Νέα

Κλήση για κράνος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Oscar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
υπαρχει περιπτωση να βρεθει κανενας να φορτωθει μια τοσο μαλακισμενη γκομενα?
εγινε 50 χρονων και ακομα αγαμητη και μονη ειναι.
τυχαιο?
δεν νομιζω.

πιανετε ελληνικα καναλια εκει περα?

greg23

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δε καταλαβα τη λογικη του εχεις καμενη λαμπα παρε κληση για κρανος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Με σταματησανε εχθες πανω στην συγγρου, επειδη δεν ειχα φωτα μπροστα στο μηχανακι  με ρωταει ο μπατσος ποτε καικε η λαμπα του λεω σημερα  :think: παει κοιταει την λαμπα ( δεν ηξερα οτι κανουνε και ηλεκτρολογικες σπουδες)  απο μπροστα και μου λεει λες ψεμματα και επειδη το λες αυτο θα σ κοψω κληση για κρανος .  Ωραια του λεω εγω δεν εχω λεφτα να στην πληρωσω , και δεν θα υπογραψω  περνει τα στοιχεια μου με ρωταει αν δουλεει το φως απο πισω το αναβω εγω κοιταει και μετα του στελνουνε σημα απο το κοντρολ οτι κατι γινετε καπου σιγα σιγα τα μαζευει και μ λεει περιμενε την κληση συντομα και φευγει.

Υπαρχει περιπτωση να με λυπηθηκε ? Γιατι υποτιθετε οτι σου περνουν το διπλωμα για 10 μερες με την κληση πακετο . Κ εγω το εχω ακομα.

Και αν τελικα μου την εκοψε απο που θα ενημερωθω εγω για να την πληρωσω?

μην δωσω τωρα 350 να δωσο τουλαχιστον 125 :S

Εχω ψιλοφρικαρει γτ μπαινω και φανταρος απο βδομαδα !!!
Λοιπον. Αρθρο 12 παρ. 6 και 11 του ΚΟΚ. Προβλεπεται διοικητικο προστιμο 350 ευρω και επί τόπου αφαίρεση άδειας ικανοτητας οδηγησης για 10 ημερες.
Εφοσον δεν σου το αφαιρεσε, προφανως σε λυπηθηκε.
Αλλιως δεν θα μπορει να δικαιολογησει στην υπηρεσια του, οτι εβαλε προστιμο για κρανος χωρις να αφαιρεσει και το διπλωμα.
Αρα αποκλειεται να σου ερθει προστιμο ταχυδρομικα.

Επισκέπτης
βγες στην  αυλη τωρα εκει στο κοτετσι που μενεις,παρε το λαστιχο πλυνε το μουνι σου,και αν εισαι τυχερη μπορει να γαμηθεις με το νερο.

Aκόμα κοτέτσια έχετε σταςςςςς Σσσσσέρραςςςςςςςςς, ρε τύπε; Καμιά κότα γαμάς ή κι εκεί...κουβάς;  :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Arcans και Velvy, δεν πατε να τσακωθειτε με πμ?
Προσπαθω μεσα σε πεντε σελιδες να βρω τι λεει ο ανθρωπος που ανοιξε το θρεντ για το προβλημα του, και πεφτω πανω στις βρισιες που ανταλλασσετε.
Νομιζετε οτι απασχολει και τους υπολοιπους απο εμας το θεμα σας?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ελα αρκανη τσιιιρς
955619.gif

για να ειμαι κ ον τοπικ :dancing:

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Λοιπον. Αρθρο 12 παρ. 6 και 11 του ΚΟΚ. Προβλεπεται διοικητικο προστιμο 350 ευρω και επί τόπου αφαίρεση άδειας ικανοτητας οδηγησης για 10 ημερες.
Εφοσον δεν σου το αφαιρεσε, προφανως σε λυπηθηκε.
Αλλιως δεν θα μπορει να δικαιολογησει στην υπηρεσια του, οτι εβαλε προστιμο για κρανος χωρις να αφαιρεσει και το διπλωμα.
Αρα αποκλειεται να σου ερθει προστιμο ταχυδρομικα.

μακαρι να την γλιτωσει ο πιτσιρικας ..
αλλα δε θα μαθει ετσι ... παλι τα ιδια θα κανει ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Προσπαθω μεσα σε πεντε σελιδες να βρω τι λεει ο ανθρωπος που ανοιξε το θρεντ για το προβλημα του, και πεφτω πανω στις βρισιες που ανταλλασσετε.

στην αρχη το λεει το προβλημα του ρε γκαβε :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και γιατί κυκλοφορείς χωρίς φώτα;Να σε χτυπήσει κάποιος άτυχος οδηγός και να πας εσύ στο νοσοκομείο (στην καλύτερη περίπτωση) και αυτός στη φυλακή;Τι ηλίθια μόδα είναι αυτή με τα μηχανάκια χωρίς φώτα ή με κάτι πράσινα τσιμπλολίχναρα;

Επειδή δεν υπογράφεις την παραλαβή της κλήσεις νομίζεις ότι δεν μπορεί να σε γράψει;Θα σου έρθει ταχυδρομικώς η κλήση για παρουσίαση στο ειρηνοδικείο,και τι θα πεις στον/στην πρόεδρο του δικαστηρίου;

Βρίζουμε το κράτος αλλά κι εμείς δεν ήμαστε σωστοί πολίτες...

Παιδια σας παρακαλω, λιγη προσοχη οταν δεν ξερουμε πραγματα.
Μην τρομαζουμε το παιδι χωρις λογο. Δεν υπαρχει κανενα δικαστηριο.
Το κρανος πια δεν πηγαινει στο πταισματοδικειο. Διοικητικο προστιμο εχει γινει. Δεν ειναι αξιοποινη πραξη πια.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ρε φιλε δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις.αφου δεν πηρε κληση δεν υπαρχει κληση.μια κληση για να παει ταχυδρομικος,πρεπει να υπαρχει και αποδεικτικο στοιχειο.παλαιοτερα αυτες που πηγαιναν ταχυδρομικος ηταν για ταχυτητα,αλλα ειχαν και την φωτογραφια με την παραβαση.
τελος παντων.
οσο για τις βρισιες εχεις δικιο.
αλλα την να κανουμε τετοια ωρα βγαινουν ολοι οι τρελοι εξω.
τελος παντων θα σταματησω να ασχολουμε με τους τρελους για να μην χαλαω και το θρεντ.

στην αρχη το λεει το προβλημα του ρε γκαβε :rolleyes:
μαθε να μιλας βρε πορνη εσυ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οσο για τις βρισιες εχεις δικιο.
αλλα την να κανουμε τετοια ωρα βγαινουν ολοι οι τρελοι εξω.
τελος παντων θα σταματησω να ασχολουμε με τους τρελους για να μην χαλαω και το θρεντ.

μαθε να μιλας βρε πορνη εσυ.
:2funny: :2funny: :2funny:
ε εισαι τυπος ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom