1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αλλος ενα μπακαλης. Λυπαμαι, αλλα ετσι ειναι οι σωστες ερευνες. Αλλιως φιλε μου η Σπινα Λογκα θα υπηρχε ακομη και θα μεναμε με την λογικη οτι οποιος εχει λεπρα μη τον αγγιζετε να μην κολλησετε. Για 'μενα που ειμαι κανα δεκαχρονο στο κουρμπετι και εχω διαβασει καλως η' κακως 2000 και επιστημονικα αρθρα, αυτη η ερευνα δε με πειθει αλλα ειναι μια αρχη που πιστευω οτι δε θα βγει ομως σωστη. Αμα δε σου αρεσει πιστευε οτι λεει ο καθε δημοσιογραφος για να κεντρισει την περιεργεια σου και να παρατεινει τους φοβους σου.
Επισης, σαν τον φιλο σου το Εκτωρα, αμα πραγματικα διαβαζες τι ελεγα στην αναλυση του επιστημονικου αρθρου στο οποιο στηριχτηκαν οι δημοσιογραφοι, θα εβελεπες οτι δυσκολα υπαρχει στατιστικος συσχετισμος και δεν αγγιζει σε καμμια περπιπτωση το τιλτο "επικινδυνο το στοματικο σεξ". Ομως, οπως μου εχουν αναφερει και καποιοι σε πμ, το σαιτ οντως εχει πολλους μαλακες που το παιζουν ξερολες.
Π
εγώ σου είπα να ασχολείσαι ρε ηλίθιε με εκείνους που ψάχνουν την ίαση και συ διαβάζεις 2000 επιστημονικά άρθρα για το εάν το στοματικό είναι επικίνδυνο.
εκτός από μαλάκας είσαι και επικίνδυνος μαλάκας.