Νέα

Κινητα Prestigio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostakis_ss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
οχι αλλα το ειδε ενας φιλος μου και θα του το παραγγειλω.ειναι καινουριο.
απο το τιμμυ 128 εχω φερει 4 και μετα ολο 4πυρηνα.
εγω σε λιγο καιρο θα παραγγειλω το 8πυρηνο...θα πουλησω το δικο μου κανενα 120αρι και θα φερω 6ιντσο

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
οχι αλλα το ειδε ενας φιλος μου και θα του το παραγγειλω.ειναι καινουριο.
απο το τιμμυ 128 εχω φερει 4 και μετα ολο 4πυρηνα.
εγω σε λιγο καιρο θα παραγγειλω το 8πυρηνο...θα πουλησω το δικο μου κανενα 120αρι και θα φερω 6ιντσο

Καλά τα timmy? Περιμένω να έρθει ένα τετραπύρινο προς το τέλος του μήνα...

Εκτός από τα 8 πύρηνα (που θα είναι διαστημικά) αν και δεν ξέρω και κατά πόσο πιο γρήγορα θα είναι (αφού και τα τετραπύρηνα λόγω custom λειτουργικού πετάνε) αξίζει και το ZTE Grand S Lite με το gorilla glass!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καλά τα timmy? Περιμένω να έρθει ένα τετραπύρινο προς το τέλος του μήνα...

Εκτός από τα 8 πύρηνα (που θα είναι διαστημικά) αν και δεν ξέρω και κατά πόσο πιο γρήγορα θα είναι (αφού και τα τετραπύρηνα λόγω custom λειτουργικού πετάνε) αξίζει και το ZTE Grand S Lite με το gorilla glass!
Το τιμμυ ειναι ενα τιμιο τηλεφωνο για τα λεφτα του για αυτον που κανει μετρια χρηση και δε θελει να δωσει πολλα λεφτα.
Καλο φαινεται και το ζτε αλλα το 8πυρηνο θα ειναι εξωπραγματικο.
περιμενω να πεσει κ λιγο η τιμη του...
δε νομιζω να υπαρχει αλλο 8πυρηνο στην αγορα...

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Το τιμμυ ειναι ενα τιμιο τηλεφωνο για τα λεφτα του για αυτον που κανει μετρια χρηση και δε θελει να δωσει πολλα λεφτα.
Καλο φαινεται και το ζτε αλλα το 8πυρηνο θα ειναι εξωπραγματικο.
περιμενω να πεσει κ λιγο η τιμη του...
δε νομιζω να υπαρχει αλλο 8πυρηνο στην αγορα...

Ούτε 8-πύρηνα υπάρχουν ούτε τετραπύρηνα τόσο γρήγορα. Και όλα αυτά λόγω λειτουργικού. Τα επώνυμα φορτώνουν ένα κάρο εφαρμογές δικές τους και καθυστερούν αφάνταστα. Το κινητό που έχω φαντάσου ανοίγει πλήρως (από απενεργοποιημένο) σε 4 δευτερόλεπτα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ούτε 8-πύρηνα υπάρχουν ούτε τετραπύρηνα τόσο γρήγορα. Και όλα αυτά λόγω λειτουργικού. Τα επώνυμα φορτώνουν ένα κάρο εφαρμογές δικές τους και καθυστερούν αφάνταστα. Το κινητό που έχω φαντάσου ανοίγει πλήρως (από απενεργοποιημένο) σε 4 δευτερόλεπτα.
ποιο εχεις?

OP
OP
kostakis_ss

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
gusmx5 πολυ καλα κανεις και σνομπαρεις τις κωλοεταριες εδω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μαλλον για πρεστιτζιο με κοβω θα δουμε  :grin: :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
gusmx5 πολυ καλα κανεις και σνομπαρεις τις κωλοεταριες εδω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μαλλον για πρεστιτζιο με κοβω θα δουμε  :grin: :grin:
Φιλε μας εχουν για μαλακες...
αμα ψαξεις στην αγορα θα βρεις τα ιδια τηλεφωνα τουλαχιστον 200 ευρω κατω απο οτι τα δινουν αυτοι.

OP
OP
kostakis_ss

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
και λιγα μας κανουν..αφου μια φιλη πηγε εδωσε 600ευρω για ενα γκαλαξυ  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Και όμως software-ικα η κάμερα φτάνει και τα 12MP. Η ανάλυση μπορεί να μην είναι επιπέδου iphone αλλά είναι πολύ ανώτερη κινητών αξίας 400 ευρώ. Άσε που με το κατάλληλο προγραμματάκι από android market κανει image corrections που θα ζήλευε και iphone.

Δεν στα λέω για να σε πείσω να πάρεις. Δε με απασχολεί αυτό, Άλλωστε και εγώ στον 1 χρόνο θα δω τι μπορεί να έχει βγάλει από προβλήματα. Πάντως μέχρι στιγμής δεν το αλλάζω με τίποτα και ειδικά μετά από τις μετρήσεις SAR ακτινοβολίας που κάναμε σε εργαστήριο και είναι κατά πολύ κατώτερες ενός iphone

Σε πιστευω, γιατι ειχα για 3 μηνες ενα κινεζικο δυπηρινο με 4,2 εκδοση, αλλα φτηνο των 50€ εκτος της καμερας που ηταν χαλια, οτι κανει πχ ενα σονυ των 150€ εκανε και εκεινο, το εδωσα λογω καμερας και ημουν αναμεσα σε πρεστιτζιο και σονυ, δεν ηθελα να δωσω 150€ για κινεζικο, τελικα διαλεξα σονυ, απο την μια μερια να σου πω την αληθεια νιωθω ψιλομαλακας...

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Άσε τα πρεστίζιο και τα παστίζιο και μπες chinavasion.com

Σύγκρινε τιμές και χαρακτηριστικά και θα καταλάβεις ότι και το πρεστιζιο είναι ακριβότερο κατά 60-70 ευρώ. Απλά δες τι έχει...

OP
OP
kostakis_ss

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εγινε φιλος παω να φαω κανα παστιτσιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Prestigio Unveils Their First Two Windows Phone Devices

URL]]

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
Σαν τα ZerPhones δεν είναι αλλά την κάνουν τη δουλειά τους ντάξει.

Επισκέπτης
o zer που τα πουλαει τα κνητα και εκανε 7 μαγαζια γωνια ολοι τον χλευαζουνε και καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom