Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.704
- Πόντοι
- 5.595
Φίλε οι κλειτοριδικές είναι εύκολες...την βάζεις από πάνω και ξεκούραστα τρίβεται και χύνει μια χαρά. Ειναι και η πιο ξεκούραστη στάση για μας.
θα δοκιμασω αν και το εχω κανει χωρις επιτυχια γιατι ποναειΦίλε οι κλειτοριδικές είναι εύκολες...την βάζεις από πάνω και ξεκούραστα τρίβεται και χύνει μια χαρά. Ειναι και η πιο ξεκούραστη στάση για μας.
Παθών και εγώ μια από τα ίδια, ούτε πάνω θέλει ούτε έτσι θέλει ούτε αλλιώς, ούτε το παίζει μόνη τής. γενικά δεν αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο για να το απολαύση , τις περισσότερες φορές χύνει όμως με έντονο πιπιλισμα στις ρογες,Φίλε οι κλειτοριδικές είναι εύκολες...την βάζεις από πάνω και ξεκούραστα τρίβεται και χύνει μια χαρά. Ειναι και η πιο ξεκούραστη στάση για μας.
Ναι έτσι χύνουν...απλα παραδοσιακα ιεραποστολικα
Αν δεν σου λεει.....ναι τα βασικα
αλλα αν η αλλη δεν σου λεει η δεν ξερει τι της αρεσει για να τελειωσει πως να την αγγιζουν που με τι τροπο και αν ειναι κ σφιγμενη δεν αφηνεται οτι και να κανεις δεν...
ανωμαλια. πιπιλα διχως αυριοΠαθών και εγώ μια από τα ίδια, ούτε πάνω θέλει ούτε έτσι θέλει ούτε αλλιώς, ούτε το παίζει μόνη τής. γενικά δεν αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο για να το απολαύση , τις περισσότερες φορές χύνει όμως με έντονο πιπιλισμα στις ρογες,
Αυτό πως λέγεται ?
ναι αν εδινε κωλο...Μετα απο εντονο γαμησι απο το μουνι, τη στηνεις μπρουμυτα με το δαχτυλο καρφωμενο στη κλειτοριδα και "εμβολιζεις" το κωλο.Εγγυημενη λυση με "καταστροφη" στα σεντονια
Ότι λέει ο φίλος. Κ η δικιά μου κλειτοριδικη είναι. Και όταν την πηδας δεν θέλει κομπρεσέρ μέσα εξω στο ριπιτ. Όπως είπε ο άλλος φίλος , θέλει εναλλαγες. Αργα , γρήγορα ,βαθια , επιφανειακα, τριψιμο κτλ.. θα χυσει δυνατάΦίλε οι κλειτοριδικές είναι εύκολες...την βάζεις από πάνω και ξεκούραστα τρίβεται και χύνει μια χαρά. Ειναι και η πιο ξεκούραστη στάση για μας.
ΡηγίλληςΣε ποια στάση;
Ναι ίσως καλύτεραΕντελώς βαρετή και ξενερωτη κατάσταση. Ευτυχώς ο θεός είχε κέφια κάποια μέρα και έπλασε τις κολπικές.
Καλέ μου φίλε δεν ειναι ένα γαμήσι μιας βραδιάς,, ειναι η σχέση σου άρα εχεις καιρό να το ψάξεις να δεις τη την ευχαριστεί και τι όχι αλλά όπως είπα ειναι να ξέρεις τι και πως θα τα κάνεις και να καταλαβαίνεις την ανάσα της ,,της κινήσεις της ώστε να δεις αν τη καυλώνει αυτό που κάνεις. Μπορείς να της κανείς και βραδιά εκπλήξει με sex toys...Κάθε φορά θα δοκιμάζεις και κάτι άλλο (γλύψιμο,,,ρούφηγμα,,,παίξιμο της κλειτορίδας )και που θα πάει θα την κάνεις να χύνει ..Τώρα καποιος άλλος μπορεί να έχει κάποια άλλη γνώμη να σου πει..ναι τα βασικα
αλλα αν η αλλη δεν σου λεει η δεν ξερει τι της αρεσει για να τελειωσει πως να την αγγιζουν που με τι τροπο και αν ειναι κ σφιγμενη δεν αφηνεται οτι και να κανεις δεν...
τα ειπες ολαΗ πρώην γυναίκα μου ήταν αυστηρά κλειτοριδική.
Η υπόθεση "οργασμός" δεν ήταν απλά μια δύσκολη πίστα...
Ήταν διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ!
Παραθέτω μερικά facts όπου όσοι ειναι ομοιοπαθείς θα με καταλάβουν:
Γενικά η υπόθεση κλειτοριδική είναι πολύ δύσκολη πίστα.
- Αν δεν τρως 1,5 ώρα ανάμεσα απο δυο μπούτια, με τη γλώσσα σου μουδιασμένη απο το γλύψιμο και το συνεχές πιπίλισμα, δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
- Αν την επόμενη μέρα ο χαλινός της γλώσσας σου δεν είναι σκισμένος απο το πολύ σπατουλάρισμα δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
- Αν δεν ζαρώσουν τα δάχτυλά σου απο την υγρασία, δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
- Αν δεν πάθεις σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα απο το μπρος πίσω του χεριού σου,δεν ξέρεις τι θα πει προσπάθεια!
- Αν δεν μάθεις να κρατιέσαι για αρκετή ώρα προτού χύσεις, δεν πρόκειται ποτέ να χύσετε μαζί.
Το να έχεις παρτενέρ που χύνει εύκολα είναι πολύ ωραία κατάσταση, αλλά με την πάροδο του χρόνου σε κάνει "τεμπέλη" γιατι ο στόχος επιτυγχάνεται εύκολα.
Μου έχει τύχει γκόμενα η οποία λίγο να της έπαιζα την κλειτορίδα σπαρταρούσε και έβγαζε απίστευτα μουνόζουμα.
Έβαζα την πούτσα στο μουνί και χτυπιόταν σα χταπόδι.
Η πρώην απο την άλλη, είτε δουλεύεις σαν κομπρεσέρ, είτε απαλά αργά και ρομαντικά, αν δεν κοπιάσεις με γλώσσα, χέρια, sex toys (κλειτοριδικά εννοείται) δεν πετυχαίνει οργασμό και το θεό μπάρμπα να έχεις.
Σ αυτό που είπε κάποιος συναγωνιστής για την ανωμαλία που κουβαλάνε έχει δίκιο.
Επειδή δεν χύνουν εύκολα είναι πολύ πιο ανοιχτές να δοκιμάσουν πράγματα για να πετύχουν οργασμό.
Σφήνες, μαστίγια, δονητές για ταυτόχρονη διευσδυση σε μουνί και κώλο, hardcore τσόντες, δεσίματα bdsm, ότι μπορείτε να σκεφτείτε.
Αλλά αν είχα να διαλέξω μετά απο τόσο ζόρι που τράβηξα, θα διάλεγα στα 40άντα μου πια, μια γκόμενα που χύνει εύκολα...
Και ας είμαι προπονημένος στην πιο δύσκολη πίστα!
Να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα!
Της έχεις ανοίξει κουβέντα τι της αρέσει; Τι θέλει να κάνεις και πως να το κάνεις;δεν μου εχει τυχει ξανα να πω την αληθεια που οριακα νοιωθω μαλακας και ψωλαρας δεν ειμαι (17εκ) αλλα ποτε δεν ειχα θεμα με καμια να χυσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εμενα παλι τοσο δυσκολια ποτε ξανα
Υπάρχει κάποια δόση αλήθειας σε αυτό. Η μοναδική που πήρα επανειλημμένως squirt ήταν μία που της έπαιρνε σχεδόν μία ώρα μέχρι να χύσει. Τα έκανε όλα πάντως...Σ αυτό που είπε κάποιος συναγωνιστής για την ανωμαλία που κουβαλάνε έχει δίκιο.
Επειδή δεν χύνουν εύκολα είναι πολύ πιο ανοιχτές να δοκιμάσουν πράγματα για να πετύχουν οργασμό.
Σφήνες, μαστίγια, δονητές για ταυτόχρονη διευσδυση σε μουνί και κώλο, hardcore τσόντες, δεσίματα bdsm, ότι μπορείτε να σκεφτείτε.
Αλλά αν είχα να διαλέξω μετά απο τόσο ζόρι που τράβηξα, θα διάλεγα στα 40άντα μου πια, μια γκόμενα που χύνει εύκολα...
Και ας είμαι προπονημένος στην πιο δύσκολη πίστα!