Από Κομότα μάγκες μόνο η Ειρήνη αξίζει.Γλωσσόφιλα περιποίηση τέλεια ειδικά αν είσαι καθαρός και δεκτικότατη σε όλα.Ρίξτε όμως και λιγάκι τις τιμές.Σε πολλούς δεν περισσεύουν τα ευρώ.
Η Ειρήνη εκτός από το απλό πρόγραμμα έχει και τίποτα έξτρα;
Από Κομότα μάγκες μόνο η Ειρήνη αξίζει.Γλωσσόφιλα περιποίηση τέλεια ειδικά αν είσαι καθαρός και δεκτικότατη σε όλα.Ρίξτε όμως και λιγάκι τις τιμές.Σε πολλούς δεν περισσεύουν τα ευρώ.
Άμα πάς καθαρός και γίνεις και πελάτης της θα έχεις και γυμνό
αυτη η ειρηνη που ειναι? στο αναχωμα?Από Κομότα μάγκες μόνο η Ειρήνη αξίζει.Γλωσσόφιλα περιποίηση τέλεια ειδικά αν είσαι καθαρός και δεκτικότατη σε όλα.Ρίξτε όμως και λιγάκι τις τιμές.Σε πολλούς δεν περισσεύουν τα ευρώ.
Kυριακατικη βολτα στο αναχωμα. πεθυμησα λοκο,και παρα τις δυσμενεις κριτικες πηγα στο αναχωμα για να το δωσο.στο μεσαιο αριστερα που ειναι το κοριτσι που ασχολειται με αυτο το σπορ ηταν κλειστο.απο τα νευρα που δεν πηγα καθολου στο απεναντι μεσαιο δεξια.
Kυριακατικη βολτα στο αναχωμα. πεθυμησα λοκο,και παρα τις δυσμενεις κριτικες πηγα στο αναχωμα για να το δωσο.στο μεσαιο αριστερα που ειναι το κοριτσι που ασχολειται με αυτο το σπορ ηταν κλειστο.απο τα νευρα που δεν πηγα καθολου στο απεναντι μεσαιο δεξια.ριχνω μια ματια στο πρωτο σπιτι οπου δουλευε ενα ξανθο,αλλα κρυοκολο μου φανηκε.καποιος εγραψε εδω οτι πηδηξε την τσατσα εκει,και νομιζω καλα εκανε γιατι εχει φατσα ποιο γκαβλιαρικια απο την πιτσιρικα που δουλευει εκει,και σε φτιαχνει μονο και μονο που σε κοιταει.για να μην φυγω φορτωμενοε,πηγα στο τριτο να δω απο κοντα την ειρηνη που τοσα εχουν γραφτει εδω μεσα.ομολογω οτι την περιμενα καλυτερη.φατσα σαν τραβεστι,και το βυζι μικρο για τα γενικα προσοντα της,γιατι τα εχει τα κιλακια της.αφου μ ειδε καθαρο,με ωραια ρουχα,και πλυμενο καλα,προτεινε μονη της να μου κανει ακαποτο ,και ασχοληθηκε ιδαιτερα με γλυψιμο καλαμπαλικιν,και περιξ.μου εκανε θετικη εντυπωση οτι ενω εξω περιμεναν και αλλοι,δεν βιαζοταν καθολου,και μαλιστα μου ειπε να της πω εγω ποτε να σταματησει την πιπα για να την γαμησω.σωστο ιψος για πισωκολητο σφυροκοπημα,και τελιωσα εχοντας την απο κατω μου σε ιεραποστολικη σταση,με τα ποδια ψηλα,για να βλεπω καλα το ξυρισμενο μουνακι της.κατοπιν καθισε μαζι μου και πιασαμε κουβεντουλα και μου ειπε οτι εχει στανταρ πελετες γιατι οτι κανει το κανει με την ψυχη της ξεροντας οτι 30 ευρω βγαινουν πολυ δυσκολα σημερα.γενικα εμεινα ευχαριστημενος,αλλα δεν ξερω αν θα ξαναπαω.αν η ειρηνη ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη στην κομοτηνη,φανταστειτε σε τι τελμα εχουμε βρεθει................
Καλα ρε σεις θυμαμαι οταν ημουν φανταρος στην πολη σας ηταν γεματο μουναρες φοιτήτριες.
Μια γυρα στα στεκια τους με 30 ευρω που δινετε στης αθλιες πουτανες αν κερασετε δυο ρετσινες ειναι για φορτοτικη το καλύτερο μουνί.
H ρανια η ρουμανα φιλε,ολα τα λεφτα,διαβασε 2 σελιδες πισω να δεις κριτικη απο αλλον που πηγεPoia einai i tsatsa ekei file?
H ρανια η ρουμανα φιλε,ολα τα λεφτα,διαβασε 2 σελιδες πισω να δεις κριτικη απο αλλον που πηγε
Diladi ama pame mporoume na ti vroume diathesimi?Epeidi einai i tsatsa diladi oxi tipota allo.Mipws etyxe mono ekeini ti mera na einai se maximi thesi.Mia xanthia einai?