Με το τέλος της εβδομάδας περνωντας απο Κομοτηνή είπα να δοκιμάσω το νέο αίμα. Έκανα την υπέρβασή μου καθότι το ταμείον είναι μειον και πλησιάζει απειλητικά η έξτρα μείωση μισθών και δώρων.
Ονοματάκι, Εύα απο Ρουμανία, ετών 25 (ίσως έκρυβε 2-3 χρόνια), μέτρια προς κοντή, ξανθιά με ωραία φάτσα αλλά χωρις κάποιο βάψιμο και τα μαλλιά ατημέλητα. Εχει ωραία χαρακτηριστικά και με ένα φτιάξιμο θα είναι κούκλα. Κορμί ωραίο ψιλογυμνασμένο αλλά το βυζί απογοήτευση... μικρό και σαν μισογεμάτο πουγκί, αλλά η ρώγα σταφύλι! και ακρως ανταποκρίσιμη, το δέρμα σχετικά απεριποίητο γιατί και τα πόδια και το μμμννν είχαν αρχίσει να βγάζουν τριχούλες (δεν τις αισθάνεσαι τόσο αλλά τις βλέπεις).
Στα του αγώνα το ματς ήταν αρκετά καλό, για ζέσταμα πήγε να με ξαπλώσει αμέσως για πιπα αλλα την κράτησα όρθια να την θωπεύσω και ανταποκρίθηκε αρκετά καλά. Στα προφορικά δεν φοίτησε μάλλον στην μεγάλη της πίπας σχολή της Ρουμανίας γιατί ήταν ερασιτεχνική αλλα για κάποιο λόγο μου άρεσε γιατί έφερνε σε gfe φάση. Στο κρεβάτι σαν καουγκερλ απλά περνάει τη βάση αλλά είχε πάλι αυτό που είπα πριν (ερασιτεχνισμό-gfe). Αφού με δέχτηκε από πάνω της σε 3-4 παραλλαγές τη γύρισα στα 4 και σφυροκόπησα με τελείωμα στη αγαπημένη μου σταση αυτή μπρούμητα με ενωμένα τα πόδια και έξω τον κώλο σε στάση λόρδωσης που έκανε φιλοτιμη προσπάθεια το κορίτσι να φχαριστηθώ και να τελειώσω.
Συμπερασματικά , εμφάνιση όμορφη και με φτιάξιμο θα γίνει σίγουρα πολύ κουκλί και αν βάλει σιλικόνη θα μοιάζει την Αφρούλα στη Σαλονίκη (ιδια κοψιά έχει). Πρέπει να είναι νέα στη δουλειά γιατί όλα έμοιαζαν ερασιτεχνικά (μέχρι που της έβαζα εγώ το χέρι της στα @@ μου να τα χαϊδεύει), η συμμετοχή της θέλει βελτίωση αλλά είναι φιλότιμη και δεκτική σε όλες τις στάσεις και αντέχει στο σφυροκόπημα. Δεν τα εκλαψα τα 30 που ειναι ποοοολλά στις μέρες μας αλλά ούτε και ενθουσιάστηκα να πώ ότι ήρθε κάτι σπέσιαλ στη πόλη της Κομοτηνής.
Στα άλλα 2 από τα 4 ήταν η γνωστή Μολδαβή-ΙΚΕΑ και η μιλφΕιρήνη, το τελευταίο κλειστό.
Δεν είχε κίνηση και είδα ότι δεν είχε σεκουριτι, ίσως κάνω και λάθος αλλά ενα δωματιάκι που είχε μπροστά με σεκιουριτά και CCTV monitor μου φάνηκε εγκαταλελειμμένο. Τα φώτα-λάμπες έξω ήταν κλειστά?!? τα μέσα ομως ανοικτα.
καλές γιορτές και άϊντε και καλά γ@μήσια