Νέα

Κλήση για κράνος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Oscar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ειναι μαλακία να κυκλοφοράς χωρίς μπροστά φως...και πολυ μεγαλύτερη χωρίς ΠΙΣΩ ΦΩΣ!!!
Ενταξει στην Αθήνα οι κεντρικοί δρόμοι είναι φωτισμένοι,
αλλά σε στενά και σκοτεινιές κυνδινεύεις πολυ αν δεν προσέχεις....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αφήστε τους ρε, κάτι τέτοιοι γίνονται tribute στο youtube και τους κλαίνε οι γκόμενες.
έχει βρομίσει ο τόπος ανεγκέφαλους οδηγούς a.k.a. δολοφόνους.
παραβίαση STOP, κόκκινου σηματοδότη και περιπτώσεις με χαλασμένα φώτα πορείας, φλας, πίσω φανάρια etc, έπρεπε να του παίρνουν για 2-3 χρόνια τα διπλώματα.

δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέ... οδηγέ... οδήγεε...

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Με σταματησανε εχθες πανω στην συγγρου, επειδη δεν ειχα φωτα μπροστα στο μηχανακι  με ρωταει ο μπατσος ποτε καικε η λαμπα του λεω σημερα  :think: παει κοιταει την λαμπα ( δεν ηξερα οτι κανουνε και ηλεκτρολογικες σπουδες)  απο μπροστα και μου λεει λες ψεμματα και επειδη το λες αυτο θα σ κοψω κληση για κρανος .  Ωραια του λεω εγω δεν εχω λεφτα να στην πληρωσω , και δεν θα υπογραψω  περνει τα στοιχεια μου με ρωταει αν δουλεει το φως απο πισω το αναβω εγω κοιταει και μετα του στελνουνε σημα απο το κοντρολ οτι κατι γινετε καπου σιγα σιγα τα μαζευει και μ λεει περιμενε την κληση συντομα και φευγει.

Υπαρχει περιπτωση να με λυπηθηκε ? Γιατι υποτιθετε οτι σου περνουν το διπλωμα για 10 μερες με την κληση πακετο . Κ εγω το εχω ακομα.

Και αν τελικα μου την εκοψε απο που θα ενημερωθω εγω για να την πληρωσω?

μην δωσω τωρα 350 να δωσο τουλαχιστον 125 :S

Εχω ψιλοφρικαρει γτ μπαινω και φανταρος απο βδομαδα !!!
175 ειναι αδερφε το μισο....

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Χαλαρώστε ρε, το πρήξατε το παιδί..

Φίλε, κατάλαβες τη μαλ... (που μερικές φορές δεν πληρώνεται μόνο με φράγκα) και όσο πιο ανώδυνα να περάσεις στο στρατό.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Απλα ετυχε . Εγω ειμαι παντα σωστος στην ζωη μ.
Ο νομος του μερφι.

22 ειμαι sinnerman.

Τεσπα παω να κοιμηθω γιατι εχω και ψωμι να πλασω στις 4 το πρωι.

Ελα! Εδω σε εχω!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

headtraumamotorcyclecra.jpg

Επισκέπτης
Να σε δω εσενα να βαζεις την γκομενα στο λεωφορειο ... Εγω δεν μπορω .

Προτιμότερο το λεωφορείο από τη νεκροφόρα αγαπητέ.Αν την γουστάρεις,ή ακόμα-να το πω πιο ρομαντικά-την αγαπάς την κοπελίτσα,οφείλεις να την προστατεύεις και να μην την εκθέτεις σε κίνδυνο.Αν ήσουν πράγματι σωστός,θα φοράγατε και οι 2 κράνη,και χωρίς φώτα δε θα φεύγατε ποτέ.Σκέψου την κοπέλα και τους γονείς της.Έχω γνωστό που ζει με ψυχοφάρμακα επειδή πριν 17 χρόνια σε ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του,σκοτώθηκε η κοπέλα και αυτός είχε τραυματιστεί ελαφρά.Χωρίς κράνη και οι 2,και δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει ποτέ.Τώρα μπαινοβγαίνει στα ψυχιατρεία.Είσαι 22 ετών διάβασα,βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.Είναι σιγουρο ότι έχεις μυαλό,αλλά είναι σε αδράνεια.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Και γιατί κυκλοφορείς χωρίς φώτα;Να σε χτυπήσει κάποιος άτυχος οδηγός και να πας εσύ στο νοσοκομείο (στην καλύτερη περίπτωση) και αυτός στη φυλακή;Τι ηλίθια μόδα είναι αυτή με τα μηχανάκια χωρίς φώτα ή με κάτι πράσινα τσιμπλολίχναρα;

Επειδή δεν υπογράφεις την παραλαβή της κλήσεις νομίζεις ότι δεν μπορεί να σε γράψει;Θα σου έρθει ταχυδρομικώς η κλήση για παρουσίαση στο ειρηνοδικείο,και τι θα πεις στον/στην πρόεδρο του δικαστηρίου;

Βρίζουμε το κράτος αλλά κι εμείς δεν ήμαστε σωστοί πολίτες...

δικαστήριο δεν παίζει πλέον, καταργήθηκε. Μόνο ο διοικητής του αν θέλει μπορεί να την σβήσει (κοινώς αν έχεις βίσμα)

μάλλον δεν πρέπει να σε έγραψε αλλά στο είπε έτσι για να σε ψαρώσει, αλλιώς θα στην έκοβε και θα σου έπαιρνε και το δίπλωμα για 10-20 μέρες.

Επισκέπτης
Αν δεν πληρώσεις την κλήση δεν πάει η υπόθεση στο δικαστήριο;Δεν έχω φάει ποτέ κλήση και δεν ξέρω ακριβώς,αλλά έτσι θυμάμαι γινόταν,από γνωστούς και συγγενείς.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Αν δεν πληρώσεις την κλήση δεν πάει η υπόθεση στο δικαστήριο;Δεν έχω φάει ποτέ κλήση και δεν ξέρω ακριβώς,αλλά έτσι θυμάμαι γινόταν,από γνωστούς και συγγενείς.

παλιά σου όριζαν μία δικάσιμο που συνήθως ήταν 7-10 μέρες μετά από την ημερομηνία της κλίσης. Εάν αθωωνόσουνα όλα οκ, εάν όχι ήσουν υποχρεωμένος να πληρώσεις επί τόπου την κλίση (και κάτι παραπάνω) για να μην σε κλείσουν μέσα.

Την καταργήσαν όμως αυτήν την φάση γιατί πήγαιναν όλοι στο δικαστήριο, κλαψομούνιαζαν και συνήθως οι δικαστές τους αθώωναν.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.770
Πόντοι
5.595
Oχι πια...παλαιοτερα πηγαινε...και αρκετος κοσμος αθοωνοτανε απο βλακειες κλησεις βλαχομπατσων..
Τωρα το καταργησανε για να αποφυγουνε 'λεει' τα γεματα δικαστιρια απο πταισματα...!!!! :headbang:

Οσο για το παλικαρι...
-Φιλε,αν θελεις να εισαι σωστος μηχανοβιος... ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΚΡΑΝΟΣ και ΦΩΤΑ μπρος και πισω απαραιτητα.Τωρα οσο για τν κλιση μαλλον την γλιτωσες αφου δεν στην εκοψε επιτοπου, αλλα για φωτα να σου κοψει για κρανος πρεπει να ειναι μαλακας ο μπατσος !!!  Γιατι εαν δεν φορας κρανος ειναι 350 ευρω και μεγαλη μαλακια, το ιδιο ισχυει και για τον συνεπιβατη. Λοιπον αγορι μου ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ και το προφυλακτικο στο καβλι σου..............

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Με σταματησανε εχθες πανω στην συγγρου, επειδη δεν ειχα φωτα μπροστα στο μηχανακι  με ρωταει ο μπατσος ποτε καικε η λαμπα του λεω σημερα  :think: παει κοιταει την λαμπα ( δεν ηξερα οτι κανουνε και ηλεκτρολογικες σπουδες)  απο μπροστα και μου λεει λες ψεμματα και επειδη το λες αυτο θα σ κοψω κληση για κρανος .  Ωραια του λεω εγω δεν εχω λεφτα να στην πληρωσω , και δεν θα υπογραψω  περνει τα στοιχεια μου με ρωταει αν δουλεει το φως απο πισω το αναβω εγω κοιταει και μετα του στελνουνε σημα απο το κοντρολ οτι κατι γινετε καπου σιγα σιγα τα μαζευει και μ λεει περιμενε την κληση συντομα και φευγει.

Υπαρχει περιπτωση να με λυπηθηκε ? Γιατι υποτιθετε οτι σου περνουν το διπλωμα για 10 μερες με την κληση πακετο . Κ εγω το εχω ακομα.

Και αν τελικα μου την εκοψε απο που θα ενημερωθω εγω για να την πληρωσω?

μην δωσω τωρα 350 να δωσο τουλαχιστον 125 :S

Εχω ψιλοφρικαρει γτ μπαινω και φανταρος απο βδομαδα !!!
εγω πιστευω οτι γλυτωσες.οσο και να βιαζοταν ο μπατσος,ενα 5 λεπτο θα το εβρισκε για να στην καρφωση την κληση.
τελος παντων πανε βαλε καμια λαμπα στο τενεκε σου,και μην γυρνας χωρις κρανος σαν μαλακας.

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι γλυτωσες.οσο και να βιαζοταν ο μπατσος,ενα 5 λεπτο θα το εβρισκε για να στην καρφωση την κληση.
τελος παντων πανε βαλε καμια λαμπα στο τενεκε σου,και μην γυρνας χωρις κρανος σαν μαλακας.

Στην Αλβανία, σύντροφε, κόβουν κλήσεις για το κράνος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom