Νέα

Κατώτατος μισθός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Socrates009
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GREECE_1981

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
364
Πόντοι
21
Μονιμότητα δεν υπάρχει, το απέδειξε ο Κούλης το 13 που έκλεισε την ΕΡΤ κ έδιωξε τους σχολικούς φύλακες..

Πώς ακριβώς πείραξαν τα μνημόνια τον ιδιωτικό τομέα;
Γτ στο δημόσιο έχουν κόψει τους δύο επιπλέον μισθούς..

Δεκαπέντε χρόνια τώρα, έχει κάτσει η αγορά, λόγω μειωμένης αγοραστικής δύναμης των δημοσίων και των συνταξιούχων, και δεν λέτε να το εμπεδωσετε..
Πλάκα μας κάνεις αδερφέ; 1250€ πήρα τον ένα μήνα. Μετά από επίσκεψη στο γραφείο όλου του προσωπικού, υπογραφή καινούριας σύμβασης 830€.
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ είπε ο μποσης. Κομμένες τριετίες, κομμένες ΣΣΕ.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.004
Πόντοι
456
880€ μεικτά 742€ καθαρό ποσό μισθού για τον κατώτατο και 39,30€ το ημερομίσθιο, να αγοράσουμε χρυσά κουτάλια, πριν εξαντληθούν, δώστε δώρα και στο δημόσιο, μην νιώθουν μειονεκτικά, σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα!
ναι οταν τον παρω γιατι τωρα ειμαι στο ταμειο προσωρινα, λεω επιτελους να παρω εκεινο το κοτερο που ονειρυομουν απο μικρος.Εκαι μετα θα λεω εχω και κοτερο παμε μια βολτα?

OP
OP
Socrates009

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.443
Πόντοι
441
Φτάνει με τους δημόσιους υπαλλήλους, μια γύρα να κάνετε σε όλες τις υπηρεσίες, θα δείτε πόσοι λείπουν και πόσοι εργάζονται, σύμφωνα με τις δεξιότητες που έχουν, αξιολόγηση μηδέν, και θέλετε επαναφορά δώρων, βγαίνετε σύνταξη με τρέλα εφάπαξ και συνταξάρες!

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
5.454
Πόντοι
1.056
Νέα δημοκρατία.
Ότι κάνει για τα μάτια του κόσμου, χωρίς καμία ουσία.
Επίσης, από τους γύρω μου βλέπω να έχουν επαναφέρει το ρουσφετολόι "στα δικά μας παιδιά", όπου ακούς ΔΕΔΔΗΕ-ΑΔΜΗΕ ρουσφέτια είναι κ με καλούς μισθούς όχι με κατώτατους μισθούς, το χρήμα έχει χάσει την αξία του, αλλά στα νούμερα πάμε καλά!
Αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, πανηγυρίστεεεεεεε!!!!!!!
Τα ενοίκια στο θεό, και προσφέρουν προγράμματα Σπίτι μου Ι, ΙΙ, ΧΧ με εισοδηματικά κριτήρια που πληρούν μόνο αυτοί που πληρώνονται μαύρα.
Συγνώμη αν ενόχλησα κάποιους του 41% αλλά σχολιάζω την κυβέρνηση που κυβερνά τώρα, δεν είναι προσωπικό.
Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom