Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
κι όχι μόνο αυτη!!!!!!!!!Να προσθεσω οτι τις περισσοτερες φορες οταν γαμιεται ακουγεται σε ολο το μαγαζι!!!!
Ετσι δεν ειναι pitsiriko?
κι όχι μόνο αυτη!!!!!!!!!Να προσθεσω οτι τις περισσοτερες φορες οταν γαμιεται ακουγεται σε ολο το μαγαζι!!!!
Ετσι δεν ειναι pitsiriko?
κριτική δεν είδα όμως!!!! > > >στην τελευταια σηνεβρεση την κυριακη στο τελειωμα μου εγλειφε την πουτσα κανα δεκαλεπτο μεχρι να βγει εξω απο την πορτα να φυγει μιλαμε
Εμενα παντως η Λιντα δεν μου εβγαζε ξεπεταδα(τουλαχιστον στις φορες που καταφερα να κρατηθω πανω απο 5' ) αλλα το θεμα ειναι οτι οντως η Κιμ σε στραγκιζει οπως πολυ σωστα ειπες και να πω οτι ποτε η Κιμ δεν ειναι βιαστικη!!!Ισα ισα που σε πιανει αρκετη ωρα στην καυλαντα πριν και μετα και ας εχει και 10 ατομα στο σαλονι!!!συμφωνω με σποον και εγω με λιντα εφευγα τρικλιζοντασ αλλα η λιντα ωγαζει ξεπεταδα ενω το μωρο σε στραγκιζει τελειωσ
Εχει περασει και απο Αριστοτελους 6 σχετικα προσφατα(οπως και η Σαντρα απο το ιδιο μαγαζι)αλλα με αλλο ονομα!!!Απλά θεωρώ περίργο που δεν την έχουμε δει σε άλλο "ιδρυμα"...
ένα τέτοιο πλάσμα με τέτοια χαρισματα...
Ναι... τωρα που το λες, έχεις δίκιο!Εχει περασει και απο Αριστοτελους 6 σχετικα προσφατα(οπως και η Σαντρα απο το ιδιο μαγαζι)αλλα με αλλο ονομα!!!
ποτέ δεν είναι αργά!!!για την κριτικη τα ειπαμε πριν μετα το γαμηση με την καβλοκιμ και κριτικη ξεχνασ να γραπσεισ.στην επομενη ομωσ θα ασκισω κριτικη
Eιπαμε Κυριακη βραδυ!!!!όποιος γνωρίζει το επόμενο 4ημερο ποτε θα δουλέψει η κορασίς ας ενημερώσει
ενα σάιτ με βασικές πληροφορίες όπως βάρδιες θα βοηθούσε πολύ....
Δεν είναι η ίδια!!! Είχα παει μπας και είναι η ίδια και μου παρουσιάσανε κάποια άλλη...Ρε παιδιά
Στο νεο site του ΑΘανασιας αναφερεται μια Κim Τετάρτη απόγευμα www.athanasias3.com/schedule]http://www.athanasias3.com/schedule[/url]
Λετε να ειναι η ιδια ?