εχει και ακομη χειροτερα ,η ιδια η κυβερνηση σε κανει με το ζορι ανεργο και μετα σε κοροιδευει οπως δηθεν θα σε εκπαιδευσει σε κατι ΙΕΚ ποθυ τρωνε ολοι μαζι τα χρηματα των ΕΣΠΑ.Παμε να το δουμε ξμε στοιχεια.Ειμαι μολις 59 χρονων .Παλιος παικτης σε επιθπεδο εθνικης στο τενις τζουνιορ, και προπονητης εδω και 38 χρονια.Εχω πτυχιο μιας απο τις 5 καλυτερες σχολες του εξωτερικου το 1995 ,level 3 στην Ελλαδα ζητημα να εχουν τωρα τετοιου επιπεδου καμμια 30 ατομα τοτε ειμασταν μολις 3.Η σχολη ηταν αυτη που εβγαλε παθικτες ιοπως ο Φεντερερ Βαρβινκα ενω τοτυε που τη φεραμε στην Ελλαδα εμεις ο συνδεσμος βετερανων Ελλαδας ,ειχε νο 1 στο κοσμο παικτη.Με αυτο και ενα βιογραφικο εχω δουλςψει και στο εξωτερικο .Απο το 2022 η ομοσπονδια τενις ,εκοψε την αδεια εξασκησης επαγγελματος σε ολα τα πτυχια , εμενα απο το 2021, εκτος απο ΤΕΦΑ και κατι σχολες που κανει με την αιγιδα της Γ.ΓΡ.Αθλητισμου .Ετσι αν και καναμε νεο συλογο το 2021 για να τον λειτουργησουμς πρεπει να προσλαβουμε ατομο μαιμου και οι τιμες εφτασαν στα 500 ευρω το μηνα ,συν μια καποθια προσληψη που το λιγοτεροπ θα κοστισει αλλα 150 ευρω, κοστος καποιων ενσημων .Στη πολη που εχω μετακομισει απο το 1997 10.000 κατοικων υπαρχει και ο παλιος συλογος ο οιποιος δεν ασφαλιζει ποτε κανεναν ,και κανενα προβλημα για το ΙΚΑ , αφου δεν θελουν να μπλεξουν λογω μικρης κοινωνιας.Τα εσοδα λοιπον για 2 συλογους να λειτουργουν σε μια τοσο μικρη πλοη δεν θα ηταν πανω απο μαξιμουμ 1.000 ευρω, σηλαδη ζητημα να μου εμεναν 300-350 .Ετσι δεν ξεκινησαμε αλωστε χριεαζεται και χαρτι παραχωρησης απο δημο η φικα σου , αλλα δεν εχει νοημα.Αποφασισα να κανω πιου και πιου μονο ιδιαιτερα ,αφου ερχονβται ακοπμη και απο ΑΘΗΜΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΝΙς ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.τΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΒ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑ 30% ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 62 , ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΛΛΟ ΕΒΑ ΧΡΟΝΟ ,ΣΤΑ 68 ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 63 .μΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΞΥ 470 ΕΩς ΚΑΙ 530 ΑΝ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 6.000 ΕΝΣΗΜΑ .αΝΕΡΓΟς ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΦΡΟΝΥΙΣΕ ΤΟ εΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