apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε θα την φορτωνει στην μηχανη που ειχαν οι γερμανοι στον β παγκ.χωραει στο καθισμα αυτη?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τυπε θα την φορτωνει στην μηχανη που ειχαν οι γερμανοι στον β παγκ.χωραει στο καθισμα αυτη?
ρωτα τους αλβανους που φορτωνουν την μανα σου στα μηχανακια τους.
θα ξερει.
τυπε αυτες φταινε για το 2πλο εισιτήριοτυπε θα την φορτωνει στην μηχανη που ειχαν οι γερμανοι στον β παγκ.
![]()
ρωτα την μανα σου θα ξερει.Δεκτόν. Έλα όμως να μεταφράζεις τι λένε οι Ιλλυριοί μιας και είσαι native speaker![]()
![]()
![]()
ρωτα την μανα σου θα ξερει.
με τοσο αλβανικο σπερμα που εχει πιει,σιγουρα την εχει μαθει τη γλωσσα.
κανε καμια βολτα εσυ βρε πατσαβουρα,αντε παρταλι.μακαρι να στην εκοψε, ζωο.
κανε καμια βολτα εσυ βρε πατσαβουρα,αντε παρταλι.
μετα λες για τα αλλα τα ψυχακια που μειναν στο φορουμ, μαλακα.τραβα πιες καμια μαλαματινα κ τραγουδα το νεο σουξε του αντυπα.
Εσυ τινος εισαι?
Εσυ τινος εισαι?
κανενας που του γαμησαμε την γκομενα θα ειναι.Εσυ τινος εισαι?
Μαλιστα...σε εχω σερβιρει πολλες φορες?Άντε και συ καμμένε...σερβιτόρε από το Αργοστόλι...
ουτε το αρχιδι μου για το ξυσεις στο δινω να ξερεις.μετα λες για τα αλλα τα ψυχακια που μειναν στο φορουμ, μαλακα.τραβα πιες καμια μαλαματινα κ τραγουδα το νεο σουξε του αντυπα.
ουτε το αρχιδι μου για το ξυσεις στο δινω να ξερεις.
βρωμιαρα γεροντοκορη αγαμητη.
ουτε το αρχιδι μου για το ξυσεις στο δινω να ξερεις.
βρωμιαρα γεροντοκορη αγαμητη.
υπαρχει περιπτωση να βρεθει κανενας να φορτωθει μια τοσο μαλακισμενη γκομενα?εχω κανει μανικιουρ, δε χαραμιζω ετσι τα νυχια μου. αντε εβιβα, ωρα σου ειναι.
Ε κυριακατικα που να βρω λαμπακια για το μηχανακι .