Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
pireotis μεχρι και μπαρμερη εχω να προτεινω στα παιδια κουρεμα με μηχανη μονο 2 κονβερτιμπλες
βρισκεται στην 23 με κατευθηνση προς μιραμαρ(δηλαδη ανεβαινεις την 23 απο την μαλεκον) στο δεξι σου χερι μετα τα γραφεια της αιρ-ευροπα ενα ισογειο ειναι με 3 καρεκλες κουρειου
σπυρο ,
λιγο νωρις αλλα στο λεω απο τωρα,
του χρονου τον οκτωβρη η νοεβρη θα παω κουβα για κανα μηνα,μαλλον θα παρω και αμαξι εκει,
ελπιζω να τα πουμε εκει ;)

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απο τα λιγα ελευθερα επαγγελματα που δεν φορολογουνται στο νησι ειναι η κομμωτρια.
Λοιπον καθε δευτερη κανει την μανικιουριστρια και την κομμωτρια  :dancing: :dancing:
Σερβις κομπλε μετα το  :knockinb: νυχακια μαλακια μεχρι και μασαζ για χαλαρωμα  :tits:

Απο την μεγαλη μου χαρα εκανα και εγω τον μπαρμπερη κανα δυο φορες  :rockon: :rockon:
Ολα ειναι δυνατα στο φανταστικο νησι .....
Αντε που θα παει ο Νοεμβρης ερχεται  :headbang: :headbang: ε... εχει πολλη ακομη. :headbang:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
να τη και η κουβα που εψχνα να βρω εδω.γεια σας συνοδοιποροι.θα διαβασω τα γραφομενα σας εδω και μιλαμε για τυχον αποριες.κουβα εχω πολυ καλα λογια.οι κουβανες εχουν κορμαρες και κωλαρες νομιζω.venceremos αν το εγραψα σωστα γιατι δεν ξερω ισπανικα.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
kostas-thai και που να δεις ποσο καλοι τρακαδοροι ειναι.....

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Mάγκες....αρχες Οκτώμβρη είναι κάποιος για το νησί??

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
axl33 πολυ το σκεφτεσε
τραβα μονος σου στ νησι και ολο και καπιους ελληνες θα βρισκεις στην σαντα μαρια(παραλια) εγω σχεδον μερα παρα μερα επεφτα πανω σε ελληνες και με αρκετους πηγαμε γιασ καμμια μπυρα

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Oχι βρε Σπύρο. Απλώς είναι μεγαλο ταξίδι για να το κανεις μόνος αλλά και να είσαι μόνος τοσες μέρες στο νησί?? Δέν με συγκινεί...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε αλεξη το ταξιδι δεν ειναι τιποτα
μπαινεις παρισι και πετας με το τζαμπο
ολο και καπιος/καπια κουβανη που επιστρεφει στο νησι θα ειναι διπλα σου
τωρα κατα την παραμονη στην κουβα με ολατα ευτραπελα που θα βλεπεις ολη μερα/νυχτα περναει η ωρα χωρις να το καταλαβεις

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ισως να έχεις δίκιο.....
Αλλά μου κάνει εντύπωση που τόσα παιδιά εδώ ταξιδεύουν για Κούβα και αυτήν την περίοδο δεν βρίσκεται ούτε ένας.......

aza

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τα ταξιδια με παρεα ειναι λιγο μυστηρια,πολλες φορες ταξιδευεις με κολλητους και δεν κολαει το πραγμα . η μονη περιπτωση φιλε να βρεις παρεα ,ειναι με καποιον που θελει να παει αλλα δεν εχει παρεα.για μενα παραδειγμα που εχω παει τρεις φορες , εκτος της πρωτης που ειμασταν 4 ,τα υπολοιπα ταξιδια ηταν μονος.παντος για πρωτη φορα μη πηγαινεις μονος.δεν ειμαι σιγουρος αν παω φετος ,αν παω και κολαει η ημερομηνια ευχαριστος να σε βοηθησω για κανα 2 μερες   

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και μόνος πως τα πέρασες φίλε μου?
Βρήκες καμία παρέα?
Αν βρεις χρόνο εγώ μπορώ γύρω στις 10 οκτώμβρη...
Αντε παιδιά κουνηθήτε...ταξιδεύτε.....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
axl33 εγω κουνηθηκα μην ανυσυχεις αριβαρω νοεμβριο για εκει που σου ειπα
παντως μονος σου σε τεοια ταξιδια εισαι κυριος του εαυτου σου και κανεις οτι θες οταν το θες
μην ξεχνας οτι εσυ εχεις το πανω χερι οποτε η γκομενες(κουβανες) κρεμονται απο σενα
οτι ωρα θες κοιμασε,ξυπνας κτλ και αυτες ακολουθουν
μονο ποτε ποτε με επιανε επιθυμια να βρω κανα ελληνα στη παραλια να μπακουριασω μαζι του και να πουμε καμμια μαλακια οποως σου ειχα πει

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Αεροπορικη εταιρια που προτιμουμε για Κουβα με σειρα προτεραιοτητας=
1)ΑΙΡ ΦΡΑΝΣ μεσω παρισιου με ελαχιστη ωρα αναμονης στο πηγαινε και στο ελα αλλα πιο ακριβη 1000-1100 ευρω
2)ΙΜΠΕΡΙΑ μεσω μαδριτης αλλα με πολλη ωρα αναμονης και στο πηγαινε και στο ελα αλλα με κοστος γυρω στα 900-1000 ευρω
3)ΒΙΡΤΖΙΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚ απο Λονδινο με κοστος γυρω στα 700 Ευρω αλλα χωρια πρεπει να βρειτε φτηνη πτηση για Λονδινο καθως και διανυκτερευση εκει απο την προηγουμενη οποτε το συνολικο κοστος φτανει παλι στα 1000 ευρω

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αεροπορικη εταιρια που προτιμουμε για Κουβα με σειρα προτεραιοτητας=
1)ΑΙΡ ΦΡΑΝΣ μεσω παρισιου με ελαχιστη ωρα αναμονης στο πηγαινε και στο ελα αλλα πιο ακριβη 1000-1100 ευρω
2)ΙΜΠΕΡΙΑ μεσω μαδριτης αλλα με πολλη ωρα αναμονης και στο πηγαινε και στο ελα αλλα με κοστος γυρω στα 900-1000 ευρω
3)ΒΙΡΤΖΙΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚ απο Λονδινο με κοστος γυρω στα 700 Ευρω αλλα χωρια πρεπει να βρειτε φτηνη πτηση για Λονδινο καθως και διανυκτερευση εκει απο την προηγουμενη οποτε το συνολικο κοστος φτανει παλι στα 1000 ευρω
να συμπληρωσω jetair απο βρυξελες αοπ 500-800 + την μεταφορα απο αθηνα
martinair απο αμστερνταμ 600-800 + την μεταφορα απο αθηνα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε παιδια τι εγινε?πολυ ησυχια επεσε στη κουβα?δεν ειναι κανενας συναγωνιστης στο νησι?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ρε παιδια τι εγινε?πολυ ησυχια επεσε στη κουβα?δεν ειναι κανενας συναγωνιστης στο νησι?

Eχει πέσει πείνα Σπυράκο.

Που να τρέχουμε Κούβα, όλο στον κουβά είμαστε.

Εχουν έρθει και κάτι ακάλεστοι συγγενείς από το ΔΝΤ και μας πέρνουν κώλο.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τρικαρδε στο τελος θα φυγουν και οι κουβανοι/κουβανες που μαζεψαμε εδω στο ελλαδισταν οι γαμπροι και οι νυφες απο ελλαδα που πηγαν στο νησι(δεν εξαιρω και τον γραφοντα απο αυτο το σφαλμα)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τρικαρδε στο τελος θα φυγουν και οι κουβανοι/κουβανες που μαζεψαμε εδω στο ελλαδισταν οι γαμπροι και οι νυφες απο ελλαδα που πηγαν στο νησι(δεν εξαιρω και τον γραφοντα απο αυτο το σφαλμα)

Εγω σου προτίνω να τα βρεις με την μανδαμ σου και να πατε Κούβα να ζήσεται.

Εδώ σε κανα χρόνο θα έρχονται όλοι οι βαλκάνιοι βλάχοι για να μας μαμανε τσάμπα.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
axl 33 θα πας στο νησι 10 οκτωμβριου που ελεγες?
οχι τιποτα αλλο αλλα να μου πεις αμα η παστελερια υπαρχει ακομη

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πετάω 16 -10 τελικά
Λέω να περάσω και απο isla de la joventu και trinidad
Τι λές αξίζει??