Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε πάτε καλά?
μια φορά το χρόνο πρέπει να παγαίνουμε, εγώ πάω δύο γιατί είμαι υποχόνδρια  :S

το ότι έχεις μολυνθεί δε σημαίνει ότι ΠΑΝΤΑ κολλάς τον άλλο, τουλάχιστον όχι με όλους τους τύπους του ιού.
περνάει περιόδους έξαρσης, τότε είναι πιο επικίνδυνο να τον κολλήσεις τον άλλο
το κακό είναι ότι δεν ξέρεις πότε είναι σε έξαρση
εξου και οι επισκέψεις σε γυναικολόγο
εσείς οι άντρες την πατήσατε  :2funny:

ε???? ρε μη γαμησω τωρα καλα εκανα και δε παταγα στα κωλοθρεντ αυτα μιλα καθαρα μωρη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό σου λέω, αυτό νόμιζα ότι ήταν
απλώς ότι ήταν ίαση για ορισμένους τύπους

οι αλλοιώσεις εξαιτίας ενός ιού προκαλούν παράπλευρες απώλειες.
γι αυτό και τις πλείστες φορές λχ η μακρά παραμονή ενός ασθενούς στην ICU μπορεί να προκαλέσει άλλες μολύνσεις που να οδηγήσουν στο θάνατο.
δλδ για άλλο σε βάζουν ICU και από άλλο πεθαίνεις.  :uglystupid:

κάτι τέτοιο είναι και το εμβόλιο.

κολλάς τον ιό, δεν παίρνεις γραμμή αυτός λόγω λοίμωξης δημιουργεί άλλες βλάβες οι οποίες όταν προχωρήσουν οδηγούν σε καρκίνο. Αρα κρατάς τον οργανισμό αλέρτεντ για τις άλλες βλάβες και μόλις εμφανιστούν τις καταπολεμάς.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε???? ρε μη γαμησω τωρα καλα εκανα και δε παταγα στα κωλοθρεντ αυτα μιλα καθαρα μωρη

δεν υπάρχει (εύκολη) εξέταση για τους άντρες
το καταλαβαίνετε μόνο από τα "σπυράκια"
αλλά δεν κινδυνεύετε και άμεσα, πρέπει να προσέχετε μόνο μην κολλήσετε καμια
και στους άντρες "φεύγει" πιο εύκολα, δηλαδή η έξαρση φεύγει πιο γρήγορα, συχνά και μόνη της, και δεν εμφανίζεται ξανά εύκολα αν δεν μολυνθείτε ξανά
με άλλα λόγια, έκανα λάθος πριν, εμείς την πατήσαμε αν δεν πάμε στο γυναικολόγο  :2funny:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
αυτό είναι το θέμα.....
χρόνια αυτό προσπαθούν γι αυτό και έχει γίνει επιδημία με τα 3/4 των γυναικών να νοσούν, ή να είναι φορείς κάποιας μετάλλαξης.
γιατί δεν έχουν βρει εμβόλιο ίασης. Μόνο για πρόληψη του καρκίνου εξαιτίας κονδυλωμάτων βρήκαν.
κι ο άλλος ο πιτουρομπετόβλακας μας λεει ό τι έχει διαβάσει 2000 επιστημονικές μελέτες και δεν τεκμηριώνεται εάν είναι επικίνδυνο μέσω στοματικού.
Χίλιες φορές νόμος της ζούγκλας.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Η ΦΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.

Μα δε χρειαζεται να υπαρχει ιαση. Δηλαδη με τον ερπητα εχεις προβλημα? Ερχεται, φευγει και ολα οκ. Το ιδιο ειναι με τον HPV. Το εμβολιο προστατευει απο τα στελεχη που μπορει να προκαλεσουν καρκινο της μητρας. Υπαρχουν στελεχη που δεν προκαλουν καρκινο και ουσιαστικα δεν προκαλουν ζημια. Οποτε μεινε εσυ στους νομους της ζουγκλας και ασε τους αλλους να την ψαχνουν. Ειναι πολυ σεβαστη η γνωμη σου αλλα δυστυχως δεν οδηγει πουθενα.

Τωρα, αν θες να σου εξηγησω τι γινεται με τους ιους και τον ανθρωπινο οργανισμο γενικα , ρωτησε με, και ευχαριστως θα ξοδεψω χρονο να γραψω κατι που θα σου ανοιξει λιγο τα ματακια.

