Νέα

Αλλαγή δουλειάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Batman13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Τον γαμησες τον τυπο τυπε, περιγραφεις πως ειναι η δικη σου ταλαιπωρη ζωη λες και ολοι σε αυτη τη ζωη ειναι γεννημενοι να τρωνε φαπες σαν και σενα.
απλα τον προετοιμαζω μη γινει σαν και του λογου σου, που εφαγες την πρωτη πουτσα, γλυκαθηκες και με ψαχνεις σε ολα τα θρεντς για να τη φας παλι.
αρπα λοιπον τη μεσημεριανη σου δοση :2on1:και σημειωσε μαζι με την ωρα και τα λεπτα, οπως κανεις παντα, για να ξερεις ποτε να ερθεις να φας την επομενη :alivedick:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.944
Πόντοι
5.506
απλα τον προετοιμαζω μη γινει σαν και του λογου σου, που εφαγες την πρωτη πουτσα, γλυκαθηκες και με ψαχνεις σε ολα τα θρεντς για να τη φας παλι.
αρπα λοιπον τη μεσημεριανη σου δοση :2on1:και σημειωσε μαζι με την ωρα και τα λεπτα, οπως κανεις παντα, για να ξερεις ποτε να ερθεις να φας την επομενη :alivedick:
Αμα ετσι ριχνεις πουτσες εσυ και εκτονωνεσαι μην περιμενεις να σου πουμε και μπραβο. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Αμα ετσι ριχνεις πουτσες εσυ και εκτονωνεσαι μην περιμενεις να σου πουμε και μπραβο. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
καλα ελα παλι την επομενη με το ωραριο σου και θα το δουμε καλυτερα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
τώρα εσύ σε ένα σάιτ για μπουρδέλα ζητάς σοβαρές συμβουλές για αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος.
μάλιστα..

11cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
255
Πόντοι
21
Αφιέρωσε 1-2 μήνες για να σκανάρεις όλους και όλες στη δουλειά. Πρέπει να έχεις γνώμη (α) για το ποιοι/ες δουλεύουν και ποιοι/ες λουφάρουν (β) για την ποιότητα της δουλειάς του καθένα/καθεμιάς.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην μοιραστείς την άποψη με τους/τις συναδέλφους, ούτε καν γονείς/συγγενείς/κολλητούς/γκόμενες άσχετους με το εργασιακό σου περιβάλλον.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην πεις/υπονοήσεις σε συναδέλφους ότι έχεις άποψη για τη δουλειά τους.

Αν το κάνεις θα δεις ότι ελάχιστους/ες αξίζεις να ανταγωνίζεσαι. Μετά γερο στομάχι, τους γράφεις στα αρχίδια σου και αποδίδεις ό,τι καλύτερο μπορείς.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Αφιέρωσε 1-2 μήνες για να σκανάρεις όλους και όλες στη δουλειά. Πρέπει να έχεις γνώμη (α) για το ποιοι/ες δουλεύουν και ποιοι/ες λουφάρουν (β) για την ποιότητα της δουλειάς του καθένα/καθεμιάς.
δεν παει για ρουφιανος και στολκερ νομιζω παιχτη :think:
αμα κανει αυτο που λες, θα φαει ομαδικο φατουρο απο την εταιρεια και θα του κρεμασουν την ταμπελα λουζερ ρουφιαν οφ δε γιαρ.
πως εχουμε εμεις εδω περα τον πιμποδικηγορο - μιστερ μαλακα χολ οφ φεϊμ (ερωτυλος συναμα ΚΑΙ με υπομονη) ????
ε καπως ετσι θα παει και αυτο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
τώρα εσύ σε ένα σάιτ για μπουρδέλα ζητάς σοβαρές συμβουλές για αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος.
μάλιστα..
γιατι τυπε, η επιστημονικη ομαδα του μπου σε συνεργασια με την ομαδα επαγγελματικης αποκαταστασης του μπου παντα δινουν λυσεις στα προβληματα της κοινοτητας. Εκατονταδες συνμπουρδελιαρηδες εσωσαν την καριερα τους, εκαναν το βημα παραπερα, και διεπρεψαν στο επαγγελμα τους. Και οσοι ηταν τεμπεληδες; ακομα και αυτοι αν ακολουθησαν συστημα @jormakka εγιναν πλουσιοτεροι για να επενδυσουν οπου θελουν...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
δεν παει για ρουφιανος και στολκερ νομιζω παιχτη :think:
αμα κανει αυτο που λες, θα φαει ομαδικο φατουρο απο την εταιρεια και θα του κρεμασουν την ταμπελα λουζερ ρουφιαν οφ δε γιαρ.
πως εχουμε εμεις εδω περα τον πιμποδικηγορο - μιστερ μαλακα χολ οφ φεϊμ (ερωτυλος συναμα ΚΑΙ με υπομονη) ????
ε καπως ετσι θα παει και αυτο.
χαχαχα κλαιω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
ελα συγκεντρωσου λεμε.
εγω σοβαρα μιλαω, διευρυνω γνωσεις διαγαλαξιακες μην παθει κανα χουνερο ο τυπος με αυτα που του απαντανε οι αμπαλοι... και εσυ γελας ????
δεν σωστα πραματα αυτα εκ της εσω διοικησης :undecided:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Αν κάνει δουλειά γραφείου θα του βγει θέλοντας και μη.
φαινεσαι γνωστης μαστορα βλεπω.
για συνεχισε... πεσμας και αλλα...
τι να προσεχουμε στο εργασιακο μας περιβαλλον, που το τρωμε στη μαπα καθε μερα, 5 μερες επι 8 ωρες τη βδομαδα?
:think:
δωσε μας ινφος και συμβουλες.

11cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
255
Πόντοι
21
φαινεσαι γνωστης μαστορα βλεπω.
για συνεχισε... πεσμας και αλλα...
τι να προσεχουμε στο εργασιακο μας περιβαλλον, που το τρωμε στη μαπα καθε μερα, 5 μερες επι 8 ωρες τη βδομαδα?
:think:
δωσε μας ινφος και συμβουλες.
Μόνο τους "τόσο όσο για να μην απολυθώ"

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Καλησοερα φίλοι

Πρόσφατα αποδέχτηκα μια προσφορά για δουλειά με πολύ περισσότερες απολαβές και διάφορες παροχές από την τωρινή μου δουλειά. Σε λιγότερο από μήνα ξεκινάω.
Τώρα όσο πλησιάζει ο καιρός γι αυτήν την αλλαγή τόσο τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.
Από την μια εννοείται πως είμαι χαρούμενος καθώς τα λεφτά και οι παροχές είναι πολύ περισσότερα... Από την άλλη σίγουρα στενοχωρήθηκα που θα χάσω την καθημερινή επαφή με κάποιους συναδέλφους που τους έβλεπα καθημερινά (το είδα και από την δική τους συμπεριφορά όταν το ανακοινωσα) επίσης με αγχώνει το νέο περιβάλλον. Τι άτομα θα συναντήσω αν θα τα καταφέρω στο νέο μου πόστο κι αν θα είναι καλύτερα ή χειρότερο από το σημερινό μου.

Σας έχει συμβεί και σε σας να τα σκέφτεστε αυτα σε παρόμοια κατάσταση;;
Κάποιες συμβουλές αν θέλετε είναι ευπρόσδεκτες
Τυπε δούλευε σκληρά, κάνε τον ρουφιάνο, στην δουλειά δεν πας για να κάνεις φίλους, αργά ή γρήγορα θα σε ανταμείψει η εργοδοσία.

ΥΓ . Δεν έχω δουλέψει ποτέ στην ζωή μου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην μοιραστείς την άποψη με τους/τις συναδέλφους, ούτε καν γονείς/συγγενείς/κολλητούς/γκόμενες άσχετους με το εργασιακό σου περιβάλλον.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην πεις/υπονοήσεις σε συναδέλφους ότι έχεις άποψη για τη δουλειά τους.

Αν το κάνεις θα δεις ότι ελάχιστους/ες αξίζεις να ανταγωνίζεσαι. Μετά γερο στομάχι, τους γράφεις στα αρχίδια σου και αποδίδεις ό,τι καλύτερο μπορείς.
Aυτα ισχύουν σε περίπτωση που το παιδί πάει σε καμμια διαφημιστική εταιρεία η είναι δημοσιογράφος....αν είναι σε τίποτα Goodys η σε σούπερ μάρκετ όπου είναι λίγο πολύ τυποποιημένη δουλειά δεν νομίζω να κολλάνε πολλά από αυτά....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε δούλευε σκληρά, κάνε τον ρουφιάνο, στην δουλειά δεν πας για να κάνεις φίλους, αργά ή γρήγορα θα σε ανταμείψει η εργοδοσία.

ΥΓ . Δεν έχω δουλέψει ποτέ στην ζωή μου.
Σε τιμά η ειλικρίνεια σου....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Καλησοερα φίλοι

Πρόσφατα αποδέχτηκα μια προσφορά για δουλειά με πολύ περισσότερες απολαβές και διάφορες παροχές από την τωρινή μου δουλειά. Σε λιγότερο από μήνα ξεκινάω.
Τώρα όσο πλησιάζει ο καιρός γι αυτήν την αλλαγή τόσο τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.
Από την μια εννοείται πως είμαι χαρούμενος καθώς τα λεφτά και οι παροχές είναι πολύ περισσότερα... Από την άλλη σίγουρα στενοχωρήθηκα που θα χάσω την καθημερινή επαφή με κάποιους συναδέλφους που τους έβλεπα καθημερινά (το είδα και από την δική τους συμπεριφορά όταν το ανακοινωσα) επίσης με αγχώνει το νέο περιβάλλον. Τι άτομα θα συναντήσω αν θα τα καταφέρω στο νέο μου πόστο κι αν θα είναι καλύτερα ή χειρότερο από το σημερινό μου.

Σας έχει συμβεί και σε σας να τα σκέφτεστε αυτα σε παρόμοια κατάσταση;;
Κάποιες συμβουλές αν θέλετε είναι ευπρόσδεκτες
Θεμα τυχης ειναι σε τι ατομα και περιβαλλον θα πεσεις. Δε μπορεις να κανεις τιποτε γι αυτο. Να σαι ο εαυτος σου, γιατι κατι ειδαν επανω σου και σε επελεξαν.
Γενικα να εισαι χαμηλων τονων στην αρχη, αναγνωριζεται ως θετικο απο τους περισσοτερους εργοδοτες, αλλα και αρκετους συναδελφους

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Aυτα ισχύουν σε περίπτωση που το παιδί πάει σε καμμια διαφημιστική εταιρεία η είναι δημοσιογράφος....αν είναι σε τίποτα Goodys η σε σούπερ μάρκετ όπου είναι λίγο πολύ τυποποιημένη δουλειά δεν νομίζω να κολλάνε πολλά από αυτά....
ναι απο τα μακ θα παει στα γκουντις με περισσοτερες απολαβες και καινουριο εργασιακο περιβαλλον:confused: :hammer:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
ναι απο τα μακ θα παει στα γκουντις με περισσοτερες απολαβες και καινουριο εργασιακο περιβαλλον:confused: :hammer:
Γιατί όχι;Αν μάθανε ότι ανεδείχθη "υπάλληλος του μήνα" αρκετές φορές ,θα έχει ανεβάσει το κασέ του...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Γιατί όχι;Αν μάθανε ότι ανεδείχθη "υπάλληλος του μήνα" αρκετές φορές ,θα έχει ανεβάσει το κασέ του...
γιατι μου φαινεται γελοιο να εκανε καποιος θρεντ για δουλεια σε φαστφουντ και να μανιαμουνιζει για εργασιακο περιβαλλον, απολαβες, οτι θα χασει επαφες με παλιους συναδελφους κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom