Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.787
- Πόντοι
- 3.715
τα ΕΓΕΔ δεν είναι πάντως μια άσχημη επιλογή.Ορίστε; Το 2012 τι είχαμε;
Ανάπτυξη;;
τα ΕΓΕΔ δεν είναι πάντως μια άσχημη επιλογή.Ορίστε; Το 2012 τι είχαμε;
Ανάπτυξη;;
Οκ, τα φοβάμαι όμως λόγω ομολόγων, αν και ΞΈΡΩ ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα.τα ΕΓΕΔ δεν είναι πάντως μια άσχημη επιλογή.
δεν είναι, έντοκα γραμμάτια δημοσίου είναι, δεν είναι και μακράς διάρκειας, μέγιστη διάρκεια νομίζω 12μηνο, δες και πιο μικρής διάρκειας, 3μηνο, 6μηνο ίσως.Οκ, τα φοβάμαι όμως λόγω ομολόγων, αν και ΞΈΡΩ ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Για να ξεφυγουμε λιγακι απο τα καθημερινα μαγκες και επειδη μαυρισε η ψυχη μας τελευταια, εχω ερωτηση:
Λοιπον, εχω πελατολογιο και παραγγελιες για να παρω περιπου στο ενα εκατομμυριο (πανω σε κλαδο που εργαζομουν επι χρονια).
Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω τα χρηματα να ξεκινησω την εταιρεια που απαιτειται, να αγορασω εξοπλισμο κτλ κτλ...
Τι λυσεις προτεινετε σε αυτο?
Εχετε κανει δικες σας επιχειρησεις απο το μηδεν?
Να πω οτι στον τομεα που θελω να μπω, αυτο που θα χτισω ειναι μοναδικο στην ευρωπη, και απο πολλες μεριες win win και για εμενα και για τους επιχειρηματιες.
Δυνατοτητα προκαταβολης δεν υφισταται (ναι μεν εχω κανει τις συζητησεις, αλλα δεν εχω τετοιο θαρρος να παρω χρημα μπροστα διχως να.πεσουν υπογραφες και δειγματα).
Το κεφαλαιο που απαιτειται δεν ειναι μεγαλο (50.000) και οι ηδη κλεισμενες προσυμφωνιες.ειναι στα 180.000 ευρω.
Για δωστε λυσεις οσοι εμπειροι απο επιχειρησεις ειστε εδω
Δραστηριοποιηση απο την αθηνα, θεσσαλονικη και ολα τα νησια καθως και ιρλανδια, αγγλια,.
ρε μουνη @Νίπλης ...ποσους κλωνους εχεις??????Οποιαδηποτε συμβουλη για εύρεση κεφαλαιου η επενδυτη ειναι χρυσαφι μιας και τα χρονικα περιθωρια μικραινουν
Oτι η Θηβα δεν εχει παραλιες....Και με δουλευειςΥποψιάζεσαι κάτι?
Eχει κι αλλους δαγκανιαρηδες το σαη????δεν προλαβαινω να εχω και κλωνους ρε τυπε
Νιπλης δεν κλωνοποιειται
κατσε να δουμε , θα βαλει λεφτα ο Μπαμπης ο ΚλαραςEχει κι αλλους δαγκανιαρηδες το σαη????
ο μπαμπης ειναι αρχοντας θηβαιοςκατσε να δουμε , θα βαλει λεφτα ο Μπαμπης ο Κλαρας
Τελειωσε και τον Ντραγκονς ρε πουστη να τον στελναμε τον φιλο
Παντως εγω εκει που ειπε Αγγλια και Ιρλανδία ψάρωσα
Τωρα που θα γινει και Ιρλανδος θα σου πω εγωο μπαμπης ειναι αρχοντας θηβαιος
Ε δες τα μηνυματα σου μπροΕνδιαφερομαι να χρηματοδοτησω.
εσκασε νεα πυραμιδα λες;μην μαγαριζεις το νημα ρε ξεβρακωτε πριγκηπα , ο Πανος θα σωσει τον κοσμακη