Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
husain με το μποι τι θα κανω?
θελω η γυναικα να ειναι πανω απο 1,78
να γεμιζει το κρεβατι ποδια και κολους(βλεπε κουβα)
εκει ειναι το χουι μου
αλλιως θα ειχα παει ται ηδη

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
εκει ειναι το χουι μου

Ε δεν είναι και όλες οι κουβανές δίμετρες όπως και όλες οι ασιάτισσες δεν είναι ζουμπάδες, πρέπει να το κάνεις στην ασια το ταξίδι, εφόσον σου αρέσει το σπορ μας :grin:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
εκει ειναι το χουι μου
ela μαζι μου μαδαγασκαρη τον ιουνη.... :grin:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μαδαγασκάρη θα είμαι κατά πάσα πιθανότητα και εγώ λόγω Μουντιάλ. Εγγύτης 4 ώρες με αεροπλάνο από γιοχάνεσμπουργκ :offtopic:
ναι,δυο απο τους φιλους θα πανε ,στο ματς με την κορεα
εγω θα καθησω πισω (μαδαγασκαρη-ανταναναριβο) να βασταω τα μποσικα :fuck1: :fuck1: :fuck1:
:offtopic:

aza

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΠΗΓΑ ΤΟ 2007. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ! ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΕΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΟΜ..Α ! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ! Α ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΑΙ SEX MASAGE ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ !

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Παράθεση από: trikardos στις σήμερα στις 15:39
Ενα σενάριο που σκέφτωμαι  ειναι το εξης:

Δημιουργία-εκτύπωση δραχμής εσωτερικής κατανάλωσης (όπως Κουβα πχ) και το ευρώ μόνο για διευθνης συναλλαγες (ctour, Ταυδάνδη, Κουβα κλπ) και παράλληλα επαναδιαπραγμάτευση της ισοτιμία ευρώ-δραχμης (όχι δλδ 345 που μας επέβαλαν) σε πιο λογικά πλαίσια 200δρχ=1 ευρώ

Ταυτόχρονα με την εκτύπωση των νεων δραχμών ρίχνουμε και καμία 30δις ΠΛΑΣΤΑ ΕΥΡΑ (οι Βουλγαροι το έκαναν αυτό)
ΑΠΟΛΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ (μαυρο στον Μαυρογιαλουρο) και έχουμε σπατσαρει

trikarde σε παραδεχομαι
αβανα θα γινει η αθηνα
τι αλλο θα μας λειπει?
θα γλυτωνουμε και τα αεροπορικα μαγκες
μονο πουρα δεν θα εχουμε αλλα θα στελνουμε κανα λαμογιο κουβανο που μενει στην ελλαδα να μας φερνει

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παιδια απο το μαιο διαβασα οτι καθε εισερχομενος τουριστας στην κουβα θα πρεπει να εχει και ασφαλιση
οταν εχουμε πληρογοριες ποσταρετε σχετικα με το θεμα
το πιθανοτερο ειναι με την εισοδο να ασφαλιζεσαι για κανα 2ευρω την ημερα οποτε αμα κατσεισ ενα μηνα μανι μανι τσιμπανε ενα 60αρι ευρω
οποτε συνολικα μια εισοδος στην κουβα θα στοιχιζει=22 ευρω η βιζα συν 60 ευρω η ασφαλιση(30 μερες) συν 20 ευρω ο φορος αεροδρομιου φευγοντας= 102 ευρω με το καλημερα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
παιδια απο το μαιο διαβασα οτι καθε εισερχομενος τουριστας στην κουβα θα πρεπει να εχει και ασφαλιση
το πιθανοτερο ειναι με την εισοδο να ασφαλιζεσαι για κανα 2ευρω την ημερα οποτε αμα κατσεισ ενα μηνα μανι μανι τσιμπανε ενα 60αρι ευρω
οποτε συνολικα μια εισοδος στην κουβα θα στοιχιζει=22 ευρω η βιζα συν 60 ευρω η ασφαλιση(30 μερες) συν 20 ευρω ο φορος αεροδρομιου φευγοντας= 102 ευρω με το καλημερα
Απο Μαι στο Αθηνα θα πεσουν οι τιμές στο :knockinb:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
γεια σας συναγωνιστές και ένα μεγάλο respect για όλες τις πληροφορίες για την Κούβα!

μία ερώτηση,ίσως αφελής λόγω άγνοιας,αλλά αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να απαντήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά:

ας πούμε ότι περνάμε τον Ατλαντικό για επαγγελματικούς λόγους στις ΗΠΑ,αλλά συγχρόνως είναι αναγκαία και μία επαναφόρτιση στις μπαταρίες μας με τις μελαγχρινές Κουβανέζες...

είναι αδύνατο? μήπως μπορεί να γίνει αυτό μέσω Μεξικού ή καλύτερα άλλη φορά,σε άλλο ταξίδι χωριστά?

παίζει να πουνε οι Κουβανοί όχι αν δουν στο διαβατήριό μου τις επισκέψεις στις ΗΠΑ?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
σπυρο απο ποτε πληρωνεις βιζα στην κουβα?? εγω δεν ειχα πληρωσει ποτε

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
γεια σας συναγωνιστές και ένα μεγάλο respect για όλες τις πληροφορίες για την Κούβα!

μία ερώτηση,ίσως αφελής λόγω άγνοιας,αλλά αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να απαντήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά:

ας πούμε ότι περνάμε τον Ατλαντικό για επαγγελματικούς λόγους στις ΗΠΑ,αλλά συγχρόνως είναι αναγκαία και μία επαναφόρτιση στις μπαταρίες μας με τις μελαγχρινές Κουβανέζες...

είναι αδύνατο? μήπως μπορεί να γίνει αυτό μέσω Μεξικού ή καλύτερα άλλη φορά,σε άλλο ταξίδι χωριστά?

παίζει να πουνε οι Κουβανοί όχι αν δουν στο διαβατήριό μου τις επισκέψεις στις ΗΠΑ?
γινετε μεσω μεξικου γιατι δεν εχει απ ευθειας πτησεις

να σου πουνε οχι ειναι απιθανο,το πολυ πολυ αμα αρχισουν τιποτα περιεργες ερωτησεις, πες πως πηγες για επαγγελματικο ταξιδι αλλα δεν γουσταρεις μια τις ηπα ,και αποφασισες να ρθεις στην χωρα της επαναστασης,του φιντελ,του τσε κτλ κτλ :rolleyes: :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
γινετε μεσω μεξικου γιατι δεν εχει απ ευθειας πτησεις

να σου πουνε οχι ειναι απιθανο,το πολυ πολυ αμα αρχισουν τιποτα περιεργες ερωτησεις, πες πως πηγες για επαγγελματικο ταξιδι αλλα δεν γουσταρεις μια τις ηπα ,και αποφασισες να ρθεις στην χωρα της επαναστασης,του φιντελ,του τσε κτλ κτλ :rolleyes: :rockon:

;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21

Απο Καναδα γινεται απ'οτι εχω ακουσει,τωρα αν θα σε ζαλισουν με ερωτησεις δεν ξερω.
Βιζα πληρωνεις 22Ε αν πας ο ιδιος στην πρεσβεια,αν στειλεις αλλον ή ταχυδρομικος διπλασιαζεται η τιμη.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
σπυρο απο ποτε πληρωνεις βιζα στην κουβα?? εγω δεν ειχα πληρωσει ποτε
ρε τασο παντα βγαζω ταργετα νετ τουριστα πριν παω κουβα στην πρεσβεια
ισχυει για μια εισοδο στη χωρα και εχει κοστος 22 ευρω
εσυ πως μπαινεις στη κουβα οταν φτανεις?δε συμπληρωνεις αυτο το διπτυχο?
η μηπως το παιρνεισ μεσα στο αεροπλανο?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Σιγά μην πούνε τίποτε. Εδώ δεν λένε σε Αμερικάνους που πηγαίνουν. Μάλιστα δεν τους σφραγίζουν το διαβατήριο για να μην φαίνεται ότι πήγαν στην Κούβα.

Το ευκολώτερο είναι μέσω Μέξικο Σίτυ ή Κανκούν.
Έχω την εντύπωση ότι το Κανκούν σου βγαίνει φθηνότερα.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παιδια σε λιγες μερες εχω την επετειο του γαμου στη κουβα
1/4/2008 παντρεφτηκα στη κονσουλτορια(δικηγορικο γραφειο στο μιραμαρ,μετρωντας τα 900 κονβερτιμπλες κολαριστα κολαριστα)
πρωταπριλιατικα λες και το ηξερα :2funny:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
1/1/2008 παντρεφτηκα στη κονσουλτορια(δικηγορικο γραφειο στο μιαραμαρ)

Τί να σου ευχηθώ Σπύρο μου; Αφού και σένα σαν ψέμματα σου φαίνεται. :sunglasses:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1/[size=18pt]1[/size]/2008 παντρεφτηκα στη κονσουλτορια(δικηγορικο γραφειο στο μιαραμαρ)
ο απριλης στην κουβα ειναι ο πρωτος μηνας του χρονου ????  :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom