ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
παιδια εχετε το θαρρος να κλανετε μπροστα στη γκομενα? η οχι
σε πουτανα ευκολα? μπουχαχαχαχαΕξαρτάται απ τη γκόμενα φαντάζομαι κι απ την ένταση της πίεσης του εντέρου
θα σε βρωμησει ρε φιλε......εγω γουσταρω να κλανει η γκομενα μπροστα μου...
...αν μ αρεσει η γκομενα χαλαλι, εξ αλλου τι σκατα ντερτυ λοβερ θαμουνα...θα σε βρωμησει ρε φιλε...
Χέζει η αρκούδα στο δάσος?παιδια εχετε το θαρρος να κλανετε μπροστα στη γκομενα? η οχι
Μπροστα της οχι, αλλα απο πισω πεφτει πολυ κλασιμο κατα ρυπας (εκπαιδευση πυροβολικου). Μεταφορικα μιλωντας παντα ε, μην παρεξηγηθουμε...παιδια εχετε το θαρρος να κλανετε μπροστα στη γκομενα? η οχι
γιατι θα νευριασει αμα κλασσεις μπροστα της?Μπροστα της οχι, αλλα απο πισω πεφτει πολυ κλασιμο κατα ρυπας (εκπαιδευση πυροβολικου). Μεταφορικα μιλωντας παντα ε, μην παρεξηγηθουμε...
Τις πρώτες μέρες οχι. Μετά από λίγο καιρό όμως όταν έχει φάει καμιά 15αρια κρύους την ταράζω στο κλανίδι, το ρέψιμο και το ρουχαλιτό. ΈΕΕΕΕΕτσι ή είμαστε άντρες ή δεν είμαστε!!
αυτη δεν κλανει μπροστα σου?Μάλιστα όταν ρίχνω κάτι σιγανές που τις παίρνει χαμπάρι μετά από λίγη ώρα με ρωτάει... Τι κάνεις εκεί αγάπη μου? και της απαντάω... Ε ε ε ε βάζω αποσμητικό χώρου!!
Mην εκνευρίζεσαι ρε, θα συνηθίσειςΌλο μαλακίες........