Νέα

Κική Δημουλά: Δεν αντέχω τους μετανάστες στην Κυψέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
εισαι ρομαντικος ισως λογω ηλικιας και καλα κανεις αλλα εμενα μου φαινεται οτι ζω σε μια χωρα που τιποτα δεν δουλευει
και κανενας νομος δεν εφαρμοζεται αν στα χερια σου δεν εχεις χρημα η επιρροη, αρα καθε εννομο μεσον δεν ειναι αρκετο και παει λεγοντας...

Δεν προκύπτει όμως το πρόβλημα ότι, αν κανένα έννομο μέσον δεν είναι αρκετό, ακόμα και αυτοί που μπορεί να συμφωνούν σε όλες τις αλλαγές που θέλεις να φέρεις δεν μπορούν να σε ξεχωρίσουν απο εγκληματία/εγκληματική οργάνωση?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
αδικο εχει μωρε ;; αντε να μενεις εκει στις γυρω περιοχες και θα καταλαβεις το προβλημα... οταν ομως εισαι χαλανδρι νεα σμυρνη και γλυφαδα λογικο να το παιζεις υπερ των μεταναστων

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αδικο εχει μωρε ;; αντε να μενεις εκει στις γυρω περιοχες και θα καταλαβεις το προβλημα... οταν ομως εισαι χαλανδρι νεα σμυρνη και γλυφαδα λογικο να το παιζεις υπερ των μεταναστων
εμ ,αν φας το τσιμπιμα στον κωλο αλλιως ειναι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Την Βουλα Παπαχρηστου πως την χαρακτηριζεις???

είπε την άποψη της και κυνηγήθηκε γιαυτήν ...

από κει και πέρα θα έπρεπε να επιμείνει (εφόσον είναι πραγματικά άποψη της και δεν είναι μια παπαριά της στιγμής)

Επισκέπτης
    Δεν προκύπτει όμως το πρόβλημα ότι, αν κανένα έννομο μέσον δεν είναι αρκετό, ακόμα και αυτοί που μπορεί να συμφωνούν σε όλες τις αλλαγές που θέλεις να φέρεις δεν μπορούν να σε ξεχωρίσουν απο εγκληματία/εγκληματική οργάνωση?
δηλαδη μου λες να διαλεξω απο πιο χερι θελω να πεθανω??? το να βρεθει κρατος για να μην χρειαζεται καποιος να το υποκαταστησει δεν παιζει???
Το να τους δειχνω εγω οτι δεν υπαρχουν σου φαινεται παραλογο???
Σε πειραξε ποτε κανενας ενω εσυ δεν ειχες κανει τιποτα???

Επισκέπτης

από κει και πέρα θα έπρεπε να επιμείνει (εφόσον είναι πραγματικά άποψη της και δεν είναι μια παπαριά της στιγμής)
φιλε ξερεις ποσο ευκολα σε θαβουν εαν θελουν και ξερεις οτι με την ταμπελα που θα σου κοτσαρουν ολοι θα ερθουν να ριξουν και απο λιγο χωμα, γι αυτο μην βιαζεσαι να κρινεις τους νεους για οτι παρελαβαν...

Επισκέπτης
[size=14pt]εισαι ρομαντικος[/size] ισως λογω ηλικιας και καλα κανεις αλλα εμενα μου φαινεται οτι ζω σε μια χωρα που τιποτα δεν δουλευει
και κανενας νομος δεν εφαρμοζεται αν στα χερια σου δεν εχεις χρημα η επιρροη, αρα καθε εννομο μεσον δεν ειναι αρκετο και παει λεγοντας...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το μπου είναι μαγικό.
Τέλος..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ειπε και αποψη? εγω νομιζα οτι ειπε ανεκδοτο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εισαι ρομαντικος ισως λογω ηλικιας και καλα κανεις αλλα εμενα μου φαινεται οτι ζω σε μια χωρα που τιποτα δεν δουλευει

δεν είμαι ρομαντικός.. είναι μια στάση ζωής την οποία την ακολούθησα 56 χρόνια τώρα ανεξάρτητα από την χώρα στην οποία ζούσα και την κατάσταση στην οποία βρισκόμουνα...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Που να δεις τι γινόταν στην Πλατεία Βικτωριας προ ξενιος ζευς. Μεχρι και κότες σφάζαν πάνω στην πλατεία και δεν τους μίλαγε κανεις.
Αντε αυτό να το κάναν στην πλατεία της Νεας Σμυρνης πχ. :grin:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
δηλαδη μου λες να διαλεξω απο πιο χερι θελω να πεθανω??? το να βρεθει κρατος για να μην χρειαζεται καποιος να το υποκαταστησει δεν παιζει???
Το να τους δειχνω εγω οτι δεν υπαρχουν σου φαινεται παραλογο???
Σε πειραξε ποτε κανενας ενω εσυ δεν ειχες κανει τιποτα???

Αντιφατικό δεν είναι αυτό? Το να βρεθεί κράτος δεν σημαίνει οτι φτάνουν τα έννομα μέσα, που το πρόβλημα που περιγράφουμε είναι το πώς θα αντιμετωπίσεις το ότι δεν φτάνουν? Το να υποδυκνύεις σε κάποιον την ανεπάρκεια του σε κάτι συγκεκριμένο, δεν νομίζω ότι απαιτεί να ξεφύγεις απο τα έννομα μέσα. Το κάνω πολύ συχνά μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Επισκέπτης
Αντιφατικό δεν είναι αυτό? Το να βρεθεί κράτος δεν σημαίνει οτι φτάνουν τα έννομα μέσα, που το πρόβλημα που περιγράφουμε είναι το πώς θα αντιμετωπίσεις το ότι δεν φτάνουν? Το να υποδυκνύεις σε κάποιον την ανεπάρκεια του σε κάτι συγκεκριμένο, δεν νομίζω ότι απαιτεί να ξεφύγεις απο τα έννομα μέσα. Το κάνω πολύ συχνά μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.
οχι φιλε δεν ειναι αντιφατικο. ενα κρατος που αφηνει τα μπραβιλικια στις λαικες δεν εντυποσιαζεται απο δυο σπασμενους παγκους, η μηπως νομιζεις οτι οι πωλητες δεν εκαναν τιποτα τοσα χρονια και περιμεναν ποτε θα ερθουν οι χρυσαυγιτες να τα σπασουν?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τοτε ισως εζησες στις σωστες χωρες η απλα ζουσες εδω και ακολουθησες το νομιμο και ηθικο της γενιας σου...

νόμιμο είναι αυτό που προβλέπει ο νόμος της χώρας όπως αυτός ψηφίστηκε από την Βουλή της...

ποτέ δεν παρέβηκα νόμο και όποτε έτυχε (τροχαίες παραβάσεις μόνον) υπέστην τις ποινές που προέβλεπαν οι νόμοι...

από την άλλη πάντα διεκδίκησα όσα ο νόμος προέβλεπε για την περίπτωση μου ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γιατι με ειρωνευεσαι :think:
Μπορουσες να κανεις και κατι αλλο στην Νιγηρια εκτως απο το να σεβαστεις τον νομο η θα σε βρισκαν σε κανενα χαντακι την αλλη μερα?

ποιόν νόμο ??????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκεί ο νόμος είναι το μέγεθος του μπαξισιού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γιατι με ειρωνευεσαι :think:
Μπορουσες να κανεις και κατι αλλο στην Νιγηρια εκτως απο το να σεβαστεις τον νομο η θα σε βρισκαν σε κανενα χαντακι την αλλη μερα?

δεν σε ειρωνεύομαι ρε σύ.. μην το παίρνεις στραβά...

ακου συμβουλή που μου δώσανε την δεύτερη μέρα που έπιασα δουλειά σε κάποιο orientation meeting για νέους...

"Εχετε αυτοκίνητο και οδηγείτε... αν χτυπήσετε κάποιον μην σταματήσετε.. συνεχίστε την πορεία σας γρήγορα προς το γραφείο ή το compound (εκεί που μέναμε) και πέστε το περιστατικό στον υπεύθυνο ασφαλείας που έχει βάρδια.. ααα ναι και μην δώσετε σημασία αν χτυπήσετε και κάποιον ακόμη φεύγοντας"....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom