vamvakaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
merimobiles.com μπες μηπως σε βοηθησει...παιδια εχει κανενας σας αγορασει τετοιο κινητο?? ψηνομαι να αγορασω ας πει καποιος εντυπωσεις λειτουργικοτητα κτλ για αυτα τα κινητα
merimobiles.com μπες μηπως σε βοηθησει...παιδια εχει κανενας σας αγορασει τετοιο κινητο?? ψηνομαι να αγορασω ας πει καποιος εντυπωσεις λειτουργικοτητα κτλ για αυτα τα κινητα
μπες εδω και χαζεψε...παιδια εχει κανενας σας αγορασει τετοιο κινητο?? ψηνομαι να αγορασω ας πει καποιος εντυπωσεις λειτουργικοτητα κτλ για αυτα τα κινητα
δν θελω κινεζικα φιλε.τα πρεστιτζιο ειναι κινεζικα?ειναι ποιοτικα ?αυτο θελω να μαθω βασικα
ετσι ειναι και το δικο μου.τοσο το χω και γω και γαμαει!!!ολοι τρελλαινονται μολις το βλεπουν!!Chinavasion και τα μυαλά στα κάγκελα. 8 μήνες τώρα και το κινητό τα σπάει. Για όσους ξέρουν από specs QuadCore 1,3 1Gb Ram, 4GB internal, 8MP rear camera, 5MP front camera, 5 inches οθόνη, 2800Mah μπαταρία (κρατάει 3-4 μέρες με full Wifi 3G), Dual sim, Android 4.2.2 custom... Μέτρηση ακτινοβολίας(SAR) ελάχιστη. Κόστος? 120 ευρώ
To κινητό απλά δεν παίζεται
Ρε κουτε,που νομιζεις οτι φτιαχνονται ολα?Εδω και τα iphone στην κινα φτιαχνονται.δν θελω κινεζικα φιλε.τα πρεστιτζιο ειναι κινεζικα?ειναι ποιοτικα ?αυτο θελω να μαθω βασικα
ειναι οπως το παστιτσιο?τα πρεστιτσιο ειναι ρωσικα απο οτι ξερω, εχει φιλαρακι μου, 140€ το ειχε παρει τετραπυρηνο, δουλευει αψογα.
ωραια φιλε αυτο ηθελα να μαθω.τα πρεστιτσιο ειναι ρωσικα απο οτι ξερω, εχει φιλαρακι μου, 140€ το ειχε παρει τετραπυρηνο, δουλευει αψογα.
οτι εχω παρει κινεζικο δν μου εχει βγει καλο(τηλεοραση θερμοπομπος θερμαστρα)Ρε κουτε,που νομιζεις οτι φτιαχνονται ολα?Εδω και τα iphone στην κινα φτιαχνονται.
μα τοσο αδαης?
ειναι οπως το παστιτσιο?
Chinavasion και τα μυαλά στα κάγκελα. 8 μήνες τώρα και το κινητό τα σπάει. Για όσους ξέρουν από specs QuadCore 1,3 1Gb Ram, 4GB internal, 8MP rear camera, 5MP front camera, 5 inches οθόνη, 2800Mah μπαταρία (κρατάει 3-4 μέρες με full Wifi 3G), Dual sim, Android 4.2.2 custom... Μέτρηση ακτινοβολίας(SAR) ελάχιστη. Κόστος? 120 ευρώ
To κινητό απλά δεν παίζεται
Ρε συ,αφου οτι κατασκευαζεται πλεον ειναι made in china!!!Ολα!!!!!!Μονο τα αμαξια πλεον δε φτιαχνονται εκει.ωραια φιλε αυτο ηθελα να μαθω.οτι εχω παρει κινεζικο δν μου εχει βγει καλο(τηλεοραση θερμοπομπος θερμαστρα)
πεοφορε για ηρεμησε λιγο
Εχω παραγγειλει 10 κινητα σε φιλους μου!!!κανενα παραπονο!Μιλάμε για συσκευές υψηλής τεχνολογίας και δοκιμασμένης ποιότητας. Δεν έχουν σχέση με θερμάστρες και τηλεοράσεις. Το συγκεκριμένο site έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολύ κόσμο
Δεν ξερω ποιο πηρες, αλλα 8αρα μπορει να ειναι στα χαρτια, στην πραγματικοτιτα η αναλυση της με τα βιας συγγρινετε με ενως επωνυμου που βγαζει 2-3mp, τα κινεζικα που λενε οτι βγαζουν 5Mp, πισω καμερα, το μεγεθος ειναι οντως 5mp, αλλα η αναλυση ειναι λες και εχεις βγαλει φωτογραφια με VGA,
κριμα που δε μπορω να ανεβασω φωτογραφια για να σου δειξω τι φωτο το βγαζει το κινητο...δεν ξερω ομως με το κωλοsite...και βιντεο 720p
εμενα το λες?Σου λεω,10 εχω φερει μεχρι στιγμης και περιμενω και ενα ταμπλετ να ερθει.Κάθε μέρα όποιος το βλέπει με πρίζει να του παραγγείλω κινητό... Έχω βρει το μπελά μου..