You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κορυφαία ζώα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 221
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Μία από αυτές τις ημέρες θα στειρώσω (δυστυχώς) τον γάτο...
αναμένουμε νεότερα...
Δεν πειραζει Αλεξ!
Καλυτερα στειρωμενος παρα να σου φυγει η να τρεχει απο εδω και απο εκει οταν θα θελει να ζευγαρωσει και να τον πατησει κανα αμαξι!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Και επειδή ένα forum πρέπει να έχει τα πάντα Ανοίγω αυτό το θέμα...
Έχετε κατοικίδια ??? Αν ναι τι είδους ???
Εγώ έχω έναν παπαγάλο ράτσας Ζακό ή Αfrican grey.Είναι 3 χρονών και ξέρεις πέντε λεξούλες..
Εδώ μία φωτό με τον παπαγάλο μου
Έχετε κατοικίδια ??? Αν ναι τι είδους ???
Εγώ έχω έναν παπαγάλο ράτσας Ζακό ή Αfrican grey.Είναι 3 χρονών και ξέρεις πέντε λεξούλες..
Επισκέπτης
εγω εχω ενα καθαροαιμο γερμανικο ποιμενικο θυληκο πανεμορφο αλλα χαζο μονο χαδια κ γλωσσοφιλιασματα θελει να φυλαξει σπιτι μπαααααα...παλια ειχα κ 8 πουλια κυριως καρδερινες κ καναρια οπου εκανα κ διασταρωσεις αλλα φωναζε η μανα μου κ σε εμενα κ στον πατερα μου οτι βρωμιζουν κ της καναμε το χατιρι κ το κοψαμε το αθλημα επισης εχουμε ενα οικοπεδο στο εξοχικο οπου εχουμε κοτες χηνες παππιες γαλοπουλες κ περιστερια επισης εχουμε κ μια γατα που την λεω τελευταια επειδη δεν τις γουσταρω τις γατες κ δεν της δινω σημασια...(αλλα μ αρεσουν πολυ τα σκυλια κ τα αγριοπουλια που μπαινουν σε κλουβι οπως φλωρια καρδερινες λουγαρα φαννετα σκαρθακια κοτσιφια κλπ)
αλλα η μεγαλυερη λατρεια ειναι για τα καθαροαιμα ΑΛΟΓΑ αρρωστια εχω...ονειρο μου ειναι να κανω μια φαρμα με καθαροαιμα αλογα....
αλλα η μεγαλυερη λατρεια ειναι για τα καθαροαιμα ΑΛΟΓΑ αρρωστια εχω...ονειρο μου ειναι να κανω μια φαρμα με καθαροαιμα αλογα....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
γιατί ρε του έκρυψες το πρόσωπο?
γιατί ρε του έκρυψες το πρόσωπο?
No problem αρχηγέ. ;)Galb αλάνι στο συγχώνευσα το θέμα σου..Ας είναι όλα μαζεμένα..
Επισκέπτης
οποιος έχει γατάκι σκυλακι ή οποιο αλλο ζωάκι μπορεί να το ποστάρει εδω
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
kthniatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αμα έχετε κι αλλα ζωακια σαν το παραπανω αναλαμβανω την περιθαλψη τιμαι λογικαι.....ανοιξαμε και σας περιμενουμε
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παρε την σκυλιτσα μουΑμα έχετε κι αλλα ζωακια σαν το παραπανω αναλαμβανω την περιθαλψη τιμαι λογικαι.....ανοιξαμε και σας περιμενουμε
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 11K