SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.052
- Πόντοι
- 3.796
Ψυχουλιμισθος και ψυχοφθορομισθος
Τίποτα δεν θα γίνει μετά τα συλλαλητήρια. Στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο συνήθως δεν πάει έτσι. Όλα αυτά συλλαλητήρια απλά είναι παρέλαση αγανακτισμένων της πλατείας κάθε μορφής: Από Χρυσαυγίτες αμόρφωτους που θέλουν κρεμάλες μέχρι ακροαριστερούς γελοίους και λοιπούς ΕΠΑΜ ή ΚΚΕ ή κάτι ξέμπαρκους συναισθηματίες που απλά μισούν τον Κούλη και τον κάθε Κούλη και ψάχνουν πάντα κάθε μορφής Τεμπολογία. Απλά θέλουν μέσω συναισθημάτων να επιβάλλουν την λογική του όχλου. Αυτό και τέλος.Θέλω να δω, μετά τα συλλαλητήρια, πόσο θα φτάσει ο κατώτατος μισθός και το ημερομίσθιο, 865€ ή 880€ μικτά και το ημερομίσθιο 39€ μικτά ή περισσότερο;
γι' αυτό έχει μεγάλη σημασία η αναπτυξη πανεπιστημίων ιδιωτικών, κρατικών-ιδιωτικών αγγλόφωνων,Τίποτα δεν θα γίνει μετά τα συλλαλητήρια. Στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο συνήθως δεν πάει έτσι. Όλα αυτά συλλαλητήρια απλά είναι παρέλαση αγανακτισμένων της πλατείας κάθε μορφής: Από Χρυσαυγίτες αμόρφωτους που θέλουν κρεμάλες μέχρι ακροαριστερούς γελοίους και λοιπούς ΕΠΑΜ ή ΚΚΕ ή κάτι ξέμπαρκους συναισθηματίες που απλά μισούν τον Κούλη και τον κάθε Κούλη και ψάχνουν πάντα κάθε μορφής Τεμπολογία. Απλά θέλουν μέσω συναισθημάτων να επιβάλλουν την λογική του όχλου. Αυτό και τέλος.
Ο κατώτατος μισθός θα είναι εκεί που είπες περίπου. 870-880 μικτά. Όποιος πραγματικά γνωρίζει ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ καταλαβαίνει ότι σε μία χώρα σαν την Ελλάδα δεν μπορούν οι εργοδότες να δώσουν περισσότερα. Πραγματικά δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα. Έχουμε οικονομία μικρής κλίμακας που ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ και στις υπηρεσίες - ενώ οι μόνες επενδύσεις είναι στον τουρισμό και στο real estate... Κατά τα άλλα τα στελέχη της κυβέρνησης βγαίνουν και καυχιούνται για επενδύσεις... τρομάρα τους.
Οι θέσεις εργασίας που ανοίγουν είναι χαμηλής αμοιβής και οι επενδύσεις χαμηλής έντασης.
Φυσικά σε αυτό φταίει η ανύπαρκτη και ανίκανη Κυβέρνηση - το τονίζω ώστε να μην βγουν κάποιοι Τεμπολόγοι να μας πουν ότι στηρίζουμε την ανίκανη κυβέρνηση. Εννοείται ότι ζούμε και σε μια χώρα με άθλια αντιπολίτευση που περικλείεται σε κραυγές από διαφόρους απατεώνες και ακραίους. Με όλους αυτούς είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε για πολλά χρόνια με τον Κούλη.
Αρέσει δεν αρέσει αυτή είναι η μόνη αλήθεια.
Στη ζωή τα πράγματα είναι πολύ απλά: ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. Φυσικά, μακάρι να έχουμε ιδιωτικά πανεπιστήμια. Είναι αυτονόητο.γι' αυτό έχει μεγάλη σημασία η αναπτυξη πανεπιστημίων ιδιωτικών κρατικών-ιδιωτικών αγγλόφωνων,
ιατρικού τουρισμού κλπ
εργοστάσια δεν γίνονται διότι δεν υπάρχουν υποδομές και αξιόλογο προσωπικό
ΔΕΝ ξεχνώ ότι ο ανδρουλαης δεν ψήφισε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
και ότι ο τσίπρας κατάργησε, όσο μπορούσε, τα πρότυπα σχολεία.
η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη απο νέα πανεπιστήμια, μάλιστα είμαι της άποψης να κλείσουν αρκετά τμήματα, να καταργηθεί η μονομότητα, ειδικα για τις τεχνικες κατευθύνσεις, να πολλαπλασιαστούν οι αποδοχές του εκπαιδευτικού προσωπικού και να επιτρεπεται η αγγλόφωνη παρουσίαση μαθημάτων, απο ξένους καθηγητές.γι' αυτό έχει μεγάλη σημασία η αναπτυξη πανεπιστημίων ιδιωτικών κρατικών-ιδιωτικών αγγλόφωνων,
ιατρικού τουρισμού κλπ
εργοστάσια δεν γίνονται διότι δεν υπάρχουν υποδομές και αξιόλογο προσωπικό
ΔΕΝ ξεχνώ ότι ο ανδρουλαης δεν ψήφισε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
και ότι ο τσίπρας κατάργησε, όσο μπορούσε, τα πρότυπα σχολεία.
Καλά, δεν εχεις λάθος σε αυτό - αλλά όταν μπουν τα ιδιωτικά πίστεψέ με πολλά δημόσια άχρηστα θα κλείσουν. Αυτό ας ελπίσουμε.η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη απο νέα πανεπιστήμια, μάλιστα είμαι της άποψης να κλείσουν αρκετά τμήματα, να καταργηθεί η μονομότητα, ειδικα για τις τεχνικες κατευθύνσεις, να πολλαπλασιαστούν οι αποδοχές του εκπαιδευτικού προσωπικού και να επιτρεπεται η αγγλόφωνη παρουσίαση μαθημάτων, απο ξένους καθηγητές.
Η χώρα έχει ανάγκη απο τεχνήτες και εκπαιδευμένους αγροτές. Φτάνει πια με το κόλλημα των θεωριτικών και ακάματων με τα πανεπιστήμια. Δέστε πόσα πολυτεχνεία έχει η Γερμανία. σκέψου γιατί πολλες βιομηχανίες κατευθύνονται στην Α. Ευρώπη πχ Πολωνία. Μεγάλο λάθος κ το κλείσιμο των ΤΕΙ.
Την ανικανότητα του κομματικού κράτους δεν θα την αναπληρώσει ο ιδιωτικός τομέας, θα την εκμεταλευτεί και θα την χειροτερέψει
οι κομμουνιστές διαμαρτυρήθηκαν διότι γίνονται πιο φθηνές οι υπερωρίες και αυξάνεται η ανεργία![]()
Έως και 40% η ετήσια μείωση των εισφορών για υπερωρίες, υπερεργασία, απασχόληση Κυριακές και αργίες - Mononews.gr
Από την 1η Μαρτίου αναμένεται να ενεργοποιηθεί η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών έως και 40% για τις υπερωρίες, την υπερεργασία, την απασχόληση Κυριακές και αργίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να...www.mononews.gr
οι κομμουνιστές διαμαρτυρήθηκαν διότι γίνονται πιο φθηνές οι υπερωρίες και αυξάνεται η ανεργία
Παράπονο δεν έχω80ε μεροκάματο + 10ε/h τα overtime είναι καλά?![]()
έτσι και αν έρχεσαι κάθε παρασκευή και μου λες ποιος δουλεύει και ποιος κωλοβαράει θα έχεις και εταιρικό αυτοκίνητο λίζινγκ με πληρωμένα καύσιμαΠαράπονο δεν έχω
Να με συγχωρείς αλλά συναδέλφους δε ρουφιανεύωέτσι και αν έρχεσαι κάθε παρασκευή και μου λες ποιος δουλεύει και ποιος κωλοβαράει θα έχεις και εταιρικό αυτοκίνητο λίζινγκ με πληρωμένα καύσιμα![]()
Μα δε θα είστε συνάδελφοιΝα με συγχωρείς αλλά συναδέλφους δε ρουφιανεύω![]()
έτσι και αν έρχεσαι κάθε παρασκευή και μου λες ποιος δουλεύει και ποιος κωλοβαράει θα έχεις και εταιρικό αυτοκίνητο λίζινγκ με πληρωμένα καύσιμα![]()
πέμπτη δε βολεύει παρασκευή είναι η μέρα που πληρώνουμε και εξαφανίζομαι το μεσημέριΘα σου λεω εγω απο την Πεμπτη![]()