Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
μα ρε 'συ ειναι δυνατον να ξερει και απο ιατρικη;;;; ελεος πια με τον μαλακα, δεν φτανει που ποσταρει επιμενει οτι εχει και δικιο, δεν πα να 'ναι ο αλλος διδακτωρ της ιατρικης το νουμερο επιμενει στην ξεροκεφαλια του

'νταξει, την αποψη του λεει, σεβαστο...καλυτερα απο το να ακουει τον καθε μαλακα γιατρο που το παιζει αυθεντια και κοιμαται στη καρεκλα του.

Π

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
'νταξει, την αποψη του λεει, σεβαστο...καλυτερα απο το να ακουει τον καθε μαλακα γιατρο που το παιζει αυθεντια και κοιμαται στη καρεκλα του.

Π

στην προσωπική αντιμετώπιση του πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός διαφωνείτε, όχι στα ιατρικά
άκυρο είναι αυτό που λέει ο αιγέας

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
στην προσωπική αντιμετώπιση του πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός διαφωνείτε, όχι στα ιατρικά
εγω δεν νομιζω να ειπα κατι πανω σε αυτο, ειπα οσον αφορα την αντιμετωπιση που εχει σε οσους διαφωνουν μαζι του, δηλαδη σε ολους

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655

Κοιτα, θα προτιμουσα να μην τον κολλησω. Για αυτο και βαζω καποτα οταν γαμαω αλλο μουνακι και κωλαρακι εκτος της γκομενας μου. Επισης, δεν τριβω τον πουτσο μου γυμνο σε αλλο μουνακι και κωλο. Κατ'εμε, και συμφωνα με αυτα που διαβαζω, νομιζω οτι ειναι αρκετο. Με τουλαχιστον μια εξεταση για αφροδισια το χρονο, θεωρω οτι προστατευομαι, χωρις καποια δοση υπερβολης.

Π

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα σου δωσω ενα παραδειγμα: Ο ιος της λοιμωδους μονοπυρηνωσης που λεγεται EBV, ειναι ιος που μεταδιδεται κυριως με το φιλι και προσλαμβανει τα Β λεμφοκυτταρα προκαλωντας συμπτωματα σαν να εχεις κολλησει HIV. Ο ιος αυτος, οταν τον τσιμπησεις, ειναι friend for life οπως λεμε. Το εχει ενα τεραστιο μερος του πληθυσμου, παγκοσμιως, πολλοι νοσουν, καποιοι ποτε. Ο ιος εχει βρεθει να συνδεεται με διαφορους καρκινους του αιματος και εμφανιζεται (ο καρκινος απο αυτον τον ιο) μετα απο 20 χρονια πιθανοτατα. Ομως, ειναι εξαιρετικα σπανιο, αλλα συμβαινει. Αυτο σημαινει οτι θα κοψεις τα γλωσσοφιλα? Οχι! Το θεμα ειναι να παιρνεις αποφασεις για την υγεια σου οχι με βαση τους φοβους σου, αλλα με σωστα και εμπεριστατωμενα στοιχεια. Ειναι δυσκολο, και παιρνει καιρο να ξεδιαλυνεις τι ειναι ουσιωδες και τι οχι απο αυτα που σερβιρουν καθημερινα...

Π

τον ξέρω.
είχε κολλήσει ο κολλητός μου από μια καριόλα αγγλίδα που είχε έρθει ελλάδα να ξεκωλιαστεί.

Υ.Γ.
δεν κόβεις τα γλωσσόφιλα. Απλά σκέφτεσαι διπλά και τριπλά σε ποιές τα δίνεις.

γιατί εντάξει το κόλλησες.
αλλά άμα μετά απο τέτοιο ζόρι ξαναφιλήσεις μια καριόλα από την Φυλής μετά σου φταίει η τύχη σου και η μοίρα σου.

εδώ μέσα δεν είπαμε να μην πηγαίνετε σε μπουρδέλα. ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΑΚΑΠΟΤΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ θα βγείτε μετά και θα λέτε μαλάκα τον αντισθένη που δε σας ενημέρωσε σωστά στο σάιτ.
ο μέσος μαλάκας έλληνας δεν είναι μέσος. είναι το άκρο των άλλων πολιτισμένων λαών γι αυτό έχει χρεωκοπήσει σε όλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είναι σωστά αυτά που λέει, σε άλλο θέμα διαφωνούν με τον ποκαχόντας, όχι στα ιατρικά
ξεκόλλα, άμα είναι να του τη λες να του τη λες για κάτι που ισχύει αντί να γαμάς όλα τα θρεντ

πότε θα καταλάβεις ότι το κόμπλεξ είναι πάνω από τη λογική; 

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
τον ξέρω.
είχε κολλήσει ο κολλητός μου από μια καριόλα αγγλίδα που είχε έρθει ελλάδα να ξεκωλιαστεί.

Υ.Γ.
δεν κόβεις τα γλωσσόφιλα. Απλά σκέφτεσαι διπλά και τριπλά σε ποιές τα δίνεις.

γιατί εντάξει το κόλλησες.
αλλά άμα μετά απο τέτοιο ζόρι ξαναφιλήσεις μια καριόλα από την Φυλής μετά σου φταίει η τύχη σου και η μοίρα σου.

εδώ μέσα δεν είπαμε να μην πηγαίνετε σε μπουρδέλα. ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΑΚΑΠΟΤΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ θα βγείτε μετά και θα λέτε μαλάκα τον αντισθένη που δε σας ενημέρωσε σωστά στο σάιτ.
ο μέσος μαλάκας έλληνας δεν είναι μέσος. είναι το άκρο των άλλων πολιτισμένων λαών γι αυτό έχει χρεωκοπήσει σε όλα.

Ειπαμε, χαλαρωσε...θα μου παθεις καρδιακο, αυτα θα σε φανε.......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοιτα, θα προτιμουσα να μην τον κολλησω. Για αυτο και βαζω καποτα οταν γαμαω αλλο μουνακι και κωλαρακι εκτος της γκομενας μου. Επισης, δεν τριβω τον πουτσο μου γυμνο σε αλλο μουνακι και κωλο. Κατ'εμε, και συμφωνα με αυτα που διαβαζω, νομιζω οτι ειναι αρκετο. Με τουλαχιστον μια εξεταση για αφροδισια το χρονο, θεωρω οτι προστατευομαι, χωρις καποια δοση υπερβολης.

Π

και τα δαχτυλα μαστορα και τα δαχτυλα. θελει κοντα και τα χερια η κατασταση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω δεν νομιζω να ειπα κατι πανω σε αυτο, ειπα οσον αφορα την αντιμετωπιση που εχει σε οσους διαφωνουν μαζι του, δηλαδη σε ολους

όλοι διαφωνούν με σένα ότι ήτνα μεμονωμένο περιστατικό του καραισκάκη.
εσύ και η παρέα σου μπαίνεις με κλώνους και πάς να κάνεις το άσπρο μαύρο.
και ναι ξέρω από ιατρική γιατί έχω συγγενή πρώτου βαθμού γιατρό.
ρωτάω μαθαίνω σε όλα.
εάν εσύ είσαι γεννημένος μαλάκας και θες να μείνεις έτσι μια ζωή δε σου φταίνε οι λοιποί που θέλουν να μεγαλώνουν και να μαθαίνουν περτισσότερα πράγματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειπαμε, χαλαρωσε...θα μου παθεις καρδιακο, αυτα θα σε φανε.......
εμένα θα φάνε;
εσείς γαμάτε ακάποτα και μετά βλέπω κάτι κοριτσάκια με κλάματα που λένε μα εγώ έχω μόνιμη σχεση ΠΟΎ κόλλησα κονδυλώματα και ο άλλος ο δειλόπουστας ο γκόμενος ορκίζεται στη μάνα του ότι δεν έχει περάσει απ όξω απ τη Φυλής αλλά στον ελεύθερο χρόνο του κάνει μπουρδελοενημερώσεις με ιποντ.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
εμένα θα φάνε;
εσείς γαμάτε ακάποτα και μετά βλέπω κάτι κοριτσάκια με κλάματα που λένε μα εγώ έχω μόνιμη σχεση ΠΟΎ κόλλησα κονδυλώματα και ο άλλος ο δειλόπουστας ο γκόμενος ορκίζεται στη μάνα του ότι δεν έχει περάσει απ όξω απ τη Φυλής αλλά στον ελεύθερο χρόνο του κάνει μπουρδελοενημερώσεις με ιποντ.

ρε παπαρα ποιος γαμαει ακαποτα? Συγκεντρωσου!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ωχ, εκτός από γυναικολόγο πρέπει να παγαίνουμε τώρα και σε πρωκτολόγο και σε ωριλα?
λένε ότι ο HPV είναι επικίνδυνος για τους γκέηδες για καρκίνο του ορθού
τώρα λένε για καρκίνο του στόματος
:hmm:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαλακια αυτο που λες, υπερβολες!

η επιστροφη του μαλακα παλι. οκ μαστορα, παιξε κωλο και μουνι με ολα τα δαχτυλα και μετα κανε μασαζακι στο πουλι σου να γλυστραει. βαλε καποτα ομως πριν γαμησεις και εισαι κυριος  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε παπαρα ποιος γαμαει ακαποτα? Συγκεντρωσου!

δεν τα λέει σε σένα, δεν έχεις καταλάβει ότι όλη η διαφωνία σας δεν είναι για το τι κάνεις εσύ, αλλά γιατί κάποιοι λένε "νταξ μωρέ, δεν κολλάμε, πάμε για ακάποτα"?

δεν είναι υπερβολή, είναι ίδιες πιθανότητες με το τρίψιμο
κολλάει και με τα υγρά ο ιός

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καθόλου.
εσύ που διαβάζεις συγγράματα επιστημονικά ψάξε βρες το θέμα για τα δάχτυλα που τα βάζεις στο μουνί και μετά τα βάζεις στο στόμα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν τα λέει σε σένα, δεν έχεις καταλάβει ότι όλη η διαφωνία σας δεν είναι για το τι κάνεις εσύ, αλλά γιατί κάποιοι λένε "νταξ μωρέ, δεν κολλάμε, πάμε για ακάποτα"?

δεν είναι υπερβολή, είναι ίδιες πιθανότητες με το τρίψιμο
κολλάει και με τα υγρά ο ιός
ειναι που συμφωνει;;;;; α ρε μπεμπα...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
η επιστροφη του μαλακα παλι. οκ μαστορα, παιξε κωλο και μουνι με ολα τα δαχτυλα και μετα κανε μασαζακι στο πουλι σου να γλυστραει. βαλε καποτα ομως πριν γαμησεις και εισαι κυριος  :2funny:

δε νομιζω οτι κολλας τοσο ευκολα, χαλαρωσε

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
με αγχωνετε :-