Νέα

Κατοχυρωση Domain και Δημιουργία Site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αγαπητέ,τέτοιες εποχές δε λένε τέτοια...Αν έχεις τέτοια οικονομική κατάσταση και τσιγκουνεύεσαι να δώσεις π.χ 2000€ να σου φτιάξουν ένα Super Duper site με τεχνολογία αιχμής και αισθητική πρωτότυπη,τι να πω...
Στην Ελλαδα τοσα χρονια ξερουμε οτι εισαι ο,τι δηλωσεις... Το ιδιο ισχυει και για το ιντερνετ.
Επισης, σε αλλο ποστ ειπα οτι σε καποιον τα 40 μπορει να φαινονται λιγα, σε αλλον ομως να φαινονται πολλα.
Επιπροσθετα, στα πρωτα μου ποστ ειπα οτι δεν εχω λεφτα να διαθεσω.

Εσυ τωρα τι πιστευεις απ' ολα?

Επαναλαμβανω, οταν καποιος απευθυνεται σε μενα και γραφει πιπες, πιπες θα γραφω κ εγω.
Οταν γραφει σοβαρα, με επιχειρηματα, σοβαρα απανταω.

Μην ψαχνετε να δειτε τι ειναι ο αλλος και τι κανει στην πραγματικη ζωη του. Στην τελικη εγω μπορει απλα να ειμαι ενας φοιτητης που προσπαθει να βοηθησει ενα φιλο του να στησει μια σελιδα κ ενα μαγαζακι.

Αυτα ομως, δεν ειναι η ουσια. Η ουσια ειναι οτι ρωτησα κατι, πηρα καποιες απαντησεις επι του θεματος και καποια σχολια επι προσωπικου. Εμενα δε μου αρεσαν τα σχολια επι προσωπικου, γι' αυτο και γινεται αυτο που γινεται.

Αν ειχα τετοια οικονομικη κατασταση δε θα εκανα τοπικ στο μπουρδελα.
Ή μπορει να εκανα ενα τετοιο θεμα για να περασω την ωρα μου...

Ξερεις τις προθεσεις μου? Δεν τις ξερεις. ;)

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αστο η ΙΡ του ηδη επεξεργαζεται κ το πρωι θα τον παρει ο Βενιζελος.υπαρχουν λεφτα ρε μη μασατε!
μαγκες ειναι δυσκολες ωρες μη τσακωνεστε.
μιλατε πολιτισμενα . χανετε το δικιο σας.
Εσυ αν βρεθεις στην αφρικη με τους μαο μαο θα προσπαθησεις να τους εξηγησεις το savoir vivre?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μεγαλε εχεις παραληρησει λεμε.
Τα 40 ευρω για σενα μπορει να ειναι λιγα, για καποιον αλλον μπορει να ειναι πολλα.
Αλλα ξεχασα οτι μιλαω με καποιον που θεωρει το γαμο μαλακια, αλλα θα παντρευτει τελικα. Τωρα πως γινεται αυτο, ενας θεος ξερει.
Ξεχασα οτι μιλαω με καποιον που θεωρει τον ευατο του ανωτερο απο καθε αλλου ειδους πλασμα.

Να ξερεις πως η πραγματικη ζωη δεν ειναι μπροστα σε μια οθονη, αλλα αυτα που γραφεις εδω, να εισαι σιγουρος οτι δε θα τολμουσες να τα πεις μπροστα μου.

Αν ειχες τολμησει να με ειρωνευτεις θα σου ειχα περασει το κεφαλι μεσα απο τρεις τοιχους.
Τωρα ομως μπορουμε να λεμε εδω οτι εγω ειμαι τζαμπατζης, γυφτος και ολες αυτες τις εξυπναδες που λες εκ του ασφαλους.
Ασχολησου με κανα σκριπτακι με if και παιξτο προγραμματιστης στα παιδακια του δημοτικου και του γυμνασιου.
1.Α και κατι αλλο, ο φιλος μου, που νομιζα οτι ειναι φιλος μου, αυτος που προγραμματιζε σε 3D ηταν κ αυτος ενα μουνοπανο σαν κ εσενα. Ενας κομπλεξικος που προσπαθησα να τον κανω ανθρωπο, να του δειξω οτι υπαρχουν γυναικες και περα απο τη φυλης και τα ct και να μπορει να αρθρωσει λεξη οταν του μιλανε.
Αλλα εκεινος ειχε τρομερη αυτοπεποιθηση σαν κ εσενα, γιατι μιλαγε με παιδακια στο μσν και νομιζε οτι ειναι ο μπραντ πιτ.
Κ αν του γνωριζες γυναικα εκανε 3 μερες να της πει τ' ονομα του.

