loutsosathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2024
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Η δικιά μου ειναι 100% κλειτοριδική και για να τελειώσει μπορεί μόνο σε μια στάση και μου βγάζει την πίστη. εσάς? ποια η γνώμη σας?
το παραδοξο ειναι ή οτι δεν αφηνει το σωμα της ελευθερο ή οτι δεν ξερω... την γλειφω αλλα δεν τελειωνει... οταν την γλειφω μου λεει ελα να με γαμησεις...Mε γλωσσα δεν γινεται δουλιτσα παικτη?
Φιλαράκι έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν μου είχε τύχει ποτέ αυτό!Δυστυχώς μόνο μια φορά κατάφερα ενώ την γαμουσα να χύνει καθώς της έπαιζα την κλειτορίδα.....Μεγάλη βοήθεια προσφέρουν τα ερωτικά βοηθήματα για αυτή την δουλειά αλλά όχι στο 100%Η δικιά μου ειναι 100% κλειτοριδική και για να τελειώσει μπορεί μόνο σε μια στάση και μου βγάζει την πίστη. εσάς? ποια η γνώμη σας?
Πάρε sex toys για τη κλειτορίδα της και έτσι θα την πηδάς σε όποια στάση θες..Και αυτή θα χύνει ..Η δικιά μου ειναι 100% κλειτοριδική και για να τελειώσει μπορεί μόνο σε μια στάση και μου βγάζει την πίστη. εσάς? ποια η γνώμη σας?
δεν μου εχει τυχει ξανα να πω την αληθεια που οριακα νοιωθω μαλακας και ψωλαρας δεν ειμαι (17εκ) αλλα ποτε δεν ειχα θεμα με καμια να χυσειΦιλαράκι έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν μου είχε τύχει ποτέ αυτό!Δυστυχώς μόνο μια φορά κατάφερα ενώ την γαμουσα να χύνει καθώς της έπαιζα την κλειτορίδα.....Μεγάλη βοήθεια προσφέρουν τα ερωτικά βοηθήματα για αυτή την δουλειά αλλά όχι στο 100%
Αδερφέ 8 στις 10(τουλάχιστον σε εμένα) κλειτορίδα παίζουν....
εμενα παλι τοσο δυσκολια ποτε ξαναΑδερφέ 8 στις 10(τουλάχιστον σε εμένα) κλειτορίδα παίζουν....
Αυτά τι ακριβώς κανουν?Πάρε sex toys για τη κλειτορίδα της και έτσι θα την πηδάς σε όποια στάση θες..Και αυτή θα χύνει ..
δεν μου εχει τυχει ξανα να πω την αληθεια που οριακα νοιωθω μαλακας και ψωλαρας δεν ειμαι (17εκ) αλλα ποτε δεν ειχα θεμα με καμια να χυσει
Ούτε εμένα μου είχε ξανά τύχει και τώρα μου βγαινει η παναγια!Πρέπει να συγχρονιστεί όλο το σύμπαν για να με χυσει!δεν μου εχει τυχει ξανα να πω την αληθεια που οριακα νοιωθω μαλακας και ψωλαρας δεν ειμαι (17εκ) αλλα ποτε δεν ειχα θεμα με καμια να χυσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εμενα παλι τοσο δυσκολια ποτε ξανα
Δονούνται και δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση στη κλειτορίδα της γυναίκας..Αυτά τι ακριβώς κανουν?
Το θέμα ειναι να ξέρεις ...δεν ειναι ολοι για ολους
χαχαχαχα τα ιδια και εδω. αν θες στειλε ινμποξΟύτε εμένα μου είχε ξανά τύχει και τώρα μου βγαινει η παναγια!Πρέπει να συγχρονιστεί όλο το σύμπαν για να με χυσει!
Κωλομπαρας ευρέθηχαχαχαχα τα ιδια και εδω. αν θες στειλε ινμποξ
ναι τα βασικαΤο θέμα ειναι να ξέρεις ...
απο το να σπαμαρω ολο το νημα καλυτερα να μιλησω με εναν ανθρωπο συμπασχοντα. κατα τα λοιπα μπορεις να πεις οτι θεςΚωλομπαρας ευρέθη
ναι ειναι ολα πολυ σωστα που δεν χρειαζονται σχολιαναι τα βασικα
αλλα αν η αλλη δεν σου λεει η δεν ξερει τι της αρεσει για να τελειωσει πως να την αγγιζουν που με τι τροπο και αν ειναι κ σφιγμενη δεν αφηνεται οτι και να κανεις δεν...
Στείλε τηλέφωνο να σου πούμε με σιγουριά αν την βολεύουν και άλλες στάσεις χαχαΗ δικιά μου ειναι 100% κλειτοριδική και για να τελειώσει μπορεί μόνο σε μια στάση και μου βγάζει την πίστη. εσάς? ποια η γνώμη σας?
Σε ποια στάση;Η δικιά μου ειναι 100% κλειτοριδική και για να τελειώσει μπορεί μόνο σε μια στάση και μου βγάζει την πίστη. εσάς? ποια η γνώμη σας?
απλα παραδοσιακα ιεραποστολικαΣε ποια στάση;
Αυτά είναι…το παραδοξο ειναι ή οτι δεν αφηνει το σωμα της ελευθερο ή οτι δεν ξερω... την γλειφω αλλα δεν τελειωνει... οταν την γλειφω μου λεει ελα να με γαμησεις...