You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομοτηνή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 302K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
αδερφε πιο αριγατο ? το ενα η το δυο? αυτο πηγενοτανς στο ροδιτη η το αλλο ? και ποια λες αν λες προς στα νεκροταφια δεξια αν λες αυτο αυτη ποθ μιλαει αγγλικα μονο η την αλλη ευθιαΜετά από συντομη βόλτα τίποτα το συγκινητικό. Μόνο μια κοπέλα στο αριγκάτο ήταν εμφανησιακά καλή.
Βέβαια με μηδέν ανταγωνισμό φαινόταν καλή. Νομίζω ότι πάμε όλο και χειροτερα εδώ στην περιοχή.
αδερφε πιο αριγατο ? το ενα η το δυο? αυτο πηγενοτανς στο ροδιτη η το αλλο ? και ποια λες αν λες προς στα νεκροταφια δεξια αν λες αυτο αυτη ποθ μιλαει αγγλικα μονο η την αλλη ευθια
Πηγαίνοντας ροδίτη στο κάτω!
Sxedon triantaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2020
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Γεια σας, υπαρχει κατι στην κομοτηνη;
Υπάρχει κάποιο πριβέ σπίτι που φέρνει από Αθήνα φιλαράκιΓεια σας, υπαρχει κατι στην κομοτηνη;
Υπάρχει κάποιο πριβέ σπίτι που φέρνει από Αθήνα φιλαράκιΓεια σας, υπαρχει κατι στην κομοτηνη;
Για πες μας πληροφορίες αν θες σε πμ.
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
πες μας και εμάς ρε φιλαράκι να μάθουμεΥπάρχει κάποιο πριβέ σπίτι που φέρνει από Αθήνα φιλαράκιΓεια σας, υπαρχει κατι στην κομοτηνη;
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Άδικο ρε μάγκες στην πόλη που το μουνί προσφέρεται τσάμπα ακόμα και στα πιο πανάσχημα πιθήκια, εσείς να θέλετε να το πληρώσετε. (Μιλάω εκ πείρας)
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
κατούρα και λίγο ρε φίλε !!!Άδικο ρε μάγκες στην πόλη που το μουνί προσφέρεται τσάμπα ακόμα και στα πιο πανάσχημα πιθήκια, εσείς να θέλετε να το πληρώσετε. (Μιλάω εκ πείρας)
Για τους φίλους που μου έχουν στείλει μνμ, δε μπορω να απαντήσω επειδή δεν έχω φτάσει στον απαιτούμενο αριθμό σχολίων.Υπάρχει κάποιο πριβέ σπίτι που φέρνει από Αθήνα φιλαράκιΓεια σας, υπαρχει κατι στην κομοτηνη;
Σορρυ
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Καλησπέρα φιλοι!έχουμε κάνα νεο απο δευτερα στα περιξ?
Γεια σου φίλε,πηγές καθόλου να δεις τ παίζει αν έχει κάτι καλο;;;Καλησπέρα φιλοι!έχουμε κάνα νεο απο δευτερα στα περιξ?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Καλησπέρα φιλε!έχει μια βυζαρου ρωσιδα καινουργια καλη στα πίσω σπιτια
Ποια είναι τα πίσω σπίτια; Εγώ μια βόλτα από ανάχωμα έκανα και μόνο μια αξίζει στο πρώτο αριστερά. δεν συγκράτησα όνομα αλλά δεν την έχω ξαναδεί εδώ.Καλησπέρα φιλε!έχει μια βυζαρου ρωσιδα καινουργια καλη στα πίσω σπιτια
Ναι αυτή την δοκίμασα κι εγώ!! είναι δυνατό κορμί.Στο ανάχωμα στο μεσαίο αριστερά όπως μπαίνεις έχει ένα πολύ καλό το δοκίμασα....
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Αριγκατο τη Ρωσίδα την έχει πάρει κάποιος;;; άξιζε;
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Αριγγατο πισω φιλε νομιζω λέγεται δυο σπίτια που εχειΠοια είναι τα πίσω σπίτια; Εγώ μια βόλτα από ανάχωμα έκανα και μόνο μια αξίζει στο πρώτο αριστερά. δεν συγκράτησα όνομα αλλά δεν την έχω ξαναδεί εδώ.
Kavalaris123
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βόλτα στην Κομοτηνή την περασμένη Τετάρτη πιστεύοντας ότι κάπου θα πετύχω την σταθερή αξία για μένα τουλάχιστον Ρωξανη. Πρώτα επίσκεψη στο 2οροφο όπου δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον καμια από τις 2 κοπέλες. Έπειτα αριγκατο και να σου ή Άννα. Κοριτσαρος 1.80 με εργοστασιακό στήθος για μακροβούτια. Χαμογελαστη και ευδιάθετη για να ικανοποιήσει.Πολύ καλή επικοινωνία στα αγγλικά. Προσωπικά πέρασα πολύ καλά όπως συμφωνουν και οι συναγωνιστές πιο πάνω και σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτω. Από τι μου είπε θα είναι για καιρό Ελλάδα. Κομοτηνή στο αριγκατο η στο 2οροφο αλλιώς Αλεξανδρούπολη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K