Αντε τωρα τραβα στο irc και στο youtube και παιξτο μαγκας.

2.Και να σου θυμισω ποσο ευκολα σε ταπωσανε παιδια απο εδω μεσα που γνωριζαν απο προγραμματισμο, σε αλλο τοπικ, εκτος αν τα ξεχασες αυτα.

Ενας κομπλεξικος εισαι κ ετσι θα μεινεις.

Με τις υγειες σου.

1. Σε ζηλευε για αυτο... Εισαι σαν τον Τσακ Νωρις και εσυ εμαθες κβαντομηχανικη σαν αυτους που σπουδασανε χωρις ομως να σπουδασεις και τα μουνοπανα πως τολμανε να σου ζητανε και λεφτα πρεπει να στο κανουν στο τσαμπα!

2. ΗΜΜΜΜΜ Let me guess , you actually mean something like that :

Περιμενω το 2ο λαθος. Αυτα ειναι η ουσια της πληροφορικης οχι να καθεσαι να εξηγεις τι ειναι το authentication και τι ειναι ενας χακερ και μπουρδες. Μην μιλας για αλλους και μην περιγραφεις αυτα που κάνουν οι αλλοι , γινε και ο ιδιος δημιουργικος... ξεκινα να γραφεις κωδικαα ανοικτου λογισμικου... δημιουργησε  :rockon: :rockon:

Ειλικρινά ρε φίλε, θα το έκανα αλλά δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κανένας από τους δυο μας κερδισμένος. Καλύτερα να παω να πουλήσω πάγο σε εσκιμώους.
Ακριβώς επειδή έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω (βάλε και το coding μέσα σε αυτά), παραδίνομαι, πες ότι θες.

Ok.

Παντως ειναι αληθεια το γεγονος οτι εκμεταλευεστε την αγαπη μας για την δουλεια μας με σκοπο να παιρνετε τσαμπα πληροφοριες τις οποιες καποιος για να βρει μπορει να εχει φαει και αρκετο χρονο απο την ζωη του.  Τουλαχιστον θα πρεπει να εχεις μια πιο καλη συμπεριφορα γιατι με αυτα που δειχνεις δινεις στον αλλον την εντυπωση οτι ηταν υποχρεωμενος να σου απαντησει σε σενα που ανοιξες ενα "φιλικο" τοπικ... Στα αρχιδια του πραγματικα... χανει τον χρονο του. Για το μονο που ειναι υποχρεωμενος καποιος κυριοι ειναι να μην βαζει εμποδια στον διπλανο του... μονο για αυτο... δεν εχει καμια υποχρεωση να σου δωσει το ελαχιστο. Οκ? Μαθετε να εκτιματε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στην Ελλαδα τοσα χρονια ξερουμε οτι εισαι ο,τι δηλωσεις... Το ιδιο ισχυει και για το ιντερνετ.
Επισης, σε αλλο ποστ ειπα οτι σε καποιον τα 40 μπορει να φαινονται λιγα, σε αλλον ομως να φαινονται πολλα.
Επιπροσθετα, στα πρωτα μου ποστ ειπα οτι δεν εχω λεφτα να διαθεσω.

Εσυ τωρα τι πιστευεις απ' ολα?

Επαναλαμβανω, οταν καποιος απευθυνεται σε μενα και γραφει πιπες, πιπες θα γραφω κ εγω.
Οταν γραφει σοβαρα, με επιχειρηματα, σοβαρα απανταω.

Μην ψαχνετε να δειτε τι ειναι ο αλλος και τι κανει στην πραγματικη ζωη του. Στην τελικη εγω μπορει απλα να ειμαι ενας φοιτητης που προσπαθει να βοηθησει ενα φιλο του να στησει μια σελιδα κ ενα μαγαζακι.

Αυτα ομως, δεν ειναι η ουσια. Η ουσια ειναι οτι ρωτησα κατι, πηρα καποιες απαντησεις επι του θεματος και καποια σχολια επι προσωπικου. Εμενα δε μου αρεσαν τα σχολια επι προσωπικου, γι' αυτο και γινεται αυτο που γινεται.

Αν ειχα τετοια οικονομικη κατασταση δε θα εκανα τοπικ στο μπουρδελα.
Ή μπορει να εκανα ενα τετοιο θεμα για να περασω την ωρα μου...

Ξερεις τις προθεσεις μου? Δεν τις ξερεις. ;)

Ρε καραγκιοζη ευγενικα σου εξηγησα πως δεν πρεπει να εχεις τετοιο βεττο
γιατι υπο αλλες συνθηκες αυτο που ζητας πληρωνεται ειχες μεν δικιο αλλα ως ενα σημειο απο εκει και περα το εχασες... καταλαβαινεις ελληνικα?

Τελοςπαντων

imaginas τα βλεπεις?  :grin:
Για να δεις τι μαλακες ειμαστε και που παει η βοηθεια μας.
Αλλη φορα να ειμαστε πιο προσεκτικοι αν ο αλλος δεν δωσει
δεν θα παρει. Δυστυχως ετσι πρεπει να γινεται δεν καταλαβαινουν σε αυτη τη χωρα με τιποτα!

Οποιος δεν ειναι freelancer θα χει προβλημα με τετοιους πελατες... πολυ κακοι πελατες πραγματικα.
Καλυτερα ανεργος

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ουτε καν σωστο quote δεν ξερεις να κανεις και θες και προγραμματισμο...
το τι κανεις, το κανεις για σενα κ οχι για να το λες.
Και η εκτιμηση κ ο σεβασμος κερδιζονται, δεν εκβιαζονται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αστο η ΙΡ του ηδη επεξεργαζεται κ το πρωι θα τον παρει ο Βενιζελος.υπαρχουν λεφτα ρε μη μασατε!
μαγκες ειναι δυσκολες ωρες μη τσακωνεστε.
μιλατε πολιτισμενα . χανετε το δικιο σας.

Οχι ρε φιλε δεν ειναι δυσκολες οι ωρες
οι ωρες ειναι απλα ΩΡΕΣ! Ουτε ασπρο ουτε μαυρο...
απλα ο ελληνας ειναι ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ.
Δεν ειναι δυνατον να θεωρει ο αλλος οτι επειδη εισαι φιλαρακι του
θα πρεπει να του τα κανεις τσαμπα... λεμε η αγορα γιατι δεν φτιαχνει πως να φτιαξει?
Οταν ο αλλος θελει να του κανεις εγκατασταση λειτουργικου και παρτισιον και τα παντα ολα στο τσαμπα
τα εχω ακουσει και αυτα οταν πηγαινα να κανω μια δουλεια... μεχρι που τους εγραψα ολους στα αρχιδια μου
και να κοψουν τον λαιμο τους... Οποιος θελει την γνωμη μου και ειναι της δουλειας να γινει freelancer
με πελατολογιο απο χωρες προς Ρωσια , Ρουμανια , Ουκρανια (και οι Ινδοι ειναι φοβεροι συνεργατες)
ολα αυτα μεσω ιντερνετ χωρις να μεταναστεψεις.

Εμενα οταν ελληνες μου κανουν request οταν δημοσιευω ενα προτζεκτ σε θεση employeer στο συγκεκριμενο σαιτ
παταω ριτζεκτ χωρις ακομη να δω τα CV τους. Δυστυχως ντρεπομαι που το λεω... αλλα ολο το καλοκαιρι ειχα 2 κακιστες συνεργασιες ο ενας μαλιστα μου φαγε και 100 ευρω. Απο τοτε τελος.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Βολντ απο αυτα που γραφεις, αμφιβαλλω αν εισαι πανω απο 25-27..
Μη σου πω οτι εισαι αρκετα πιο μικρος...
Οπως θα ζητουσες εσυ βοηθεια απο ενα φιλο σου, να βαψετε το δωματιο σου πχ, ετσι στο ζηταει και αυτος.
Οπως πατε διακοπες μαζι στο χωριο του και πληρωνουν οι γονεις του φως νερο τηλεφωνο φαι εξοδους, κλπ, το να σου ζητησει να του φτιαξεις μια σελιδα δεν ειναι τιποτα.

Για μενα θα επρεπε να ντρεπεσαι που μιλας ετσι κ εχεις αυτη τη νοοτροπια. Θα πρεπει να μαθεις απο που να ζητας και πως να το ζητας.
Μιλας για 2 κακιστες συνεργασιες, αλλα δεν αναφερεις ποσες ηταν αψογες.

Αν για σενα ο ελληνας ειναι σκατοφαρα, τοτε ή εισαι κ εσυ σκατοφαρα ή δεν εισαι ελληνας.

Μιλας για παρτισιον κ εγκατασταση (πλαστου) λογισμικου λες και σε πηρανε στη νασα.

Εσυ ΔΕΝ εχεις φιλους και ΔΕ θα εχεις ποτε, γιατι δεν εχεις ιδεα τι ειναι φιλια. Στη φιλια, οπως και στην αγαπη, δε ζητας.
Μιλας για τη φιλια λες κ ειναι συναλλαγη.

Σου ευχομαι οταν θα βρεθεις στην αναγκη και ζητησεις τη βοηθεια καποιου να σου μιλησουν οπως μιλας κ εσυ και να σου φερθουν οπως φερεσαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βολντ απο αυτα που γραφεις, αμφιβαλλω αν εισαι πανω απο 25-27..
Μη σου πω οτι εισαι αρκετα πιο μικρος...
Οπως θα ζητουσες εσυ βοηθεια απο ενα φιλο σου, να βαψετε το δωματιο σου πχ, ετσι στο ζηταει και αυτος.
Οπως πατε διακοπες μαζι στο χωριο του και πληρωνουν οι γονεις του φως νερο τηλεφωνο φαι εξοδους, κλπ, το να σου ζητησει να του φτιαξεις μια σελιδα δεν ειναι τιποτα.

Για μενα θα επρεπε να ντρεπεσαι που μιλας ετσι κ εχεις αυτη τη νοοτροπια. Θα πρεπει να μαθεις απο που να ζητας και πως να το ζητας.
Μιλας για 2 κακιστες συνεργασιες, αλλα δεν αναφερεις ποσες ηταν αψογες.

Αν για σενα ο ελληνας ειναι σκατοφαρα, τοτε ή εισαι κ εσυ σκατοφαρα ή δεν εισαι ελληνας.

Μιλας για παρτισιον κ εγκατασταση (πλαστου) λογισμικου λες και σε πηρανε στη νασα.

Εσυ ΔΕΝ εχεις φιλους και ΔΕ θα εχεις ποτε, γιατι δεν εχεις ιδεα τι ειναι φιλια. Στη φιλια, οπως και στην αγαπη, δε ζητας.
Μιλας για τη φιλια λες κ ειναι συναλλαγη.

Σου ευχομαι οταν θα βρεθεις στην αναγκη και ζητησεις τη βοηθεια καποιου να σου μιλησουν οπως μιλας κ εσυ και να σου φερθουν οπως φερεσαι.

Πιστεψε με οσες φορες εχω παει διακοπες σε σπιτι φιλων αυτος εβαζε το σπιτι και εγω εβαζα το φαγητο. Αυτο το εκανα για να μην νιωθει ρηγμενος και κυριως για να μην νιωθω και εγω υποχρεωμενος.

Ειμαστε ΣΚΑΤΟΦΑρα ολοι μας επειδη αν δεν ειμασταν δεν θα φταναμε σε αυτα τα χαλια... κατι δεν το δουλευουμε σωστα...
ηθελα ευγενικα να σου εξηγησω τις διαφορες μεταξυ αυτου που ζητας και αυτου που ζητησε ο αλλος... σου εξηγησα πολλες φορες πως ειχες δικιο αλλα ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ... τελος δεν θυμαμαι ποτε να σου ζητησα λεφτα και απλα ειπα πως ξερεις για αυτο που ζητας αλλοι πληρωνονται... ειπα αυτο δεν προχωρησα σε κριτικη του στυλ σου δινουμε συμβουλη πρεπει να μας πληρωσεις.

Εχω παρα πολλους φιλους (χωρις να τους φορτωνω τα ψυχολογικα μου οπως κανουν αλλοι για να τους θεωρησουν φιλους) με την εννοια οτι κανουμε παρεα , ερχονται σπιτι μου , παω στα δικα τους , βγαινουμε εξω και γενικα περναμε πολυ καλα ολοι μας αλλα σε μερικα σημεια βλεπω πραγματα που δεν μου αρεσουν. Βλεπω ωρες ωρες μια τσιγκουνια και μια μιζερια... δεν ανοιγει ευκολα η παρεα δεν υπαρχει 100% συνεργασια δεν φερνουν σε επαφη ολες τους τις φιλες ενω μετα παραπονιουνται ολοι οτι δεν εχουμε κοπελες και οι γυναικες οτι δεν εχουν αντρες. Αλλα δεν ειναι της παρουσης.

Το μονο σιγουρο παντως για να εισαι τοσο ωραια χωρα και να εισαι ΣΚΑΤΑ... ειναι οτι κατι δεν παει καλα με εσενα...

Οσο για το παρτισιον και την εγκατασταση... απλα μου φανηκε περιεργο ρε φιλε που ηθελε να του κανω μια 3ωρη δουλεια με 0 ευρω... δηλαδη εγω τι θα γινω κλεφτης?  Αυτη η δουλεια για μενα κοστολογειται στα 30 ευρω (10 ευρω η ωρα) αν καθομουν 3 αν καθομουν 2 ας εδινε 20... και αντε επειδη ειναι φιλος... 8 ευρω η ωρα. Δεν μπορω να σκεφτομαι οτι του εκανα κατι τσαμπα και μετα θα περιμενω ποτε θα ξηγηθει και αυτος γιατι αν δεν ξηγηθει θα ξενερωσουμε. Για να γλιτωσεις και να μην βαλεις σε κινδυνο λοιπον την φιλια βγαζεις ενα μικρο ποσο και δινεις στον φιλο σου γιατι και αυτος δεν τα χεζει και οι καιροι ειναι δυσκολοι.

Αυτη ειναι η δικια μου προσεγγιση για κανονικες δουλειες.
Το αν θα του λυσω ή οχι μια ασκηση της μισης ωρας αυτο οκ δεν πληρωνεται αλλα δεν μ αρεσουν οι υπερβολες.

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Τωρα οσο για τα 200 ευρω και τα 300 που ζητανε ορισμενοι για
Στατικες ιστοσελιδες. Για μενα ειναι ακριβα. Να φανταστεις τα σκριπτακια
σιγουρα θα τα εχουν μεσα ετοιμα... απλα θα σου ζητησουν το κειμενο ή τα κειμενα
που θα θες να βαλεις και οπως ειναι θα τα παρουν σαν copy και μετα paste μεσα στις ετικετες
σημανσης και για αυτο θα πληρωσεις 200 ή 300 ευρω  :grin:

Μια στατικη σελιδα δεν χρειαζεται ειδικευμενες γνωσεις (εξαιρωντας την CSS για το φοντο). Οι δυναμικες αξιζουν να τις πληρωσεις , οι στατικες κατα την γνωμη μου οχι. Βεβαια στις δυναμικες δεν ειναι μονο ο κωδικας να τρεχει και να ειναι αποτελεσματικος ειναι και το security μετα
να φτιαξει τους φακελους της ιστοσελιδας καλα και να προσεξει τα δικαιωματα για να μην υπάρξει μη εξουσιοδοτημενη προσβαση σε φακελο root αλλα και την ασφαλεια στον κωδικα που εγραψε -δεν ειναι απλη δουλεια- . 
Γιατι να σου φαινονται ακριβα? Αν στησεις δηλαδη τη σελιδα στο φωτοσοπ, ετσι ωστε να ταιριαζει στον πελατη σου και να ακολουθει την εταιρικη του ταυτοτητα, φτιαξεις τα κουμπακια τα ρολοβερ, να δουλευουν ομορφα, να τα κοψεις, να τα πας στο πχ ντριμγουιβερ, να τα μαζεψεις για να μην φευγουν απο δω κι απο κει, να φτιαξεις τιτλους, υποτιτλους, κειμενα, να δουλευουν ομορφα σε ολες τις αναλυσεις οθονης και μπραουσερς, να του βαλεις καμια φορμα, κανενα κραχτη για να στειλει ο χρηστης κατι να μαζεψεις τις εικονες, να φτιαξεις κανα φλασακι για να εχει ενδιαφερον η δουλεια και καπως να ξεχωριζει μεσα σε αυτο τον κακογουστο ωκεανο κλπ κλπ κλπ ουφ... φανταζομαι καταλαβαινεις τι λεω. Ειμαι κατα του τεμπλειτ, το χρησιμοποιω μονο σε CMS μαλιστα οχι για πολυ ακομα γιατι βρισκω σιγα σιγα τροπους να φτιαξω τα δικα μου τεμπλειτ. Γιατι ειναι πολλα? Δεν τον δαγκωνω τον ανθρωπο, σεβομαι που μου δινει τα ωραια του λεφτα, και θελω να μου ξαναρθει, και να μου φερει κι αλλη δουλεια. Δεν υπολογιζω σχεδον ποτε την αισθητικη του και του λεω ξανα και ξανα οτι ειτε κανω ο,τι μου πει ειτε κανω αυτο που του ταιριαζει τα ιδια θα του παρω. Ειτε το πιστευεις ειτε οχι η σχεδιαστικη δουλεια δεν πληρωνεται. Ντρεπομαι να βγαλω εξω κατι  ασχημο παρα εξω. Καμια δουλεια μου δεν εχει τελειωσει σε μια εβδομαδα. Γουσταρω ωραια πραματα και τα ωραια πραματα αργουν να γινουν. Κι εχω δουλεψει και τσαμπα. Ομως οχι. Δεν θα εκανα με τιποτα δουλεια για δυο κατοσταρικα. Δεν βγαινω απο χρονο. Τι να σου πω. Οι δουλειες μου ειναι ολες χερατες, με λιγη βοηθεια απο καποια εργαλεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φυσικα και εχω κανει και τσαμπα δουλειες σε φιλους κτλπ
εχω παρακολουθησει την συνδεση στο σπιτι... (2 ωρες παιδευομασταν με ping απο το τερματικο και τα καλωδια)
και το ρουτερ και φυσικα δεν ζητησα φραγκο κτλπ... Εκανα και μια προχειρη εγκατασταση ενος FTP server κτλπ.
Και φυσικα δεν ζημιωθηκα μετα καθως αυτος ο φιλος με καλεσε πολλες φορες σπιτι του και τα ηπιαμε εκει με αλλους φιλους και φιλες και μετα με καλεσε και στον γαμο του και ειχα βρει και ενα γκομενακι απο εκει  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

υπάρχουν περιπτωσει που κανεις οκ... αλλα δεν μπορεις να το κανεις συνεχεια γιατι ο χρονος ειναι λιγος.
Θα πρεπει να κοιταξεις και λιγο την παρτη σου.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Σε μια παρεα δε ζητας λεφτα.
Αντι να γινεις μαλακας για 20 ευρω του λες να κερασει μια πιτσα και μια κοκα κολα.

Κ επισης αυτες τις 3 ωρες τις μετρας σε λεφτα. Αν δηλαδη εσυ χρειαζοσουν κατι κ ερχοταν σπιτι σου, θα σε χρεωνε με την ωρα?

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη σου, γιατι εισαι πολυ εγωιστης. Τα θες ολα δικα σου.

Αν μου πει εμενα ενας φιλος μου να τον βοηθησω μια μερα στη δουλεια, θα του ζητησω λεφτα? Ε τοτε γιατι λεγομαι φιλος του? Υπαλληλος του λεγομαι.

Αν του ζητησεις να σε βοηθησει σε μια μετακομιση, θα πρεπει να σου ζητησει λεφτα?

Φαινεσαι ατομο που δεν εχει επαφη με τον πραγματικο κοσμο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατι να σου φαινονται ακριβα? Αν στησεις δηλαδη τη σελιδα στο φωτοσοπ, ετσι ωστε να ταιριαζει στον πελατη σου και να ακολουθει την εταιρικη του ταυτοτητα, φτιαξεις τα κουμπακια τα ρολοβερ, να δουλευουν ομορφα, να τα κοψεις, να τα πας στο πχ ντριμγουιβερ, να τα μαζεψεις για να μην φευγουν απο δω κι απο κει, να φτιαξεις τιτλους, υποτιτλους, κειμενα, να δουλευουν ομορφα σε ολες τις αναλυσεις οθονης και μπραουσερς, να του βαλεις καμια φορμα, κανενα κραχτη για να στειλει ο χρηστης κατι να μαζεψεις τις εικονες, να φτιαξεις κανα φλασακι για να εχει ενδιαφερον η δουλεια και καπως να ξεχωριζει μεσα σε αυτο τον κακογουστο ωκεανο κλπ κλπ κλπ ουφ... φανταζομαι καταλαβαινεις τι λεω. Ειμαι κατα του τεμπλειτ, το χρησιμοποιω μονο σε CMS μαλιστα οχι για πολυ ακομα γιατι βρισκω σιγα σιγα τροπους να φτιαξω τα δικα μου τεμπλειτ. Γιατι ειναι πολλα? Δεν τον δαγκωνω τον ανθρωπο, σεβομαι που μου δινει τα ωραια του λεφτα, και θελω να μου ξαναρθει, και να μου φερει κι αλλη δουλεια. Δεν υπολογιζω σχεδον ποτε την αισθητικη του και του λεω ξανα και ξανα οτι ειτε κανω ο,τι μου πει ειτε κανω αυτο που του ταιριαζει τα ιδια θα του παρω. Ειτε το πιστευεις ειτε οχι η σχεδιαστικη δουλεια δεν πληρωνεται. Ντρεπομαι να βγαλω εξω κατι  ασχημο παρα εξω. Καμια δουλεια μου δεν εχει τελειωσει σε μια εβδομαδα. Γουσταρω ωραια πραματα και τα ωραια πραματα αργουν να γινουν. Κι εχω δουλεψει και τσαμπα. Ομως οχι. Δεν θα εκανα με τιποτα δουλεια για δυο κατοσταρικα. Δεν βγαινω απο χρονο. Τι να σου πω. Οι δουλειες μου ειναι ολες χερατες, με λιγη βοηθεια απο καποια εργαλεια.

Κοιταξε με Web development ειμαι ασχετος... δεν γνωριζω πολλα πραγματα... ισως χρειαστει να μαθω φετος ομως γιατι παιζουν αρκετες δουλειες εκει... θα πρεπει να ξαναθυμηθω την PHP που ηξερα παλια... εχω να πιασω php 2 χρονια. Εγω θα σου μιλησω σε ωρες ιδιαιτερου (σαν ωρες που με φωναζαν σε σπιτια για να προσφερω υπηρεσιες ειτε σε υπολογιστες με λινουξ ειτε σε windows ακομη και μαθηματα που εκανα) , η ωρα μου ηταν και ειναι 10 ευρω . Κομμενη ταριφα εδω και 2 χρονια.

Οσο για τα προτζεκτς δουλευα και εκει με την ωρα... 10-15 ευρω την ωρα εβαζα στο προφιλ μου , για μενα λοιπον η ανωτατη τιμη ειναι 15 ευρω την ωρα και γνωριζω  :

- TCP /IP networking 
- C Language
- Linux support ( Security )
- Bash scripting

αμα μου πεις ποσα χρεωνεις εσυ την ωρα θα σου πω προσωπικα αν εισαι ακριβος ή οχι... και ποσα χρονια εισαι στην δουλεια , εγω ειμαι 2 (στην δουλεια)

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Αφου πρωτα απ ολα στη δουλεια θελω να ειμαι ενταξει με τα στανταρ μου, ε, κυταζω και λιγο την παρτη μου. Σαν σχεδιαστης εντυπου ξεκινησα, και με το ιντερνετ εδωσα ζωη στις μακετες μου. Δεν γινεται να διαχωρισω την αισθητικη του εντυπου απο αυτη του ιντερνετ. Με χαλαει στις δυναμικες σελιδες που δεν εχω την απολυτη επεμβαση στη θεση των πραγματων, γι αυτο φτιαχνω στατικες και μςσα σε φρειμς βαζω δυναμικα στοιχεια. Ομως αν δεν εχω αυτο που φανταζομαι ζωντανα μπροστα μου, χαλιεμαι. Δεν ειναι μονο οι σχολες. Ειμαι κι εγω ετσι. (προς τον μπολντεμορτ)

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Ελα ρε εσυ εισαι επιστημονας, μακαρι να τα ηξερα κι εγω ολα αυτα... εγω ειμαι απλα σχεδιαστης. Εικοσι χρονια δουλευω επι χρημασι στο σχεδιο, και 6 στον σχεδιασμο ιστοσελιδων, (τα πεντε απο αυτα επι χρημασι)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε μια παρεα δε ζητας λεφτα.
Αντι να γινεις μαλακας για 20 ευρω του λες να κερασει μια πιτσα και μια κοκα κολα.

Κ επισης αυτες τις 3 ωρες τις μετρας σε λεφτα. Αν δηλαδη εσυ χρειαζοσουν κατι κ ερχοταν σπιτι σου, θα σε χρεωνε με την ωρα?

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη σου, γιατι εισαι πολυ εγωιστης. Τα θες ολα δικα σου.

Αν μου πει εμενα ενας φιλος μου να τον βοηθησω μια μερα στη δουλεια, θα του ζητησω λεφτα? Ε τοτε γιατι λεγομαι φιλος του? Υπαλληλος του λεγομαι.

Αν του ζητησεις να σε βοηθησει σε μια μετακομιση, θα πρεπει να σου ζητησει λεφτα?

Φαινεσαι ατομο που δεν εχει επαφη με τον πραγματικο κοσμο...

Ρε φιλε μου δεν πειναω να με κερασει πιτσες και σουβλακια ο αλλος χαχαχαχα
Ας υποθεσουμε λοιπον οτι εφαρμοζουμε την δικη σου ακριβως θεωρια πιο πανω...

μπαζει και εσενα η θεωρια στο γεγονος οτι ο φιλος ειναι φιλος και οχι καλογερος να του φορτωνεις τα δικα σου
εχω αλλη οπτικη για την φιλια... δεν προκειται να φορτωσω ποτε εναν φιλο μου με τα ψυχολογικα μου αν μια μερα δεν ειμαι καλα
θα του ακυρωσω την βολτα και θα κατσω σπιτι να ηρεμισω και να ακουσω λιγη μουσικη να δω τηλεοραση κτλπ ετσι δεν θα του φορτωσω και δικιες μου δουλειες... (στο μετρο του δυνατου παντα) γιατι αμα δουλευει σε καμια εφορια  :2funny: :2funny: :2funny:  δηλαδη γιατι να μην πληρωσεις εναν ειδικο να ασχοληθει με το θεμα σου και να φορτωσεις εναν φιλο?

Προσεξε να δεις τι γινεται οταν φορτωνεις εναν φιλο στο τσαμπα....
σου κανει ΚΑΤΙ και χανει χρονο να κανει κατι αλλο απο το οποιο θα πληρωνοταν και θα ειχε αγοραστικη δυναμη... οπως και εσυ αν πληρωνες καποιον αλλον ειδικο (σε λογικα πλαισια παντα ειδες ζηταω 10 ευρω και τα θεωρω και πολλα γιατι τα 10 ευρω ειναι 100 ευρω τις 2 μερες με 5 ωρες την ημερα μεροκαματο και εισαι και χαλαρος  :grin: :grin: :grin: ) θα ειχε και αυτος αγοραστικη δυναμη... η οποια αν εσυ ειχες μαγαζι θα ερχοταν σε σενα με πιο πολυ ανεση να φαει να πιει κτλπ... αρα τα λεφτα παλι σε εσενα θα γυρνουσαν... τελοσπαντων...

ειμαι προθυμος να κανω στο τσαμπα την δουλεια ενος φιλου αλλ την 2η φορα θα το αποφυγω διακριτικα λεω την αληθεια και ειμαι ειλικρινης δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αρα εσυ θα καταληξεις χωρις φιλους, αλλα με πολλα λεφτα.
εγω προτιμω τους φιλους, στ' αρχιδια μου τα λεφτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελα ρε εσυ εισαι επιστημονας, μακαρι να τα ηξερα κι εγω ολα αυτα... εγω ειμαι απλα σχεδιαστης. Εικοσι χρονια δουλευω επι χρημασι στο σχεδιο, και 6 στον σχεδιασμο ιστοσελιδων, (τα πεντε απο αυτα επι χρημασι)

Σιγα το επιστημονιλικι. Λινουξ πλεον γνωριζουν και οι 15χρονοι.

TCP / IP networking γνωριζω τα πολυ βασικα!

Απο C τωρα τι να σου πω... ειναι τοσο αχανης γλωσσα ως προς τις δυνατοτητες της (παρολο του οτι σου φαινεται μικρη αρχικα)
που δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος οτι οντως ξερεις... μπορει να ερθει ενας και να σε κανει πουτανα.

Οσο για το bash scripting ok... ειναι απλα μερικες εντολες λινουξ απο την κονσολα οι οποιες συνδυαζονται και με μερικες  if , while με loops δηλαδη και κανεις αυτοματοποιημενη δουλεια....

Το if δεν ειναι loop ok? :P μην παει να πιαστει κανεις απο αυτο!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αρα εσυ θα καταληξεις χωρις φιλους, αλλα με πολλα λεφτα.
εγω προτιμω τους φιλους, στ' αρχιδια μου τα λεφτα.

Οχι. Δεν θα καταληξω χωρις φιλους γιατι
προσεχω τις ισορροπιες. Οσο πιο φορτισμενη συναισθηματικα
ειναι μια φιλια τοσο πιο γρηγορα θα καταρευσει. Εδω αδερφια δεν μιλανε
μεταξυ τους. Υπαρχει παντοτε ενα συναισθηματικο δεσιμο με φιλους αλλα φροντιζω
να μην ειναι υπερβολικο. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom