Αντριάνα εννοείς την Ουγγαρέζα ξανθιά στο πάνω μαγαζί;που είναι πολύ καιρό; επίσης μόλις διάβασα για 5αρια βυζιά δεν υπάρχει περίπτωση να μη πάω μόλις γυρίσω από Αθήνα σε δέκα μέρες....όποιος πάει νωρίτερα ας ενημερώσει ρε μύστες!!!!Καλημέρα μάγκες
Πέρασα χθες απ το mall του Ροδίτη και είχε μια καινούρια παρουσία στο ισόγειο, όνομα δεν μου ανεφερε αλλά ήταν όλο χαμόγελα και γούστα στο δωματιο με έταιρο συναγωνιστή και μόλις βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι είδα μια ψηλή ξανθιά με 5+ πεσμενο στήθος και κωλίδι Βραζιλιάνικο.................. όποιος αντέχει ας περάσει για δοκιμή και ποστάρισμα εντυπώσεων................. εγώ τίμησα την σταθερή πλέον Ανδριανα η οποία όσο παει και ομορφαίνει, γλυκαίνει και χαμογελαει αυθόρμιτα............... ίσως γιατί έβαλε μερικά σωστά κιλά ακόμη!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομοτηνή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 302K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Τι τιμή παίζει;Αντριάνα εννοείς την Ουγγαρέζα ξανθιά στο πάνω μαγαζί;που είναι πολύ καιρό; επίσης μόλις διάβασα για 5αρια βυζιά δεν υπάρχει περίπτωση να μη πάω μόλις γυρίσω από Αθήνα σε δέκα μέρες....όποιος πάει νωρίτερα ας ενημερώσει ρε μύστες!!!!
Έχω να πάω από το στρατό...
Από 30 ξεκινάνε αν δεν έχει αλλάξει κάτιΤι τιμή παίζει;
Έχω να πάω από το στρατό...
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 458
- Πόντοι
- 291
Ναι ναι αυτήν εννοώ, πέρασα μια ωραία επίσκεψη χωρίς ρίσκο με την καινούριαΑντριάνα εννοείς την Ουγγαρέζα ξανθιά στο πάνω μαγαζί;που είναι πολύ καιρό; επίσης μόλις διάβασα για 5αρια βυζιά δεν υπάρχει περίπτωση να μη πάω μόλις γυρίσω από Αθήνα σε δέκα μέρες....όποιος πάει νωρίτερα ας ενημερώσει ρε μύστες!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
30 απλό, 40 πιο χαλαρά, 50 ελεύθερο στοματικό και άλλα που δεν μου ανέφερε χθες γιατί λεει είναι η πρώτη ημερα της κοπέλαςΑπό 30 ξεκινάνε αν δεν έχει αλλάξει κάτι
Εγώ σε αυτή την Αντριάνα είχα πάει μια φορά πριν χρόνια.στος αρχές τις ήταν μαλλον...ήταν απαράδεκτη κ δεν έχω ξαναπάει.....μάλλον κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω αφού λες ότι είναι καλή....Ναι ναι αυτήν εννοώ, πέρασα μια ωραία επίσκεψη χωρίς ρίσκο με την καινούρια
30 απλό, 40 πιο χαλαρά, 50 ελεύθερο στοματικό και άλλα που δεν μου ανέφερε χθες γιατί λεει είναι η πρώτη ημερα της κοπέλας
Mastarovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2021
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Άμα ξαναπεράσεις μπορείς να ρωτήσεις πόσες μέρες θα καθήσει η βυζαρου με τα 5αρια που λες για να μην τραβιέμε τζάμπα από Καβάλα σε ευχαριστώ πολύΚαλημέρα μάγκες
Πέρασα χθες απ το mall του Ροδίτη και είχε μια καινούρια παρουσία στο ισόγειο, όνομα δεν μου ανεφερε αλλά ήταν όλο χαμόγελα και γούστα στο δωματιο με έταιρο συναγωνιστή και μόλις βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι είδα μια ψηλή ξανθιά με 5+ πεσμενο στήθος και κωλίδι Βραζιλιάνικο.................. όποιος αντέχει ας περάσει για δοκιμή και ποστάρισμα εντυπώσεων................. εγώ τίμησα την σταθερή πλέον Ανδριανα η οποία όσο παει και ομορφαίνει, γλυκαίνει και χαμογελαει αυθόρμιτα............... ίσως γιατί έβαλε μερικά σωστά κιλά ακόμη!!!!!
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 458
- Πόντοι
- 291
Καλημέρα, πολύ ευχαρίστως να σε βοηθούσα άμεσα αλλά και εγώ περαστικός από Θεσνίκη είμαι και ανέβηκα για δουλειές!!! Θα προσπαθήσω να μαθω από φίλους όμως και θα σου πωΆμα ξαναπεράσεις μπορείς να ρωτήσεις πόσες μέρες θα καθήσει η βυζαρου με τα 5αρια που λες για να μην τραβιέμε τζάμπα από Καβάλα σε ευχαριστώ πολύ
Ναι έτσι ήταν, ψυχρή και διεκπεραιωτική αλλά πλέον άλλαξε ή μας συνήθησε και της βγαίνει κατι σαν οικιότητα!!!Εγώ σε αυτή την Αντριάνα είχα πάει μια φορά πριν χρόνια.στος αρχές τις ήταν μαλλον...ήταν απαράδεκτη κ δεν έχω ξαναπάει.....μάλλον κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω αφού λες ότι είναι καλή....
Mastarovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2021
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ να σε καλαΚαλημέρα, πολύ ευχαρίστως να σε βοηθούσα άμεσα αλλά και εγώ περαστικός από Θεσνίκη είμαι και ανέβηκα για δουλειές!!! Θα προσπαθήσω να μαθω από φίλους όμως και θα σου πω
Ναι έτσι ήταν, ψυχρή και διεκπεραιωτική αλλά πλέον άλλαξε ή μας συνήθησε και της βγαίνει κατι σαν οικιότητα!!!
germanboy1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
γεια, ήταν το νέο κορίτσι όμορφο?Είσαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες?Καλημέρα μάγκες
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 458
- Πόντοι
- 291
Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι δεν περασα εγώ με την νεα κοπέλα στο ισόγειο αλλά με την παλιά γνώριμη, Ανδριάνα στον 1 όροφο, οπότε καποιος αλλος θα μας βοηθήσει σχετικά με τις υπηρεσίες της νεας παρουσίας!!!γεια, ήταν το νέο κορίτσι όμορφο?Είσαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες?
germanboy1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
συγγνώμη λάθος μουΑν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι δεν περασα εγώ με την νεα κοπέλα στο ισόγειο αλλά με την παλιά γνώριμη, Ανδριάνα στον 1 όροφο, οπότε καποιος αλλος θα μας βοηθήσει σχετικά με τις υπηρεσίες της νεας παρουσίας!!!
germanboy1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
παίζει καμιά αλλαγή?
Πάνε κ καμία βόλτα να μας πεις κ εσύ;να δείς για εκείνα τα μεγάλα βυζιά προς Ροδίτη.....παίζει καμιά αλλαγή?
germanboy1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Είμαι εκτός πόλης θα πάω όταν επιστρέψω
Ε τότε τι μας λες ρε μεγάλε!!! πλάκα κάνεις;Είμαι εκτός πόλης θα πάω όταν επιστρέψω
germanboy1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Ήρθα σήμερα και πήγα στο αριγκάτο στις 13 η ώρα αλλά ήταν κλειστόΓια σας παιδιά Αύριο Λέω να Πάω μια Βόλτα Στο Αριγατο Μήπως Ξερή Κάνης Αν Η Άννα Είναι εκι Η Ρωσίδα Η άμα Υρθαν Κενουργιες Κοπέλες
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Φίλε Μετά Της 6 ανοίγουν ΝομίζωΉρθα σήμερα και πήγα στο αριγκάτο στις 13 η ώρα αλλά ήταν κλειστό
germanboy1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Πολύ θα ήθελα να πάω στην Άννα αλλά δεν είναι εκείΓεια Σας Παιδιά Χθες Πιγα μια Βόλτα Στο Αριγατο και το 1 Ειταν Κλειστό Στο Άλλο έχει μια Ξανθιά Κοπέλα Μπίκα και Πέρασα Ορεα ειτανε καλή παιδιά Στο Ροδίτη έχει τίποτα Καλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K