Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λογικο, ο καθενας οτι του καβλωσει. Αμα κολλουσαν τοσο ευκολα, ολος ο κοσμος θα τα ειχε τσιμπησει. Μαλακιες  :jerking:

τα έχει ήδη τσιμπήσει ο περισσότερος κόσμος
απλώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, εξετάζεσαι για έξαρση και προσέχεις όσο μπορείς

σιγά, μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο και είσαι καλυμμένη

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Ρε παιδες, το τριψιμο το αποφευγω για κανα ερπητα, κανα HPV στη περιοχη, οχι για ΣΜΝ. Χαλαρωστε να πουμε, ολα στο ιδιο τσουβαλι ρε πουστη μου....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λογικο, ο καθενας οτι του καβλωσει. Αμα κολλουσαν τοσο ευκολα, ολος ο κοσμος θα τα ειχε τσιμπησει. Μαλακιες  :jerking:

βασικα πιο εμπιστος μου φαινεται ο περσυ σε οσα λεει :rolleyes:

α οκ, δυο παω. οποτε καλα ειμαι μαλλον /tromos

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
τα έχει ήδη τσιμπήσει ο περισσότερος κόσμος
απλώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, εξετάζεσαι για έξαρση και προσέχεις όσο μπορείς

Ποια τα εχει κολλησει ο περισσοτερος κοσμος? Καλα, μιλαμε για παρανοια...τι μαλακιες ειναι αυτες? Εγω δηλαδη ειμαι σπεσιαλ που ποτε δεν εχω κολλησει τιποτα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε παιδες, το τριψιμο το αποφευγω για κανα ερπητα, κανα HPV στη περιοχη, οχι για ΣΜΝ. Χαλαρωστε να πουμε, ολα στο ιδιο τσουβαλι ρε πουστη μου....

ο HPV κολλάει και με τα υγρά
απλώς πρόσεχε σε ποιες τρίβεσαι και ποιανής τα υγρά βάζεις στο πουλί σου
κάτι που έπρεπε να το αποφεύγεις έτσι κι αλλιώς για πιο σοβαρά σμν

Ποια τα εχει κολλησει ο περισσοτερος κοσμος? Καλα, μιλαμε για παρανοια...τι μαλακιες ειναι αυτες? Εγω δηλαδη ειμαι σπεσιαλ που ποτε δεν εχω κολλησει τιποτα?
οι άντρες είναι πολύ πιθανό να μην ξέρουν αν έχουν κολλήσει, γιατί αν δεν το βρει η γκόμενα και/ή αν δεν τους το πει δε θα το μάθουν.
οι περισσότερες γνωστές μου (και εγώ) το έχουν κολλήσει
για σένα μην παίρνεις όρκο, είσαι άντρας, δεν ξέρεις αν το έχεις κολλήσει, ακόμα και αν τον έχεις κολλήσει τον ιό μπορεί να μην τον μεταδώσεις (να μην έχει ξανά έξαρση)
Δεν κάνουν "σπυράκια" όλοι οι τύποι του ιού

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
ο HPV κολλάει και με τα υγρά
απλώς πρόσεχε σε ποιες τρίβεσαι και ποιανής τα υγρά βάζεις στο πουλί σου
κάτι που έπρεπε να το αποφεύγεις έτσι κι αλλιώς για πιο σοβαρά σμν

Συγγνωμη, ποιος σου εχει πει οτι τον HPV τον κολλας με τα κολπικα υγρα?

Π

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Συγγνωμη, ποιος σου εχει πει οτι τον HPV τον κολλας με τα κολπικα υγρα?

Π

ο γυναικολόγος μου
αναφερόταν στον τύπο που έχω κολλήσει εγώ, όταν τον ρώτησα τι να προσέχω για να μην κολλήσω κανέναν την περίοδο της έξαρσης.
εσύ λες δηλαδή ότι HPV είναι μόνο τα "σπυράκια"?
γιατί εγώ τον έχω κολλήσει και "σπυράκια" δεν είδα ποτέ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πολύ άρρωστο μουνί και πούτσα βλέπω κυκλοφορεί εδώ μέσα.Προσέχετε μάγκες και κόρες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πολύ άρρωστο μουνί και πούτσα βλέπω κυκλοφορεί εδώ μέσα.Προσέχετε μάγκες και κόρες.

σώωωπα καλέ, εδώ αν βάλεις μόνο το κεφάλι δεν παθαίνεις τίποτα από ό,τι μαθαίνω  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
σώωωπα καλέ, εδώ αν βάλεις μόνο το κεφάλι δεν παθαίνεις τίποτα από ό,τι μαθαίνω  :2funny:
Δεν είμαι απ αυτούς που προσέχουν κι ιδιαίτερα,πέρα από προφυλακτικό,αλλά μη φτάνουμε και στις υστερίες.Απ την άλλη μπορεί να ήμουν και τυχερός δεν ξέρω και δεν κόλλησα ποτέ τίποτα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

κάτσε κάτσε, μόνο τύπους να ανησυχούν έχω διαβάσει, η μόνη επιβεβαιωμένη που το κόλλησε είμαι εγώ  :boobies:

Δεν είμαι απ αυτούς που προσέχουν κι ιδιαίτερα,πέρα από προφυλακτικό,αλλά μη φτάνουμε και στις υστερίες.Απ την άλλη μπορεί να ήμουν και τυχερός δεν ξέρω και δεν κόλλησα ποτέ τίποτα.
το προφυλακτικό σε γενικές γραμμές αρκεί, δεν είπα τίποτα.
όμως η αλήθεια είναι ότι τα υγρά γενικά δεν είναι ό,τι πιο ασφαλές, όποιος θέλει ας προσέχει λίγο παραπάνω, δεν είπα να είναι με τα μαντηλάκια και το οινόπνευμα.
και ξαναλέω, το "δεν κόλλησα ποτέ τίποτα" μην το λέτε τόσο ελαφρά, οι άντρες δεν ξέρουν πάντα αν έχουν κολλήσει HPV. όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, μπορεί να έφυγε και να μην ξαναεμφανιστεί, άλλωστε δεν έχει πολύ επικίνδυνες συνέπειες. αλλά έτσι μεταδίδεται ο ιός, από άτομα που δεν ξέρουν ότι τον έχουν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα το σταματήσω να μη κολλήσω καμία με την υποψία ότι το έχω μπουμπ.
Πλάκα κάνω,έκανα εξετάσεις πρόσφατα.
Συμφωνούμε στα υπόλοιπα απλά όχι στις υστερίες.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω απο τις 10 γυναικες που γνωριζω σε φιλικο επιπεδο, οι 4 εχουν κονδυλωματα. Μια απο αυτες ειχε προβλημα στο να πιασει παιδι (δεν ξερω αν φταιει αυτο ομως) και μια δεν το εχει πει στον γκομενο της γιατι φοβαται οτι θα την πει πουτανα :o

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
ο γυναικολόγος μου
αναφερόταν στον τύπο που έχω κολλήσει εγώ, όταν τον ρώτησα τι να προσέχω για να μην κολλήσω κανέναν την περίοδο της έξαρσης.
εσύ λες δηλαδή ότι HPV είναι μόνο τα "σπυράκια"?
γιατί εγώ τον έχω κολλήσει και "σπυράκια" δεν είδα ποτέ

O HPV ειναι ιος που κολλαει με την δερματικη επαφη και πολυ σπανια κολλαει με τον τροπο που λεει ο Εκτωρ. Βασικα, δεν εχει αποδειχθει αμεσα αλλα εμμεσα. Δηλαδη, επειδη το 30% των γυναικων που εβαζαν καποτα στο σεξ, κολλησαν HPV, υποθετουν οτι υπηρχε και αλλος τροπος επιμολυνσης που μπορει να μην εχει να κανει με κολπικο σεξ (μεταδωση υγρων, δερμα-δερμα επαφη). Ακομη, δεν εχει μελετηθει ο τροπος μεταδωσης του HPV  απο γυναικα σε αντρα, επισημα τουλαχιστον.

Επειδη ο ιος ειναι κατεξοχην ιος που επιμολυνει το δερμα, υπαρχει περιπτωση να κολλαει με απλη δερματικη επαφη και ισως με τα υγρα αλλα παλι τιποτα στανταρτ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το η πιο κοινη διοδος επιμολυνσης ειναι το ακαποτο γαμισι σε μουνακι και κωλο.

Τα αλλα ειναι υποθεσεις....

Π

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θα το σταματήσω να μη κολλήσω καμία με την υποψία ότι το έχω μπουμπ.
Πλάκα κάνω,έκανα εξετάσεις πρόσφατα.
Συμφωνούμε στα υπόλοιπα απλά όχι στις υστερίες.

τι είναι υστερία δηλαδή για σένα?  :think:
για μένα ας πούμε είναι καλό όταν κάποιος πάει να ρίξει έναν πούτσο να προσέχει τα υγρά
άμα το θέμα πάει πέρα από τον ένα πούτσο, τότε ναι, δε θα τρελαθούμε κιόλας
αυτό εννοείτε υστερία?
γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει μάλλον

μια δεν το εχει πει στον γκομενο της γιατι φοβαται οτι θα την πει πουτανα :o
καλή μαλάκω είναι να της πεις από μένα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
O HPV ειναι ιος που κολλαει με την δερματικη επαφη και πολυ σπανια κολλαει με τον τροπο που λεει ο Εκτωρ. Βασικα, δεν εχει αποδειχθει αμεσα αλλα εμμεσα. Δηλαδη, επειδη το 30% των γυναικων που εβαζαν καποτα στο σεξ, κολλησαν HPV, υποθετουν οτι υπηρχε και αλλος τροπος επιμολυνσης που μπορει να μην εχει να κανει με κολπικο σεξ (μεταδωση υγρων, δερμα-δερμα επαφη). Ακομη, δεν εχει μελετηθει ο τροπος μεταδωσης του HPV  απο γυναικα σε αντρα, επισημα τουλαχιστον.

Επειδη ο ιος ειναι κατεξοχην ιος που επιμολυνει το δερμα, υπαρχει περιπτωση να κολλαει με απλη δερματικη επαφη και ισως με τα υγρα αλλα παλι τιποτα στανταρτ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το η πιο κοινη διοδος επιμολυνσης ειναι το ακαποτο γαμισι σε μουνακι και κωλο.

Τα αλλα ειναι υποθεσεις....

Π

αυτά είναι σωστά
απλώς μερικοί(ες) προσέχουμε για να έχουμε  :cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Υστερία είναι να συζητάμε όλη μέρα γι αυτό και να ζητάμε συμβουλές από μη ειδικούς σε μπουρδελοφόρουμ.
Μη υστερία είναι να πηγαίνουμε για εξετάσεις συχνά και να προσέχουμε ποια γαμάμε(με προφυλακτικό) και γλύφουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom