Επισκέπτης
εκει και εγω νομοταγης ειμαιποιόν νόμο ??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκεί ο νόμος είναι το μέγεθος του μπαξισιού![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκει και εγω νομοταγης ειμαιποιόν νόμο ??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκεί ο νόμος είναι το μέγεθος του μπαξισιού![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ανεξάρτητα αν προσωπικά πάρω το ένα ή το άλλο μέρος και σχηματίσω μια άποψη δεν έχω καμμία απολύτως δουλεια να ασχοληθώ με τις εσωτερικές διενέξεις ενός ξένου κράτους...
και μάλιστα ενός κράτους με τελείως διαφορετικό πολιτισμό και ηθικές αξίες από το δικό μου...
Απ'οτι φαινεται εισαι ακομη νινι και χθεσινος στον"εθνικοπατριωτικο"χωρο,αλλα μην ανησυχεις:μετα απο κανα τριανταρι χρονια ΧΑ,καθημερινουλας και Μπαμπη λογικα θα φτασεις(?)το επιπεδο του τραβατρομπα...παιζει δυνατα να ειναι η πιο ρατσιστικη μη τρολαριστικη ατακα που εχω διαβασει εδω μεσα...
οτι ο θανατος συγκλονιζει εναν ανθρωπο αναλογα με την καταγωγη του νεκρου και τις καταστασεις...
Απ'οτι φαινεται εισαι ακομη νινι και χθεσινος στον"εθνικοπατριωτικο"χωρο,αλλα μην ανησυχεις:μετα απο κανα τριανταρι χρονια ΧΑ,καθημερινουλας και Μπαμπη λογικα θα φτασεις(?)το επιπεδο του τραβατρομπα...
O oποίος τραβατρόμπας έχει κάνει μόνο τροχαίες παραβάσεις.
Τίποτ' άλλο παράνομο.
Ποτέ..
Του γαμείς τώρα??
Ο τραβατρομπας ειναι το καυχημα της Ελλαδαρας...O oποίος τραβατρόμπας έχει κάνει μόνο τροχαίες παραβάσεις.
Τίποτ' άλλο παράνομο.
Ποτέ..
Του γαμείς τώρα??
για πες καμμία παρανομία που έκανα... για πες..
Εσύ παρανομία?
Αλίμονο. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει.
Βασικά όχι εμάς, άλλον έκαψε αλλά δε γαμείς?? Άμα γουστάρει ο άλλος να καεί μόνος του..
(αν και αν ήμασταν ένα ξύπνιο κράτος θα είχαμε στείλει στον Ααντ κανένα καραβάκι με οπλισμό για να μην επικρατήσουν "οι δημοκράτες" του ισαλαμισμού)...
α μπραβο.εδω μεχρι και οι ρωσοι δεν τον θελουν πια και ο τραμουντανας λεει επρεπε να τον στηριζαμε.και η πλακα ειναι οτι τα λεει ενας σκληροπυρηνικος νεοφιλελευθερος.και να τσαντισεις ΗΠΑ και ΕΕ που εχοντας ως ιμαντα μεταβιβασης τα αραβικα κρατη προσφερουν υλικοτεχνικη υποστηριξη σε οσους μαχονται τον Ασαντ![]()
Εαν δεν τον ηθελαν οι ρωσσοι θα ειχε πεσει προ πολλου.α μπραβο.εδω μεχρι και οι ρωσοι δεν τον θελουν πια ο τραμουντανας λεει επρεπε να τον στηριζαμε.
δηλαδής ???
έχεις να πείς τίποτε ή γαργάρα ??
ναι οπως θα εσωζαν και την κυπροΕαν δεν τον ηθελαν οι ρωσσοι θα ειχε πεσει προ πολλου.
εννοειται.αλλα μακαρι να βρισκανε αλλο στη θεση τους που να τους εκανε τα χατηρια.αλλα μαλλον θα παρει τον πουλο και θα μπει στην θεση του αλλος που θα κοιταζει αλλου πρωτα...Εαν δεν τον ηθελαν οι ρωσσοι θα ειχε πεσει προ πολλου.
Στην Συρια οι Ρωσσοι εχουν την μονη βαση τους στη Μεσογειο.ναι οπως θα εσωζαν και την κυπρο![]()
![]()
![]()
![]()
Tσιτωμένο σε βλέπω..
ναι οπως θα εσωζαν και την κυπρο![]()
![]()
![]()
![]()
οχι για πεςΡε ψηλε καταλαβες τι σου ειπε?
Θα παρει τον πουλο πως?εννοειται.αλλα μακαρι να βρισκανε αλλο στη θεση τους που να τους εκανε τα χατηρια.αλλα μαλλον θα παρει τον πουλο και θα μπει στην θεση του αλλος που θα κοιταζει αλλου πρωτα...![]()
![]()
α μπραβο.εδω μεχρι και οι ρωσοι δεν τον θελουν πια και ο τραμουντανας λεει επρεπε να τον στηριζαμε.και η πλακα ειναι οτι τα λεει ενας σκληροπυρηνικος νεοφιλελευθερος.![]()
![]()
και λες οτι αν θελουν μια στην κυπρο, στο Ισραηλ, στην Ελλαδα η στην Αιγυπτο δεν θα την παρουν?Στην Συρια οι Ρωσσοι εχουν την μονη βαση τους στη Μεσογειο.
Νο Ασσαντ,νο βαση.