Νέα

Κώλοι πεσμένοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
1. Διατροφη
2. Αεροβια
3. Βαθυ καθισμα ( σκουατ ) . Ποδια ξεπερναν τους ωμους
4. Υπομονη

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
περνα σε απειλες.... οτι καθε μερα θα κανετε μονο πρωκτικο και στο τελος θα εχει fisting μεχρι να αποφασισει να φτιαξει τα "κατεδαφιστεα"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Η Γυναικα μου δεν χανει κιλα με τιποτα. Ειναι 150 κιλα και ντρεπομαι να κυκλοφορισω μαζι της. Ο κωλος της κοντευει να ειναι σαν την πλατεια Συνταγματος.
Δεν εχω προβλημα στο γαμησι δινει κωλο τα παντα.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εγω ειμαι αδυνατος. αυτη ειναι σαν τερας.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τότε αυτή χρειάζεται άλλον έναν για να έρθει ισορροπία. Οπότε πες στον αλβανό να κάτσει από κάτω για να κρατάει την ισορροπία που είπαμε και κάνε τη δουλειά σου άφοβα.

Επισκέπτης
Aν είναι πάνω από 25-26... γάματα! Δεν φτιάχνει με τίποτα, μόνο αν ΛΙΩΣΕΙ κυριολεκτικά στο γυμναστήριο 1 χρόνο, κάθε μέρα, από πολλές ώρες την ημέρα άσκηση. Αλλά σιγά μην το κάνει! Ίσως αν τα χαλάσετε γιατί τώρα έχει "δεμένο" τον γάιδαρό της!!! :cheesy:

Δεν τα λέω για να σε απογοητεύσω ή να σε χλευάσω. Απλά (κατά την άποψή μου πάντα), αυτή είναι η πραγματικότητα!

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Ειναι 37 χρονων και οσο κανει διαιτα τοσο πιο πολυ παχαινει.
πλακα πλακα το μουνι της για να το δω πρεπει να συκωσω την κοιλια της.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Χαρά στο κουράγιο σου ρε φίλε bbwlover που μπορείς και την γαμάς.Προσωπικά χοντρές ή γκόμενες με πολύ κυτταρίτιδα ούτε να τις κοιτάζω δεν μπορώ.Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..Νile τα σκουότ είναι πολύ καλή επιλογή για να ανέβει ο πεσμένος κώλος της γκόμενάς σου πάντως

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ευτυχως εμενα προσεχει και γυμναζεται γιατι ξερει ποσο υψηλα στην εκτιμηση μου ειναι το μερος του σωματος αυτο.Βλεπει και τα wallpaper της πρεζερακου που εχω μονιμα στο pc και το παλευει καπως..

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Αφού βαριούνται να περπατήσουν δυο βήματα , πώς να μην κρεμάει ο κώλος τους ;

Επισκέπτης
Αφού βαριούνται να περπατήσουν δυο βήματα , πώς να μην κρεμάει ο κώλος τους ;

Φταιει και ο νεοελληνας που προσαρμοζετε με τις σαβουρες και ετσι τις ενθαρυνει.Οταν βλεπεις σαβουρογαμηδες στον δρομο να σου λενε την χοντρη  οτι ειναι "χοντρουλα λιγο"  ε τοτε δεν φταινε αυτες.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Φταιει και ο νεοελληνας που προσαρμοζετε με τις σαβουρες και ετσι τις ενθαρυνει.Οταν βλεπεις σαβουρογαμηδες στον δρομο να σου λενε την χοντρη  οτι ειναι "χοντρουλα λιγο"  ε τοτε δεν φταινε αυτες.

Οι χοντρές πηδιούνται πιο πολύ απ'όλες.Την πέφτουν κιόλας με θράσος και βολεύονται πάντα.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Οι χοντρές πηδιούνται πιο πολύ απ'όλες.Την πέφτουν κιόλας με θράσος και βολεύονται πάντα.
Και τα δινουν ολα στα υπολοιπα για να καλυψουν τις ατελειες.Master στην .ιπα μιλαμε εχουν πολλες απο αυτες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι ξεδιάντροπες και κυνηγάνε και τα αδύνατα αγοράκια οι χαμούρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom