Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλος ενα μπακαλης. Λυπαμαι, αλλα ετσι ειναι οι σωστες ερευνες. Αλλιως φιλε μου η Σπινα Λογκα θα υπηρχε ακομη και θα μεναμε με την λογικη οτι οποιος εχει λεπρα μη τον αγγιζετε να μην κολλησετε. Για 'μενα που ειμαι κανα δεκαχρονο στο κουρμπετι και εχω διαβασει καλως η' κακως 2000 και επιστημονικα αρθρα, αυτη η ερευνα δε με πειθει αλλα ειναι μια αρχη που πιστευω οτι δε θα βγει ομως σωστη. Αμα δε σου αρεσει πιστευε οτι λεει ο καθε δημοσιογραφος για να κεντρισει την περιεργεια σου και να παρατεινει τους φοβους σου.

Επισης, σαν τον φιλο σου το Εκτωρα, αμα πραγματικα διαβαζες τι ελεγα στην αναλυση του επιστημονικου αρθρου στο οποιο στηριχτηκαν οι δημοσιογραφοι, θα εβελεπες οτι δυσκολα υπαρχει στατιστικος συσχετισμος και δεν αγγιζει σε καμμια περπιπτωση το τιλτο "επικινδυνο το στοματικο σεξ". Ομως, οπως μου εχουν αναφερει και καποιοι σε πμ, το σαιτ οντως εχει πολλους μαλακες που το παιζουν ξερολες.

Π 

εγώ σου είπα να ασχολείσαι ρε ηλίθιε με εκείνους που ψάχνουν την ίαση και συ διαβάζεις 2000 επιστημονικά άρθρα για το εάν το στοματικό είναι επικίνδυνο.

εκτός από μαλάκας είσαι και επικίνδυνος μαλάκας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ σου είπα να ασχολείσαι ρε ηλίθιε με εκείνους που ψάχνουν την ίαση και συ διαβάζεις 2000 επιστημονικά άρθρα για το εάν το στοματικό είναι επικίνδυνο.

εκτός από μαλάκας είσαι και επικίνδυνος μαλάκας.

εχουν ιαση αυτα τα διαολια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αυτό είναι το θέμα.....
χρόνια αυτό προσπαθούν γι αυτό και έχει γίνει επιδημία με τα 3/4 των γυναικών να νοσούν, ή να είναι φορείς κάποιας μετάλλαξης.
γιατί δεν έχουν βρει εμβόλιο ίασης. Μόνο για πρόληψη του καρκίνου εξαιτίας κονδυλωμάτων βρήκαν.
κι ο άλλος ο πιτουρομπετόβλακας μας λεει ό τι έχει διαβάσει 2000 επιστημονικές μελέτες και δεν τεκμηριώνεται εάν είναι επικίνδυνο μέσω στοματικού.
Χίλιες φορές νόμος της ζούγκλας.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Η ΦΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ακόμα όχι, εμβόλιο για μερικά και βλέπουμε  :rockon:

ε: περσονα είσαι σίγουρος ότι το εμβόλιο δεν είναι για τον ιό?  :think:
βρήκανε εμβόλιο για τον καρκίνο?  :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακόμα όχι, εμβόλιο για μερικά και βλέπουμε  :rockon:

ε: περσονα είσαι σίγουρος ότι το εμβόλιο δεν είναι για τον ιό?  :think:
βρήκανε εμβόλιο για τον καρκίνο?  :think:
δεν είναι εμβόλιο εξολόθρευσης ιού αλλά πρόληψης καρκίνου που προκαλείται από την μετάδοση του ιού και τις λοιμώξεις που αυτός προκαλεί.

Α. Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας

Οι περισσότερες περιπτώσεις οφείλονται στον σεξουαλικώς μεταδιδόμενο ιό HPV. Έχουν αναγνωριστεί πάνω από 70 υπότυποι HPV, από τους οποίους οι τύποι 6 και 11, έχουν την τάση να προκαλούν γεννητικά ακροχορδώματα και ήπια δυσπλασία, ενώ οι τύποι 16, 18, 31 και ορισμένοι άλλοι προκαλούν υψηλότερου βαθμού κυτταρικές αλλοιώσεις.  H λοίμωξη με τον  ιό είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που ευθύνεται για την καρκινογένεση.

Σήμερα υπάρχει αποτελεσματικό εμβόλιο [size=18pt]πρόληψης καρκίνου του τραχήλου που προκαλείται από τους τύπους 16 και 18 και προκαρκινικών βλαβών από τους τύπους 6, 11, 16 και 18 HPV  [/size]και εφαρμόζεται σε κορίτσια και γυναίκες 11-26 ετών.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:think:
δεν είμαι σίγουρη αν εννοάει πρόληψη του καρκίνου επειδή προλαμβάνει τον ιό
θα ρωτήσω το γυναικολόγο μου, αναμένετε στο ακουστικό μέχρι τον ιούλιο που έχω ραντεβού

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελεος 2011 ρε πουστη. δηλαδη απαξ και κολλησεις δε κανεις παιδια αλλιως θα φορτωσεις ιο τη γυναικα σου???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα ρωτήσω το γυναικολόγο μου, αναμένετε στο ακουστικό μέχρι τον ιούλιο που έχω ραντεβού

να πηγαινεις πιο συχνα μωρη ξεκωλιαστρα  :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

προλαμβάνει τις κυτταρικές αλλοιώσεις (προκαρκινική κατάσταση) που οφείλεται στις λοιμώξεις εξαιτίας της μόλυνσης από τους τύπους του HPV που αναφέρθηκαν.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ περιμένω από έξυπνους ανθρώπους να καταλαβαίνουν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ελεος 2011 ρε πουστη. δηλαδη απαξ και κολλησεις δε κανεις παιδια αλλιως θα φορτωσεις ιο τη γυναικα σου???

το πιθανότερο είναι να έχει κι αυτή τον ιό έτσι κι αλλιώς  :2funny:
κάνεις παιδιά, όταν δεν είναι σε έξαρση ο ιός

να πηγαινεις πιο συχνα μωρη ξεκωλιαστρα  :birdman:
μέσα ιανουαρίου πήγα  :birdman:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

μωρη τοσο αραια πας στο γυναικολογο θα με κολλησεις και τιποτα!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
προλαμβάνει τις κυτταρικές αλλοιώσεις (προκαρκινική κατάσταση) που οφείλεται στις λοιμώξεις εξαιτίας της μόλυνσης από τους τύπους του HPV που αναφέρθηκαν.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ περιμένω από έξυπνους ανθρώπους να καταλαβαίνουν.

κατάλαβα ότι εννοεί τις κυτταρικές αλλοιώσεις ρε
αλλά νόμιζα ότι προλαμβάνει και τη μόλυνση από τον ιό, (άρα και τις αλλοιώσεις)
θα ρωτήσω να το ξεκαθαρίσω  :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοίτα.
εργαστηριακά τό ότι δεν είσαι φορέας δε σγημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΕΑΣ.
απλά οι εξετάσεις όλες γίνονται με ποσοστά. Κάτω από κάποια είναι αρνητικό πάνω από το όριο είσαι θετικός.
το ίδιο έγινε και πρόσφατα με ασθενείς του AIDS όπου πειραματικά κατάφεραν με κοκτέιλ να καταστήσουν τον ιό πρακτικά ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ στα συμβατικά τέστ και άρα να θεωρείται ότι μιλάμε για ίαση. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μπορεί να εμφανιστεί στο μέλλον ως μετάλλαξη ή από νέα επιμόλυνση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κατάλαβα ότι εννοεί τις κυτταρικές αλλοιώσεις ρε
αλλά νόμιζα ότι προλαμβάνει και τη μόλυνση από τον ιό, (άρα και τις αλλοιώσεις)
θα ρωτήσω να το ξεκαθαρίσω  :sunglasses:
καμμιά σχεση ρε γαμώ την εξυπνάδα σου.
εάν προλάμβανε τη μολυνση θα μιλούσαμε για ίαση δλδ για εμβόλιο εναντίον τυο ιού.

Υ.Γ.
το ενβόλιο της γρίπης ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ μια νέα μελλοντική μετάλλαξη του ιού.
γνωρίζω μαλάκες που μου λένε πήγα κι έκανα το εμβόλιο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
τι να τους πεις μετά. η βλακεία είναι ανίκητη.  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε πάτε καλά?
μια φορά το χρόνο πρέπει να παγαίνουμε, εγώ πάω δύο γιατί είμαι υποχόνδρια  :S

το ότι έχεις μολυνθεί δε σημαίνει ότι ΠΑΝΤΑ κολλάς τον άλλο, τουλάχιστον όχι με όλους τους τύπους του ιού.
περνάει περιόδους έξαρσης, τότε είναι πιο επικίνδυνο να τον κολλήσεις τον άλλο
το κακό είναι ότι δεν ξέρεις πότε είναι σε έξαρση
εξου και οι επισκέψεις σε γυναικολόγο
εσείς οι άντρες την πατήσατε  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καμμιά σχεση ρε γαμώ την εξυπνάδα σου.
εάν προλάμβανε τη μολυνση θα μιλούσαμε για ίαση δλδ για εμβόλιο εναντίον τυο ιού.

αυτό σου λέω, αυτό νόμιζα ότι ήταν
απλώς ότι ήταν ίαση για ορισμένους τύπους

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Stories

Νέο!