας πήραν αυτά τα λίγα δολάρια, αφού αντισταθήκαμε και δεν δώσαμε και τα υπόλοιπα, και ο χρόνος περνούσε μας άφησαν τελικά και  έφυγαν. Τέλος πάντων, να μη σας κουράζω, μας έτυχαν και αλλά κωμικοτραγικά εκεί! Όπου θα τα περιγράψω κάποια άλλη φορά. Εγώ βέβαια θα ξανά ταξιδέψω σε αυτές της χώρες, γιατί απλά μου αρέσουν οι γυναίκες τους η μουσική τους τα πουρά τους κτλ. Αλλά παρακολουθώντας τους παραπάνω διαλόγους ανάμεσα Κούβα και Βραζιλία, για εμένα όλοι ίδιοι είναι, απλός είναι θέμα της κάθε χώρας και της πολιτείας πόσο ελεγμένους τους έχει και τι ελευθερία τους παρέχει. Και ποιο εξειδικευμένα μέσα σε κάθε οικογένεια, σπίτι, πως μεγαλώνουν και τι αρχές διδάσκονται. Αυτά. 
  τελικα δε νομιζω να παω ποτε! (σ ολη τη λατινικη αμερικη) ολο τετοιες ιστοριες ακουω! 

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
   τελικα δε νομιζω να παω ποτε! (σ ολη τη λατινικη αμερικη) ολο τετοιες ιστοριες ακουω! 

Μετα τον Παναμα το Καρακας ερχεται 2ο σε εγκληματικοτητα σε ολο το ΚΟΣΜΟ.Εκει υπαρχουν πανω απο 2 και 3 ειδη αστυνομιας,του Τσαβες ,του στρατου οτι στο πουτσο θες και τα περισσοτερα στους τουριστες τα κανουν οι αστυνομικοι.... (απαγωγες-ληστειες κ.λ.π).
Στη Κουβα δεν ειναι ετσι αλλα η νοοτροπια που αναφερε ο συναγωνιστης οντως υπαρχει και εξηγειται φυσικα απο τη μεγαλη φτωχεια και την εξαθλειωση που περνουν

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναγωνιστές. Όπως έγραψα και πιο πάνω θα παω Κούβα - για 1η φορά - τον Αύγουστο για 10-12 ημέρες. Όπως σοφά συστήνουν οι έμπειροι λέω να μείνω 3-4  ημέρες σε ξενοδοχείο μέχρι να εξοικειωθώ και μετά να βρω κάζα. Αυτές τις 3-4 ημέρες σκέφτομαι να προσφέρω χλιδή στον εαυτό μου (λίγες είναι άλλωστε, γι αυτό!) και να μείνω στο parque central. Ξέρει κανείς αν "πάιρνει" να περάσεις γκόμενα μέσα το βράδυ? ΚΑταλαβαίνω ότι πρέπει να χαρτζιλικώσεις το σεκιουριτά, αλλά για τι μιλάμε...για 20 κονβ. ή για 50 κονβερτιμπλς ας πούμε?...συνάδελφοι δώστε τα φώτα σας...μην με αφήνεσετε να πάω κόντρα στα standard...είναι λάθος...μη χαλάμε την πιάτσα μόνοι μας....ευχαριστώ 

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Χαιρετώ τους συναγωνιστές. Όπως έγραψα και πιο πάνω θα παω Κούβα - για 1η φορά - τον Αύγουστο για 10-12 ημέρες. Όπως σοφά συστήνουν οι έμπειροι λέω να μείνω 3-4  ημέρες σε ξενοδοχείο μέχρι να εξοικειωθώ και μετά να βρω κάζα. Αυτές τις 3-4 ημέρες σκέφτομαι να προσφέρω χλιδή στον εαυτό μου (λίγες είναι άλλωστε, γι αυτό!) και να μείνω στο parque central. Ξέρει κανείς αν "πάιρνει" να περάσεις γκόμενα μέσα το βράδυ? ΚΑταλαβαίνω ότι πρέπει να χαρτζιλικώσεις το σεκιουριτά, αλλά για τι μιλάμε...για 20 κονβ. ή για 50 κονβερτιμπλς ας πούμε?...συνάδελφοι δώστε τα φώτα σας...μην με αφήνεσετε να πάω κόντρα στα standard...είναι λάθος...μη χαλάμε την πιάτσα μόνοι μας....ευχαριστώ 
α ρε φιλε δεν μπορω να θυμηθω τωρα το ονομα του σεκιουριτα που γνωρισα στο παρκσεντραλ...
τεσπα οποιον δεις λιγο λαμογιο (ολοι χρηματιζονται πιστευω) πλησιασε τον, καντου λιγο καλαμπουρι, και μετα ριχτο στα ισα.Ρωτα τον πως μα και μου.....ποσα θελει....και μετα παζαρεψε στα μισα....η αλλιως πεστου πως "με συμφερει κασα παρτικουλαρε αν ειναι να σου δωσω πανω απο χ ποσο"...και μην ξεχνας το παζαρεμα με σεκιουριτα που πιανει βαρδια το βραδυ...οχι σε πρωινο γιατι αυτος θα ψαξει βραδυνο και θελουν ολοι μιζα....οπως επισης μην ξεχνας πως το πρωι κατα τις 6 ,πραμα που πιθανως δεν θα σου πει ο σεκιουρ. ,θα ρθει να σου πει να διωξεις την γκομενα γιατι θα αλλαξει η βαρδια και θα εχει προβλημα αυτος μετα

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
οπως επισης να σου πω πως ο νοπμος εχει αλλαξει εδω και δυο χρονια και μπορεις να χωσεις γκομενα μεσα στα ισα ,αφου βεβαιως αυτη εχει ταυτοτητα και αφου πληρωσεις ολοκληρη την διαμονη της ....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
αυτο που λει ο τασος ισχυει
αμα λαδωσεις το σεκουριτα 10-6 το πρωι στο τελος της βαρδιασ του(6 το πρωι) θα σου βαραει τη πορτα για να φυγει η γκομενα
το λαδωμα ειναι γυρω στα 40
το δωματιο να το κανεις δικλινο αντε να ειναι κανα 50αρι
οποτε τι συμφερει?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
στη κουβα δεν χρειαζονται ισπανικα
ευρω στην τσεπη χρειαζονται

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Το  ευρω    ειναι  διεθνης  γλωσσα  οσο  το  εχεις  στην  τσεπη  σου .
Αν  δεν  το  χεις  γινεσαι  αορατος

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
σωστος σχαμανσ9
το διαπιστωσα στη κουβα
θα δω αμα ειναι διεθνης γλωσσα και στη βραζιλια

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Εγω λεω να πας κατευθειαν σε καζα και να μην μπλεξεις καθολου με τον καθε γυφτο-σεκιουριτα.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
γκαμπινο ο συναγωνιστης θα φτασει αβανα 8-9 το βραδυ
μεσα στο σκοταδι πρωτη φορα στην αβανα που θα ξερει που ειναι το βενταντο και η μαλεκον για να πσαχνει για καζα
καλο ειναι τις 2 πρωτες βραδιες να παει σε χοτελ και εχει 2 πρωινα στη διαθεση του να βρει ενα καζα
κατυθειαν ταξι απο το αεροπουερτο και βουρ για το χοτελ
σιγουρα και γρηγορα

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θαρρω οτι Σπυρο μεγαλε δεν τους βαζεις σε ελενχο. Ο καθε παπαροκαυμενος γραφει οτι θελει στο σαιτ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Η Κουβα αγαπητοι μου ειναι στην μπουκα του κοσμου εδω οι γυναικες με τα ασπρα γυρω στα 100 ατομα κανουν διαδηλωση και ο κοσμος σκουζει θα τρωγαν δυο ιταλους που ουτε στην Ιταλια δεν το ξερουν και δεν μας το ειπαν. Ναι ενα παιδοφιλο Γερμανο τον φαγαν πριν 2 χρονια γιατι ειταν θεμα ζωης η θανατου για το παιδι γιατι το παιδι παλευαι για την ζωη του και χτενισαν τη Χαβανα τι μπλοκα τι αστυνομια επεσε στο Μαλεκον δεν λεγεται.
Οχι οτι ειμαι κυβερνητικος αλλα η ασφαλεια δεν λεγεται. Γνωσεις απο την policia revolutionaria δεν παιφτει καστανο, με υπουργο εχω καθησει να φαω διπλα του.
Φυσικα εαν δεν υπηρχαν θα μας ειχαν φαει και τα κοκκαλακια μου θα ειταν σε κανενα χαντακι.
Οσο για Κολομβια κατι σαινια δικα μας ειχαν την τυχη να φυγουν χαρη σε ενα δικο μας Σταυρο το ονομα καλα νανε με 10 οπλισμενους με οπλοβολυβολα να την κανουν πλακα με κανεις
:headbang: :headbang: :headbang:
Φιλοι και συναγωνιστες Κουβα και παλι Κουβα  :dancing: :dancing: :dancing:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
γκαμπινο ο συναγωνιστης θα φτασει αβανα 8-9 το βραδυ
μεσα στο σκοταδι πρωτη φορα στην αβανα που θα ξερει που ειναι το βενταντο και η μαλεκον για να πσαχνει για καζα
καλο ειναι τις 2 πρωτες βραδιες να παει σε χοτελ και εχει 2 πρωινα στη διαθεση του να βρει ενα καζα
κατυθειαν ταξι απο το αεροπουερτο και βουρ για το χοτελ
σιγουρα και γρηγορα
Σπυρακι οποιος συναγωνιστης Θελει εχω σπιτι δικο μου στο Βεδαδο που και αλλοι συναγωνιστες απο το σαιτ εχουν παει, τα κλειδια της Χαβανας τρια τετραγωνα απο την παραλια αυτονομο απολυτα με 55 cuc τριαρακι, aircondicion stereo μπανιο κουζινα με ολα τα κομφορ και η ιδιοκτητρια αδελφη μου δεν παιζει μεχρι και ελληνικες εικονες στο σπιτι  :rockon:
Το μονο που θελω οι συναγωνιστες να τιμησουν την συμφωνια και μετα το στρωμα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom