Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 39 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 76 24,6%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 37 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 157 50,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    309

aza

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
AYTO ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ! 1 ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ ! ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !! ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑ ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ !

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
gambino σκεφτομαι και γω σοβαρα για μπραζιλ μετα το χουνερι στην κουβα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
AYTO ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ! 1 ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ ! ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !! ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑ ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ !

Αφού εχουμε γίνει σαν την Κούβα, που να τρέχουμε τωράαααα;;;;;;;;;;;

brasilhouse

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2009
Κριτικές
7
Like
84
Πόντοι
0
Να πας Κουβα,ολο στα ιδια θα πηγαινεις;
Γραψε τιποτα στο forum για την  Βραζιλια μπας και παμε εμεις φετος.. ;)
to Rio de janeiro einai foveri poli ftina fagita kai ta pota alla einai panakriva ta diamerismata kai xenodoxeia..exei fovera mounia alla oi mounares theloun pano 150 euro olo to brady..stin cuba ta domatia,fagita gunekes ktl se times pezoun??

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
brazilhouse διαβασε πιο πισω και θα δεις δωματια-φαγητα και γυναικες ποσο στοιχοιζουν
χοντρικα 25 ευρω το δωματιο/μερα,κανα 10αρι ευρω φαγητο/ατομο και η γκομενα απο ενα παγωτο εως 200 ευρω

aza

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ? ΠΑΛΙ ΒΡΖΙΛΙΑ ΘΑ ΠΑΣ ? ΑΛΑΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΕΤΟ ! ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ , ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΟΥΒΑ , CUBA , CUVA , KOUVA... 

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ? ΠΑΛΙ ΒΡΖΙΛΙΑ ΘΑ ΠΑΣ ? ΑΛΑΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΕΤΟ ! ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ , ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΟΥΒΑ , CUBA , CUVA , KOUVA...   
Δεν θα το πω ασχετηλα αλλα τουλαχιστον αγνοια  :headbang: :headbang: :headbang:
Ξεκιναω την σχεση Bucanero Cristal η δευτερη ειναι τυπου light η πρωτη ομως ειναι τυπου lager με δανεζικη συνταγη και δινει μια ποιο πικρη γευση μπυρας και φυσικα ειναι ποιο δυνατη. Λοιπον εχουμε μια σχεση Μυτθος Καιζερ και οποι ξερουν απο μπυρα θα καταλαβουν. Οσο για τους Κουβανους με 1,5 πεσο περνεις ενα μπουκαλι ρουμι χυμα απο την Bodega και εισαι γκολ μια μερα.  :S :S :S

Δευτερον σχεση Κουβας Βραζιλιας  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν λεω τα μωρα της Βραζιλιας ειναι συλλεκτικα αλλα το Ειτς ποιος το σκεφτεται :S :S
Επισης σε ταξιωδικες οδηγιες αναφερεται ρητα οτι μονο στο κεντρο της πολης εισαι ασφαλης ενω στο νησι και στον ποιο σκοτεινο δρομο της Χαβανας η το μικροτερο χωριο δεν τρεχει καστανο. Λοιπον πειραματα με την ζωουλα μας δεν κανουμε  :rockon: :rockon: :rockon:

aza

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
TELEYTAIA ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΟΥΒΑ , ΠΕΡΝΩ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ 4.000 ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ . ΛΑΧΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ! ΝΟΙΟΘΗΣ ΤΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΚΕΙ ,ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ! ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ! ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Η ΚΟΥΒΑ ! ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ! 

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
δηλαδη στα στενα της μαλεκον εσεις αισθανεστε  ?
και σε καποιες υποβαθμισμενες συνοικιες? (μου διαφευγουν τα ονοματα τωρα)
ενταξει δεν ειναι και βραζιλια αλλα οχι οπως τα λετε...

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη στα στενα της μαλεκον εσεις αισθανεστε  ?
και σε καποιες υποβαθμισμενες συνοικιες? (μου διαφευγουν τα ονοματα τωρα)
ενταξει δεν ειναι και βραζιλια αλλα οχι οπως τα λετε...
Marianao, Lisa Havana Vieja
οι ποιο υποβαθμισμενες και ολα οκ  :rockon: :rockon: :rockon:
το μονο που μπορει ειναι να στην πεση κανενας χινετερος για μπιζνες  :rockon: :rockon:
Προσωπικα εγω δεν εχω χασει ουτε μια καλτσα αλλα το μυαλο μου σιγουρα  :rockon: :rockon:
Στην Χαβανα ειδικα εχει καμερες στο μαλεκον, αστυνομια σε καθε τετραγωνο, περιπολιες και ακομη ξερω προσωπικα αστυνομικους με πολιτικα που κανουν βαρδιες σε στεκια που συχναζουν οι τουριστες και αμα ειναι κανενας εδω μεσα που ειχε περιστατικο στην Κουβα ασ το γραψει.

Μεγαλη εντυπωση μου εκανε η αρνηση τους να διαμαρτυρηθουν ειτε για κακο σερβις ειτε για πσιλοαπατες στον λογαριασμο αυτα ναι συμβαινουν  :think: :think: :think:

brasilhouse

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2009
Κριτικές
7
Like
84
Πόντοι
0
TELEYTAIA ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΟΥΒΑ , ΠΕΡΝΩ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ 4.000 ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ . ΛΑΧΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ! ΝΟΙΟΘΗΣ ΤΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΚΕΙ ,ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ! ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ! ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Η ΚΟΥΒΑ ! ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ !   

tha diafonisw mazi sas paidia den einai etsi i brazilia to rio toulaxiston ektos ean briskesai se meri pou den xreiazetai na pas.
sti copacabbana kai stin ipanema ton ianouario pou eimoun ekei eixe astinomia ana 50 metra se kathe bagoni tou ilektirkou kai astinomiko!!!

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
tha diafonisw mazi sas paidia den einai etsi i brazilia to rio toulaxiston ektos ean briskesai se meri pou den xreiazetai na pas.
sti copacabbana kai stin ipanema ton ianouario pou eimoun ekei eixe astinomia ana 50 metra se kathe bagoni tou ilektirkou kai astinomiko!!!
Δεν σε αναιρω απλως και εγω τονιζω οτι καμμια φορα οι παιχτες δεν ξερουν τα μερη που δεν πρεπει να πας. Το παιχνιδι σε παει. Ενας φιλαρακος απο Σουηδια μολις και την γλυτωσε ουτε για φιλμ η περιπτωση του ασε καλε μου  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Ειπαμε για περιπετεια αλλα οχι με τα κεφαλακια μας στο στοιχημα  :tickedoff:
Επισης εκει που μας αναφερεις παιχνιδι δεν παιζει και εαν παιξει πας και Μοντεκαρλο τι νομιζεις για την σαμπα θα παμε  :rockon: :rockon: εχει και στην Αθηνα.

brasilhouse

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2009
Κριτικές
7
Like
84
Πόντοι
0
Δεν σε αναιρω απλως και εγω τονιζω οτι καμμια φορα οι παιχτες δεν ξερουν τα μερη που δεν πρεπει να πας. Το παιχνιδι σε παει. Ενας φιλαρακος απο Σουηδια μολις και την γλυτωσε ουτε για φιλμ η περιπτωση του ασε καλε μου  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Ειπαμε για περιπετεια αλλα οχι με τα κεφαλακια μας στο στοιχημα  :tickedoff:
Επισης εκει που μας αναφερεις παιχνιδι δεν παιζει και εαν παιξει πας και Μοντεκαρλο τι νομιζεις για την σαμπα θα παμε  :rockon: :rockon: εχει και στην Αθηνα.
ta meri pou den prepei na pas einai i favela preipei na eisai xazos i kokakias gia na pas
sigoura apo tote pou ekleise to help yparxei megali diafora alla uparxoun meri den einai mono to monde carlo..Centaurus,balconi,barbarella,sasablanca exei tosa magazia kai to mesimeri sti paralia xamos ginete an xereis pou na pas

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
το μονο που κανανε στη κουβα(τσαιναταουν) ηταν να χρεωσουν κανα δυο κονβερτιμπλες παραπανω δηλαδη εκει που ετρωγες με 8-9 κονβερτιμπλες κοτσαρανε και κανα δυο παραπανω

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σπύρο τι έγινε η κουβανέζα σου;;;;;;;;;;;;

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
ειναι μεταξυ αβανας-αθηνας ζωντας το ονειρο του καπιταλισμου αγοραζωντας το τελευταιο μοντελο τησ νοκια-τσαντες λου βιττον απο τους μαυρους και στελνοντας εμβασματα στην κουβα ενισχυοντας το ΑΕΠ της κουβας

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ta meri pou den prepei na pas einai i favela preipei na eisai xazos i kokakias gia na pas
sigoura apo tote pou ekleise to help yparxei megali diafora alla uparxoun meri den einai mono to monde carlo..Centaurus,balconi,barbarella,sasablanca exei tosa magazia kai to mesimeri sti paralia xamos ginete an xereis pou na pas
Καλε μου φιλαρακο, τον γυιο του υπουργου που φαγαν στο παρκο για μια καμερα οσοι θυμουνται ιστορια δεν ηταν σε φαβελα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Και οταν σε ντοκυμοντερ ζωντανα δειχνουν επιδρομες απο πιτσιρικαδες οπλισμενους στο Ριο μεσα στο τραμ που παει πανω για το αγαλμα ουτε παλι φαβελες ηταν. :helpplea: :helpplea:
Οταν στελεχος μεγαλης εταιριας βλεπει αυτοκινηστικο στο κεντρο πολης και κανενας να μην κουνιεται γιατι φοβαται παλι ουτε χαζοι ουτε κοκακιδες ηταν :helpplea: :helpplea:
Δεν αναιρω οτι υπαρχουν ωραια μαγαζια αλλα βραδυ ξεκαρφωτος μονος και ψαχνωμενος εισαι δολωμα τερμα και τελειωσε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Επαναλαβανω φαβελες εχει και η Κουβα αλλα κυκλοφορα οτι ωρα θελεις δεν τρεχει καστανο
οχι μονο για μας αλλα και για γηναικες μονες  :headbang: :headbang: Basta

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειναι μεταξυ αβανας-αθηνας ζωντας το ονειρο του καπιταλισμου αγοραζωντας το τελευταιο μοντελο τησ νοκια-τσαντες λου βιττον απο τους μαυρους και στελνοντας εμβασματα στην κουβα ενισχυοντας το ΑΕΠ της κουβας
Νασε καλα συντροφε αιμοδοτη δεν εισαι μονος  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom