Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
casablanca + poutis
εισητηρια παντα παιζουν μεταξυ 900-1100 ευρω
ιμπερια και αιρφρανσ και βεβεαια να τα αγορασεις κανα μηνα πριν
απο τα 3 που ειπες προτιμα χολγκουιν(τα 2 πρωτα ειναι καθαρα τουριστικα,θα εισαι εσυ και καμμια 200 καναδοι)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μια παρεμφερή ερώτηση....επειδή με ενδιαφέρουν και τα κορίτσια της κούβας αλλά και τουρίστριεσ ευρωπαίες
π.χ ιταλίδεσ, γαλλίδες, ισπανίδες σε ποιά ξενοδοψεία είναι συνήθως καταλύουν και σε ποιά μέρη Βαραντέρο, Κάγιο η Χολγκουιν...

καμμία απάντηση σε αυτό το θέμα?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
μια παρεμφερή ερώτηση....επειδή με ενδιαφέρουν και τα κορίτσια της κούβας αλλά και τουρίστριεσ ευρωπαίες
π.χ ιταλίδεσ, γαλλίδες, ισπανίδες σε ποιά ξενοδοψεία είναι συνήθως καταλύουν και σε ποιά μέρη Βαραντέρο, Κάγιο η Χολγκουιν...

καμμία απάντηση σε αυτό το θέμα?

Καλά θα είσαι στην Κούβα και θα ασχολείσαι με Ιταλίδες, Γαλλίδες και Ισπανίδες; Αν θέλεις τόσο να ασχοληθείς μαζί τους γιατί πας στην Κούβα και όχι κατευθείαν στην Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, αντίστοιχα;

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
γιατί πάω να κάνω τα μπανάκια μου και να φάω τα ψαράκια μου

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
casablanca θα πας τοτε βαραδερο η καγιο κοκο
θα εισαι μονο με τουριστες οποτε δεν θα καταλαβεις οτι εισαι στην κουβα
οι μονοι κουβανοι που θα δεις θα ειναι οι τελωνειακοι στο αεροδρομιο και οι καμαριερες στο ξενοδοχειο
θα εισαι με ιταλο-ισπανο-γαλλο-καναδους ολη τη μερα

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
αυτο τι σχεση εχει ?
πανε να γλεντησεις με τις μουλατες εκει και ασε τις ευρωπαιες για αλλο τριπ.Ψαρια και παραλιες θα εχεις ουτως η αλλως

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ε όχι να σαι ρε αδελφέ στην Κούβα,και να ασχοληθείς με τις συντοπίτισσσές μας(της Ε.Ε. εννοώ συντοπίτισσες).
Μου θυμίζεις κάτι Έλληνες που είχαμε στο γκρουπ που ενώ ήμασταν στην Κούβα,την έπεφταν σε 2 Ελληνίδες που ήταν στο γκρουπ ξέμπαρκες για να τις βγάλουν έξω το βράδυ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Μπανάκια μπορείς να κάνεις και στην Ελλάδα, όπως επίσης και να φας ψαράκια. Κουβανές όμως είναι πολύ δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα.

souko

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Casablanca no offence αλλά μπανάκια και ψαράκια (έστω σε τσιμπημένες τιμές αλλά υπάρχουν και οι  φωτεινές εξειρέσεις) μαζί με Ιταλίδες,Αγγλίδες, Γερμανίδες έχουν τα νησιά εδώ το καλοκαίρι! Θα μου πεις αστακό με 5.5 cuc δεν έχει εδώ αλλά μια μαρίδα την τρως! Στην Κούβα όμως πάμε αυστηρά για τις μουλάτες, άλλωστε θα το δεις και μόνος σου ότι οι Ευρωπαίες δεν ταιριάζουν με το τοπίο εκεί, και το κυριότερο δεν έχουν τις απίστευτες κωλάρες των Κουβάνων!! :booty: :booty: :booty: :booty:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
οπως και γω παιδια
στο πρωτο μου ταξιδι στην κουβα ψαρι τοτε,βρισκω 2 ελληνιδες τυχαια στη διπλανη ομπρελλα απο μενα και ειπα να τους τιν πεσω,ουτε μπυρες δεχτηκαν να τις κερασω ουτε που τους προτεινα το βραδυ να παμε καμμια βολτα
θα μου πειτε και σεις στην κουβα εισουνα σε ελλεινηδες την επεσες?
ηταν τελιως αφθορμητο,ηρθαν εκατσαν διπλα μου τυχαια και ηταν οι πρωτες μερες που ημουνα εκει και

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μπανάκι ψαράκι μήνα μάρτιο λέμε.....τέλος πάντων ...ευχαριστώ για τις νουθεσίες

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ασε ποθ οι περισοτερες τουριστριες στην κουβα ειναι κατι χοντρες καναδες και ευρωπαιες που στην χωρα τους δεν βρισκουν τσαπου και τρεχουν στη κουβα να τη φανε απο κανα ψωλαρα αραπη

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ασε ποθ οι περισοτερες τουριστριες στην κουβα ειναι κατι χοντρες καναδες και ευρωπαιες που στην χωρα τους δεν βρισκουν τσαπου και τρεχουν στη κουβα να τη φανε απο κανα ψωλαρα αραπη
γειασου σπυρο αρχηγοπουλο
εσυ που ξερεις πολλα απο περα για πες
-βρισκεις να αγορασεις αμαξι? αν ναι ποσο?
-βρισκεις να αγορασεις σπιτι στην αβανα σε καλη γειτονια? αν ναι ποσο?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τασο=
1)αυτοκινητα πουλανε οι εταιριες ενοικιασεων αυτα που αποσυρουν(χουνται ατος κτλ)γυρω στα 2,000 ευρω αλλα θα ειναι γραμμενο στο ονομα της κουβανης
2)σπιτια μονοκατοικιες με κηπο απο οτι ειχα ακουσει γυρω στα 15-20 χιλιαρικα ευρω(βενταντο,τριγυρω απο μιαραμαρ κτλ) αλλα παλι στο ονομα της κουβανης
οποτε οτι αγορα και να γινει ενδεχεται οταν τελειωσει η σχεση να τα παρει η κουβανη
αλλα τι να τα κανει αν δεν μπορει να τα συντηρησει(πχ που θα βρισκει να βαλει βενζινη?η να φεμισει το ψυγειο στο σπιτι?)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
τασο=
1)αυτοκινητα πουλανε οι εταιριες ενοικιασεων αυτα που αποσυρουν(χουνται ατος κτλ)γυρω στα 2,000 ευρω αλλα θα ειναι γραμμενο στο ονομα της κουβανης
2)σπιτια μονοκατοικιες με κηπο απο οτι ειχα ακουσει γυρω στα 15-20 χιλιαρικα ευρω(βενταντο,τριγυρω απο μιαραμαρ κτλ) αλλα παλι στο ονομα της κουβανης
οποτε οτι αγορα και να γινει ενδεχεται οταν τελειωσει η σχεση να τα παρει η κουβανη
αλλα τι να τα κανει αν δεν μπορει να τα συντηρησει(πχ που θα βρισκει να βαλει βενζινη?η να φεμισει το ψυγειο στο σπιτι?)
φιλε στα ρχιδια κι αν τα παρει το ξερω αυτο,δεν θα με νοιαζει (εχω τους λογους μου κ τις εγγυησεις μου)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
φυσικα και στα αρχιδια μας αν τα παρει
απλως με ρωτησες και σου απαντησα με καθε λεπτομερεια

aza

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ! ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ? ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 1000-1500 ΕΥΡΟ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ , ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑ !

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ! ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ? ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 1000-1500 ΕΥΡΟ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ , ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑ !
εγω αν ειχα θα την ειχα κανει....χθες....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
aza συμφωνω μαζι σου για το υψος του εισοδηματος
ελα ντε ομως που οι μικροκαμομενες(ταυλανδες)δεν μου αρεσουν
εκει κολλαω
αλλιοως θα ειχα παει και ται να δω τι παιζει

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
aza συμφωνω μαζι σου για το υψος του εισοδηματος
ελα ντε ομως που οι μικροκαμομενες(ταυλανδες)δεν μου αρεσουν
εκει κολλαω
αλλιοως θα ειχα παει και ται να δω τι παιζει

Σπύρο θα είχες αλλάξει άποψη, γιατί εκεί η φιλοσοφία του σεξ, αγοραίου και μην είναι διαφορετική. Ολα για τον άντρα. Οι πιό φεμινιστριες στην Ταϊλανδη είναι οι πουτάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom