Νέα

Κλειτοριδικές γκόμενες, αυτή η μάστιγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loutsosathens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.704
Πόντοι
5.595
Φίλε οι κλειτοριδικές είναι εύκολες...την βάζεις από πάνω και ξεκούραστα τρίβεται και χύνει μια χαρά. Ειναι και η πιο ξεκούραστη στάση για μας.

OP
OP
L

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Φίλε οι κλειτοριδικές είναι εύκολες...την βάζεις από πάνω και ξεκούραστα τρίβεται και χύνει μια χαρά. Ειναι και η πιο ξεκούραστη στάση για μας.
θα δοκιμασω αν και το εχω κανει χωρις επιτυχια γιατι ποναει

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Παθών και εγώ μια από τα ίδια, ούτε πάνω θέλει ούτε έτσι θέλει ούτε αλλιώς, ούτε το παίζει μόνη τής. γενικά δεν αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο για να το απολαύση , τις περισσότερες φορές χύνει όμως με έντονο πιπιλισμα στις ρογες,
Αυτό πως λέγεται ?

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Μετα απο εντονο γαμησι απο το μουνι, τη στηνεις μπρουμυτα με το δαχτυλο καρφωμενο στη κλειτοριδα και "εμβολιζεις" το κωλο.Εγγυημενη λυση με "καταστροφη" στα σεντονια

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
493
Πόντοι
21
ναι τα βασικα
αλλα αν η αλλη δεν σου λεει η δεν ξερει τι της αρεσει για να τελειωσει πως να την αγγιζουν που με τι τροπο και αν ειναι κ σφιγμενη δεν αφηνεται οτι και να κανεις δεν...
Αν δεν σου λεει.....
προσπαθεις να την ανακαλυψεις....να την βοηθησεις να τις τα βγαλεις.......-----εαν σε ενδιαφερει ως γκομενα-----
γιατι ετσι οπως το λες ειναι το γαμιση μισο....
Τωρα υπαρχει η περιπτωση να μην νοιαζει τον καθενα-να περναει καλα μαζι της-να καυβλωνει να την χυνει....
και ολα καλα.......
Βασικο συμπερασμα δυσκολα τα ταιριασματα......

OP
OP
L

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Παθών και εγώ μια από τα ίδια, ούτε πάνω θέλει ούτε έτσι θέλει ούτε αλλιώς, ούτε το παίζει μόνη τής. γενικά δεν αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο για να το απολαύση , τις περισσότερες φορές χύνει όμως με έντονο πιπιλισμα στις ρογες,
Αυτό πως λέγεται ?
ανωμαλια. πιπιλα διχως αυριο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μετα απο εντονο γαμησι απο το μουνι, τη στηνεις μπρουμυτα με το δαχτυλο καρφωμενο στη κλειτοριδα και "εμβολιζεις" το κωλο.Εγγυημενη λυση με "καταστροφη" στα σεντονια
ναι αν εδινε κωλο...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.660
Πόντοι
8.346
Ότι λέει ο φίλος. Κ η δικιά μου κλειτοριδικη είναι. Και όταν την πηδας δεν θέλει κομπρεσέρ μέσα εξω στο ριπιτ. Όπως είπε ο άλλος φίλος , θέλει εναλλαγες. Αργα , γρήγορα ,βαθια , επιφανειακα, τριψιμο κτλ.. θα χυσει δυνατά

gaper

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2023
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Γάμα και χύσε εσύ και ας τραβήξει μαλακία αν έχει θέμα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Εντελώς βαρετή και ξενερωτη κατάσταση. Ευτυχώς ο θεός είχε κέφια κάποια μέρα και έπλασε τις κολπικές.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Οι περισσότερες γυναίκες ερεθίζονται ποικιλοτρόπως.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.871
Πόντοι
1.056
ναι τα βασικα
αλλα αν η αλλη δεν σου λεει η δεν ξερει τι της αρεσει για να τελειωσει πως να την αγγιζουν που με τι τροπο και αν ειναι κ σφιγμενη δεν αφηνεται οτι και να κανεις δεν...
Καλέ μου φίλε δεν ειναι ένα γαμήσι μιας βραδιάς,, ειναι η σχέση σου άρα εχεις καιρό να το ψάξεις να δεις τη την ευχαριστεί και τι όχι αλλά όπως είπα ειναι να ξέρεις τι και πως θα τα κάνεις και να καταλαβαίνεις την ανάσα της ,,της κινήσεις της ώστε να δεις αν τη καυλώνει αυτό που κάνεις. Μπορείς να της κανείς και βραδιά εκπλήξει με sex toys...Κάθε φορά θα δοκιμάζεις και κάτι άλλο (γλύψιμο,,,ρούφηγμα,,,παίξιμο της κλειτορίδας )και που θα πάει θα την κάνεις να χύνει ..Τώρα καποιος άλλος μπορεί να έχει κάποια άλλη γνώμη να σου πει..

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
Παιδια ειναι ευτυχια να εχεις γκομενα που χυνει ευκολα. εμενα η γυναικα χυνει πολυ ευκολα και με καποιο σκουιρτ. Εχω μπλεξει στο παρελθον με γκομενες που πρέπει να ρίξεις ιδρώτα για να τελειωσει. Φαντασου αυτες να τις παντρευτεις... και να πρέπει να κάνεις κάτι τετοια για χρόνια με την ιδια γκόμενα. Δεν θελω καν να το σκεφτομαι.
Αληθευει ομως οτι αυτες που χυνουν δυσκολα ειναι οι πιο ανωμαλες. Γιατι για να καταφερουν να χυσουν δοκιμαζουν πολλά... εχει εξηγηση.

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
260
Πόντοι
20
Η πρώην γυναίκα μου ήταν αυστηρά κλειτοριδική.
Η υπόθεση "οργασμός" δεν ήταν απλά μια δύσκολη πίστα...
Ήταν διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ!
Παραθέτω μερικά facts όπου όσοι ειναι ομοιοπαθείς θα με καταλάβουν:
  1. Αν δεν τρως 1,5 ώρα ανάμεσα απο δυο μπούτια, με τη γλώσσα σου μουδιασμένη απο το γλύψιμο και το συνεχές πιπίλισμα, δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
  2. Αν την επόμενη μέρα ο χαλινός της γλώσσας σου δεν είναι σκισμένος απο το πολύ σπατουλάρισμα δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
  3. Αν δεν ζαρώσουν τα δάχτυλά σου απο την υγρασία, δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
  4. Αν δεν πάθεις σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα απο το μπρος πίσω του χεριού σου,δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
  5. Αν δεν μάθεις να κρατιέσαι για αρκετή ώρα προτού χύσεις, δεν πρόκειται ποτέ να χύσετε μαζί.
Γενικά η υπόθεση κλειτοριδική είναι πολύ δύσκολη πίστα.
Το να έχεις παρτενέρ που χύνει εύκολα είναι πολύ ωραία κατάσταση, αλλά με την πάροδο του χρόνου σε κάνει "τεμπέλη" γιατι ο στόχος επιτυγχάνεται εύκολα.
Μου έχει τύχει γκόμενα η οποία λίγο να της έπαιζα την κλειτορίδα σπαρταρούσε και έβγαζε απίστευτα μουνόζουμα.
Έβαζα την πούτσα στο μουνί και χτυπιόταν σα χταπόδι.
Η πρώην απο την άλλη, είτε δουλεύεις σαν κομπρεσέρ, είτε απαλά αργά και ρομαντικά, αν δεν κοπιάσεις με γλώσσα, χέρια, sex toys (κλειτοριδικά εννοείται) δεν πετυχαίνει οργασμό και το θεό μπάρμπα να έχεις.
Σ αυτό που είπε κάποιος συναγωνιστής για την ανωμαλία που κουβαλάνε έχει δίκιο.
Επειδή δεν χύνουν εύκολα είναι πολύ πιο ανοιχτές να δοκιμάσουν πράγματα για να πετύχουν οργασμό.
Σφήνες, μαστίγια, δονητές για ταυτόχρονη διευσδυση σε μουνί και κώλο, hardcore τσόντες, δεσίματα bdsm, ότι μπορείτε να σκεφτείτε.
Αλλά αν είχα να διαλέξω μετά απο τόσο ζόρι που τράβηξα, θα διάλεγα στα 40άντα μου πια, μια γκόμενα που χύνει εύκολα...
Και ας είμαι προπονημένος στην πιο δύσκολη πίστα! :grin:

Να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Ή στάση που δουλεύει για εμένα, με τις περισσότερες αλλά σου γαμάει λίγο την μέση και η άλλη πρέπει να αντέχει σε προσαγωγούς/δίπλωμα είναι κάπως έτσι https://www.netmums.com/wp-content/.../ff91bc88b71b2b2a170ff34007a2838e-587x410.jpg
όσο αντέχεις να κρατάς τα πόδια της διπλωμένα και να δίνεις πόνο γονατιστός στην ευθεία ή και με κλήση προς τα πάνω Ή να σπρώχνεις προς τα κάτω αυτήν απαλά, βαράς το σωστό σημείο, my 2 cents.

OP
OP
L

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Η πρώην γυναίκα μου ήταν αυστηρά κλειτοριδική.
Η υπόθεση "οργασμός" δεν ήταν απλά μια δύσκολη πίστα...
Ήταν διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ!
Παραθέτω μερικά facts όπου όσοι ειναι ομοιοπαθείς θα με καταλάβουν:
  1. Αν δεν τρως 1,5 ώρα ανάμεσα απο δυο μπούτια, με τη γλώσσα σου μουδιασμένη απο το γλύψιμο και το συνεχές πιπίλισμα, δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
  2. Αν την επόμενη μέρα ο χαλινός της γλώσσας σου δεν είναι σκισμένος απο το πολύ σπατουλάρισμα δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
  3. Αν δεν ζαρώσουν τα δάχτυλά σου απο την υγρασία, δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
  4. Αν δεν πάθεις σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα απο το μπρος πίσω του χεριού σου,δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
  5. Αν δεν μάθεις να κρατιέσαι για αρκετή ώρα προτού χύσεις, δεν πρόκειται ποτέ να χύσετε μαζί.
Γενικά η υπόθεση κλειτοριδική είναι πολύ δύσκολη πίστα.
Το να έχεις παρτενέρ που χύνει εύκολα είναι πολύ ωραία κατάσταση, αλλά με την πάροδο του χρόνου σε κάνει "τεμπέλη" γιατι ο στόχος επιτυγχάνεται εύκολα.
Μου έχει τύχει γκόμενα η οποία λίγο να της έπαιζα την κλειτορίδα σπαρταρούσε και έβγαζε απίστευτα μουνόζουμα.
Έβαζα την πούτσα στο μουνί και χτυπιόταν σα χταπόδι.
Η πρώην απο την άλλη, είτε δουλεύεις σαν κομπρεσέρ, είτε απαλά αργά και ρομαντικά, αν δεν κοπιάσεις με γλώσσα, χέρια, sex toys (κλειτοριδικά εννοείται) δεν πετυχαίνει οργασμό και το θεό μπάρμπα να έχεις.
Επειδή δεν χύνουν εύκολα είναι πολύ πιο ανοιχτές να δοκιμάσουν πράγματα για να πετύχουν οργασμό.
Σφήνες, μαστίγια, δονητές για ταυτόχρονη διευσδυση σε μουνί και κώλο, hardcore τσόντες, δεσίματα bdsm, ότι μπορείτε να σκεφτείτε.
Αλλά αν είχα να διαλέξω μετά απο τόσο ζόρι που τράβηξα, θα διάλεγα στα 40άντα μου πια, μια γκόμενα που χύνει εύκολα...

Να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα!
τα ειπες ολα

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201
δεν μου εχει τυχει ξανα να πω την αληθεια που οριακα νοιωθω μαλακας και ψωλαρας δεν ειμαι (17εκ) αλλα ποτε δεν ειχα θεμα με καμια να χυσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εμενα παλι τοσο δυσκολια ποτε ξανα
Της έχεις ανοίξει κουβέντα τι της αρέσει; Τι θέλει να κάνεις και πως να το κάνεις;

Δεν χρειάζεται να τα ξέρουμε όλα, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός από τον άλλο.
Κάτι που αρέσει σε μια γυναίκα, μια άλλη δεν θέλει και ξενερώνει.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.790
Πόντοι
3.506
Υπάρχει κάποια δόση αλήθειας σε αυτό. Η μοναδική που πήρα επανειλημμένως squirt ήταν μία που της έπαιρνε σχεδόν μία ώρα μέχρι να χύσει. Τα έκανε όλα πάντως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom