Ετσι συμφωνώ απόλυτα. Δεν θα το παίζετε Παΐσιος να λετε 100 πράγματα κι όταν βγαίνει κάποιο να το παίζετε προφήτες.
Στοίχημα σαν άντρες με συνέπειες στην ήττα (κουβάς).
Δεν θα ήθελα να συζητήσω ένα τόσο πολύπλοκο θεμα αλλα εχω μια απορια.
Γιατι αλλαξε ονομασια παλι το φαινομενο; Τι ειναι η κλιματικη κριση που ξεπροβαλε τωρα; Νεο φυντάνι του 2024;
Δεν ηταν κλιματικη αλλαγή; Φαινομενο θερμοκηπιου και αλλες 5 ονομασιες;
Τι παιζει αλλαζει ΑΦΜ σαν την αεκ αλλαζει κατασταστικο και παιρνει εκ νεου νεα επιδοτηση;
Κάποτε τα λέγανε αλλιώς, αλλά ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου:
en.wikipedia.org
Επίσης τα ίδια έλεγα και για το lockdown του 2020... θέλετε κύριοι να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη αυτού;
2 βδομάδες lockdown θέλετε για να εξαφανιστεί ο κοροϊδοϊός είπατε;
Λοιπόν, επειδή νιώθω
πολύ γενναιόδωρος προτείνω
4 βδομάδες σκληρού,
σκληρότατου lockdown (πιο σκληρό από της Κίνας).
Κανένας δεν θα βγαίνει έξω για κανένα απολύτως λόγο, delivery τρόφιμα στο σπίτι και bonus: ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες για τυχόν παραβάτες.
Αλλά πρόσεξε κύριε λιγδοφανελάκια (Τσιόδρα), πρόσεξε καλά τι θα πω, γιατί ΔΕΝ θα το ξαναπώ: ουαί και αλίμονο κακομοίρη μου αν δεν εξαφανιστεί ο ιός όπως μας είχες υποσχεθεί.
ΑΠΑΙΤΩ αν πας κουβά να στηθείς στο Σύνταγμα και να μου δοθεί τυφέκιο του Ε.Σ. να πράξω τα δέοντα.
Δέχεσαι; Είσαι
αρχιδάτος να βάλεις την υπογραφή σου σε κάτι τέτοιο; Ή θα αρχίσεις το κλαψομούνιασμα στα πετσωμένα πορνοκάναλα για να τουμπάρεις τα γερόντια και τους συγγενείς τους με συναισθηματική χειραγώγηση;
Εδώ είμαι να το συζητήσουμε σαν άντρες...