papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
Καλό είναι αυτόγαμω τις κωλοτραπεζες σας γαμω.
θες δε θες, σε σμπρωχνουν προς τα'κει αναγκαστικα τα μουνοτρυπιδια
«Παρελθόν» τα χάρτινα εισιτήρια στα ΜΜΜ – Πληρωμή κατευθείαν με κάρτα | in.gr
Θα μπορούν οι επιβάτες να πληρώνουν κατευθείαν το αντίτιμο μέσω κάρτας, χωρίς να εκδίδουν χάρτινο εισιτήριο.www.in.gr
εγω μπαινω, αλλα εχω κοψει τα εισιτηριαΚαλό είναι αυτό
Αν και δεν μπαίνω ποτέ σε ΜΜΜ
Ε τότε πουτσα σουεγω μπαινω, αλλα εχω κοψει τα εισιτηρια
δεν ειναι ετσι, αλλα οκ.Ε τότε πουτσα σου
Τα πληρώνουν άλλοι για σένα
Δεν έχεις βγάλει κάρτα?εγω μπαινω, αλλα εχω κοψει τα εισιτηρια
γιατι να βγαλω ?Δεν έχεις βγάλει κάρτα?
Αν κάνεις συχνή χρήση των ΜΜΜ, πιστεύω η κάρτα διευκολύνει (τουλάχιστον εμένα)....γιατι να βγαλω ?
το πηγες αλλου, ενω αλλο πραγμα εθιξα.Αν κάνεις συχνή χρήση των ΜΜΜ, πιστεύω η κάρτα διευκολύνει (τουλάχιστον εμένα)....
Γράψε λάθοςτο πηγες αλλου, ενω αλλο πραγμα εθιξα.
Σε θυμάμαι εσένα κάτι τέτοια ψεκασμενα έλεγες και στο νήμα τού κορονοιου -απο τι μία καλύτερα που τα πράγματα άρχισαν τα τρέχουν γρήγορα -εμείς οι πρώην μεσαία ταξη βαρεθηκαμε να περιμένουμε να ανάψει το πράσινο για να τούς πηδήξουμε -εντωμεταξυ η φαρμακοποιός μου μας είχε πρήξει με το εμβόλιο τώρα λέει δεν θα κάνω 4 δόση φοβάμαιευτυχως εχουμε αδωνι ακομα εμεις εδω στο ελαντα
Το Aldi, η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ σκέφτεται να πουλήσει βρώσιμα έντομα για να αγοράζουν φτωχές οικογένειες πρωτεΐνη και στην Αυστραλία!!!EL - «Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ – Ο Bill Gates δίνει ΕΝΤΟΜΑ σε εμάς για να τρώνε αυτοί ΑΣΤΑΚΟΥΣ», ξεσπάνε ΜΜΕ! vid
Το σχέδιο προχωρά…www.el.gr
απο ανθρωπακια της φαπας και της υποταγης, που φοβουνται μεχρι και τη σκια τους, τι περιμενεις δηλαδη?Σε θυμάμαι εσένα κάτι τέτοια ψεκασμενα έλεγες και στο νήμα τού κορονοιου -απο τι μία καλύτερα που τα πράγματα άρχισαν τα τρέχουν γρήγορα -εμείς οι πρώην μεσαία ταξη βαρεθηκαμε να περιμένουμε να ανάψει το πράσινο για να τούς πηδήξουμε -εντωμεταξυ η φαρμακοποιός μου μας είχε πρήξει με το εμβόλιο τώρα λέει δεν θα κάνω 4 δόση φοβάμαι
Ολος ο κόσμος βράζει και δω δεν κουνιέται φύλλο θα νομίζουν ότι μας αρέσει στο τέλος -μου φαίνεται ότι ισχύει το ρητό για εμάς τούς Νεοελληνες "πεθάναμε" στα 17 και περιμένουμε να μας θάψουν στα 80απο ανθρωπακια της φαπας και της υποταγης, που φοβουνται μεχρι και τη σκια τους, τι περιμενεις δηλαδη?
για τα υπερναυαγια εδω μεσα, ολα μια χαρα ομως... ΤΕΛΕΙΑ !!!Ολος ο κόσμος βράζει και δω δεν κουνιέται φύλλο θα νομίζουν ότι μας αρέσει στο τέλος -μου φαίνεται ότι ισχύει το ρητό για εμάς τούς Νεοελληνες "πεθάναμε" στα 17 και περιμένουμε να μας θάψουν στα 80
Μήπως ακούσαμε το άλλο που έλεγε "Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό τουλάχιστον απόλαυσέ τον" η κάπως έτσι. Εδω μάλλον συνηθίσαμε στους "βιασμούς" εδω και τόσα χρόνια με τα μνημόνια κτλ , οπότε λογικό να κουνιόμαστε λιγότερο απο τους Ευρωπαίους.Ολος ο κόσμος βράζει και δω δεν κουνιέται φύλλο θα νομίζουν ότι μας αρέσει στο τέλος -μου φαίνεται ότι ισχύει το ρητό για εμάς τούς Νεοελληνες "πεθάναμε" στα 17 και περιμένουμε να μας θάψουν στα 80
Πραγματικά δεν ξέρω τέτοιο χάλι δεν νομίζω να υπάρχει αλλού λες να γίναμε ποτανες και να μην το καταλάβαμεΜήπως ακούσαμε το άλλο που έλεγε "Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό τουλάχιστον απόλαυσέ τον" η κάπως έτσι. Εδω μάλλον συνηθίσαμε στους "βιασμούς" εδω και τόσα χρόνια με τα μνημόνια κτλ , οπότε λογικό να κουνιόμαστε λιγότερο απο τους Ευρωπαίους.