Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.073
- Πόντοι
- 2.606
μην αποσυντονίζεσαιναι αλλα πλακωσανε τα παπαγαλακια απατεωνες και θα παει απατο.
μην αποσυντονίζεσαιναι αλλα πλακωσανε τα παπαγαλακια απατεωνες και θα παει απατο.
αυτοφορακιας πρωτος πρωτος αλλα δεν εχει ουτε 100 ευρωναι αλλα πλακωσανε τα παπαγαλακια απατεωνες και θα παει απατο.
καταλαβα χωρις εκτονωση ..ψαχνεις για μαλακεςΡε μάγκες, για καλό το είπα, με φάγατε....ναι δεν μιλάω για τρελά ποσά....απλά αυτό το ρομποτακι δουλεύει...και είπα να το μοιραστώ με τους συναδέλφους....
αυτος ψαχνει επενδυτες για να επενδυσει με τα χρηματα τους.αυτοφορακιας πρωτος πρωτος αλλα δεν εχει ουτε 100 ευρω
κατσε τωρα μιλαει με επενδυτες απο ΝΕΠΑΛ,εχει και 3 οθονες να βλεπει,παιζει τζογο,διαβαζει και γραφει μπου,ΕΙΝΑΙ και διακοπεςαυτος ψαχνει επενδυτες για να επενδυσει με τα χρηματα τους.
Αν θεωρείς 100 ευρώ ποσό εσυ έχεις θέμα, οχι εγώ, 2-3 κορίτσια τον μηνα πάντως απο αυτητην εφαρμογή τα χαίρομαι, παιδιά να είστε αλά, συγνώμη.αυτος ψαχνει επενδυτες για να επενδυσει με τα χρηματα τους.
ρε μαν ριξε την επενδυση στον λαο του μπουΑν θεωρείς 100 ευρώ ποσό εσυ έχεις θέμα, οχι εγώ, 2-3 κορίτσια τον μηνα πάντως απο αυτητην εφαρμογή τα χαίρομαι, παιδιά να είστε αλά, συγνώμη.
εγω στηριζω τον φιλο παραθεριστη φυλακων κερκυρας και θα επενδυσω οτι επενδυσει.ρε μαν ριξε την επενδυση στον λαο του μπου
ΥΓ..φιλος-Μπαρος δεν ελεγε για σενα εχουμε ενα τυπο που εχει 20 χρονια φυλακη για απατες εδω μεσα σε αυτον αναφεροταν
ειπα και εγω ρε μαλακα αν βαλει 100 ευρω θα βαλω 500εγω στηριζω τον φιλο παραθεριστη φυλακων κερκυρας και θα επενδυσω οτι επενδυσει.
Παιδιά έβαλα 100 ευρώ, τα πήρα πισω σε 21 μέρες, απο εκει και μετά 500 τον μήνα, έχασα τίποτα? Θα χάσω σν αυτη η εφαρμογή εξαφανιστεί? Απλά 2-3 κορίτσια τον μήνα τα χαίρομαι.......κσι να σας πω αφήστε το ας τα εχωολσ τα κορίτσια εγώειπα και εγω ρε μαλακα αν βαλει 100 ευρω θα βαλω 500
τα γνωστα εγραφε ξερεις...
αρα μπηκες απο τους πρωτους...ποσο καιρο ειναι στον αερα η πυραμιδα;να δουμε αν προλαβαινουμε προτου τα κλειει ολαΠαιδιά έβαλα 100 ευρώ, τα πήρα πισω σε 21 μέρες, απο εκει και μετά 500 τον μήνα, έχασα τίποτα? Θα χάσω σν αυτη η εφαρμογή εξαφανιστεί? Απλά 2-3 κορίτσια τον μήνα τα χαίρομαι.......κσι να σας πω αφήστε το ας τα εχωολσ τα κορίτσια εγώ
Είναι και πυραμίδα και νορμάλ, έχουμε σίγουρα 1 χρόνο + ακόμα, γιαυι δεν υπόσχεται τρελά πόσα, αυτό το ρομποτακι το εχω δουλέψει κσι πήρα λεφτά. Οχι τρελά, αλλα πήρα, κάνει arbitrageαρα μπηκες απο τους πρωτους...ποσο καιρο ειναι στον αερα η πυραμιδα;να δουμε αν προλαβαινουμε προτου τα κλειει ολα
καιρο ειχε να φανει νεα πυραμιδα στον οριζοντα...το μετα απο 3 μηνες που ξεκινα να σε πληρωνει δεν ειναι καλοΕίναι και πυραμίδα και νορμάλ, έχουμε σίγουρα 1 χρόνο + ακόμα, γιαυι δεν υπόσχεται τρελά πόσα, αυτό το ρομποτακι το εχω δουλέψει κσι πήρα λεφτά. Οχι τρελά, αλλα πήρα, κάνει arbitrage
Μετά απο 20 μέρες παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, και να σου πω γιατι με αποπειράται, να σου δωσω εγω 100 ευρώ να κάνεις λογαριασμό? Απλα να ξέρεις απο crypto για να μην με παίρνεις 10 τηλέφωνα την μέρα....καιρο ειχε να φανει νεα πυραμιδα στον οριζοντα...το μετα απο 3 μηνες που ξεκινα να σε πληρωνει δεν ειναι καλο
δεν σε αποπηρε κανεις ρε μαν τον Χαρτοπολεμο αποπηραμεΜετά απο 20 μέρες παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, και να σου πω γιατι με αποπειράται, να σου δωσω εγω 100 ευρώ να κάνεις λογαριασμό? Απλα να ξέρεις απο crypto για να μην με παίρνεις 10 τηλέφωνα την μέρα....
Αν μιλάς σοβαρά στείλε μήνυμα αύριο το πρωί κσι τα λεφτά για να κάνεις λογαριασμό στα βάζω εγώ . Γιατί αν εσείς νομίζεται οτι όλα αυτα γίνονται με ενα μισθό μάλλον δεν φταίω εγώ. Κσι πάλι συγνώμη απο όλους καλό θέλω να κάνωδεν σε αποπηρε κανεις ρε μαν τον Χαρτοπολεμο αποπηραμε