Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
Υστερία είναι να συζητάμε όλη μέρα γι αυτό και να ζητάμε συμβουλές από μη ειδικούς σε μπουρδελοφόρουμ.
Μη υστερία είναι να πηγαίνουμε για εξετάσεις συχνά και να προσέχουμε ποια γαμάμε(με προφυλακτικό) και γλύφουμε.

Σωστοτατος....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467
Υστερία είναι να συζητάμε όλη μέρα γι αυτό και να ζητάμε συμβουλές από μη ειδικούς σε μπουρδελοφόρουμ.
Μη υστερία είναι να πηγαίνουμε για εξετάσεις συχνά και να προσέχουμε ποια γαμάμε(με προφυλακτικό) και γλύφουμε.

:thumbsup:

Υ.Γ. Άσχετο, αλλά κανείς δεν μου έλυσε την απορία σχετικά με το ποιό κεφάλι  :(

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

α, νόμιζα ότι το "υστερία" ήταν διαφωνία σε κάτι που έγραψα, παρδόνε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μαλακίες έχουμε κάνει οι περισσότεροι πολλές φορές δεν βγάζω τον εαυτό μου απ έξω.
Παντρεμένοι,δεσμευμένοι έχουν ένα λόγο παραπάνω να προσέχουν.Γενικά σεβασμός στην υγεία όλων
επαγγελματιών και μη αλλά κι εκείνες της δικής μας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
μπραβο ρε μπουμπου, εδω ολοι 'κατι εχει ο φιλος μου' ειμαστε  :2funny:
έχει κι άλλα με ο φίλος μου:την έχει μικρή,δε του σηκώνεται,πάει με τραβεστί,είναι gay,παρτουζώνουν τη γυναίκα του τα πάκια.Γάμεσέ τα ρε φίλε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ας δωσω κι εγω τα ευσημα στη μπουμπα, να φανω υγιης κ ακομπλεξαριστη.

:thumbsup: μπραβο ερωτα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:2funny: :2funny:

ξες τώρα, ό,τι απορία για σμν έχεις δε θα χρειάζεσαι ανώνυμη φίλη για ξεκάρφωμα, θα μπορείς πολύ απλά να λες Η ΜΠΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΓΡΟ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?  :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ξες τώρα, ό,τι απορία για σμν έχεις δε θα χρειάζεσαι ανώνυμη φίλη για ξεκάρφωμα, θα μπορείς πολύ απλά να λες Η ΜΠΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΓΡΟ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?  :2funny: :2funny:

ωχ λες να με χυσει ο χουλκ? :rockon:

εγινες το σημειο αναφορας μου :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

λεμε κατι καλο και θα βρεθει ενα γιδι να το ειρωνευτει και να το μειωσει  :headbang:

οσον αφορα το υγιης και ακομπλεξαριστη, το πρωτο εχει φανει  :uglystupid: το δευτερο δε τοχουμε δει ακομα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
λεμε κατι καλο και θα βρεθει ενα γιδι να το ειρωνευτει και να το μειωσει  :headbang:

οσον αφορα το υγιης και ακομπλεξαριστη, το πρωτο εχει φανει  :uglystupid: το δευτερο δε τοχουμε δει ακομα

κλαααψε πιο κειι!
ο ερωτας γελασε, εσυ περιττευεις :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
παρακαλω οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει και μου πει ποιο ειναι το κοστος την ενχειρησης??????
αρπαξα και εγω κονδυλωματα πριν καιρο δεν ξερω απο ποια και οταν παω αθηνα σκεφτομαι να κανω την ενχειρηση.......

has

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η θεραπεια είναι καυτηριασμος,κρυοπηξια ή λέιζερ, αναλογα τον γιατρο.
Η τιμη ειναι απο 50 εως 150 €, αναλογα τον γιατρο.Συνηθως περνουν μια τυπικη "επισκεψη" 70-80€ απο την δευτερη φορα και μετα θα δινεις κανα 50ρικο :P
Ποιο πολυ υπομονη χρειαζεται αυτη τη στιγμη και οχι τοσο χρημα

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Φίλος δερματολογοσ μου ειπε χτεσ οτι γυνετε χαμοσ με τα κονδυλοματα ειναι σε στρατιοτικο νοσοκομειο που πανε κα9 μπατσοι το κακο ειναι ποσ δεν μπορεισ να προσταευτεισ αν γαμασ πουτανες >:(.

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν προκειται για κατι μη θεραπευσιμο.ψυχραιμια και υπομονη.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
οντως, υπαρχουν ενδειξεις οτι ο οργανισμος μπορει να καθαρισει τον ιο.

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οντως, υπαρχουν ενδειξεις οτι ο οργανισμος μπορει να καθαρισει τον ιο.

όντως ισχύει αυτό, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα λεπτομέρειες...Κάποιοι γιατροί σχετίζουν την εμφάμιση κονδυλωμάτων με προδιάθεση ζακχάρου...?
Με σιγουριά σας λέω ότι μεταδίδεται αρκετά εύκολα ο ιός και ότι συμπτώματα μπορεί να μην εμφανίσεις και ποτέ...Είναι πολλά τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε ακόμα, καθώς η ανακάλυψη του ιού είναι αρκετά πρόσφατη...
Για τις έρευνες που λέγαμε πριν 2βδομάδες περίπου, να σας πω ότι τα στοιχεία δεν είναι αρκετά ώστε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. Θέλουμε χρόνο ακόμα.Πάντως ότι ο HPV είναι πολλές φορές υπεύθυνος για τον καρκίνο στο στόμα είναι γνωστό, αλλά δεν υπάρχει λόγος για πανικό.Βλέπετε, μεταδίδεται πολύ δύσκολα στο στόμα ο ιός.Δεν θα μιλήσω για πιθανότητες εδώ καθώς δεν έχει νόημα.
Το Ακάποτο στοματικό μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για μετάδοση του ιού στα γεννητικά όργανα, αλλά δεν είναι σύνηθες.Προσοχή χρειάζεται απλά!
Το προφυλακτικό προστατεύει ικανοποποιητικά (?) τη μετάδοση του ιού από σεξ, αλλά όχι πλήρως. Εξαρτάται που έχει ο σύντροφός μας κονδυλώματα...Προσοχή χρειάζεται στα κονδυλώματα που ΔΕΝ φαίνονται με γυμνό μάτι...Δλδ, αν κάποιος φαινομενικά δεν έχει κάποιο εμφανές κονδύλωμα, δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ έχει κονδυλώματα. Τα επίπεδα κονδυλώματα ΔΕΝ διακρίνονται με γυμνό μάτι...Καλό είναι να κάνουν οι κοπέλες το εμβόλιο, που θα τους προστατέψει από τα είδη του ιού που είναι αρκετά επιθετικά και οδηγούν (κατά μικρή πιθανότητα πάντα) σε καρκίνο του τράχηλου της μήτρας.Στην Αμερική έχει αρχίσει καμπάνια ώστε το εμβόλιο να το κάνουν και ΑΝΔΡΕΣ εώς 24 ετών...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ακομη και να μην ειναι επαγγελματιας παλι εχεις 100% πιθανοτητα αν εχεις παει με πανω απο 6 γυναικες(που δεν ηταν παρθενες)
1 στις 2 που παει για τεστ παπ τα εχει: Γενικα ο ιος των κωνδυλωματων ειναι τοπικος και δεν φευγει. Προσοχη γιατι υπαρχει τροπος αυτομεταδωσης απο περιοχη σε περιοχη με ξυρισμα η και εντονο σκουπισμα με πετσετα. Η μεταδοση γινεται κυριως με απολεπιση του δερματος. Δηλ αν το ξυσεις αρκετα.
<γενικα οι γυναικες ειναι πουτανες και το εχουνε κολλησει σε ολους. Στους αντρες ειναι πιο ευκολο να διαπιστωσεις την μολυνση γιατι φαινεται ενω στις γυναικες θελει ειδικη εξεταση και κολποσκοπηση αποτε το κολλανε σε απειρους πριν το παρουν χαμπαρι. Γι' αυτο πρην το επομενο γαμησι φορεστε αυτο το κρανος με το φακο που φορανε οι σπηλαιολογοι και καντε μια εξερευνηση πρωτα. επησης οι περισσοτερες ειναι τοσο για τον πουτσο που δεν γνωριζουν οτι υπαχει εμβολιο και εξεταση για τον ιο. Εγω ειχα παει πριν 4 χρονια στον δερματολογο για να του πω να μου κανει το εμβολιο και δεν ηθελε. ακομη δεν μου το κανουν οι μαλακες. Ξερει κανεις γιατι;
Κλασσικα τον ιο μπορεις να τον κολλησεις και χωρις να εμφανισεις συμπτωματα.
Υ.Γ. το προφυλακτικο προφυλασει μονο τις περιοχες που καλυπτει, ξερω φιλο που εχει εμφανησει στην υβικη περιοχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom