Νέα

Κομοτηνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

christossss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
στο αριγκατο πηγα σημερα. Ηταν μονο η αντριανα. καταθεση με  :knockinb: και  :zfuck:

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Απότι κατάλαβα εδώ και πολύ καιρό μόνο η Αντριάννα είναι στο Αργικάτο.

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
μα καλά αυτή η αδριανα δεν είναι όπως παλιά ? εμένα μού ζήτησε+ 10 ευρώ για να με αφήσει να της γλείψω τα βυζιά!! έλεος δηλαδή!!  ακόμα τις ίδιες μαλακίες δεν κάνει ?

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
βρε βρε σαν τα χιόνια! Μας έλειψες baklavatzioglou.
Δεν κατάλαβα όμως ρωτάς αν είναι η ίδια η Αντριάννα ή αν κάνει τα ίδια;
Αν παίζει κάτι και το ξέρεις μπορείς να μας ενημερώσεις και σε pm

καλή χρονιά στους συναγωνιστές

μα καλά αυτή η αδριανα δεν είναι όπως παλιά ? εμένα μού ζήτησε+ 10 ευρώ για να με αφήσει να της γλείψω τα βυζιά!! έλεος δηλαδή!!   ακόμα τις ίδιες μαλακίες δεν κάνει ?

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
μα καλά αυτή η αδριανα δεν είναι όπως παλιά ? εμένα μού ζήτησε+ 10 ευρώ για να με αφήσει να της γλείψω τα βυζιά!! έλεος δηλαδή!!   ακόμα τις ίδιες μαλακίες δεν κάνει ?
Έλα ρε Μπακλαβατζίογλου!!!Ναι ρε αυτή η ξενέρωτη είναι.Πάντως απο αυτές που έχω δεί στο Αριγκάτο καμία δεν έφτανε τη συμμετοχή της Μπάρμπι.

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Που πήγε αυτή ρε παιδιά, γύρισε στην πατρίδα της;
Από Δράμα μεριά που εθεάθη τελευταία φορά δεν ξανακούστηκε πουθενά!

Έλα ρε Μπακλαβατζίογλου!!!Ναι ρε αυτή η ξενέρωτη είναι.Πάντως απο αυτές που έχω δεί στο Αριγκάτο καμία δεν έφτανε τη συμμετοχή της Μπάρμπι.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Που πήγε αυτή ρε παιδιά, γύρισε στην πατρίδα της;
Από Δράμα μεριά που εθεάθη τελευταία φορά δεν ξανακούστηκε πουθενά!
Ουδείς γνωρίζει.Δύσκολο να το ξέρουμε εμείς...Πάντως απότι βλέπω και στο λαστιχάδικο και παλιότερα το άλλο που έχει κλείσει στο παλιό δρόμο Ξάνθης(είχε μεγάλη ποικιλία) οι ίδιοι τύποι το τρέχανε.

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Τους εφαγε η μαλακια , τωρα κρατανε ενα και εχει μπαζα των μπαζων. Τα ιδια εδω και μηνες καμια αλλαγη ακομα και στο αναχωμα.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ξερει κανεις αν δουλεψε καποια Ρωξανη στις γιορτες στο αρεγκατο 1 ???????????????Και πως ειναι αυτη?????

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
εδω παλι ειναι πισα σκοταδι ........ κανεις??? :headbang:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Έλειπα για αρκετό διάστημα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να ενημερώσει τι παίζει στην πόλη...

Montelopnixtis10A

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οσο και να έλειψες συναγωνιστή τα πράγματα ήταν είναι και όπως πάνε  θα είναι το ίδιο τραγικά.....τίποτα απολύτως  εδώ και μισό χρόνο τα ίδια και τα ίδια κομοδίνα....

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Παίδες μη βλέπετε καινούριο ποστ και τρελένεστε.  :P Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί αυτή η πτώση σε ποιότητα στην Κομοτηνή που πολύ αραιά είχε τέτοιο θέμα.Φταίει το ότι ο κόσμος δεν ακουμπάει λεφτά πλέον και οι νταβάδες δε φέρνουν καινούριες και καλές κοπέλες? Γιατί και ποικιλία είχαμε και ποιότητα.

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Αρχη αυτής της εβδομάδας περασα με διάθεση να γίνει κατάθεση "διαμαρτυρίας" για ολα αυτά που συμβαίνουν. Δυστυχώς παρ ολες τις κ@βλες μου, δεν  :zfuck: ...
Στο Αριγκατο τα ίδια χάλια, (Αντριάνα και το άλλο κλαψομούνικο μπάζο, στο Ανάχωμα τα ίδια (Ειρήνη - θείος Μενέλαος και η Ευα). Αυτό το κορίτσι ήταν σκέτη γλύκα και απο την 1η φορά που την πήρα ήταν πολύ καλύτερη (σινιαρίστικε αρκετά) το ζήτημα ήταν οτι με χάλασε το ότι ήταν και η βοηδομάτα (εκτός υπηρεσίας) και ένας άλλος (μπράβος? ισως) που παίζανε τυφλόμυγα μεσα στο σαλόνι και ξαφνικά στηθηκαν όλοι προσοχή με τα στοματα σφραγισμένα να μην χαχανήσουν. Αμμέσως έκανα εικόνα εμενα να γ@μαω και να ακούγονται απο έξω γέλια και έτσι την έκανα. Ουτε τιμή δε ρώτησα, αλήθεια τι γίνεται; έπεσαν απο τα 30 ή ακόμα εκεί είναι?

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
η ειρινει το εχει 30 ευρω οι αλλεσ το εχεουν 25.

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Η Ειρηνη το εχει 30 γιατι δουλευει λιγο , οι αλλες σκωτονουν μυγες γι αυτο το εχουν 25 μηπως και μπει καποιος που δεν ξερει.Τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου.

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Επίσκεψη περίπου πριν 2 βδομάδες στο Ανάχωμα της Κομοτηνής, από όπου είχα περάσει και πριν καιρό πάλι χωρίς να καταθέσω, επειδή δε βρήκα τίποτα μα τίποτα να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Και σε αυτή την επίσκεψη πάλι τα ίδια, κάτι άπλυτες και κάτι καθαρίστριες ηλικιωμένες και χοντρές που σε κάνουν να θες να το βάλεις στα πόδια  :badair:

Όμως στο σπίτι με τον αριθμό 2 μια όαση μέσα σε αυτή την μαυρίλα: μία 19χρονη Ελληνίδα, κοντούλα γύρω στο 1.65, αγορέ μαλλί καστανό με ανταύγειες, καστανά μάτια, όμορφο σωματάκι με πιασιματάκια στα σημεία που πρέπει και βυζάκι 1.5-2... Κωνσταντίνα μου συστήθηκε και καταγωγή από Αθήνα όπως μου είπε. Με γοήτευσε η παρουσία της και το όμορφο πρόσωπό της, αλλά κυρίως το χαμόγελό της, οπότε πέρασα στα ενδότερα με το απλό πρόγραμμα των 30 Ε (κάνει και πρωκτικό με 50). Στα του αγώνα δεν έλεγε κάτι το ιδιαίτερο, ανέλαβα εγώ πρωτοβουλία και εκείνη ακολουθούσε, κάτι που το εκτίμησα δεόντως. Αλλαγή 3 στάσεων, στην αρχή με αυτή από πάνω, δεύτερη στα πλάγια και τελείωμα με ιεραποστολικό  :knockinb: . Στο παιχνίδι και γλωσσόφιλα, κάτι που μου άρεσε! Στο τέλος μου έβγαλε η ίδια την καπότα και την πέταξε, και μετά κάθισε για κανά 2 λεπτά για κουβέντα.

Γενικά μια ευχάριστη εμπειρία, καλό και ανάλαφρο πήδημα. Στα συν της κοπέλας η εμφάνιση και η διάθεσή της, στα μείον ότι δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Για το σπίτι και το δωμάτιο... μες στη βρωμιά και στη μπίχλα, κρεβάτια σεντόνια πατώματα νιπτήρες... μόνο οι κατσαρίδες που δεν έκοβαν βόλτες. Αλλά αφού περάσαμε καλά τα άλλα τα προσπερνάμε  :)

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Η κωνσταντίνα είναι ακόμη στο ανάχωμα? Το αριγκάτο τα ίδια χάλια??

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πηγα για την κωνσταντινα,και δεν την βρηκα.στην θεση της ειναι μια ρουμανα που την λενε αλεξανδρα,φατσουλα,προθυμη,οχι χοντρη,αλλα οχι και ξυλαγκουρο,αλλα με ωραιο μεγαλουτσικο στηθος.αργη πιπα,αλλαμικρη σε διαρκεια.τιποτα ομως το εξαιρετικο.εγω βασικα για λοκο πηγα,αλλα αυτη δεν δινει.30 το απλο. στο διπλα σπιτι που ηταν η ειρηνη(λειπει ρωσια θα γυρισει τελος του μηνα) ηταν μια αδυνατη και ασχημη σαν τραβεστι,που μολις την ειδα το εβαλα στα ποδια.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος armenistis. Κι εγώ για Κωνσταντίνα πήγα αλλά βρήκα την αλεξάνδρα.
Δεν με εντυπωσίασε στο δωμάτιο. Το μόνο για το οποίο θα βάλω θετικά σχόλια είναι το ισπανικό για το οποίο προσφέρεται
το στήθος της και το εκμεταλεύεται!
Κατα τα άλλα μέτρια πράγματα. Αν ξέρει κανείς κάτι για κωνσταντίνα αν επιστρέψει ας ενημερώσει. Επίσης στο αριγκάτο τι
παίζει; Τέλος αυτή που ήρθε στη θέση της ειρήνης μάλλον θα έπρεπε να μας πληρώσει για να μπούμε στο δωμάτιο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom