Νέα

Κιβωτός του Κόσμου, «Μας κλείδωναν για μήνες, δεν μας τάιζαν»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Δεν ξέρω τι γίνεται στην Κιβωτό αλλά το γεγονός ότι ο φιλοκυβερνητικός και "θεοσεβούμενος" ΣΚΑΪ κάνει συνεχείς επιθέσεις στον οργανισμό και προσωπικά στον πατέρα Αντώνιο με βάζει σε σκέψεις.
τι εννοεις "θεοσεβουμενος" ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Και μην βγαίνετε όλοι με το καλημέρα από μια είδηση και κράζεται μια δουλειά 25ετίας.Σίγουρα βοήθησε και κάποιους μην τα μηδενίζετε όλα.Γιατί τότε καλό είναι να αρχίσουμε σοβαρούς ελέγχους σε γηροκομεία,ορφανοτροφεία και πόσες άλλες οργανώσεις που βοηθάνε κόσμο εθελοντικά.Και ποιοι είναι οι εθελοντές και ποιοι πληρώνονται κανονικά και τι αποσκοπούν τελικά αυτοί;Αυτο δεν το κατάλαβα ποτέ να γίνω εγώ εθελοντής αλλά ο προϊστάμενος έχει μισθό κανονικά.Η είμαστε ολοι εθελοντές ή οχι.
δεν υπαρχουν εθελοντες να δουλευουν ολη μερα, ειχε 500 παιδια, λογικα θελει 100 ατομα προσωπικο 3 βαρδιες, γι αυτο λεω οτι ειναι μανατζερ με ρασο,

λογικα πρεπει να βγαζει και χρημα αλλα πιστευω οτι προσφερει υπηρεσια τη στιγμη που οι κρατικες δομες ειναι ανεπαρκεις

Μακς

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Like
85
Πόντοι
0
πατερας-Αντώνιος.jpg
Μπαινατε στην παπαδιά;;;εγώ άνετα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.447
Πόντοι
27.261
κραταει χρονια... η κολωνια.
Συμβαίνουν αυτά, υπερβολική η δημοσιότητα που δόθηκε

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.352
Πόντοι
481
Aκριβώς.
Δεν ειναι μονο οι σφαλιαρες... Υπαρχουν καταγγελιες για παρενοχλησεις σεξουαλικές με υψηλόβαθμα στελέχη και τον ιδρυτή πλεον μεσα...

Γίνανε αυτές οι καταγγελίες που έχουν αναφερθει καιρο πριν απο πρωην μελος της οργανωσης και βγαινει αρχικά ο παπάς και λέει "δε γνωριζα τίποτα".

Βγαινει με τη παπαδια στην ΕΡΤ μετά και εκει καταλαβαινεις πολλα... Κυρίως απο το επιθετικο υφος της παπαδιας και τον "πατερ" διπλα της με υφος ανοιξε πετρα για να μπω μας πηρανε χαμπαρι .....

Η γλωσσα του σωματος μιλαει παιδια...

Κρατάω μόνο μια επιφύλαξη που προς το παρών έχουμε μόνο καταγγελίες αλλά θα δουμε στην πορεία ...
Δείτε τη συνέντευξη στην ΕΡΤ. Είναι 16 + λεπτά. Φαίνονται πολλά πράγματα εκεί και στον τρόπο που μιλάνε και σε αυτά που λένε και κυρίως σε αυτά που δε λένε και τη γλώσσα του σώματος. Εκφράσεις, κινησιολογία κλπ. Υπάρχουν κάποια πράγματα από τα οποία μπορώ να καταλάβω αν ένας άνθρωπος λέει ψέματα ή κρύβει κάτι. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν μου φαίνονται και τόσο αθώοι. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Παρόλα αυτά θα περιμένω να δω πως θα καταλήξει αυτή η ιστορία όταν πλέον ολοκληρωθεί.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.860
Πόντοι
34.478
παντως προσωπικα εμενα αυτη η υποθεση μου βρωμαει
και ειδικα οσοι λενε για σωματικη κακοποιηση
που μπορει μια φαπα να την χαρακτηριζουν ετσι
εμεις που τρωγαμε τσουβαλια ξυλο στην γενια μας
που ακομα οι δασκαλοι μας εριχναν βιτσιες και ξυλο
που οι γονεις μας ελεγαν ριξτου κι αλλες του κωλοπαιδου να μαθαινει
που τα ρητα
το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο
οπου δεν πιπτει ο λογος πιπτει η ραβδος
επρεπε να χωσουμε γονεις δασκαλους ισοβια μεσα

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.522
Πόντοι
9.931
που τα ρητα
το ξυλο βγηε απο τον παραδεισο
Τα τελευταία 20 χρονια η σφαλιάρα σε ενα μικρο παιδι θεωρείται σωματική κακοποίηση, με αυτη την λογικη ολα τα παιδια που εχουν γεννηθεί απο την δεκαετια του 90 και πισω ειναι σωματικα κακοποιημένα.
Και ρωταω εγω οταν ποια εχεις δοκιμάσει ολες τις μορφες τιμωρίας σε ενα παιδί και αυτο συνεχίσει να αρνείται να συμμορφωθεί και δημιουργεί πρόβλημα στο οικογενειακο περιβάλλον, στο σχολείο, στην γειτονιά δεν θα πρεπει να πεσει καποια σφαλιάρα;;; Δεν εννοω να το σπαμε στο ξυλο συστηματικά και για ψυλλου πήδημα αλλα μια σφαλιάρα μια στο τοσο σε ενα δύσκολο παιδι δεν νομιζω οτι θα επρεπε να θεωρείται κακοποίηση.

Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.693
Πόντοι
6.946
που τα ρητα
το ξυλο βγηε απο τον παραδεισο
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Μπορεί και κάποιοι να υπερβάλλουν για όσα έγιναν/ γίνονται.

Φαντάζομαι ότι θέλουν , στο ίδρυμα αυτό, κάποια παραπάνω πειθαρχία, λόγω και θρησκευτικής αγωγής, λογικό από την πλευρά τους(δικό τους μαγαζί, δικοί τους όροι, μην αρχίσουμε τώρα με θεολογικά, άθεος είμαι εγώ που τα λέω) .

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456
Να δωθεί άπλετο φως σε όλες τις υποθέσεις κ να μην έχουμε την κρατική μέριμνα στον αυτόματο..
Αλλά τόσο ζήλο τα πετσοκαναλα για την κιβωτό..
Γιατί άραγε;
για να ξεθυμανει η υπόθεση του κομματάρχη νταβατζη βιαστή του κολωνου;
Για να δείξει την παρουσία του το ανύπαρκτο επιτελικό κράτος με την γλάστρα υφι, κόβει τις παροχές στην κιβωτό χωρίς να έχουν εξεταστεί οι καταγγελίες;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.137
Πόντοι
456
Ακούστε τι ανέβασε μόλις στο φατσομπούκι ο παπα Αντώνης.

"Θέλουμε να δηλώσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι οι καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φιλοξενούνται σε Κυριακάτικη εφημερίδα είναι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικές.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι σχετικές καταγγελίες να διακινούνται με οργανωμένο τρόπο άρχισε και η εσωτερική αναζήτηση για τη διερεύνηση των συγκεκριμένων (ανύπαρκτων)περιστατικών από την οποία δεν προέκυψε κανένα σχετικό στοιχείο αλλά αντιθετως αποδείχθηκε ότι είναι εντελως ψευδεις και αβασιμες. Τα στοιχεία αυτά είναι στη διάθεση των αρχών, οι οποίες δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας.
Έχουμε όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ζητούμε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση και διαλεύκανση της σκοτεινης αυτης υπόθεσης προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και το σενάριο ψευδους και να αρθεί η θλιβερή αυτή σκιά πάνω από τον οργανισμό μας και τους χιλιάδες ανθρώπους και υποστηρικτές του που ανιδιοτελώς δίνουν και την ψυχή τους για την ευόδωση των στόχων του.
Για την Κιβωτό, το θέμα δεν είναι νομικό αλλά πρωτίστως ηθικό. Παρά ταύτα οφείλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τον οργανισμό, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους, γι’ αυτό και θα ακολουθήσει άμεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψεύδη καταμήνυση".
Με εκτίμηση
Κιβωτός του Κόσμου"

Εχθές άραζα με δύο αλήτες , και οι δύο είχαν κάμποσα γραμμάρια ινδικής κάνναβης μαζί τους. Κοντά ήταν η αστυνομία. Ο ένας είναι πολύ καλός μου φίλος οπότε γούσταρα φουλ να αράξω μαζί του παντελώς ασχέτως με το τι κουβαλάει. Δε φοβήθηκα. Ξέρετε γιατί ; Γιατί δεν είχα ντρόγκια πάνω μου. Θα μπορούσαν να με ψάξουν για ώρες. Δε θα έβρισκαν τίποτα και θα έφευγα κύριος. Άμα ο παππούλης δεν είχε κάνει όντως κάτι παράνομο θα έλεγε "ελάτε ψάξτε" δε θα έκανε μυνήσεις.

Επίσης στις αξιολογήσεις του google υπάρχουν όντως σχόλια πάρα πολύ παλιότερα για τη Κιβωτό λέει πως είναι απαράδεκτοι και αγενείς.

Βλέπεις και απο την άλλη του θρήσκους συναθρώπους μας (που θα κράξουν τον Τάκη που τα έφτιαξε με τον Μπάμπη) να υπερασπίζονται τον πάτερ. Τέλος για αυτούς που λένε για τα παλιότερα ρε σεις και τότε γίνονταν απλά όταν έπαιζα στις ειδήσεις εννούσαν ψιλά γράμματα

Υ.γ. Ρε σεις παιδιά της πιάτσας είστε να πούμε. Μπείτε στη σελίδα τους και κοζάρετε ματάκια.
Υ.γ. Αν και σε γενικές

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.145
Πόντοι
5.006
Τα τελευταία 20 χρονια η σφαλιάρα σε ενα μικρο παιδι θεωρείται σωματική κακοποίηση, με αυτη την λογικη ολα τα παιδια που εχουν γεννηθεί απο την δεκαετια του 90 και πισω ειναι σωματικα κακοποιημένα.
Και ρωταω εγω οταν ποια εχεις δοκιμάσει ολες τις μορφες τιμωρίας σε ενα παιδί και αυτο συνεχίσει να αρνείται να συμμορφωθεί και δημιουργεί πρόβλημα στο οικογενειακο περιβάλλον, στο σχολείο, στην γειτονιά δεν θα πρεπει να πεσει καποια σφαλιάρα;;; Δεν εννοω να το σπαμε στο ξυλο συστηματικά και για ψυλλου πήδημα αλλα μια σφαλιάρα μια στο τοσο σε ενα δύσκολο παιδι δεν νομιζω οτι θα επρεπε να θεωρείται κακοποίηση.

αυτα παλια τυπε...τωρα κυβερνανε οι mettoδες και η πολιτικη ορθοτητα...ατομα δηλαδη που τα εχουν βρει ολα ετοιμα και δεν εχουν ζησει ποτε σε πραγματικη κοινωνια, παρα μονο μεσα σε τουιτερ....
γι αυτο και βλπεις τα τελευταια χρονια κυριαρχες αποψεις του στυλ "τα παιδια δεν τα χτυπαμε ουτε με τριανταφυλλο", "ο δραστης θα σωφρονιστει", "μην λες τον πουστη, πουστη" και λοιπες τετοιες πιπες...
8d1.jpg

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.006
Πόντοι
20.686
αυτα παλια τυπε...τωρα κυβερνανε οι mettoδες και η πολιτικη ορθοτητα...ατομα δηλαδη που τα εχουν βρει ολα ετοιμα και δεν εχουν ζησει ποτε σε πραγματικη κοινωνια, παρα μονο μεσα σε τουιτερ....
γι αυτο και βλπεις τα τελευταια χρονια κυριαρχες αποψεις του στυλ "τα παιδια δεν τα χτυπαμε ουτε με τριανταφυλλο", "ο δραστης θα σωφρονιστει", "μην λες τον πουστη, πουστη" και λοιπες τετοιες πιπες...
8d1.jpg
Προπαγάνδα των ψυχιάτρων& ψυχολόγων για να τους έχουν αύριο πελάτες.
Συν τις φαρμακευτικές που θα πασάρουν τόνους χάπια.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.137
Πόντοι
456
Αν και διαφωνώ με αυτά που λέτε αλλά συμφωνώ ότι οι περισσότεροι ψυχολόγοι / ψυχίατροι είναι σκατοφάρα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.145
Πόντοι
5.006

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456
Ακούστε τι ανέβασε μόλις στο φατσομπούκι ο παπα Αντώνης.

"Θέλουμε να δηλώσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι οι καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φιλοξενούνται σε Κυριακάτικη εφημερίδα είναι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικές.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι σχετικές καταγγελίες να διακινούνται με οργανωμένο τρόπο άρχισε και η εσωτερική αναζήτηση για τη διερεύνηση των συγκεκριμένων (ανύπαρκτων)περιστατικών από την οποία δεν προέκυψε κανένα σχετικό στοιχείο αλλά αντιθετως αποδείχθηκε ότι είναι εντελως ψευδεις και αβασιμες. Τα στοιχεία αυτά είναι στη διάθεση των αρχών, οι οποίες δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας.
Έχουμε όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ζητούμε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση και διαλεύκανση της σκοτεινης αυτης υπόθεσης προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και το σενάριο ψευδους και να αρθεί η θλιβερή αυτή σκιά πάνω από τον οργανισμό μας και τους χιλιάδες ανθρώπους και υποστηρικτές του που ανιδιοτελώς δίνουν και την ψυχή τους για την ευόδωση των στόχων του.
Για την Κιβωτό, το θέμα δεν είναι νομικό αλλά πρωτίστως ηθικό. Παρά ταύτα οφείλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τον οργανισμό, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους, γι’ αυτό και θα ακολουθήσει άμεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψεύδη καταμήνυση".
Με εκτίμηση
Κιβωτός του Κόσμου"

Εχθές άραζα με δύο αλήτες , και οι δύο είχαν κάμποσα γραμμάρια ινδικής κάνναβης μαζί τους. Κοντά ήταν η αστυνομία. Ο ένας είναι πολύ καλός μου φίλος οπότε γούσταρα φουλ να αράξω μαζί του παντελώς ασχέτως με το τι κουβαλάει. Δε φοβήθηκα. Ξέρετε γιατί ; Γιατί δεν είχα ντρόγκια πάνω μου. Θα μπορούσαν να με ψάξουν για ώρες. Δε θα έβρισκαν τίποτα και θα έφευγα κύριος. Άμα ο παππούλης δεν είχε κάνει όντως κάτι παράνομο θα έλεγε "ελάτε ψάξτε" δε θα έκανε μυνήσεις.

Επίσης στις αξιολογήσεις του google υπάρχουν όντως σχόλια πάρα πολύ παλιότερα για τη Κιβωτό λέει πως είναι απαράδεκτοι και αγενείς.

Βλέπεις και απο την άλλη του θρήσκους συναθρώπους μας (που θα κράξουν τον Τάκη που τα έφτιαξε με τον Μπάμπη) να υπερασπίζονται τον πάτερ. Τέλος για αυτούς που λένε για τα παλιότερα ρε σεις και τότε γίνονταν απλά όταν έπαιζα στις ειδήσεις εννούσαν ψιλά γράμματα

Υ.γ. Ρε σεις παιδιά της πιάτσας είστε να πούμε. Μπείτε στη σελίδα τους και κοζάρετε ματάκια.
Υ.γ. Αν και σε γενικές
Τυπε αν σας κάναν πέσιμο οι μπάτσοι κ ο πολύ καλός σου φίλος πέταγε τα καριολικια κ την έκανε κ τσιμπαγανε εσένα ..
Θα μπορούσες να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας;

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Ότι και να γράφετε εγώ χέρι σε παιδί δεν σηκώνω ,δεν έχει να κάνει με την πολιτική ορθότητα,κάθε εποχή έχει τα διαφορετικά ήθη ,αν θεωρείτε να πλακωσετε στο ξύλο ένα παιδί να το κοιτάξετε, δείτε διάσημους τραγουδιστές καλλιτέχνες που δεχόντουσαν τέτοια συμπεριφορά από γονείς,όλοι στα ναρκωτικά πέσανε και στο ποτό

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Ότι και να γράφετε εγώ χέρι σε παιδί δεν σηκώνω ,δεν έχει να κάνει με την πολιτική ορθότητα,κάθε εποχή έχει τα διαφορετικά ήθη ,αν θεωρείτε να πλακωσετε στο ξύλο ένα παιδί να το κοιτάξετε, δείτε διάσημους τραγουδιστές καλλιτέχνες που δεχόντουσαν τέτοια συμπεριφορά από γονείς,όλοι στα ναρκωτικά πέσανε και στο ποτό
:confused::confused::confused:
Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ.gif

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.302
Πόντοι
4.546
Θες να πεις ότι αν οι διάσημοι τραγουδιστές καλλιτέχνες δεν έτρωγαν σφαλιάρες δε θα γινόντουσαν πρεζάκια :confused:

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Aκριβώς.

Δείτε τη συνέντευξη στην ΕΡΤ. Είναι 16 + λεπτά. Φαίνονται πολλά πράγματα εκεί και στον τρόπο που μιλάνε και σε αυτά που λένε και κυρίως σε αυτά που δε λένε και τη γλώσσα του σώματος. Εκφράσεις, κινησιολογία κλπ. Υπάρχουν κάποια πράγματα από τα οποία μπορώ να καταλάβω αν ένας άνθρωπος λέει ψέματα ή κρύβει κάτι. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν μου φαίνονται και τόσο αθώοι.

Εμένα πάντως η τοποθέτηση τους και ο τρόπος μου μίλαγαν μου θύμισαν τη συνέντευξη της "μανας" με τον σκουλαρικάκια από την Πάτρα λίγο πριν αρχίσουν τα όργανα....

Δεν θα μου κάνει εντύπωση να βγουν και "άπλυτα" της παπαδιας στη φόρα ....

Αναμείνατε....

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Η εμφάνιση του παπά , ο τρόπος του , και αυτά που είπε είναι τουλάχιστον αλλοπρόσαλλα και αντιφατικά ,και ήταν φοβισμένος και σε πανικό .Η παπαδιά είχε στυλ , εγώ κάνω κουμάντο , ενώ δεν είχε ίχνος συναίσθησης , ήταν ψυχρή ,και είχε στυλ κουτοπόνηρης κατινας ,πλέκοντας το εγκώμιο της , κάνοντας επίθεση για άμυνα και λέγοντας χονδρές μαλακίες .

Μετά από όλο αυτό δεν φταίει ο κόσμος .Πχ θα μπορούσαν να πουν απλά και για αρχή , ότι θα ερευνήσουν και οι ίδιοι τις καταγγελίες και ότι εάν αληθεύουν θα είναι αμείλικτοι με τους υπαίτιους .

Αντί αυτού υποστήριξαν ότι έκαναν έρευνα , ότι την ολοκλήρωσαν και ότι όλα είναι ψέματα κτλ Ενώ ταυτόχρονα υποστήριξαν ότι μόλις πριν λίγες ώρες έμαθαν για τις καταγγελίες κτλ και γενικά οι αντιφάσεις τους και τα “επιχειρήματα” τους σπάνε καρύδια σε κενό αέρος .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom