Νέα

Κερατώνετε τις γυναίκες σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
897
Πόντοι
311
Με εντυπωσιαζει που κανεις δεν αναφερθηκε στην περιπτωση του "μετανιωσα που παντρευτηκα τη καριολα αυτη,δεν θελω να χωρισω γιατι αγαπω οσο τιποτα τα παιδια μου,ξερω οτι το δικαστηριο θα τα δωσει σε κεινη κ οτι αυτη θα σπιτωσει κανα τελειωμενο ρεμαλι που θα δερνει τα παιδια μου,αρα μενω παντρεμενος για τα παιδια,δεν λεω καπου βαθια εχω αισθηματα για αυτην αλλα απο την αλλη τη μισω κιολας που ξοδεψα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου στη πουτανα αυτη,καμια φορα τη κοιταω κ λεω ειναι ομορφη ενω αλλες φορες με πιανει αναγουλα,οποτε το κερατο ειναι σαν το παναντολ,το παιρνεις και σε κραταει για λιγο καιρο,αν θες πες το κ εκδικηση"
Είναι ό,τι χειρότερο για τα παιδιά, ποτίζονται κάθε μέρα με τοξικότητα

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Μιλαμε για καταστασεις, που ουτε εγω, σαν παντρεμενος με την ιδια γυναικα απο 22 χρονων προλαβα να βιωσω, δηλ. να ζησω ελευθερος και να ρθω στην θεση σου, ουτε εσυ σαν μη παντρεμενος να εκφερεις πληρη αποψη αν δεν εχεις την εμπειρια του γαμου. Ισως καποιος που εχει βρεθει και απο τις 2 πλευρες, δηλ. παντρευτηκε για μεγαλο χρονικο διαστημα και μετα χωρισε, να μπορει να δωσει μια πιο αντικειμενικη αποψη. Να ξερεις ομως οτι υπαρχουν πολλες ειδικες καταστασεις που σε κανουν να συμπεριφερεσαι οπως συμπεριφερεσαι.
Fair enough, αλλά για μένα αυτή η ιστορία που λέγεται γάμος, μου φαίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ.

Εκ των πραγμάτων, είναι αδύνατον να μην σκυλοβαρεθείς και να μην σκυλοβαρεθεί αντίστοιχα η άλλη.

Πραγματικά μου φαίνεται εξωπραγματικό αυτό το σκηνικό. Δεν καταλαβαίνω καν πως μας προέκυψε. :confused:

arseniko apolito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
249
Πόντοι
280
Εγώ την κερατωσα την κυρά στο τρίμηνο πάνω. Ένα μήνα μετά το γάμο έμεινε έγκυος . 2 μήνες αργότερα και αφού δεν ήθελε σεξ επίσης φοβονταν,και με ξεπεταγε με καμία πίπα, πήδηξα μια παλιά καβαντζα και δεν το μετάνιωσα.
Στο μεταξύ κάθε φορά που λείπω από το σπίτι για λίγες μέρες,μου λέει "κάνε ότι θέλεις, αρκεί να μην το μάθω"...

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
75
Πόντοι
0
Εγώ την κερατωσα την κυρά στο τρίμηνο πάνω. Ένα μήνα μετά το γάμο έμεινε έγκυος . 2 μήνες αργότερα και αφού δεν ήθελε σεξ επίσης φοβονταν,και με ξεπεταγε με καμία πίπα, πήδηξα μια παλιά καβαντζα και δεν το μετάνιωσα.
Στο μεταξύ κάθε φορά που λείπω από το σπίτι για λίγες μέρες,μου λέει "κάνε ότι θέλεις, αρκεί να μην το μάθω"...
Ναι βέβαια και αυτή το ίδιο κάνει σε εσένα.... νομίζετε ότι οι γυναίκες κάθονται σπίτι η βγαίνουν για καφέ με καμιά φίλη ε; Στα email παίζεται η μπάλα να ξέρετε... εκεί μιλάνε με τους γκόμενους....

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
835
Πόντοι
86
ενα κι ενα κανουν δυο τύπε. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΑΤΩΣΑ και ουτε προκειται. για να πεις κεράτωσα πρεπει να εχεις δωσει εστω και λιγο συναίσθημα. το να πας που και που για κανα μασαζ με χαπι εντ και τα λοιπά δεν ειναι κέρατο. ειναι σαν να πας στο κρεοπωλείο να ψωνίσεις κρέας. τοση αξια εχουν οι αλλες γυναίκες μπροστα στη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΣΟΟΥΛΜΕΗΤ :coffee:

για αυτο και οπως εχω πει εδω και χρονια , ποτε φιλια και ποτε γλυφομουνια στις μποτανες. πρεπει να κραταμε καποια όρια. :bigdick::bigdick::bigdick:
Γλυφοκωλι ειναι οκ δασκαλε?

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
835
Πόντοι
86
Ουδείς α-κέρασ-τος φίλε μου. Και θα της τα φορέσεις και θα στα φορέσει, όταν μετα απο χρόνια θα συγκατοικείτε απλα. Αυτός δεν ειναι λόγος να μην κάνεις οικογένεια και παιδιά. Ισα ισα, τα μπου επιτελούν κοινωνικό έργο, στηρίζουν τη συνέχιση του Μυστηρίου του γάμου.
Το μυστικο ειναι για καθε ενα δικο της κερατο εσυ να ριξεις 200.να γερνει παντα η ζυγαρια προς εσενα

• Like
Αντιδράσεις: The1

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
835
Πόντοι
86
Είναι ό,τι χειρότερο για τα παιδιά, ποτίζονται κάθε μέρα με τοξικότητα
Ενω να τα δερνει/βαζει χερι/βρυζει κτλ ο τελειωμενος επομενος γκομενος που θα ψωνισουν απο ενα μπαρ ειναι καλη λυση ε?ποσες ιστοριες ακουσαμε που ενας "πατριος" βιαζε/κακοποιουσε τα παιδια της συντροφου του?

arseniko apolito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
249
Πόντοι
280
Ναι βέβαια και αυτή το ίδιο κάνει σε εσένα.... νομίζετε ότι οι γυναίκες κάθονται σπίτι η βγαίνουν για καφέ με καμιά φίλη ε; Στα email παίζεται η μπάλα να ξέρετε... εκεί μιλάνε με τους γκόμενους....
Αρκεί να μην το μάθω ,τυπε

open4all

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
732
Πόντοι
81
Αν η συζυγος παιξει με φιλη της, θεωρειται κερατο ή οχι;

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
167
Πόντοι
1
πάντα και μόνο με εκδιδόμενη. Δεν ξέρω αν πιάνεται κέρατο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
κανόνας

κάνουμε ότι κάνουμε και μένει εκεί που το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε γιατί το κάνουμε.

αν δεν μπορούμε να τον τηρήσουμε και να καλύψουμε τα πάντα όλα, τότε ...δεν το κάνουμε.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
ποσοι ομως παντρεμενοι θελουν και γκομενα, αλλα δε τους καθετε καμια, και η μονη λυση ειναι μπουρδελα - βιζιτες

Haris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2021
Κριτικές
5
Like
1.350
Πόντοι
361
ποσοι ομως παντρεμενοι θελουν και γκομενα, αλλα δε τους καθετε καμια, και η μονη λυση ειναι μπουρδελα - βιζιτες
βασικά οι παντρεμένοι προτιμούν μπουρδέλα και βίζιτες γιατί δεν εχουν απαιτήσεις όπως θα είχε μια γκόμενα.

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
23
Like
11.215
Πόντοι
3.236
Το μυστικο ειναι για καθε ενα δικο της κερατο εσυ να ριξεις 200.να γερνει παντα η ζυγαρια προς εσενα
Πιο πολλά κέρατα ρίχνει όποιος έχει ποιός πολλές επιλογές. Οι άνδρες έχουμε τις τάνες, οι γυναίκες τα στορυ του ινστα. Εχει χαθεί η μπάλα, όλοι γαμιούνται εύκολα, φθηνά και ανώδυνα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.849
Πόντοι
3.656
Δεν ισχύει κατ' εμέ.
Αν βρεις το σωστό άνθρωπο, θα μείνεις και δε θα κοιτάξεις ποτέ αλλού.

Ποτε μη λες ποτέ

Άμα βρεθεί στο δρόμο σου καμια μουνάρα...που δεν είχες ποτέ στη ζωή σου μέχρι τότε...άντε να σε δω

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Ποτε μη λες ποτέ

Άμα βρεθεί στο δρόμο σου καμια μουνάρα...που δεν είχες ποτέ στη ζωή σου μέχρι τότε...άντε να σε δω
Μουνάρα ;;;
Και μέτρια ... αν γουστάρει να τον πάρει εύκολα ... πρέπει να είσαι ζαβός να πεις όχι .

Κάτι μαλακίες .... ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ 8/10 ... ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ 5/10 ....

Φυσικά.
Αν θέλει η άλλη πούτσα, δεν λες όχι .

Μέγας Δάσκαλος ο Τιτάνας Χιού.
Μύθος.
Αξεπέραστος.

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Ειναι αναποφεκτο πιστευω... οτι και να λες στην αρχη μιας σχεσης θα το αναιρεσεις ... Θα ζητησεις το ξενο.
Ειτε θα εχει περιοδο/πονοκεφαλο/ακεφιες/ξερωγωτι κι εσυ θα εχεις καβλες ειτε απλα βαρεθηκες η σου αρεσει καποια αλλη.
Ειναι μονοδρομος !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom