antifa_91
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω τα δεδομενα στν συρια οπως πιθανοτατα να μην τα ξερουν και οι περισσοτεροι Συριοι παντως ο Ισραηλινος δακτυλος δεν φαινεται απιθανος...
Απ οσο ξερω κανενας εμφυλιος δεν ξεκιναει μονος του.
και κατι για το θεμα του θρεντ
Τι ειπε η Δημουλα??? ΤΙΠΟΤΑ
Ειπε αυτο που ολοι το βλεπουνε αλλα κανεις δεν τολμαει να πει για να μην χασει το φιλελευθερο προφιλ που φτιαχνει τοσα χρονια, τωρα γιατι το εκανε?
υπαρχουν οι εξης πιθανοτητες η της ξεφυγε, η ειναι το αλτσχαιμερ που θεριζει, η απλα ηθελε να ακουστει
ο θάνατος είναι συγκλονιστικός... από κεί και πέρα ο καθένας διαμορφώνει τις απόψεις του σχετικά με το τί και το ποιός φταίει ακούγοντας και διαβάζοντας και επιλέγει την στάση που θα τηρήσει...
η δική μου είναι αυστηρή σταση ουδετερότητας απέναντι σε αυτό που συμβαίνει εκεί κάτω και ίσες αποστάεις απέναντι στις δύο πλευρές...
το αν λυπάμαι η όχι τα θύματα και των δύο πλευρών (ανεξάρτητα αν είναι μάχιμοι ή άμαχοι) είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και δεν έχει καμμία σχέση με την στάση που θα τηρήσω στην συγκεκριμένη διαμάχη...
δεν σου κανει εντυπωση που το Ισραηλ υποδεχεται με χαρα την αραβικη ανοιξη?κατα την αποψη μου εντάσσεται στην περίφημη αραβική άνοιξη η οποία πηγάζει από τους φονταμενταλιστές μουσουλμάνους με στόχο φυσικά να ενδυναμώσουν την παρουσία τους και να μετατρέψουν τις τελευταίες σχετικά μη μεσαιωνικές χώρες της μεσογείου σε ισλαμικά προπύργια (Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη, Συρία κλπ)... όχι βέβαια ότι τα καθεστώτα των χωρών αυτών ήταν και ιδιαίτερα δημοκρατικά (το αντίθετο μάλιστα) αλλά τουλάχιστον υπήρχε μία σχετική ελευθερία ύπαρξης κάποιων διαφορετικοτήτων (ειδικά η Συρία είναι ακόμη αρκετα ελεύθερη σε θέματα θρησκείας και αποδοχής διαφορετικότητας)...
δυστυχώς και βλακωδώς η δύση αγκάλιασε την αραβική άνοιξη .... την ίδια παπαριά έκανε προχτές και το Ισραηλ χτυπώντας στρατιωτικούς στόχους στην Συρία (του καθεστώτος)... σύντομα όλη η περιοχή θα μεταβληθεί σε έναν απέραντο μουσουλμανικό μεσαίωνα..
παραμένει ακόμη (όσο παραμείνει) η Συρία και η Ιορδανία...
Kαταλαβαίνεις γιατί δεν το συνεχίζω, έτσι?
Γιατί πολύ απλά αυτό που θα έκανα εγώ, το καταφέρνεις μόνος σου.
Συνέχισε έτσι..
δεν σου κανει εντυπωση που το Ισραηλ υποδεχεται με χαρα την αραβικη ανοιξη?
κατι δεν κολλαει ομως...τοις κείνων ρήμασι (ΗΠΑ) πειθόμενον ....
κατι δεν κολλαει ομως...
οι σχεσεις Αιγηπτου-Ισραηλ ειναι στα ακρα και με την αραβικη ανοιξη θα γινουν κοινως μπουρδελο, οι ΗΠΑ τι θα κερδισουν??
πολλα δεν ξερουμε... θα δουμε
Ποιοι ισραηλινοι και ποιοι αμεριακανοι και ποι εμφυλιοι και πρασινα αλογα.
Η γυναικα βγηκε και ειπε το αυτονοητο. Οτι δεν της αρεσει εκει η γειτονια οπως εγινε. Ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο. Εκτος αν σε αυτους που διαφωνουν τους αρεσει φυσικα.
τι τολμισε ρε φιλε στην ηλικια της και ο χαρος την εχει ξεχασειείπε αυτό που πάρα πολλοί θέλουν να πούν αλλά βλακωδώς φοβούνται τις φωνασκίες κάποιων γκρουπούσκουλων...
απλά τόλμησε...
τι τολμισε ρε φιλε στην ηλικια της και ο χαρος την εχει ξεχασει
εχεις δει απλα τους κατακρινεις αντι να τους κατανοησεις ;)πάντως δεν έχω δεί και πολλούς νέους να τολμούνε...
πάντως δεν έχω δεί και πολλούς νέους να τολμούνε...
εχεις δει απλα τους κατακρινεις αντι να τους κατανοησεις ;)
Ο δικηγόρος του διαβόλου. Γιατί, ποιοί είναι οι νέοι, που να τους ξέρουμε και να μην πούμε ποιός είναι αυτός ο μαλάκας/μαλάκω, και ταυτόχρονα να μην εξαρτάται το εισόδημα τους απο το πώς θα τους αντιμετωπίζουν τα κανάλια αύριο?
εισαι ρομαντικος ισως λογω ηλικιας και καλα κανεις αλλα εμενα μου φαινεται οτι ζω σε μια χωρα που τιποτα δεν δουλευειλάθος... κατανοώ αυτόν που βγαίνει και το λέει... δεν κατανοώ και οπωδήποτε κατακρίνω αυτόν ο οποίος παίρνει τον νόμο στα χέρια του (όποιος και αν είναι αυτός)...
αντε να κάνουμε λίγο σκόντο σε μια περίπτωση πραγματικής νόμιμης άμυνας... παραπέρα η θέση μου είναι γνωστή..
ουδείς δικαιούται να υποκαθιστά την πολιτεία και τα αρμόδια θεσμικά όργανα της σε τίποτε και ειδικά στο θέμα της εφαρμογής των νόμων... ακόμη και αν αυτός είναι εκλεγμένος βουλευτής (για να πιάσω κάτι καιάδες, μπαρμπαρούσηδες κλπ)...
αν η πολιτεία δεν κάνει σωστά την δουλειά της χρησιμοποιείς κάθε έννομο μέσον για να την κάνει..
Την Βουλα Παπαχρηστου πως την χαρακτηριζεις???εκεί φαίνεται ποιός είναι ποιός...