Πρωην σχεση κλειτοριδικη.
Τελειωνε με δακτυλο και σπατουλαρισμα.Ενα βραδυ ενω την εχω απο κατω εχω κολλησει το κορμι πανω της ψιθυριζω στο αυτο και τη σπρωχνω.Αυτο ηταν.
Εντονος οργασμος σε σημειο που σε μπορουσε να ηρεμησει και να μη την εχω ξαναδει ετσι.
Απο τοτε καθε φορα που ηθελα κατι διαφορετικο το εφαρμοζε και παντα εμενα εκπληκτος απο τον οργασμο της.
Η ανταλλαγή συμβουλών είναι άτοπη σε αυτό το θέμα καθώς κάθε γυναίκα είναι μοναδική και τελειώνει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Δουλειά του αρσενικού είναι να εντοπίσει τι φτιάχνει την παρτενέρ του και να επιμείνει εκεί δοκιμάζοντας διαφορες τεχνικές μέχρι να βρει τον τρόπο που θα την κάνει να τελειώσει. Δεν έρχεται η γυναίκα με manual και οδηγίες χρήσης...
Πρωην σχεση κλειτοριδικη.
Τελειωνε με δακτυλο και σπατουλαρισμα.Ενα βραδυ ενω την εχω απο κατω εχω κολλησει το κορμι πανω της ψιθυριζω στο αυτο και τη σπρωχνω.Αυτο ηταν.
Εντονος οργασμος σε σημειο που σε μπορουσε να ηρεμησει και να μη την εχω ξαναδει ετσι.
Απο τοτε καθε φορα που ηθελα κατι διαφορετικο το εφαρμοζε και παντα εμενα εκπληκτος απο τον οργασμο της.