Νέα

Κική Δημουλά: Δεν αντέχω τους μετανάστες στην Κυψέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν ξερω τα δεδομενα στν συρια οπως πιθανοτατα να μην τα ξερουν και οι περισσοτεροι Συριοι παντως ο Ισραηλινος δακτυλος δεν φαινεται απιθανος...
Απ οσο ξερω κανενας εμφυλιος δεν ξεκιναει μονος του.

κατα την αποψη μου εντάσσεται στην περίφημη αραβική άνοιξη η οποία πηγάζει από τους φονταμενταλιστές μουσουλμάνους με στόχο φυσικά να ενδυναμώσουν την παρουσία τους και να μετατρέψουν τις τελευταίες σχετικά μη μεσαιωνικές χώρες της μεσογείου σε ισλαμικά προπύργια (Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη, Συρία κλπ)... όχι βέβαια ότι τα καθεστώτα των χωρών αυτών ήταν και ιδιαίτερα δημοκρατικά (το αντίθετο μάλιστα) αλλά τουλάχιστον υπήρχε μία σχετική ελευθερία ύπαρξης κάποιων διαφορετικοτήτων (ειδικά η Συρία είναι ακόμη αρκετα ελεύθερη σε θέματα θρησκείας και αποδοχής διαφορετικότητας)...

δυστυχώς και βλακωδώς η δύση αγκάλιασε την αραβική άνοιξη .... την ίδια παπαριά έκανε προχτές και το Ισραηλ χτυπώντας στρατιωτικούς στόχους στην Συρία (του καθεστώτος)... σύντομα όλη η περιοχή θα μεταβληθεί σε έναν απέραντο μουσουλμανικό μεσαίωνα..

παραμένει ακόμη (όσο παραμείνει) η Συρία και η Ιορδανία...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και κατι για το θεμα του θρεντ
Τι ειπε η Δημουλα??? ΤΙΠΟΤΑ
Ειπε αυτο που ολοι το βλεπουνε αλλα κανεις δεν τολμαει να πει για να μην χασει το φιλελευθερο προφιλ που φτιαχνει τοσα χρονια, τωρα γιατι το εκανε?
υπαρχουν οι εξης πιθανοτητες η της ξεφυγε, η ειναι το αλτσχαιμερ που θεριζει, η απλα ηθελε να ακουστει

είπε αυτό που πάρα πολλοί θέλουν να πούν αλλά βλακωδώς φοβούνται τις φωνασκίες κάποιων γκρουπούσκουλων...

απλά τόλμησε...

Επισκέπτης
ο θάνατος είναι συγκλονιστικός... από κεί και πέρα ο καθένας διαμορφώνει τις απόψεις του σχετικά με το τί και το ποιός φταίει ακούγοντας και διαβάζοντας και επιλέγει την στάση που θα τηρήσει...

η δική μου είναι αυστηρή σταση ουδετερότητας απέναντι σε αυτό που συμβαίνει εκεί κάτω και ίσες αποστάεις απέναντι στις δύο πλευρές...

το αν λυπάμαι η όχι τα θύματα και των δύο πλευρών (ανεξάρτητα αν είναι μάχιμοι ή άμαχοι) είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και δεν έχει καμμία σχέση με την στάση που θα τηρήσω στην συγκεκριμένη διαμάχη...

Kαταλαβαίνεις γιατί δεν το συνεχίζω, έτσι?
Γιατί πολύ απλά αυτό που θα έκανα εγώ, το καταφέρνεις μόνος σου.
Συνέχισε έτσι..

Επισκέπτης
κατα την αποψη μου εντάσσεται στην περίφημη αραβική άνοιξη η οποία πηγάζει από τους φονταμενταλιστές μουσουλμάνους με στόχο φυσικά να ενδυναμώσουν την παρουσία τους και να μετατρέψουν τις τελευταίες σχετικά μη μεσαιωνικές χώρες της μεσογείου σε ισλαμικά προπύργια (Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη, Συρία κλπ)... όχι βέβαια ότι τα καθεστώτα των χωρών αυτών ήταν και ιδιαίτερα δημοκρατικά (το αντίθετο μάλιστα) αλλά τουλάχιστον υπήρχε μία σχετική ελευθερία ύπαρξης κάποιων διαφορετικοτήτων (ειδικά η Συρία είναι ακόμη αρκετα ελεύθερη σε θέματα θρησκείας και αποδοχής διαφορετικότητας)...

δυστυχώς και βλακωδώς η δύση αγκάλιασε την αραβική άνοιξη .... την ίδια παπαριά έκανε προχτές και το Ισραηλ χτυπώντας στρατιωτικούς στόχους στην Συρία (του καθεστώτος)... σύντομα όλη η περιοχή θα μεταβληθεί σε έναν απέραντο μουσουλμανικό μεσαίωνα..

παραμένει ακόμη (όσο παραμείνει) η Συρία και η Ιορδανία...
δεν σου κανει εντυπωση που το Ισραηλ υποδεχεται με χαρα την αραβικη ανοιξη?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Kαταλαβαίνεις γιατί δεν το συνεχίζω, έτσι?
Γιατί πολύ απλά αυτό που θα έκανα εγώ, το καταφέρνεις μόνος σου.
Συνέχισε έτσι..

αντε να βρείς καμμια φωτό των ισραηλινών εγκλημάτων στην Συρία εσύ ...

γνωρίζεις φυσικά ότι σε έχω γραμμένο στα παλαιοτερα των υποδημάτων μου (ο χώρος στα αρχίδια μου δεν διατίθεται δια ποταπούς)

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ποιοι ισραηλινοι και ποιοι αμεριακανοι και ποι εμφυλιοι και πρασινα αλογα.
Η γυναικα βγηκε και ειπε το αυτονοητο. Οτι δεν της αρεσει εκει η γειτονια οπως εγινε. Ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο. Εκτος αν σε αυτους που διαφωνουν τους αρεσει φυσικα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ποιοι ισραηλινοι και ποιοι αμεριακανοι και ποι εμφυλιοι και πρασινα αλογα.
Η γυναικα βγηκε και ειπε το αυτονοητο. Οτι δεν της αρεσει εκει η γειτονια οπως εγινε. Ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο. Εκτος αν σε αυτους που διαφωνουν τους αρεσει φυσικα.

μωρέ σε κανέναν δεν αρέσει.. ακόμη και σε αυτούς που λένε ότι τους αρέσει...

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
πάντως δεν έχω δεί και πολλούς νέους να τολμούνε...

Ο δικηγόρος του διαβόλου :2funny: . Γιατί, ποιοί είναι οι νέοι, που να τους ξέρουμε και να μην πούμε ποιός είναι αυτός ο μαλάκας/μαλάκω, και ταυτόχρονα να μην εξαρτάται το εισόδημα τους απο το πώς θα τους αντιμετωπίζουν τα κανάλια αύριο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εχεις δει απλα τους κατακρινεις αντι να τους κατανοησεις ;)

λάθος... κατανοώ αυτόν που βγαίνει και το λέει... δεν κατανοώ και οπωδήποτε κατακρίνω αυτόν ο οποίος παίρνει τον νόμο στα χέρια του (όποιος και αν είναι αυτός)...

αντε να κάνουμε λίγο σκόντο σε μια περίπτωση πραγματικής νόμιμης άμυνας... παραπέρα η θέση μου είναι γνωστή..

ουδείς δικαιούται να υποκαθιστά την πολιτεία και τα αρμόδια θεσμικά όργανα της σε τίποτε και ειδικά στο θέμα της εφαρμογής των νόμων... ακόμη και αν αυτός είναι εκλεγμένος βουλευτής (για να πιάσω κάτι καιάδες, μπαρμπαρούσηδες κλπ)...

αν η πολιτεία δεν κάνει σωστά την δουλειά της χρησιμοποιείς κάθε έννομο μέσον για να την κάνει..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
   Ο δικηγόρος του διαβόλου :2funny: . Γιατί, ποιοί είναι οι νέοι, που να τους ξέρουμε και να μην πούμε ποιός είναι αυτός ο μαλάκας/μαλάκω, και ταυτόχρονα να μην εξαρτάται το εισόδημα τους απο το πώς θα τους αντιμετωπίζουν τα κανάλια αύριο?

εκεί φαίνεται ποιός είναι ποιός...

Επισκέπτης
λάθος... κατανοώ αυτόν που βγαίνει και το λέει... δεν κατανοώ και οπωδήποτε κατακρίνω αυτόν ο οποίος παίρνει τον νόμο στα χέρια του (όποιος και αν είναι αυτός)...

αντε να κάνουμε λίγο σκόντο σε μια περίπτωση πραγματικής νόμιμης άμυνας... παραπέρα η θέση μου είναι γνωστή..

ουδείς δικαιούται να υποκαθιστά την πολιτεία και τα αρμόδια θεσμικά όργανα της σε τίποτε και ειδικά στο θέμα της εφαρμογής των νόμων... ακόμη και αν αυτός είναι εκλεγμένος βουλευτής (για να πιάσω κάτι καιάδες, μπαρμπαρούσηδες κλπ)...

αν η πολιτεία δεν κάνει σωστά την δουλειά της χρησιμοποιείς κάθε έννομο μέσον για να την κάνει..
εισαι ρομαντικος ισως λογω ηλικιας και καλα κανεις αλλα εμενα μου φαινεται οτι ζω σε μια χωρα που τιποτα δεν δουλευει
και κανενας νομος δεν εφαρμοζεται αν στα χερια σου δεν εχεις χρημα η επιρροη, αρα καθε εννομο μεσον δεν ειναι αρκετο και παει λεγοντας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom