pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
με αγχωνετε :-
Λογικο, ο καθενας οτι του καβλωσει. Αμα κολλουσαν τοσο ευκολα, ολος ο κοσμος θα τα ειχε τσιμπησει. Μαλακιες
με αγχωνετε :-
Λογικο, ο καθενας οτι του καβλωσει. Αμα κολλουσαν τοσο ευκολα, ολος ο κοσμος θα τα ειχε τσιμπησει. Μαλακιες
σιγά, μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο και είσαι καλυμμένημε αγχωνετε :-
σιγά, μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο και είσαι καλυμμένη
τα έχει ήδη τσιμπήσει ο περισσότερος κόσμος
απλώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, εξετάζεσαι για έξαρση και προσέχεις όσο μπορείς
σιγά, μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο και είσαι καλυμμένη
Ρε παιδες, το τριψιμο το αποφευγω για κανα ερπητα, κανα HPV στη περιοχη, οχι για ΣΜΝ. Χαλαρωστε να πουμε, ολα στο ιδιο τσουβαλι ρε πουστη μου....
οι άντρες είναι πολύ πιθανό να μην ξέρουν αν έχουν κολλήσει, γιατί αν δεν το βρει η γκόμενα και/ή αν δεν τους το πει δε θα το μάθουν.Ποια τα εχει κολλησει ο περισσοτερος κοσμος? Καλα, μιλαμε για παρανοια...τι μαλακιες ειναι αυτες? Εγω δηλαδη ειμαι σπεσιαλ που ποτε δεν εχω κολλησει τιποτα?
ο HPV κολλάει και με τα υγρά
απλώς πρόσεχε σε ποιες τρίβεσαι και ποιανής τα υγρά βάζεις στο πουλί σου
κάτι που έπρεπε να το αποφεύγεις έτσι κι αλλιώς για πιο σοβαρά σμν
Συγγνωμη, ποιος σου εχει πει οτι τον HPV τον κολλας με τα κολπικα υγρα?
Π
Πολύ άρρωστο μουνί και πούτσα βλέπω κυκλοφορεί εδώ μέσα.Προσέχετε μάγκες και κόρες.
σώωωπα καλέ, εδώ αν βάλεις μόνο το κεφάλι δεν παθαίνεις τίποτα από ό,τι μαθαίνω
Δεν είμαι απ αυτούς που προσέχουν κι ιδιαίτερα,πέρα από προφυλακτικό,αλλά μη φτάνουμε και στις υστερίες.Απ την άλλη μπορεί να ήμουν και τυχερός δεν ξέρω και δεν κόλλησα ποτέ τίποτα.σώωωπα καλέ, εδώ αν βάλεις μόνο το κεφάλι δεν παθαίνεις τίποτα από ό,τι μαθαίνω
Πολύ άρρωστο μουνί και πούτσα βλέπω κυκλοφορεί εδώ μέσα.Προσέχετε μάγκες και κόρες.
το προφυλακτικό σε γενικές γραμμές αρκεί, δεν είπα τίποτα.Δεν είμαι απ αυτούς που προσέχουν κι ιδιαίτερα,πέρα από προφυλακτικό,αλλά μη φτάνουμε και στις υστερίες.Απ την άλλη μπορεί να ήμουν και τυχερός δεν ξέρω και δεν κόλλησα ποτέ τίποτα.
ο γυναικολόγος μου
αναφερόταν στον τύπο που έχω κολλήσει εγώ, όταν τον ρώτησα τι να προσέχω για να μην κολλήσω κανέναν την περίοδο της έξαρσης.
εσύ λες δηλαδή ότι HPV είναι μόνο τα "σπυράκια"?
γιατί εγώ τον έχω κολλήσει και "σπυράκια" δεν είδα ποτέ
Θα το σταματήσω να μη κολλήσω καμία με την υποψία ότι το έχω μπουμπ.
Πλάκα κάνω,έκανα εξετάσεις πρόσφατα.
Συμφωνούμε στα υπόλοιπα απλά όχι στις υστερίες.
καλή μαλάκω είναι να της πεις από μέναμια δεν το εχει πει στον γκομενο της γιατι φοβαται οτι θα την πει πουτανα :o
O HPV ειναι ιος που κολλαει με την δερματικη επαφη και πολυ σπανια κολλαει με τον τροπο που λεει ο Εκτωρ. Βασικα, δεν εχει αποδειχθει αμεσα αλλα εμμεσα. Δηλαδη, επειδη το 30% των γυναικων που εβαζαν καποτα στο σεξ, κολλησαν HPV, υποθετουν οτι υπηρχε και αλλος τροπος επιμολυνσης που μπορει να μην εχει να κανει με κολπικο σεξ (μεταδωση υγρων, δερμα-δερμα επαφη). Ακομη, δεν εχει μελετηθει ο τροπος μεταδωσης του HPV απο γυναικα σε αντρα, επισημα τουλαχιστον.
Επειδη ο ιος ειναι κατεξοχην ιος που επιμολυνει το δερμα, υπαρχει περιπτωση να κολλαει με απλη δερματικη επαφη και ισως με τα υγρα αλλα παλι τιποτα στανταρτ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το η πιο κοινη διοδος επιμολυνσης ειναι το ακαποτο γαμισι σε μουνακι και κωλο.
Τα αλλα ειναι υποθεσεις....
Π
Της το εχω πει και χοντρα μαλιστα, ειναι μεγαλη μαλακιακαλή μαλάκω είναι να της πεις από μένα