Νέα

κλαουντια απο κασσανδρας 3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BOSCO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
495
Πόντοι
21
ρε παιδες λιγο τα φωτα σας. η κλαουντια ειναι κλαουντια η κλαουντιο !
εχω παει μαζι της 3 φορες σε 3 χρονια , το μουνι της πως γινεται ακομα να ειναι στενο, μιλαμε σε σημειο να με ενοχλει και δεν εχω και κανα ματζαφλαρι 2 μετρα, η αισθηση που εχεις οταν μπαινεις μεσα της περα απο τη καβλα ειναι περιεργη επισης μετα απο τοσα χρονια βαζει ενα ζελε πριν το γαμησι που αυτο το κανουν στις αρχες για να μην πονανε , 3 χρονια παραπονιεται οτι δεν εχει γκομενο ,μηπως την εχουν παρει χαμπαρι. τι να πω δε ξερω μπορει να λεω και μαλακιες ! αλλα οποιος ξερει κατι ,αν ξερει η εχει υποψιες ας το πει γιατι θα σαλταρω  :headbang:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ΧΑΧΑΧΑ ωραιος εισαι εσυ!

Ποπο κατι ανησυχιες!  :grin:

Κοιτα, δεν εχω παει με την Κλαουντια αλλα την εχω δει και δε μου φαινεται για αντρας... Κι αν ητανε ανδρας θα μου το σφυραγανε καποιοι πιο εμπειροι εδω μεσα που ξερουν να τα ξεχωριζουν...

Για αυτα που λες παντως που σε κανουν να την υποψιαζεσαι εχω να σου πω το εξης:

-ποιος σου ειπε οτι ολα τα μουνια ανοιγουνε με τον καιρο; δεν ισχυει! ειναι θεμα "κατασκευης" αυτο. νταξει, καποια μουνια ανοιγουνε, αλλα συνηθως οχι μονιμα, μπορει στην αρχη της βαρδιας της να ειναι πιο σφικτη απο οτι στο τελος. την αλλη μερα παλι στην αρχη σφικτη θα ειναι.
-η αισθηση που εχεις οταν μπαινεις μεσα σε καθε μουνι ειναι διαφορετικη. υπαρχουνε πολλα σχηματα και χρωματα που λενε, μη σε απασχολει αυτο γενικα...
-κανεις λαθος για το ζελε, εδω εμπειρες 40αρες που εχω παει εγω βαζουνε ζελε. μπορει το μουνι της να ειναι πολυ ξερο, δεν αλλαζει αυτο με τα χρονια.
-τι σχεση εχει το αν εχει γκομενο με το αν την πηρανε χαμπαρι; ξερεις ποσοι "ανωμαλοι" υπαρχουνε που γουσταρουνε τετοιες φασεις; καλα οτι δεν εχει γκομενο μην τα πολυπιστευεις... εδω εμενα μια μου ελεγε οτι δεν εχει γκομενο και ηταν ενα βημα πριν τα σκαλια της εκκλησιας!  :2funny: η πουτανα ελευθερη θελει να το παιζει για να εχει πιο πολυ περαση. Οταν λεει δεν εχει γκομενο μπορει να εννοει οτι δεν εχει σοβαρη σχεση, ολο και με καποιον θα γαμιεται εκτος της δουλειας...

ΥΓ: στην τελικη ρε φιλε, αν εκανε αλλαγη φυλου δε θα φροντιζε να της το κανουνε πιο ανοιχτο; λεω εγω τωρα, μπορει να ειναι κι αφελες αυτο που λεω, δεν εχω πειρα με το θεμα. :think:

ΥΓ-2: η Κλαουντια μαλλον δεν ειναι τρανς, δεν πιστευω ομως να πηγες με την αλλη κοπελα βραδυνη του 3 τη Ζετα, ετσι; αν το εκανες, ηθελεστα και παθεστα!  :sunglasses:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ρε παιδες λιγο τα φωτα σας. η κλαουντια ειναι κλαουντια η κλαουντιο !
εχω παει μαζι της 3 φορες σε 3 χρονια , το μουνι της πως γινεται ακομα να ειναι στενο, μιλαμε σε σημειο να με ενοχλει και δεν εχω και κανα ματζαφλαρι 2 μετρα, η αισθηση που εχεις οταν μπαινεις μεσα της περα απο τη καβλα ειναι περιεργη επισης μετα απο τοσα χρονια βαζει ενα ζελε πριν το γαμησι που αυτο το κανουν στις αρχες για να μην πονανε , 3 χρονια παραπονιεται οτι δεν εχει γκομενο ,μηπως την εχουν παρει χαμπαρι. τι να πω δε ξερω μπορει να λεω και μαλακιες ! αλλα οποιος ξερει κατι ,αν ξερει η εχει υποψιες ας το πει γιατι θα σαλταρω  :headbang:

Δεν ειχε στρουμφακια σημερα το STAR???

OP
OP
B

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
495
Πόντοι
21
φιλε ορεστη και γω δε νομιζω αλλα ολα μαζι αυτα και σε συνδυασμο οτι δουλευε παλαιοτερα εκει τρανς (βικυ) με σαλταραν, οσο για το μουνι ρε φιλε ειχε ηδη ενα 6ωρο δουλεια οταν πηγα εγω ηταν και σαββατο και αυτο με τη κρεμα τοσα χρονια σε τοσα γαμησια δεν το εχω δει παρα μονο σε  πιτσιρικες και με οσες εχω παει μετα απο χρονια ποτε το μουνι τους δεν ηταν ιδιο , μιλαω για τις δικες μου εμπειριες. βαζει η λαουρα κρεμα οχι ,βαζει η λιντα κρεμα οχι,βαζει η νταρια  κρεμα οχι ,τωρα αμα εχεις κανα παπαρι γαμα τα οχι κρεμα λιπαντικο castrol θα βαλει.

speed τα ειδα τα στρουμφακια σημερα ,μονο που σε αυτα που βλεπω εγω ο δρακουμελ με τον μπαρμπαστρουμφ γαμανε τη στρουμφιτα. α! και δε βαζει και κρεμα στο μουνι της , αιντε εξυπνοι ολοι κατευθειαν στη κοροιδια !
καναμε μια ερωτηση και αμεσως να μας πειτε πιτσιρικαδες.

ΥΓ. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ , ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΓΑΜΙΑ . ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕ  ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
οχι και τρανς η κλαούντια ρε παίδες....είναι ευλογία το ότι έχει στενό αιδοίο!!! :fuck1: :fuck1:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
για τρανς μοιαζει

jozef

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Mπα δεν ειναι με την καμια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom