nikpapas6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Μπορείς να παρουσιάσεις το bussiness plan σου σε όλες τις τράπεζες έτσι όπως τα λες φαντάζομαι θα γαμηθουν να σε δανείσουν εκτός αν δεν είσαι κ πολύ φερεγγυος.
Γρηγορη αυξηση κεφαλαιου κατα 30-40%, ριχτε μποκα τζουνιορς ασσο την κυριακη
ΑΧΑΣΤΟ
X δεν ηρθε αυτό ?
Άσχετο σχετικό.Άσχετο;
Ναι όμως η συστημική τράπεζα σου δίνει ψίχουλα.Άσχετο σχετικό.
Στο θέμα μας: δεν έχω εμπειρία με την Freedom Fries. Δεν υπάρχει καν σύγκριση όμως σε σχέση με ρίσκο μεταξύ συστημικής τράπεζας και επενδυτικών σχημάτων.
Συμφωνώ, είναι ΚΑΡΤΕΛ με της ευλογίες της κυβέρνησης.Ναι όμως η συστημική τράπεζα σου δίνει ψίχουλα.
Δε μιλάω για τόσο μεγάλα ποσά. Θα ξεκινήσω συντηρητική, με 2 - 5 χιλιάρικα τύπε.Συμφωνώ, είναι ΚΑΡΤΕΛ με της ευλογίες της κυβέρνησης.
Εσύ όμως, θα άφηνες π.χ. 100.000 σε μια επενδυτική τράπεζα; Ναι ή όχι; Πολλοί λένε ότι βάζουν λίγες χιλιάδες, 5-10 για το κάτι παραπάνω στα επιτόκια, αλλά μεγάλα ποσά;
ΕΓΕΔ το σκέφτηκες;
Εντάξει, εσύ ξέρεις.Δε μιλάω για τόσο μεγάλα ποσά. Θα ξεκινήσω συντηρητική, με 2 - 5 χιλιάρικα τύπε.
ΕΓΕΔ;;
Γελάνε και οι βέργες από τα γυαλιά του Σαμαρά, τύπε...
ΕΓΕΔ λέει ο τύπος.Εντάξει, εσύ ξέρεις.
κοιταξε αλλου,σε αλλες τραπεζες.Ναι όμως η συστημική τράπεζα σου δίνει ψίχουλα.
ΕΓΕΔ για μενα πολυ καλυτερα.Συμφωνώ, είναι ΚΑΡΤΕΛ με της ευλογίες της κυβέρνησης.
Εσύ όμως, θα άφηνες π.χ. 100.000 σε μια επενδυτική τράπεζα; Ναι ή όχι; Πολλοί λένε ότι βάζουν λίγες χιλιάδες, 5-10 για το κάτι παραπάνω στα επιτόκια, αλλά μεγάλα ποσά;
ΕΓΕΔ το σκέφτηκες;
Τύπε, ξυπνάς μνήμες Σαμαροβενιζέλου.κοιταξε αλλου,σε αλλες τραπεζες.
πχ τραπεζα Αττικης εχει προθεσμιακη με 2,45%
Optima εχει προθεσμιακη με 2,80% για νεα χρηματα απο 50000€ και ανω.
ΕΓΕΔ για μενα πολυ καλυτερα.
εβαλα ενα ποσο τωρα στην προηγουμενη εξαμηνη εκδοση σε δυο ΑΦΜ με αποδοση 3,44% αφορολογητα.
πολυ καλυτερα απο τραπεζικο προθεσμιακης. εχεις δικιο.
αλλά εγγυάται μέχρι 100ΚΝαι όμως η συστημική τράπεζα σου δίνει ψίχουλα.
εγω μια ιδεα σου ειπα με αριθμους και αποδοσεις.Τύπε, ξυπνάς μνήμες Σαμαροβενιζέλου.
Σωστή , μετριοπαθής τοποθέτηση.αλλά εγγυάται μέχρι 100Κ
η freedom μέχρι 20Κ
έχει μια διαφορά αυτό, όμως πάντα το επενδυτικό ρίσκο για τον καθένα φθάνει μέχρι εκεί που ο ίδιος νιώθει ασφαλής, όπως σε όλες τις δραστηριότητες φυσικά.
έχουν γραφτεί διάφορα για freedom και μερικά ανησυχητικά για τους ιδιοκτήτες-διαχειριστές της.
Ας πούμε, αν κάποιος ήθελε να δοκιμάσει καλό θα ήταν να ξεκίναγε μεταξύ 10-20Κ και να μην του λείψουν αν γίνει καμιά γκέλα.
Οκ τύπε μου.εγω μια ιδεα σου ειπα με αριθμους και αποδοσεις.
το ιδιο και ο @Easy Rider
εσυ δικα σου ειναι τα λεφτα και οπου θεωρεις οτι ειναι ασφαλεστερα και καλυτερα,βαλτα.
αν νομιζεις την Freedom 24 βαλτα εκει, οτι νομιζεις.
γνωμες ζητησες και σου δωσαμε.
Απλά μια διευκρίνηση, αν μου επιτρέπεις: τα ΕΓΕΔ δεν κουρεύτηκαν στην κρίση, δεν τα πείραξαν ποτέ.Οκ τύπε μου.
Έχοντας βιώσει προσωπικά εγκλωβισμό σε ελληνικό Α/Κ για χρόνια και έχοντας την εμπειρία κουρέματος Ομολόγων Ελληνικού δημοσίου από στενό συγγενικό πρόσωπο, καταλαβαίνεις πως οφείλω να είμαι πολύ προσεκτικός και καχύποπτος.
Ορίστε; Το 2012 τι είχαμε;Απλά μια διευκρίνηση, αν μου επιτρέπεις: τα ΕΓΕΔ δεν κουρεύτηκαν στην κρίση, δεν τα πείραξαν ποτέ.
Και εγώ έχω συγγενή που έχασε πολλά σε ομόλογα με το κούρεμα.