You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομοτηνή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 302K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 458
- Πόντοι
- 291
Μια πιο αναλυτική περιγραφή τι εννοείς όμορφα.......... σωματότυπος και συμπεριφορά κοπέλας μήπως θα βοηθούσαν κι άλλους να την επισκεφθούν??Γεια Σας Παιδιά Χθες Πιγα μια Βόλτα Στο Αριγατο και το 1 Ειταν Κλειστό Στο Άλλο έχει μια Ξανθιά Κοπέλα Μπίκα και Πέρασα Ορεα ειτανε καλή παιδιά Στο Ροδίτη έχει τίποτα Καλο
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Όμορφη Σαν Σωματότυπο Και Σαν Συμπεριφορά Και Μιλούσε Ώρεα Ελληνικά Λες Και Είναι ΕλληνίδαΜια πιο αναλυτική περιγραφή τι εννοείς όμορφα.......... σωματότυπος και συμπεριφορά κοπέλας μήπως θα βοηθούσαν κι άλλους να την επισκεφθούν??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όμορφη Σαν Σωματότυπο Και Σαν Συμπεριφορά Και Μιλούσε Ώρεα Ελληνικά Λες Και Είναι Ελληνίδα σας Στην Πρωτηνο Μάγκες ΚαλήΜια πιο αναλυτική περιγραφή τι εννοείς όμορφα.......... σωματότυπος και συμπεριφορά κοπέλας μήπως θα βοηθούσαν κι άλλους να την επισκεφθούν??
germanboy1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Πήγα σήμερα και η Άννα ήταν εκεί πέρασα υπέροχα
Κάθε μέρα είναι ανοιχτά. Τώρα για ώρες δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω από τις 3 το μεσημέρι μέχρι 2 το βράδυ.Παιδια Της Κυριακές Το Αριγατο Είναι Ανοιχτά? Και τη Ώρες
Την ξέρω εγώ φατσικα μεγάλο τσιμπούκι έχω δει κ βίντεο.....έχω ακούσει ότι κάνει βιζυτες πλέονΓεια σας Παιδιά Ξέρετε Κάποια Πληροφορία για την Σοφία Φιλιδου
Τρίτη βράδυ στο Ροδίτη στο κάτω ένα ωραίο μουνι από τα καλύτερα τα τελευταία χρόνια στη Κομοτηνή με βυζάρες κ τατού... πέρασε φίλος μαζί της κ έμεινε ευχαριστημένος....έχει φύγει για δέκα μέρες τώρα αλλά η τσατσά μου είπε θα επιστρέψει.....στο αριγκατο η Άννα!!!
Έχουμε καμία περαιτέρω πληροφορία?Την ξέρω εγώ φατσικα μεγάλο τσιμπούκι έχω δει κ βίντεο.....έχω ακούσει ότι κάνει βιζυτες πλέον
ntalikieris50_
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αυτό που ακριβώς είναι ρε φίλε, δεν το έχω εντοπίσει μπορεί να βοηθήσει κάποιος;Τρίτη βράδυ στο Ροδίτη στο κάτω ένα ωραίο μουνι από τα καλύτερα τα τελευταία χρόνια στη Κομοτηνή με βυζάρες κ τατού... πέρασε φίλος μαζί της κ έμεινε ευχαριστημένος....έχει φύγει για δέκα μέρες τώρα αλλά η τσατσά μου είπε θα επιστρέψει.....στο αριγκατο η Άννα!!!
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Οπως βγαίνεις από Ανατολική έξοδο της Εγνατίας οδού, φτάνεις διασταύρωση. Αριστερά πας Κομοτηνή, ευθεία για Βουλγαρία. Εσύ πας δεξιά, προς Σάπες. Στα 400 μέτρα στο δεξί σου χέρι (πολύ πριν το βενζινάδικο AVIN έχει ένα λάστιχα δικό βουλκανιζατέρ που έχει μεγάλη πινακίδα LASA. Όπως βλέπεις το λάστιχα δικό, στο δεξί σου χέρι θα δεις ενά σπίτι περιφραγμένο με χώρο παρκινγκ με λαμπάκια έξω. Έφτασες!Αυτό που ακριβώς είναι ρε φίλε, δεν το έχω εντοπίσει μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Το ένα είναι στο ισόγειο κ το άλλο στον πάνω όροφο.
Καλά να περάσεις κ ρίξε κ για μας μια καλή
Δεν κάνει πλέον, τις έχει σταματήσει πολύ καιρό, σχεδόν 3 χρόνια.Έχουμε καμία περαιτέρω πληροφορία?
Στο Ροδίτη πήγαινε στο κάτω κ ανέβασε κριτική....το μωρό είναι φωτιάΓεια σας Παιδιά Υπάρχει Κάτη Νέα Στο Αριγατο Η Στο Ροδίτη Ευχαριστώ
Στο κάτω ήταν μια από Αθήνα έφυγε;με πολλά τατουάζ.....στο επάνω που πηγές μήπως ξέρεις όνομα κοπέλας ή από που είναι;στο αριγκατο πριν τις γιορτές που πήγα τελευταία ήταν η Άννα!Χθες τα Πέρασα Ώρεα Με την ξανθιά Στα τέσσερα ήταν καλή Και Στο Τσιβουκη Σας την Πρωτινο μαγες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιπως Ξέρετε τη Έχει στο Arigato ?
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω Φίλε μου Οι κοπέλα είναι λιγω αδύνατη με Τατουάζ Στην Πλάτη Ξανθιά Με Ορεο Στήθος Αυτό που κατάλαβα από την Γλώσσα της Δεν Ειταν ΕλληνίδαΣτο κάτω ήταν μια από Αθήνα έφυγε;με πολλά τατουάζ.....στο επάνω που πηγές μήπως ξέρεις όνομα κοπέλας ή από που είναι;στο αριγκατο πριν τις γιορτές που πήγα τελευταία ήταν η Άννα!
Free house στο ρόδιτή σήμερα Σάββατο 7/1/23...πάνω μια ξανθιά Ρωσίδα αν δε κάνω λάθος..... αδιάφορη για μένα.....κάτω η Εύα με τα τατουάζ μεγάλα βυζιά αλλά στο δωμάτιο για μένα αδιάφορο τελείως κ βαρετό......δε θα επεκταθω τώρα παρά πάνω......σε άλλο ποστ άλλη στιγμή.....για μένα δε θα ξαναπάω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K