Καλημερα...σημερα θα σας πω (μεταξυ σοβαρου και αστειου παντα) τη σχεση μου με τα κονδυλωματα που παραλιγο να μας οδηγησει στο γαμο αλλα ευτυχως αποδειχτηκε μια ξεπετα που σιγουρα θα με κανει πιο προσεκτικο,μυαλομενο και ψυχραιμο στο μελλον!
Πριν απο λιγες μερες και αφου αρχισε να μου μπαινει η ιδεα στο μυαλο (δεν ημουν σιγουρος εξαιτιας του νεαρου της ηλικιας μου) οτι εχω κονδυλωματα ειπα να παω σ ενα γιατρο!Δεν εκανα ιντερνετοθεραπεια!!!
Κλεινω ραντεβου στο ιατρειο του και μπαινω μεσα.Ο γιατρος χωρις και πολυ διαθεση αφου του εξηγησα μου λεει να σταθω ορθιος μπροστα στον μεγενθυτικο φακο.Στεκομαι και τον βλεπω να σηκωνεται κουτσαινοντας.Ο γιατρος μεγαλης ηλικιας και με το ενα ματι μονιμος γουρλωμενο και ανεκφραστο.Μου τον αγγιζει με το ξυλακι και με το ζορι και χωρις εξετασει παρα ελαχιστα δευτερολεπτα λεει κονδυλωματα!Παει στο γραφειο και γραφει wartex και σε 20 μερες να τα καυτηριασει.Πανω στον φοβο εξαιτιας της αγνοιας μου :- του κανω μερικες πολυ φυσιολογικες ερωτησεις για να μαθω και γω περι τινος προκειται.Λιγο πολυ στα αρχιδια του με το τσιγγελι και μονολεκτικα και χωρις διαθεση!Καφριλα τελειως γιατι τοσο ως γιατρος οσο και ως μεγαλυτερος ανδρας επρεπε να κατανοησει τον φοβο μου...Αποφασιζω λοιπον να παω στους Νο1 ...στον Συγγρο!
Παω λοιπον,στηνομαι,ταλαιπωρουμαι και με βλεπουν επιτελους οι δερματολογοι γιατροι που κανουν την ειδικευση τους στο ισογειο.Ενας τυπας και μια ξανθουλα.Με βλεπει ο τυπας απο τον φακο και με αυτο το ξυλακι που ειχε αρχισει να μου την δινει οταν το βλεπα στον πουτσο μου.Γυριζει στην ξανθουλα που μεχρι τοτε καθοταν στο γραφειο και λεει κονδυλωματα.Μονο που δεν μου ξεφυγε εκεινο το 'γαμω την τυχη μου' που σκεφτομουνα.Σηκωνεται η ξανθουλα με τα πανεμορφα πρασινα ματια(για τσοντα ηταν πολυ μουνι να την επισκεφτειτε) στα οποια την κοιταζα φοβισμενος και λεει για να δω.Περνει και αυτη ενα ξυλακι και κολαει την μουριτσα της πανω του για να δει μιας και τον φακο τον ειχε ο τυπας.Και μενω απο πανω και βλεπω δυο γαμημενα ξυλάκια στον πουτσο μου!Ο τυπας εστρωχνε με το ξυλακι απο την μερια του προς την ξανθουλα και η ξανθουλα προς την μερια του τυπα ...δεν υπηρχε συνενοηση μεταξυ τους.(δεν κανω πλακα σε αυτο).Ετσι του κανει η ξανθουλα του τυπα για να δω και γω και του περνει τον φακο.Της λεω 'να σε βοηθησω' και μου λεει 'ναι' και ανοιγοντας τα δαχτυλα μου τραβαω πισω το πετσακι(δεν κανω πλακα ουτε σε αυτο).Λεει και αυτη κονδυλωματα μου ειπε να μην ανησυχω και να παω στο ιατρειο 10 στον 1ο να με δει η γιατρος και πως εκει θα μου εξηγησουν οτι χρειαζεται και μου δινει ενα χαρτι να το δωσω στην γιατρο.Επιτελους και ενας ανθρωπος βρεθηκε να με καθησυχασει!Ξανθουλα σ'αγαπω...
Παω πανω περιμενω και μπαινω μεσα μαζι με αλλα 5 ατομα (2 φοιτητριες και 3 φοιτητες τις ιατρικης προφανως) συν την γραμματεα της γιατρου.Σε ενα μικρο δωματιο (ευτυχως που ημουν συνηθισμενος) 7 ανθρωποι κοιταγαν ενα φοβισμενο πιτσιρικα να δινει το χαρτι το χαρτι που να λεει τι εχω...δεν το ειπα. Μου λεει η γιατρος να παω στον φακο και να κατεβασω το παντελονι μου...το ειχα μαθει πια! Η κουρτινουλα υπηρχε αλλα επειδη ειμασταν τοσα ατομα εκει μεσα ηταν κλειστη οποτε ημουν φατσα φορα, οχι οτι με χαλαγε κιολας.Μου λει η γιατρος οτι τα παιδια ειναι φοιτητες και αν θα ειχα προβλημα να με εξετασουν και αυτοι.Απανταω οχι.Τελος παντων...βρισκομαι να εχω παλι ενα γαμημενο ξυλακι στον πουτσο μου,μια γιατρεσσα ( 50αρα με μαεστρια με το ξυλακι) και 3 καγκουρες να βαζουν ενας ενας το κεφαλι τους μπροστα απο τον μεγενθυτικο φακο και εκεινη την στιγμη τους λεει η γιατρος...αυτα δεν ειναι κονδυλωματα αλλα φυσικο επακολουθο της περιτομης (τα 'κονδυλωματα' ηταν στην τομη της περιτομης στον χαλινο).Μου λεει η γιατρος να παω στο καλο και πως δεν εχω τιποτα μου εξηγησε και μερικα πραγματα και αφου ημουν χαρουμενος αποχωρησα απο τον δωματιο βλεποντας τς φοιτιτριες να προσπαθουν να κρατησουν τα χαμογελακια τους...μαλλον με ειχα ψιλολυπηθει!
Αποφασιζω να πα παω και σε αλλο νοσοκομειο.Ψαχνοντας εμαθα πως το Νο2 στο δερματολογικο ειναι το γενικο νοσοκομειο δυτικης αττικης στην Αγ.Βαρβαρα γνωστο και ως λοιμωδον.Παω τα κλασικα ουρες και μαλακιες και μπαινω μεσα στο ιατρειο.Η γιατρεσσα μια 60αρα και ειχα μια πιτσιρικα μαζι της καπου στα 25-28 με μουστακι, αβαφτη και γενικως οτι νανε(οχι σαν τρην ξανθουλα).Της λεω οτι με ειχα δει και αλλοι γιατροι αλλα και τι μου ειπαν ο καθενας.Τον εξεταζει παλι με ξυλακι (καπου εδω αρχισα να το συνηθιζω) σηκωνεται και του καθολικου με το μουστακι να τα δει και μου λεει πως δεν ειναι τιποτα και ειναι λογικο απο την περιτομη απλα αυτα μεγαλωνουν εξαιτιας της τριβης.Η γιατρος μεταξυ των αλλων με ρωτησα για την συχνοτητα των ερωτικων επαφων και για το ποσες μονιμες σχεσεις ειχα και αν ειχα μη μονιμες σχεσεις.Μονο που δεν με ρωτησε αν παω σε μπουρδελα δηλαδη...Μου εξησησε μερικα πραγματακια και αυτη για το hpv και τα κονδυλωματα και μου ειπε οτι δεν ειναι κατι τρομερο και πως οι περισσοτεερες γυναικες εχουν.
Tελος καλο ολα καλα αν εξαιρεσουμε βεβαια οτι ο μαλακας ο γιατρος με τρομαξε στην αρχη τοσο με την γνωματευση του οσο και με την αδιαφορια του να μου εξηγηση καποια πραγματα που ρωτουσα.
Βεβαια μετα απο τοσα ξυλακια που ειδα να αγγιζουν τον πουτσο μου σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα μετα ειχα ένα θεμα στο να τον παιξω :'( γιατι μου φαινοταν καπως αλλιωτικος και πως τον ειχα εκθεσει αλλα το ξεπερναω σιγα σιγα...
Αυτη ηταν η ιστορια μου...