Ο τροπος με τον οποιο γραφεις δειχνει ατομο που βγαζει κομπλεξ.....χαλαρωσε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γι αυτό και τις πλείστες φορές λχ η μακρά παραμονή ενός ασθενούς στην ICU μπορεί να προκαλέσει άλλες μολύνσεις που να οδηγήσουν στο θάνατο.

κολλάς τον ιό, δεν παίρνεις γραμμή αυτός λόγω λοίμωξης δημιουργεί άλλες βλάβες οι οποίες όταν προχωρήσουν οδηγούν σε καρκίνο. Αρα κρατάς τον οργανισμό αλέρτεντ για τις άλλες βλάβες και μόλις εμφανιστούν τις καταπολεμάς.

αχά  :hmm:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μα δε χρειαζεται να υπαρχει ιαση. Δηλαδη με τον ερπητα εχεις προβλημα? Ερχεται, φευγει και ολα οκ. Το ιδιο ειναι με τον HPV. Το εμβολιο προστατευει απο τα στελεχη που μπορει να προκαλεσουν καρκινο της μητρας. Υπαρχουν στελεχη που δεν προκαλουν καρκινο και ουσιαστικα δεν προκαλουν ζημια. Οποτε μεινε εσυ στους νομους της ζουγκλας και ασε τους αλλους να την ψαχνουν. Ειναι πολυ σεβαστη η γνωμη σου αλλα δυστυχως δεν οδηγει πουθενα.

Τωρα, αν θες να σου εξηγησω τι γινεται με τους ιους και τον ανθρωπινο οργανισμο γενικα , ρωτησε με, και ευχαριστως θα ξοδεψω χρονο να γραψω κατι που θα σου ανοιξει λιγο τα ματακια.

χαλαρός είμαι.
απλά πιστεύω ότι εάν αυτά που γράφεις κατά καιρούς τα έλεγες δια ζώσης σε άτομα που έχουν τραβήξει χοντρά ζόρια σε γιατρούς και θεραπείες για τα κονδυλώματα θα σε κοπάναγαν στον τοίχο μέχρι να πέσεις αναίσθητος και να πάθεις αμνησία.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
χαλαρός είμαι.
απλά πιστεύω ότι εάν αυτά που γράφεις κατά καιρούς τα έλεγες δια ζώσης σε άτομα που έχουν τραβήξει χοντρά ζόρια σε γιατρούς και θεραπείες για τα κονδυλώματα θα σε κοπάναγαν στον τοίχο μέχρι να πέσεις αναίσθητος και να πάθεις αμνησία.

Δεν καταλαβαινει.....τι σχεση εχει αυτο? Ρε φιλε, αμα διαφωνεις με τη θεση μου, το δεχομαι. Προσπαθω να ειμαι αμεροληπτος και να μην φιλτραρω τις πληροφοριες που λαμβανω απο δικες μου εμπειριες...εννοειται οτι ενα παρα πολυ μικρο ποσοστο εχει κολλησει HPV και εχει τραβηξει ζορια, και εγω ειχα τσιμπησει λοιμωδη μονοπυρηνωση απο γλωσσοφιλο και σερνομουν για ενα μηνα, ειχα χασει κιλα και δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου, αλλα με την καταλληλη πληροφορηση και ηρεμια, συνεχιζεις να ζεις χωρις φοβο.

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα: Ο ιος της λοιμωδους μονοπυρηνωσης που λεγεται EBV, ειναι ιος που μεταδιδεται κυριως με το φιλι και προσλαμβανει τα Β λεμφοκυτταρα προκαλωντας συμπτωματα σαν να εχεις κολλησει HIV. Ο ιος αυτος, οταν τον τσιμπησεις, ειναι friend for life οπως λεμε. Το εχει ενα τεραστιο μερος του πληθυσμου, παγκοσμιως, πολλοι νοσουν, καποιοι ποτε. Ο ιος εχει βρεθει να συνδεεται με διαφορους καρκινους του αιματος και εμφανιζεται (ο καρκινος απο αυτον τον ιο) μετα απο 20 χρονια πιθανοτατα. Ομως, ειναι εξαιρετικα σπανιο, αλλα συμβαινει. Αυτο σημαινει οτι θα κοψεις τα γλωσσοφιλα? Οχι! Το θεμα ειναι να παιρνεις αποφασεις για την υγεια σου οχι με βαση τους φοβους σου, αλλα με σωστα και εμπεριστατωμενα στοιχεια. Ειναι δυσκολο, και παιρνει καιρο να ξεδιαλυνεις τι ειναι ουσιωδες και τι οχι απο αυτα που σερβιρουν καθημερινα...

Π

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1ποιος εισαι εσυ που τολμας να αμσισβητησεις τον μεγα παντογνωστη του συμπαντος;;; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: σαν δεν ντρεπεσαι λεω εγω  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: ο ανθρωπος ξερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ λεμε και σε ολα εχει δικιο, μια φορα μονο ειχε αδικο αλλα ειχε δικιο που ειχε αδικο, φτου σου και παλι :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Επισκέπτης

Τι είναι το ICU?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν καταλαβαινει.....τι σχεση εχει αυτο? Ρε φιλε, αμα διαφωνεις με τη θεση μου, το δεχομαι. Προσπαθω να ειμαι αμεροληπτος και να μην φιλτραρω τις πληροφοριες που λαμβανω απο δικες μου εμπειριες...εννοειται οτι ενα παρα πολυ μικρο ποσοστο εχει κολλησει HPV και εχει τραβηξει ζορια, και εγω ειχα τσιμπησει λοιμωδη μονοπυρηνωση απο γλωσσοφιλο και σερνομουν για ενα μηνα, ειχα χασει κιλα και δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου, αλλα με την καταλληλη πληροφορηση και ηρεμια, συνεχιζεις να ζεις χωρις φοβο.

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα: Ο ιος της λοιμωδους μονοπυρηνωσης που λεγεται EBV, ειναι ιος που μεταδιδεται κυριως με το φιλι και προσλαμβανει τα Β λεμφοκυτταρα προκαλωντας συμπτωματα σαν να εχεις κολλησει HIV. Ο ιος αυτος, οταν τον τσιμπησεις, ειναι friend for life οπως λεμε. Το εχει ενα τεραστιο μερος του πληθυσμου, παγκοσμιως, πολλοι νοσουν, καποιοι ποτε. Ο ιος εχει βρεθει να συνδεεται με διαφορους καρκινους του αιματος και εμφανιζεται (ο καρκινος απο αυτον τον ιο) μετα απο 20 χρονια πιθανοτατα. Ομως, ειναι εξαιρετικα σπανιο, αλλα συμβαινει. Αυτο σημαινει οτι θα κοψεις τα γλωσσοφιλα? Οχι! Το θεμα ειναι να παιρνεις αποφασεις για την υγεια σου οχι με βαση τους φοβους σου, αλλα με σωστα και εμπεριστατωμενα στοιχεια. Ειναι δυσκολο, και παιρνει καιρο να ξεδιαλυνεις τι ειναι ουσιωδες και τι οχι απο αυτα που σερβιρουν καθημερινα...

Π
επιμενεις να τον αμφισβητεις ε;;;; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  :s&m_1: εδω ο ανθρωπας ξερει  απο ιατρικη μεχρι και ποιος σκοτωσε τον κενεντι και εσυ τον χαβα σου.. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: ντροπη και αισχος, εισαι καταπτυστος

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μαλακα αιγεα μη γινεσαι μαλακας. δεν ειναι ολα τα θρεντ για κωλοχανειο ρε πουστη γαμω τις εμμονες σας

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε μαλακα αιγεα μη γινεσαι μαλακας. δεν ειναι ολα τα θρεντ για κωλοχανειο ρε πουστη γαμω τις εμμονες σας
μα ρε 'συ ειναι δυνατον να ξερει και απο ιατρικη;;;; ελεος πια με τον μαλακα, δεν φτανει που ποσταρει επιμενει οτι εχει και δικιο, δεν πα να 'ναι ο αλλος διδακτωρ της ιατρικης το νουμερο επιμενει στην ξεροκεφαλια του

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μα ρε 'συ ειναι δυνατον να ξερει και απο ιατρικη;;;; ελεος πια με τον μαλακα, δεν φτανει που ποσταρει επιμενει οτι εχει και δικιο, δεν πα να 'ναι ο αλλος διδακτωρ της ιατρικης το νουμερο επιμενει στην ξεροκεφαλια του

είναι σωστά αυτά που λέει, σε άλλο θέμα διαφωνούν με τον ποκαχόντας, όχι στα ιατρικά
ξεκόλλα, άμα είναι να του τη λες να του τη λες για κάτι που ισχύει αντί να γαμάς όλα τα θρεντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom