Νέα

Κιβωτός του Κόσμου, «Μας κλείδωναν για μήνες, δεν μας τάιζαν»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.519
Πόντοι
9.931
αλλο "τεραστιο" σκανδαλο ανακαλυψε το πορνο-mega

απο γυναικα που της κρατουσαν και φροντιζαν το παιδι της ζητηθηκε να προσφερει βοηθεια στην κουζινα :headbang:

τυποι αρχιζω να πιστευω οτι η πλυση του μυαλου για τα εμβολια ηταν μονο η αρχη :confused:
Ε ναι ρε τυπε κανονικά επρεπε να κάθεται ολοι μερα να ξύνει το μουνι της βλέποντας Μουτσινα και να της φτιάχνουνε μαλλιά και νύχια, εννοείται δωρεάν!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.955
Πόντοι
3.656
τα πράγματα είναι σοβαρά ...
ο άλλος καταγγέλει ότι του έδωσαν φάπα όταν τον έπιασαν να καπνίζει στα 12 ....

οι πατεράδες μας σπίτι δεν θα τα έκαναν αυτά !
φάπες ; Μόνο κλωτσιές.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.760
Πόντοι
7.195
ο αρχηγός του Χαμόγελου ο δημοσιοσχεσίτης είπε ότι είχε μαγείρισσα κάποια, που παιδί που έκανε αταξία του έδωσε πιπέρι (το ξέρω για παλιό προσκοπικό καψόνι) αυτό το είπε εγκληματικό κακούργημα, την απέλυσε και της έκανε αναφορά στον εισαγγελέα.. Και μ αυτό έμπλεξε και την Κιβωτό, ότι αυτή δούλευε εκεί πριν, ή μετά, κάτι τέτοιο. Για το μπούτσο καβάλα..

Πάντως τη μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε η ανακοίνωση του Ιερώνυμου, πολύ μίσος, φαίνεται ο κυρ Αντώνης τον έγραφε εντελώς στ αρχίδια του και από λεφτά ούτε ευρώ..

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.760
Πόντοι
7.195
Έτσι είναι
Παλιά έκαναν χειρότερα πράγματα σε θέμα αυστηρότητας
Τώρα λίγο να φωνάξουν έρχονται αντιμέτωποι με κατηγορίες
και το χουν πιά φυσιολογικό να κουτσογίνεται μάθημα καμμιά δεκαριά φορές στη χρονιά και τις υπόλοιπες αραχτοί στο κινητό. Και λουφαγμένοι μη γίνει στραβή και τους σπάσουν κανα αμάξι..
Τα ΕΠΑΛ είναι το πιό σύντομο ανέκδοτο..

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Μαρτυρίες(του ΛΟΚΟΥ) :

"Προσωπικά με ενοχλούσε και το ότι ήταν επιβεβλημένο να πιστεύουμε στο Θεό. Ήταν υποχρεωτικό σε όλα τα παιδιά, να παρακολουθούν την κατήχηση και να κάνουν νηστεία" .... Έλα.... θα σε έπαιρνε κουκλίτσα μου μια θρησκευτική δομή, εύ να το παίζεις... άθεη, ΧΩΡΙΣ εσύ να ακολουθείς το πρόγραμμά της, είτε θρησκευτικό είτε ότι άλλο κάνουν; Σαν πολύ εξυπνούλα δεν μας το παίζεις, ΜΟΝΗ σου ζήτησες από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΟΜΗ να σε περιθάλψει... ΕΛΕΟΣ!!!

"Στην κατασκήνωση ήμουν ομαδάρχισσα, εργαζόμουν στην κουζίνα, έπλενα ταψιά, πιάτα, βοηθούσα σε ότι χρειάζονταν τα παιδιά. Ουσιαστικά εγώ και κάποια άλλα παιδιά υποκαθιστούσαμε τον ρόλο των εργαζομένων που δεν υπήρχαν." Δηλαδή ΕΣΥ, συνδικαλίστριά μου μελλοντική του αναρχικο-αριστερού τόξου, τι νομίζεις ότι κάνουν τα παιδιά στις κατασκηνώσεις και διάφορες δομές... Κωλοβαράνε όλη μέρα στο τάμπλετ πίνοντας καφέ;;;

"Μετά από αρκετές παρακλήσεις, μου επέτρεψε να φύγω και να μείνω με την μητέρα μου, ωστόσο έπρεπε να πηγαίνω στην Κιβωτό για να κάνω δουλειές. Αφού πέρασε κάποιος χρόνος, κατέληξα να πηγαίνω και στις κηδείες," Τι να πω πια.... ούτε το ΑΠΛΟ κουτί για να δώσει κανένας λίγα χρήματα, δεν μπορούσε να κρατάει το δύτυχο πλάσμα.... Λες και της είπαν να ξεσκατίσει τον νεκρό, να τον πλύνει, στολίσει , κ.λ.π. Έλεος κύριοι της Δομής! Ας προσλαμβάνατε κάποιον για την δουλειά(που με το ζόρι θα έβγαζαν λίγα ευρώ για τα έξοδα και την οικογένεια του θανόντος)

"Κατάφερα να πάρω μια παράταση για την οικογένειά μου και άρχισα να δουλεύω σε ένα καράβι προκειμένου να βγάλω λεφτά. " Περιορίζονταν και ασφυκτιούσε στην Δομή, που είχε έστω μια ελεγχόμενη ελευθερία κινήσεων, αλλά πήγε να δουλέψει σε ένα κλειστοφοβικό και περιορισμένο χώρο, σε ένα ΚΑΡΑΒΙ και μέσα στα καταστρώματα...!!! Μάιστα μανδάμ...

"Επέστρεψα στην εισαγγελέα και όταν της είπα τι έγινε, μου απάντησε: “Με πήρε τηλέφωνο ο πάτερ και μου είπε πως έσπασες όλα τα αυτοκίνητα των εργαζομένων στο πάρκινγκ της Κιβωτού”. Της εξήγησα πως δεν θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι τέτοιο, αφού αν είχα ακουμπήσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης θα το κατήγγειλε. Τότε μου είπε πως δεν μπορούσε να ασχοληθεί άλλο και με έδιωξε από το γραφείο της»." Στο κόλπο ΚΑΙ η εισαγγελέας τώρα, αλλά η κατηγορίες του Αντώνη ότι βανδάλισε αυτοκίνητα των εργαζομένων, δεν ερευνήθηκαν από την εισαγγελέα περαιτέρω... Το ενδιαφέρον κορυφώνεται με την νεαρά....

"Ο κόσμος έφερνε φαγητά και τα καλύτερα από αυτά πήγαιναν στους υπεύθυνους. Εμείς συνήθως τρώγαμε το ίδιο φαγητό για τρεις ημέρες.>" Ενώ εγώ φίλε, κάθε ημέρα έχω τον προσωπικό μου σεφ(αστέρι Μισελίν, παρακαλώ) να μου ετοιμάζει και να διαλέγω ανάμεσα σε τρεις γκουρμέ σπεσιαλιτέ...

-----------------------------------------------------
Έχω πει τις απόψεις και σε προηγούμενα μηνύματα: αν υπήρξαν σεξουαλικές κακοποιήσεις, να πληρώσει ο υπεύθυνος, το ίδιο με κάποια ακραία τιμωρία - βασανισμός - ξυλοδαρμός. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Τα προηγούμενα όμως, πώς να τα χαρακτηρίσω; Επίσης, κατανοώ το γεγονός πως σε όλες αυτές τις κλειστές και αυστηρές Δομές, με τάση προς την στρατιωτική πειθαρχία, δεν είναι το ιδανικότερο για ανηλίκους, όπως επίσης μπορεί κάποιος εργαζόμενος να φέρεται άσχημα(για οποινδήποτε λόγο, άλλο θέμα αυτό) εκμεταλλευόμενος την όποια έλλειψη κρατικού ελέγχου. Αυτά να ερευνηθούν!
Δεν έχω κάτσει να ασχοληθω με το θεμα και τι ρεπορταζ κάνουν αλλά πραγματικά αν τα βγάλανε αυτά στα κανάλια και οι φωστήρες δημοσιογράφοι τα αναλύουν ως εγκλήματα δεν έχω λόγια.Μέσα από τις δουλειές αυτές μαθαίνεις τα βασικά για να τα κάνεις για τον εαυτό σου, καθαριότητα,φαγητό,εργασία και να έχεις μια σειρά στη ζωή σου.Απλά βασικά πράγματα και τα θεωρούν οι δημοσιογράφοι ως κακοποίηση;Τι να πω πόση κοροιδία και υποκρισία πια από την κοινωνία μας.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
987
Πόντοι
1.011
Εδώ ρε παιδιά φοβάσαι πλέον να την πέσεις σε γκόμενα μην πάει και σε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση! Άμα ρίξεις ένα χαστούκι στο παιδί σου που του λες 10 φορές να μην κάνει κάτι και το κάνει πάλι κινδυνεύεις να σε καταγγείλει κανείς για βία σε ανήλικο! Καλά δεν συζητώ να κλωτσήσεις καμιά γάτα ή σκύλο! Τη γάμησες κανονικά!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Εδώ ρε παιδιά φοβάσαι πλέον να την πέσεις σε γκόμενα μην πάει και σε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση! Άμα ρίξεις ένα χαστούκι στο παιδί σου που του λες 10 φορές να μην κάνει κάτι και το κάνει πάλι κινδυνεύεις να σε καταγγείλει κανείς για βία σε ανήλικο! Καλά δεν συζητώ να κλωτσήσεις καμιά γάτα ή σκύλο! Τη γάμησες κανονικά!
Δηλαδή τύπε θα ήταν καλύτερα τα πράγματα εάν είχε κανείς την ελευθερία να χτυπάει το παιδί του κατα την κρίση του και να κλοτσάει γάτες και σκύλους χωρίς πρόβλημα?

Η επιστήμη που λέει ότι τα παιδιά δεν μαθαίνουν ούτε με το ξύλο ούτε με τις φωνές ούτε με τις τιμωρίες δηλαδή πάει περίπατο?

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
987
Πόντοι
1.011
Φίλτατε αυτό κατάλαβες από το κέιμενο ? Επίσης η επιστήμη ειδικά είναι κάτι που αλλάζει συνεχώς! Το ότι τώρα λένε αυτό δε σημαίνει ότι είναι και το τέλειο! Το ψάχνουν και οι επίστημονες συνεχώςμ σε 1 δεκαετία άλλα θα είναι τα δεδομένα!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Φίλτατε αυτό κατάλαβες από το κέιμενο ? Επίσης η επιστήμη ειδικά είναι κάτι που αλλάζει συνεχώς! Το ότι τώρα λένε αυτό δε σημαίνει ότι είναι και το τέλειο! Το ψάχνουν και οι επίστημονες συνεχώςμ σε 1 δεκαετία άλλα θα είναι τα δεδομένα!
Αυτό κατάλαβα αφού αυτό δεν έγραψες?

Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνιολόγοι λένε ότι οποιαδήποτε μορφή βίας..σωματική η λεκτική έχει την αντίθετη επίδραση στα παιδιά από αυτήν που θες. Εξηγώ...μπορεί αν πλακώσεις το παιδί σου στο ξύλο να κάνει αυτό που θες...να σταματήσει να κάνει φασαρία πχ..αλλά του δημιουργείς αισθήματα μίσους προς εσένα και το κυριότερο του μαθαίνεις ότι τον άλλον τον κανείς να σκάει με τα χαστούκια.

Και μια μέρα μεγαλώνει το παιδί σου και πάει σχολείο και όταν τσακώνεται με τον φίλο του τον σπάει στο ξύλο για να σκάσει. Και το ακόμα χειρότερο? Όταν εσύ είσαι γέρος και το παιδί σου σε περνάει στο ύψος...του λες σκάσε...και σου λέει ''σκάσε εσύ μη σε αρχίσω στα χαστούκια''...και μετά αναρωτιέσαι γιατί..αλλά έτσι του έμαθες.

Προφανώς δεν μιλάω για σένα...μιλάω γενικά.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Μαααάρτινος ο Θεός
Μαααάρτινος ισχυρός
Μαααάρτινος αθάνατος
ελέησον ημάς
:priest:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.413
Πόντοι
27.261
απο ανωμαλια σε ανωμαλια παμε...

315092107_10229936753993694_2526653173116573818_n.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.141
Πόντοι
5.006
Δηλαδή τύπε θα ήταν καλύτερα τα πράγματα εάν είχε κανείς την ελευθερία να χτυπάει το παιδί του κατα την κρίση του και να κλοτσάει γάτες και σκύλους χωρίς πρόβλημα?

Η επιστήμη που λέει ότι τα παιδιά δεν μαθαίνουν ούτε με το ξύλο ούτε με τις φωνές ούτε με τις τιμωρίες δηλαδή πάει περίπατο?
ποια επιστημη το λεει ρε τυπε?η επιστημη της πολιτικης ορθοτητας???
δηλαδη εμεις πως μαθαμε?σφαλιαρες δεν φαγαμε????
εχετε μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα και μεγαλοποιειτε τα πραγματα...ολοι φαγαμε καμια σφαλιαρα στην ζωη μας...δεν λεμε οτι μας στειλανε στο νοσοκομειο, αλλα τα παιδια πολλες φορες δεν καταλαβαινουν και χρειαζονται πιο δραστικα μετρα...
:confused: :confused: :confused:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
εχετε μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα και μεγαλοποιειτε τα πραγματα...ολοι φαγαμε καμια σφαλιαρα στην ζωη μας...δεν λεμε οτι μας στειλανε στο νοσοκομειο, αλλα τα παιδια πολλες φορες δεν καταλαβαινουν και χρειαζονται πιο δραστικα μετρα...
Έτσι...το παιδί την θέλει τη φάπα του, τον σκύλο δεν τον χτυπάμε ποτέ!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Τύπε ράο πάο τα πράγματα αλλάζουν. Παλιότερα επίσης νόμιζαν ότι είναι οκ ο δάσκαλος στο σχολείο να χτυπάει τα παιδιά με τη βέργα. Σήμερα αν σηκώσει χέρι ο δάσκαλος θα πάει κατευθείαν στον εισαγγελέα.

Αυτά είναι διότι η κοινωνία εξελήσεται δεν μένει στάσιμη και οι ιδέες αλλάζουν. Η πολιτική ορθότητα δεν έχει θέση στο θέμα των παιδιών...είναι για τα μίντια...στα παιδιά δεν πρέπει κανείς να σηκώνει χέρι...και φωνή ακόμα με μέτρο. Οποίος βαριέται να λέει στο παιδί του 1.000.000 φορές ''αυτό δεν είναι σωστό'' αλλά πρωτιμαει να του τραβάει μια σφαλιάρα για "να μάθει" ας μη γίνει γονέας.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456

Τα έχουμε μπερδέψει λίγο.Θες να μας πεις ότι το 5χρονο καταλαβαίνει τι σημαίνει κοινωνική συμπεριφορά και κάθεσαι και του κάνεις διάλογο.Προφανώς και του μιλάς αλλά υπάρχουν ήσυχα και υπάκουσα παιδιά από τη φύση τους και υπάρχουν και άτακτα.Εκεί τους δίνεις καμία αν δεν καταλαβαίνουν από εκεί και μετά δουλεύεις μαζί τους για να διοχετεύσουν την ζωηράδα τους σε παραγωγικά για αυτά πράγματα.Μην πας στο άκρο που παλιά θέλανε οι γονείς της ησυχία τους και τους ρίχνανε μία και τους λέγανε στο δωμάτιο τώρα αμέσως.Και σήμερα μη νομίζεις επειδή δεν τα βαράνε;Τους πετάνε ένα τάμπλετ από 4 χρονών και αυτό ήταν.Κόλλησαν εκεί τα μικρά και δεν κουνιούνται.Νομίζεις ότι είναι καλό αυτό;Τα λέμε σε 10 χρόνια τι θα πουν οι επιστήμονες.Μην ξεχνάς οι επιστήμονες αναλύουν και βγάζουν συμπέρασμα.Άρα;πρώτα θα γίνει η μαλακία και μετά θα συμπεράνουμε.Άρα απο εσένα εξαρτάται εξαρχής.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.886
Πόντοι
6.056
Kαλα τα λες ρε Τακη,γιατι αυτοι που πηγαν και νοσοκομειο τι παθανε δηλαδη?Παπαριες λεει ο Σαουλ,για πες και τι γινεται οταν δεν καταλαβαινουν οι ενηλικες?Εκει παμε σε πιο δραστικα μετρα?:confused::confused::confused::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom