Νέα

Κιβωτός του Κόσμου, «Μας κλείδωναν για μήνες, δεν μας τάιζαν»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariosbell

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
714
Πόντοι
81
Λίγο μούφα μου φαίνονται αυτές οι καταγγελίες....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
κύριοι θα ξαναγράψω, μην προτρέχουμε...

μπορεί ο πάτερ αντώνιος να θέλει φτύσιμο, μπορεί όμως και είναι κατασκευάσματα οι κατηγορίες.
μπορεί επίσης να έχουν συμβεί κάποια περιστατικά, πχ κακής συμπεριφοράς απέναντι σε παιδιά ή ό,τι άλλο, που να είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο έργο της κιβωτού. μεμπτά μεν αλλά μην ξεχνάμε πως πλέον η οργάνωση είναι μεγάλη, απόλυτος έλεγχος από τον ίδιο τον ιερέα παντού ΔΕΝ υφίσταται πλέον εκτιμώ.
να βάλω μέσα σε όλα αυτά και τυχόν κακόβουλες κατηγορίες από ανθρώπους που έμειναν στην απ'έξω σε άλλα θέματα. η κιβωτός εκτιμώ πως διαχειρίζεται πια πολύ χρήμα, δεν υποννοώ τον πάτερ αντώνιο, αλλά σε χαμηλότερα επίπεδα δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν υπάρχει ρεμούλα.

το δεδομένο είναι πως η πλήρης απαξίωση πρέπει και οφείλει να αποδειχθεί κι όχι απλά να αναπαράγεται ούτε εδώ, ούτε στα κανάλια.

κάτι ακόμα.
α. αυτό που είπε δυο φορές - περί παιδιών που τον εσωτερικό τους θυμό και προβλήματα μπορεί να τα βγάζουν στη δομή - είναι μια πιθανότητα. δεν είναι άσχετο. ομοίως παιδιά που τους απαγορεύτηκαν πράγματα και το κρατάνε. ας μην τα εξιδανικεύουμε επειδή τότε ή τώρα ήταν 13, 15 ή 20 ετών. μια χαρά ικανά για τα πάντα είναι, ειδικά αν υποκινηθούν...(χωρίς να λέω ότι αυτό ισχύει, ως πιθανότητα το αναφέρω).
β. βλέποντας τον πάτερ και την παπαδιά στα κανάλια παρατηρώ το εξής. ο πάτες αντώνιος ΔΕΝ είναι ετοιμόλογος, γενικά δεν έχει λέγειν. αυτό συνήθως ΔΕΝ είναι το συνηθισμένο σε ανθρώπους που διαπράττουν τέτοιες πράξεις και οι οποίοι το έχουν το επικοινωνιακό...
επιπλέον μου φάνηκε ειλικρινά συντετριμμένος από την όλη ιστορία.
η παππαδιά πάλι φαίνεται αρκετά πιο τσαούσα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.792
Πόντοι
41.129
Παντου σαπιλα και παρακμη, δεν ειναι να εμπιστευεσαι τιποτα και κανεναν.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846

μπορεί ο πάτερ αντώνιος να θέλει φτύσιμο, μπορεί όμως και είναι κατασκευάσματα οι κατηγορίες.
μπορεί επίσης να έχουν συμβεί κάποια περιστατικά, πχ κακής συμπεριφοράς απέναντι σε παιδιά ή ό,τι άλλο, που να είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο έργο της κιβωτού. μεμπτά μεν αλλά μην ξεχνάμε πως πλέον η οργάνωση είναι μεγάλη, απόλυτος έλεγχος από τον ίδιο τον ιερέα παντού ΔΕΝ υφίσταται πλέον εκτιμώ.
να βάλω μέσα σε όλα αυτά και τυχόν κακόβουλες κατηγορίες από ανθρώπους που έμειναν στην απ'έξω σε άλλα θέματα. η κιβωτός εκτιμώ πως διαχειρίζεται πια πολύ χρήμα, δεν υποννοώ τον πάτερ αντώνιο, αλλά σε χαμηλότερα επίπεδα δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν υπάρχει ρεμούλα.

το δεδομένο είναι πως η πλήρης απαξίωση πρέπει και οφείλει να αποδειχθεί κι όχι απλά να αναπαράγεται ούτε εδώ, ούτε στα κανάλια.

κάτι ακόμα.
α. αυτό που είπε δυο φορές - περί παιδιών που τον εσωτερικό τους θυμό και προβλήματα μπορεί να τα βγάζουν στη δομή - είναι μια πιθανότητα. δεν είναι άσχετο. ομοίως παιδιά που τους απαγορεύτηκαν πράγματα και το κρατάνε. ας μην τα εξιδανικεύουμε επειδή τότε ή τώρα ήταν 13, 15 ή 20 ετών. μια χαρά ικανά για τα πάντα είναι, ειδικά αν υποκινηθούν...(χωρίς να λέω ότι αυτό ισχύει, ως πιθανότητα το αναφέρω).
β. βλέποντας τον πάτερ και την παπαδιά στα κανάλια παρατηρώ το εξής. ο πάτες αντώνιος ΔΕΝ είναι ετοιμόλογος, γενικά δεν έχει λέγειν. αυτό συνήθως ΔΕΝ είναι το συνηθισμένο σε ανθρώπους που διαπράττουν τέτοιες πράξεις και οι οποίοι το έχουν το επικοινωνιακό...
Αδερφε τον είδα χθες στην εκπομπή της Καινουριου. Τρεις περιπτωσεις:
(1). Ή είναι συντετριμμένος από όλα αυτά, που χλωμό το κοβω, και δεν ξέρει πως να το διαχειριστει γιατί είναι πολυ αγαθός και αθώος.
(2). Ή τόσα χρόνια νομιζε ότι όλα δουλευαν στον αυτόματο πιλοτο και είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους της δομης, αλλά αποδείχθηκε το αντίθετο...
(3). Ή ο τυπος τα ήξερε όλα, μα όλα, αλλά περιμενε οτι δεν πρόκειται ΠΟΤΈ να τον (τους γιατί δεν είναι ο μόνος ένοχος, αλλά συνένοχος με άλλους ) ανακάλυπταν γιατί τους είχε κερδίσει όλους με την αθωότητα του. Γι αυτό και στο μονοτερμα που τον πεταξε η Καινουργιου και ο Μικρουτσικος στη χθεσινή πρωινη εκπομπή κατάλαβε ότι έρχεται η αρχή του τέλους του...! ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!!
Άλλο ένα στοιχείο είναι ότι όλα βγήκαν στη φόρα ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ το Υπουργείο στέλνει αντιπροσωπεία σε κάθε δομή για διαπιστωση τέτοιων περιστατικων. ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Είτε φανερά, είτε υποχθονια για να έχει πραγματικες διαπιστώσεις και όχι το θεαθήναι. Τι εννοώ θεαθήναι; Όλοι έχουμε περάσει Επιθεωρήσεις στο στρατό, μπουρδελα τα στρατόπεδα όλο το χρόνο και όταν ερχόταν η Επιθεώρηση δουλευαν όλα στην εντέλεια!

Εγώ πιστευω ξεκάθαρα ότι είναι η περιπτωση 3!
Ο ορισμός του χριστιανοπουστα!
Και για να μην παρεξηγηθω, χριστιανοπουστες είναι τα αφεντικά που πριν φάνε σταυροκοπιουντε, που εχουν 20 εικόνες Αγίων στα σπίτια τους, που πηγαινουν συνέχεια εκκλησία, που συνεχεια εξυμνούν τον Θεό και τους Αγίους ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Αδερφε τον είδα χθες στην εκπομπή της Καινουριου. Τρεις περιπτωσεις:
(1). Ή είναι συντετριμμένος από όλα αυτά, που χλωμό το κοβω, και δεν ξέρει πως να το διαχειριστει γιατί είναι πολυ αγαθός και αθώος.
(2). Ή τόσα χρόνια νομιζε ότι όλα δουλευαν στον αυτόματο πιλοτο και είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους της δομης, αλλά αποδείχθηκε το αντίθετο...
(3). Ή ο τυπος τα ήξερε όλα, μα όλα, αλλά περιμενε οτι δεν πρόκειται ΠΟΤΈ να τον (τους γιατί δεν είναι ο μόνος ένοχος, αλλά συνένοχος με άλλους ) ανακάλυπταν γιατί τους είχε κερδίσει όλους με την αθωότητα του. Γι αυτό και στο μονοτερμα που τον πεταξε η Καινουργιου και ο Μικρουτσικος στη χθεσινή πρωινη εκπομπή κατάλαβε ότι έρχεται η αρχή του τέλους του...! ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!!
Άλλο ένα στοιχείο είναι ότι όλα βγήκαν στη φόρα ΠΛΕΟΝ το Υπουργείο στέλνει αντιπροσωπεία σε κάθε δομή για διαπιστωση τέτοιων περιστατικων. ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Είτε φανερά, είτε υποχθονια για να έχει πραγματικες διαπιστώσεις και όχι το θεαθήναι. Τι εννοώ θεαθήναι; Όλοι έχουμε περάσει Επιθεωρήσεις στο στρατό, μπουρδελα τα στρατόπεδα όλο το χρόνο και όταν ερχόταν η Επιθεώρηση δουλευαν όλα στην εντέλεια!

Εγώ πιστευω ξεκάθαρα ότι είναι η περιπτωση 3!
Ο ορισμός του χριστιανοπουστα!
Και για να μην παρεξηγηθω, χριστιανοπουστες είναι τα αφεντικά που πριν φάνε σταυροκοπιουντε, που εχουν 20 εικόνες Αγίων στα σπίτια τους, που πηγαινουν συνέχεια εκκλησία, που συνεχεια εξυμνούν τον Θεό και τους Αγίους ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!!
εγώ πιστεύω ότι είναι 1 και 2.
αλλά ίσως θέλω να πιστεύω...
θα δείξει, πάντως προσωπικά δεν θα προδικάσω αν δε μιλήσει η δικαιοσύνη.
άλλη περίπτωση το όλο πράγμα να ξεκίνησε σωστά και στο δρόμο, όταν γιγαντώθηκε και έπαιζαν άλλα δεδομένα, να άλλαξε το πράγμα. με ή χωρίς τη γνώση του αντώνιου.
θα δείξει

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
εγώ πιστεύω ότι είναι 1 και 2.
αλλά ίσως θέλω να πιστεύω...
θα δείξει, πάντως προσωπικά δεν θα προδικάσω αν δε μιλήσει η δικαιοσύνη.
άλλη περίπτωση το όλο πράγμα να ξεκίνησε σωστά και στο δρόμο, όταν γιγαντώθηκε και έπαιζαν άλλα δεδομένα, να άλλαξε το πράγμα. με ή χωρίς τη γνώση του αντώνιου.
θα δείξει
Εννοείται, αναμένουμε εξελίξεις. Όλοι κάνουμε υποθέσεις. Συμφωνω.
Απλά η ιστορία έχει δείξει ότι οι καριοληδες οι παπαδες τα έχουν ισοπεδώσει όλα! Δεν θα έπρεπε να υπήρχαν εκπρόσωποι θρησκειών. Μόνο βιβλιογραφία. Ο κόσμος να διαβάζει απο το σχολείο για τις θρησκείες, επειτα κατά μόνας. Προσωπικη ενημέρωση για να μην υπάρχει πλυση εγκεφάλου.
Εχω σιχαθεί τα παντα. Ειμαι 43 και συνέχεια βλέπω παπαδες να κανουν μαλακιες. Ευτυχώς που είμαι Μεταλλάς και δε δέχομαι ότι μου πασαρει η σαπια κοινωνία. Σέβομαι όλες τις θρησκείες, όλους τους ανθρώπους το ίδιο. Για να είσαι καλός άνθρωπος δεν πρεπει να στο λέει οποιαδήποτε θρησκεία. Το ξέρεις απλά. Δε χρειάζεται να είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος ή κι εγώ δεν ξέρω τι...
Τεσπα, "εξεφυγαμεν επί του θέματος" όπως θα έλεγε και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Εννοείται, αναμένουμε εξελίξεις. Όλοι κάνουμε υποθέσεις. Συμφωνω.
Απλά η ιστορία έχει δείξει ότι οι καριοληδες οι παπαδες τα έχουν ισοπεδώσει όλα! Δεν θα έπρεπε να υπήρχαν εκπρόσωποι θρησκειών. Μόνο βιβλιογραφία. Ο κόσμος να διαβάζει απο το σχολείο για τις θρησκείες, επειτα κατά μόνας. Προσωπικη ενημέρωση για να μην υπάρχει πλυση εγκεφάλου.
Εχω σιχαθεί τα παντα. Ειμαι 43 και συνέχεια βλέπω παπαδες να κανουν μαλακιες. Ευτυχώς που είμαι Μεταλλάς και δε δέχομαι ότι μου πασαρει η σαπια κοινωνία. Σέβομαι όλες τις θρησκείες, όλους τους ανθρώπους το ίδιο. Για να είσαι καλός άνθρωπος δεν πρεπει να στο λέει οποιαδήποτε θρησκεία. Το ξέρεις απλά. Δε χρειάζεται να είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος ή κι εγώ δεν ξέρω τι...
Τεσπα, "εξεφυγαμεν επί του θέματος" όπως θα έλεγε και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας , είναι τα ιερατεία . Χειραγώγηση , φόβος , επιβολή , διαστρέβλωση , διαστροφή απόλυτη διαπλοκή σε πολίτικο ,και οικονομικό επίπεδο κτλ και άλλα πολύ χειρότερα .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Αγαπητά μέλη. Στο σάιτ γράφουν ΣΙΓΟΥΡΑ παλιοί Ομοφυλόφιλοι. Τους καλώ λοιπόν να επιβεβαιώσουν ή να απορρίψουν την πληροφορία ότι ο Πάτερ Αντώνιος, πριν χειροτονηθεί, ψώνιζε άλλους στο τσοντοσινεμά ΣΤΑΡ και στους εν λόγω εραστές δήλωνε το όνομα Αβραάμ, αυτό έχω μάθει

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
O Aσκητης που ειναι σοβαρος ανθρωπος και ξερει τι λεει, εχει γνωσεις, οπως και συνδικαλιστες αστυνομικοι, ειπαν οτι δυστυχως σε δομες ανηλικων, επιδιωκουν να πηγαινουν να εργαστουν, και εθελοντικα, ανωμαλοι που θελουν να βρισκονται κοντα σε παιδια.

Ο πατερ Αντωνιος ειπε οτι καθε μερα δινει αγωνα με τους ανηλικους, γιατι ορισμενοι απο αυτους εχουν παραβατικη συμπεριφορα, και πρεπει διαρκως να προσπαθει ωστε να μην ξεφευγουν τα πραγματα.

Πιστευω ειναι πιθανον να ισχυουν και τα δυο.
Δηλαδη και καποιοι εργαζομενοι να εχουν κανει κακο σε παιδια, αλλα και καποια αλλα παιδια να προσπαθουν να διαβαλλουν τον πατερ Αντωνιο με ψευτικες καταγγελιες.

Σε καθε περιπτωση ο πατερ Αντωνιος ως επικεφαλης εχει ευθυνη. Μενει να δουμε ομως τι μεριδιο ευθυνης εχει, και να μην τα τσουβαλιαζουμε ολα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας , είναι τα ιερατεία . Χειραγώγηση , φόβος , επιβολή , διαστρέβλωση , απόλυτη διαπλοκή σε πολίτικο , διαστροφή ,και οικονομικό επίπεδο κτλ , και άλλα πολύ χειρότερα .
Έτσι είναι αλλά ας μην εμβαθύνουμε. Ο κάθε ένας έχει τις απόψεις του. Ας γραφτουν αυτά σε άλλο νημα. Μπορεί κάποιοι συναγωνιστές να παρεξηγηθουν ή να θιχτουν. Ο κάθε ένας πρεπει να σέβεται τον άλλον.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Πολύ ενδιαφέρον αυτό με το ΣΤΑΡ. Οταν ανήκε στην οικογένεια Φρατζή_ πριν κλείσει ? . Να και το μικρό καλάθι.. >

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.187
Πόντοι
7.885
ΜΚΟ ακούω, παπαδαριο ακούω, σιγουρακι το π@υστριλικι.

Satir0s

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2015
Like
342
Πόντοι
21
Αν δείτε κριτικές στο google η σε διάφορα φόρουμ θα δείτε ότι υπάρχουν σχόλια δεκαετίας που κραζουν τους εργαζόμενους για κακή συμπεριφορά και αδιαφορία.

Δεν υπάρχει περίπτωση το αφεντικο να ΜΗΝ γνωρίζει τίποτα απολύτως για δέκα χρόνια! ! Μην είστε αφελείς ρε, ότι λένε και χειρότερα έχουν συμβεί και το γνωρίζουν όλοι εκεί μέσα απλά δεν μιλάνε γιατι πρώτον φοβούνται και δεύτερον δεν τους νοιάζει η εκμεταλλεύεται και οι ίδιοι την κατάσταση.

Όπως είχε γίνει και με τους ηθοποιούς που όλοι ξέραν ποιοι παρενοχλουσαν ποιους αλλά ΜΟΚΟ! Γιατί παίζονται καριέρες και εκατομμύρια από πίσω.

Είμαστε η χειρότερη φάρα, το έχουμε στο DNA μας όλοι μας το κακό και την βρωμιά και την εκμετάλλευση.
Γκουγκλαρετε eyebleach reddit, livegore, και διαβάστε πόσο αποτρόπαια συμβαίνουν στον κόσμο για να ξεστραβωθειτε. Εκεί θα μάθετε τι πραγματικά σημαίνει κόλαση.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.994
Πόντοι
6.515
απο την εκκλησια της Ελλαδας δηλωσαν οτι του ειχαν προτεινει καποιας μορφης βοηθεια-ελεγχο και αρνηθηκε

ο αρχιεπισκοπος δηλωσε οτι ειναι ιδιωτικη δομη και η εκκλησια δεν ειχε λογο

απο την αλλη ο κοσμος και οι χορηγοι πιο ευκολα ανοιγουν την πορτα σε ενα ρασοφορο παρα σε εναν κουστουματο :confused: :confused: :confused: :think:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.140
Πόντοι
456

κάτι ακόμα.
Η παπαδιά φαίνεται πολύ πιο στραβομούτσουνη όντως.
Πάντως σε γενικές γραμμές άμα δε θες να σε κατηγορήσουν ότι γαμάς παιδιά προσπάθησε να μη τα γαμάς εξ αρχής !

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.301
Πόντοι
1.056

Η συνταρακτική μαρτυρία του εφήβου για ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο​

Δέκα καταθέσεις έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, ξυλοδαρμούς αλλά και μαύρη εργασία σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου». Οι καταθέσεις στοχεύουν ένα πρόσωπο: τον πατέρα Αντώνιο, την «ψυχή» της Κιβωτού του Κόσμου, μια μορφή «αγιοποιημένη» και υπερκομματική.

Κομβική θεωρείται η 7 σελίδων κατάθεση ενός 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου στην Κιβωτό του Κόσμου, που δημοσιεύει η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της Κυριακής»

Ο 19χρονος βρέθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ. «Στη θάλασσα έβαζε το χέρι του μέσα στο μαγιό μου» καταγγέλλει ο νεαρός άνδρας για τον πατέρα Αντώνιο.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Παντως μια συγγενης μου οταν ειχε παει τροφιμα χριστουγεννιατικα στην συγκεκριμενη δομη και ειχε ζητησει να φαει μαζι με τα παιδια λογω χριστουγεννων της ειχαν αρνηθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom