Βραδυνή βόλτα στους οίκους της <<πόλης>>.....πλήρη απογοήτευση!!! ανάχωμα τα γνωστά φλωρι Ρουμάνα στο ένα κ μέσα δεξιά η ίδια.....αριγκατο η Ρωσίδα Άννα ή Μαρία δε θυμάμαι όνομα....κ η ροξανα η Ρουμάνα με τα τατουάζ που πάει κ έρχεται....θα την επερνα αλλά δε ξέρω κάτι με χάλασε....μάλλον τα κιλά που πήρε....στο Ροδίτη το κάτω μόνο ανοιχτό.... ξανθιά μιλφ με μούτρα ξινά.....μάλλον πρέπει να βρω γκόμενα..... χάλι μαύρο!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομοτηνή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 302K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Η Άννα είναι Εκεί Ακόμη Ξερή κάνης Άμα Ερθαν κενουργιες Κοπέλες στην ΡοδίτηΒραδυνή βόλτα στους οίκους της <<πόλης>>.....πλήρη απογοήτευση!!! ανάχωμα τα γνωστά φλωρι Ρουμάνα στο ένα κ μέσα δεξιά η ίδια.....αριγκατο η Ρωσίδα Άννα ή Μαρία δε θυμάμαι όνομα....κ η ροξανα η Ρουμάνα με τα τατουάζ που πάει κ έρχεται....θα την επερνα αλλά δε ξέρω κάτι με χάλασε....μάλλον τα κιλά που πήρε....στο Ροδίτη το κάτω μόνο ανοιχτό.... ξανθιά μιλφ με μούτρα ξινά.....μάλλον πρέπει να βρω γκόμενα..... χάλι μαύρο!!!!
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Γειά σας παιδιά.. Αύριο θα βρεθώ στην κομοτηνή για δουλειά έχω ακούσει για κάποιο μπαρ λίγο έξω από Κομοτηνή το οποίο έχει κλείσει άλλα έχει μέσα κοπέλες και δουλεύουν και κάνουν ραντεβού κανονικά.. Το όνομα του αφεντικού είναι Τάσος.. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;;; ευχαριστώ
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
fiver κάπως έτσι λέγετε το μαγαζί . βγενοτνας απο κομοτηνη για να πας στην αλεξαδρουποληΓειά σας παιδιά.. Αύριο θα βρεθώ στην κομοτηνή για δουλειά έχω ακούσει για κάποιο μπαρ λίγο έξω από Κομοτηνή το οποίο έχει κλείσει άλλα έχει μέσα κοπέλες και δουλεύουν και κάνουν ραντεβού κανονικά.. Το όνομα του αφεντικού είναι Τάσος.. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;;; ευχαριστώ
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Μου στέλνεις π.μ σε παρακαλώfiver κάπως έτσι λέγετε το μαγαζί . βγενοτνας απο κομοτηνη για να πας στην αλεξαδρουπολη
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Φίλε Μπορης να μου Στήλης και Σε Μένα Και μιπως Ξερής Σε τι τιμή Αρχίζουν ευχαριστώΜου στέλνεις π.μ σε παρακαλώ
Φίλε γίνεται να μου στείλεις και σε εμένα; ίσως και να δώσεις λίγο παραπάνω λεπτομέρειες. Ευχαριστώ πολύfiver κάπως έτσι λέγετε το μαγαζί . βγενοτνας απο κομοτηνη για να πας στην αλεξαδρουπολη
Καλή είναι.....κ οι δύο είναι καλές είναιΣτο arigato η αννα ειναι εκει ακομα?εχει κανεις που την δοκιμασε?
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Ξερής τι κοπέλες εχει στο ΑριγατοΦίλε ευχαριστώ.χθές πήγα αλλά ή Άννα δεν ήταν εκεί.θα ήθελα να τήν δω μια φόρα
όχι, ήταν κλειστό την τελευταία φορά που πήγαΞερής τι κοπέλες εχει στο Αριγατο
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Νομίζω Πως Έχει μια Κοπέλα Από ΜολδαβίαΞερετε τι κοπέλες εχει στο Αριγατο ???
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Πιγες Στο FREEHOUSE έχει τίποτα καλό ξερης ?Καινούργιες αφίξεις στο αριγκατο δε με συγκίνησε τίποτα κ δεν δοκιμάστηκε τίποτα
Εγώ Σκέφτομαι να Επισκευτο την Άλλη Ευδομαδα ? Λέο να δω τι καλώ έχει στο Αριγατο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K